Şimdi Ara

Philips 47PFL4307H/12 2099 TL (TEKNOSA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta sonu Teknosa'da 47PFL4307 FULL HD 3D Smart TV Modelinin çok iyi bir kampanyası başladı ve fiyatı 2,099 TL'ye düştü.

Yanına da 2si yetişkinler, 2 si çocuklar için 4 adet gözlük hediye veriliyor.

Hepinizin turuncu indirimden haberi vardır ama olmayanlar için haber vermek istedim.

Fiyatı şaşırtıcı derecede ucuz!

-47 inç dev ekran.
    -Easy 3D
    -Wi-fi kullanımına hazır
    -200 Hz Perfect Motion Rate
    -2 kişilik tam ekranda oyun oynama keyfi ve güzelliği.
    -Smart TV'nin yaratıcısı Philips'ten bir çok smart uygulama.
    -DLNA ile sorunsuz, kablosuz bilgisayarınız ve televizyonunuz arası aktarım.
    -İnternette gezinme keyfi.
    -4 HDMI girişi, 3 USB Girişi
    -A+ enerji sınıfı, kapalı modda 0.15 W tan az tüketim.

Detaylı bilgi;
    http://teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960147/philips_47pfl4307h_12_fhd_3d_led_lcd_tv__sonorous_3d_viewer_2_li_gozluk_paket__sonorous_3d_viewer_for_kids_2_li_gozluk

Ürün broşürü;
    http://download.p4c.philips.com/files/4/47pfl4307h_12/47pfl4307h_12_pss_tur.pdf

• kullanan varmı
  • Konu çok eski sayılmayacağından cevaplamak istedim. Philips 47PFL4307H/12 'i yeni aldım ve bir süredir de kullanıyorum.Benim şahsi fikrim tv'yi sadece ekran olarak kullanmayacaksanız uzak durmanız yönünde.Sebeplerini de şöyle sıralayabilirim:

1.Eğer harddisk takıp film izleyecekseniz ses kodeki DTS desteklemiyor yani ya AC3 olacak ya da AAC gibi formatları açıyor.Ama yine de bunlarda bile açmadığı oluyor.Ayrıca altyazı türkçe karakterleri desteklemiyor.Altyazıyı aç kapa dışında altyazı ile ilgili hiçbir ayar da yok.Bir çok şey denedim ama ı,ş,ğ karakterleri göstermiyor.Benim media playerim var derseniz sorun sayılmaz.

2.Mkv uzantılı olan 3d filmlerde sıkıntı olmadı ama mp4 uzantılı olan bazı filmlerde 3d özelliği aktif olmuyor.Bu da usb'den izlediğiniz filmler için geçerli media playerdan oynattığım filmi 3d'ye çevirmede sıkıntı yaşamadım.

3.Şikayet sitelerinde karşılaştığım bir sorun da tv izlerken hoparlörlerden arada hışırtı gelmesi idi.Bazen bunu ben de yaşıyorum ama şu an rahatsız edici boyutta değil.Kanal değiştirirken falan oluyor.Ama o kadar para verdikten sonra böyle bir şeyin olması canımı sıkmadı da değil

4.Bir de Smart tv özelliğinden çok şey beklemeyin.Ben menü geçişlerini çok yavaş buldum.Çok çeşitli uygulamalar da yok.Ama yine video izleyebileceğiniz, radio dinleyebiliceğiniz, haberleri takip edip sosyal ağlara bağlanabileceğiniz ana şeyler tabi ki var.Ben kabloyla bağlantı yaptım kablosuz için ayrıca aparat gerekli.

Şunu belirtmem gerekiyor TV görüntü olarak iyi, 3d kalitesi de öyle.Ses kalitesi için ortalama diyebiliriz.Benim için ders oldu fazla araştırmadan aldım.1899 'a Teknosa'dan aldım. Hd uydu alıcı ve 4 adet 3d gözlük hediyesine kandım diyebiliriz.Film oynatmıyor olarak varsaysak bile bu fiyata yine de karlı sayılır mı bilemiyorum.Yorum sizin...

Umarım almayı düşünenler için aydınlatıcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRYM

Konu çok eski sayılmayacağından cevaplamak istedim. Philips 47PFL4307H/12 'i yeni aldım ve bir süredir de kullanıyorum.Benim şahsi fikrim tv'yi sadece ekran olarak kullanmayacaksanız uzak durmanız yönünde.Sebeplerini de şöyle sıralayabilirim:

1.Eğer harddisk takıp film izleyecekseniz ses kodeki DTS desteklemiyor yani ya AC3 olacak ya da AAC gibi formatları açıyor.Ama yine de bunlarda bile açmadığı oluyor.Ayrıca altyazı türkçe karakterleri desteklemiyor.Altyazıyı aç kapa dışında altyazı ile ilgili hiçbir ayar da yok.Bir çok şey denedim ama ı,ş,ğ karakterleri göstermiyor.Benim media playerim var derseniz sorun sayılmaz.

