Şimdi Ara

PHILIPS 50'' Tamam mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 127 ekran PHILIPS 50PF7321/10 Modelini almaya karar verdim gibi.. ancak son kez bir de buraya danışayım dedim.. nasıldır bu televizyon? philips e güvenilir mi? daha iyi bir alternatif olabilir mi??

bahsettiğim tv bu:

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010621&CS_Category=_SBA_248_1662_158_1116&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV248

artık daha fazla uğraşmadan almak istiyorum..

bu işte benden daha bilgililer yardım ederse sevinirim

saygılar..

• bir bilen yok mu??

hayır kesinlikle alma çok kötü''

veya

alabilirsin iyidir..

gibisinden önerileri bekliyorum.. teşekkürler şimdiden
  • Teknosanın sitesi update ediliyor herhalde teknosa_heartbeat diye bir şey çıkıyor.
    Philips fenamıdır?Hayır değil.Amma velakin kendi şahsi görüşüm : Mat panelli Samsung 50 yi almaktan yana.Çok iyi fiyat/performansı var (Bende mat seviyorum biraz onunda etkisi var).Site şu an işlemediği için url sini veremedim.
    Bence 50 çok güzel bir ölçü.
  • evet sitede bir sorun var şu anda..

teknosa da görüştüğümüz görevliler de samsung a bir bakın demişlerdi.. şimdi başka sitelerden araştırmaya çalışıyorum bu samsung u..

mat panel ne demek oluyor bu arada? çok iyi bilmiyorum bu mevzuları da..

teşekkürler ilgin için..
  • Site açılmış bahsettiğim model özellikleri : Samsung 50
    SAMSUNG PS50C91HX
    Panelin çerçevesindeki akralik parlak değil mat (Gerçi farketmez parlak olanıda aynı tek fark çerçevede) parlak olanıda var.Estahafurullah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 3 Mayıs 2007; 20:10:37 >

• biraz daha inceledim şimdi..

SAMSUNG PS50C91HX in kontrast oranı : 15000:1 ve parlaklık: 1500
    Philips 50PF7321/10 un '' '' : 10000:1 ve parlaklık: 1400

sadece bu ikisinde belirgin fark var.. çok etkilimidir bunlar?

bi de bişey dikkatimi çekti.. thomson' ın THOMSON 50PB320B5 modelinin kontrast oranı: 5000:1 ve parlaklığı da 1000.. ancak fiyatı 7499 YTL.. Neden böyledir bilen var mı??
  • Thomsonun neden öyle olduğunu bende bilmiyorum zaten biraz garip bir fiyat politikaları var Full HD diye sattıkları daha ucuz bir modeli var (Tam tezat oluşturacak bir biçimde) çok fazlada incelemedim onları amaaçıkcası hiç birisi ilgimi çekicek bir performans göstermediler .
    Samsungları da Philipsleri de inceledim.Dış dizayn&estetik anlayışı tamamen zevk&renk.Bana göre Samsung dizayn konusundan Philipsden daha iyi.Görüntü performansı açısından da Samsung un daha iyi olduğunu düşünüyorum ve kendimce bazı tespitlerde bulundum (Ufak tefek denemeler ile ,laptop bağlantısı ile renk eşleşmesi,kontrast,karanlık noktalardaki gölge performansı vs.HD ve SD yayın kaynakları ile hdmi üstünden)Samsung bana şu an satılan cihazlar arasında teknik olarak bir parça daha ileriymiş gibi geliyor (Bahsi geçen rakiplerine karşı) Benim beğendiğim bir panel.Sene sonuna kadar uygun fiyatlı bir full hd panel (50 ich ve 7 milyar TL civarı) almaz isem bende bu özelliklerde bir Samsung almayı planlıyorum.42 bana göre bir parça küçük baştan 50 almak hele şu anki fiyatları ile (Eskiye orantı ile) bana göre daha akılcı ve seyreder iken daha fazla görsel şölen niteliğinde diye düşünüyorum.
    Bu arada bir dip not : Renk eşleşmesi bakımından Panasonic kadar iyisini bu güne kadar görmedim.Özellik ile beyaz ve natural gri eşleşmesi çok iyi.Geriye kalan özellikleri beni Samsung kadar cezbetmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 3 Mayıs 2007; 22:11:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: raja_ss

bir bilen yok mu??

hayır kesinlikle alma çok kötü''

veya

alabilirsin iyidir..

gibisinden önerileri bekliyorum.. teşekkürler şimdiden

Merhaba raja_ss
    Bir hafta önce arkadaşımın biri dediğin plazmayı aldı. Çok güzel bu plazma tv'yi 5.400.00ytlye (15x360 ytl) Golddan satın aldı. Peşin ise 4.750.00 ytl'ye bırakmışlar. Kutunun içinden masa aparatı çıkmış. 100 ytl olan duvara takılan askı aparatını da bedavaya alınca plazma 5.300.00 ytl'ye gelmiş.Bu plazmanın Almanya'da kdv dahil satış fiyatı 1.647€ yani ortalama 3.000 ytl civarında. Tabii bu fiyata da Türkiye'de bulmak imkansız sayılır.
    En önemli özellikleri:
    1366x768 Çözünürlük
    10.000:1 Kontrast
    1400 cd/m2 Parlaklık
    Bende almayı düşünüyorum ama henüz acelem yok. Fiyatların biraz daha düşmesini bekleyeceğim.
    İstanbul bilişimde detaylar var.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/plazma_content.asp?content_id=1
    Saygılar

• dediğin gibi zevk renk meselesi.. mesela ben de philips in dizaynını beğeniyorum doğrusu.. siyah renk daha bir topluyor gibi görüntüyü..

samsung full hd ile ilgili şöyle bir şey var:http://www.lcdplasma.net/modules/news/article.php?storyid=76 bu da güzel duruyor..

en iyisi teknosa ya dvd lerle gidip tek tek denemek sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ettu

Merhaba raja_ss
    Bir hafta önce arkadaşımın biri dediğin plazmayı aldı. Çok güzel bu plazma tv'yi 5.400.00ytlye (15x360 ytl) Golddan satın aldı. Peşin ise 4.750.00 ytl'ye bırakmışlar. Kutunun içinden masa aparatı çıkmış. 100 ytl olan duvara takılan askı aparatını da bedavaya alınca plazma 5.300.00 ytl'ye gelmiş.Bu plazmanın Almanya'da kdv dahil satış fiyatı 1.647€ yani ortalama 3.000 ytl civarında. Tabii bu fiyata da Türkiye'de bulmak imkansız sayılır.
    En önemli özellikleri:
    1366x768 Çözünürlük
    10.000:1 Kontrast
    1400 cd/m2 Parlaklık
    Bende almayı düşünüyorum ama henüz acelem yok. Fiyatların biraz daha düşmesini bekleyeceğim.
    İstanbul bilişimde detaylar var.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/plazma_content.asp?content_id=1
    Saygılar

merhaba.. teknosa da 5,130 YTL ye alınıyor peşin olarak.. gold daki fiyat oldukça iyiymiş. şu samsung sadece kafa karıştırıyor, aklım ona gitti şimdi.. son bi kez yerinde ikisini beraber inceleyerek halledicez artık.. biz de fiyatlar düşsün diye diye aylardır plazma almayı