2.Mkv uzantılı olan 3d filmlerde sıkıntı olmadı ama mp4 uzantılı olan bazı filmlerde 3d özelliği aktif olmuyor.Bu da usb'den izlediğiniz filmler için geçerli media playerdan oynattığım filmi 3d'ye çevirmede sıkıntı yaşamadım.

3.Şikayet sitelerinde karşılaştığım bir sorun da tv izlerken hoparlörlerden arada hışırtı gelmesi idi.Bazen bunu ben de yaşıyorum ama şu an rahatsız edici boyutta değil.Kanal değiştirirken falan oluyor.Ama o kadar para verdikten sonra böyle bir şeyin olması canımı sıkmadı da değil

4.Bir de Smart tv özelliğinden çok şey beklemeyin.Ben menü geçişlerini çok yavaş buldum.Çok çeşitli uygulamalar da yok.Ama yine video izleyebileceğiniz, radio dinleyebiliceğiniz, haberleri takip edip sosyal ağlara bağlanabileceğiniz ana şeyler tabi ki var.Ben kabloyla bağlantı yaptım kablosuz için ayrıca aparat gerekli.

Şunu belirtmem gerekiyor TV görüntü olarak iyi, 3d kalitesi de öyle.Ses kalitesi için ortalama diyebiliriz.Benim için ders oldu fazla araştırmadan aldım.1899 'a Teknosa'dan aldım. Hd uydu alıcı ve 4 adet 3d gözlük hediyesine kandım diyebiliriz.Film oynatmıyor olarak varsaysak bile bu fiyata yine de karlı sayılır mı bilemiyorum.Yorum sizin...

Merhaba Hocam,
    bu model hakkında verdiğin bilgiler benim için önemli ölçüde aydınlatıcı oldu.
    fakat benim için bir kaç önemli noktayı üstüne basarak size sormak istiyorum.
    forumlardan takip ettiğim kadarı ile philips in bu serilerindeki smart ve usb den film oynatma olayı oldukça vasat, sizde bu durumu onaylıyorsunuz.
    usb den film oynatma olayı ne kadar randımanlı olursa olsun bir harici medya oynatıcı kadar sağlıklı olmayacağı için ben tv ile beraber bir medya oynatıcı kullanacağımdan, smart ve usb den film problemi benim için önemsiz.
    bu noktada benim için asıl önemli olan konu tv nin SD ve HD kanallar, eğer denediyseniz harici bir medya oynatıcı ile film izlendiğinde görüntü performansı ve aynı şekilde 3D performansı nasıl?
    bu konuda farklı marka tv lere göre bir kıyaslama tecrubeniz var ise biraz daha detay rica ediyorum.
    şimdiden teşekkür ederim.

• Bir kaç gündür nette değildim cevaplamam biraz zaman aldığı için kusurabakma.Ben minix hd uydu alıcısıyla kullanıyorum.Uydu alıcısı çok hızlı değil hd yayınlarda kaliteli görüntü verse de sd yayınları için aynı şeyi söyleyemem.Ortalama diyebiliriz.Ben media playerla biraz deneme fırsatı buldum.Görüntü oldukça tatmin ediciydi.Şu an tabletimden hdmi çıkışıyla kullanıyorum.Sorunsuz kullanıyorum.

Bu arada sd yayınlardaki kaliteyi sormuşsunuz bir kaç önemli özelliği var bu tvnin. Mesela pixel plus hd özelliği ile sd yayınların daha iyi olduğunu gözlemledim.Sonuçta çözünürlüğü düşük öyle çok bir fark beklemeyin.Ama media playerla kullanacaksanız kişisel düşüncem uygun olduğu yönünde. 3d özelliğine gelirsek ben memnun kaldım.Bir kaç film izledikten sonra 3d sinin gerçekten güzel olduğuna kanaat getirdim.Umarım sorularınıza karşılık gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: blumer

quote:

Konu çok eski sayılmayacağından cevaplamak istedim. Philips 47PFL4307H/12 'i yeni aldım ve bir süredir de kullanıyorum.Benim şahsi fikrim tv'yi sadece ekran olarak kullanmayacaksanız uzak durmanız yönünde.Sebeplerini de şöyle sıralayabilirim:

Merhaba Hocam,
    forumlardan takip ettiğim kadarı ile philips in bu serilerindeki smart ve usb den film oynatma olayı oldukça vasat, sizde bu durumu onaylıyorsunuz.
    usb den film oynatma olayı ne kadar randımanlı olursa olsun bir harici medya oynatıcı kadar sağlıklı olmayacağı için ben tv ile beraber bir medya oynatıcı kullanacağımdan, smart ve usb den film problemi benim için önemsiz.
    bu noktada benim için asıl önemli olan konu tv nin SD ve HD kanallar, eğer denediyseniz harici bir medya oynatıcı ile film izlendiğinde görüntü performansı ve aynı şekilde 3D performansı nasıl?
    bu konuda farklı marka tv lere göre bir kıyaslama tecrubeniz var ise biraz daha detay rica ediyorum.

Kıyaslama yapabilir misin diye sormuşsun ama daha önce led kullanmadım. Sony 32' full hd Lcd vardı daha önce.Görüntü olarak benim için pek bir yenilik getirdiğini söyleyemem ama sonuçta daha küçük bir ekranla da kıyaslamam doğru olmaz. 3d yi de komşumda denediğim kadarıyla söyleyebilirim.Samsung'du markası modelini tam bilmiyorum ama yeni serilerden, philips'ten daha iyi olduğunu söyleyemem 3d olarak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blumer

quote:

Merhaba Hocam,

Kıyaslama yapabilir misin diye sormuşsun ama daha önce led kullanmadım. Sony 32' full hd Lcd vardı daha önce.Görüntü olarak benim için pek bir yenilik getirdiğini söyleyemem ama sonuçta daha küçük bir ekranla da kıyaslamam doğru olmaz. 3d yi de komşumda denediğim kadarıyla söyleyebilirim.Samsung'du markası modelini tam bilmiyorum ama yeni serilerden, philips'ten daha iyi olduğunu söyleyemem 3d olarak.

hocam bende bu model üzerinde tamamen kararımı vermişken fiyat ortalaması 1850-1999 civarında çeşitli sitelerde takibe almıştımki nasıl oldu bilmiyorum ama internetten 5507K modelini 1950 TL ye görünce hemen alımını az önce yaptım. kartımdaki 90 tl lik puanıda kullanınca tv bana 1840 tl ye gelmiş oldu. çok şaşırdım ama iyi fiyata aldığımı tahmin ediyorum.
    muhtemelen tv salı günü elimde olur. (aldığım site bi yanlışlık oldu mazereti göstermezse tabi)
    cevabınız için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • blumer;
    Bahsettiğiniz 46pfl5507 ise kliksada %10 bonus veya wordlpuan ile 1800 ytl ye kadar satıldı.
    Vatanda şu anda 1999 ytlye satılıyor.
    1950 ytl bu tv için normal bir rakam.İptal etme gibi bir durumları olmaz.
    Yalnız sizde gözlük varmı bilmiyorum ama vatandaki fiyata 2 adet gözlük dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

blumer;
    Bahsettiğiniz 46pfl5507 ise kliksada %10 bonus veya wordlpuan ile 1800 ytl ye kadar satıldı.
    Vatanda şu anda 1999 ytlye satılıyor.
    1950 ytl bu tv için normal bir rakam.İptal etme gibi bir durumları olmaz.
    Yalnız sizde gözlük varmı bilmiyorum ama vatandaki fiyata 2 adet gözlük dahil.

kliksa daki bahsettiğiniz kampanyayı kaçırmışım sanırım,
    ama vatanda 1999 tl ye satılan model 5507K modeli değil, 3D özelliği olmayan diye bildiğim 5007 modelidir.
    5507K ve yanında 2 adet gözlüklü model fiyatı şu an için 2199 olarak görünüyor.
    belki daha önce belirttiğiniz fiyata düşürmüş olabilir, ama vatanın %25 indirim reklamları takip ettiğim kadarı ile fiyasko,
    hayırlısı olsun diyeyim, kartımdaki bonusları da kullandığım için tv banada 1840 tl ye gelmiş oldu, tek beklentim içinden gözlük çıkması,
    yarın tv elimde olacak. sonucu göreceğim.
    ilgilendiğiniz teşekkürler.

• http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900340435

ürün fiyatı şuan 1699.00TL alınırmı sizce. kullanan arkadaşlar yorum yaapbilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriBi

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900340435

ürün fiyatı şuan 1699.00TL alınırmı sizce. kullanan arkadaşlar yorum yaapbilirmisiniz

bende alcam, yorum bekliyorum. Özellikle televizyonun kasası hakkında. ince mi yoksa kalın mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 14 Ocak 2013; 16:49:50 >
  • PHILIPS 47PFL6097K/12 3D Smart Ambilight aldım.2399TLye Teknosa turuncu indiriminden. Çift işlemcili, 600hz, kanal geçişleri iyi. görüntü güzel, 6 gözlük pasif ve ambilight var.Yanında cam sehpa hediye(39TL ye) 12 ay teknosa film kulübü üyeliği var. 2 ay digitürk lig tv dahil deneme paketi var. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simian -- 2 Mart 2013; 17:35:31 >
  • bu tv de wifi hazırlıkvar nasıl bir dongle alıp uyugluyosunuz buna ne kadar fiyatı birde smart ozelligi iyi degilse cok alınası bir tv deigl ozaman en guzel lg 660 s ama oda pahalıı
  • Çok Teşekkürler. Emeğinize sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.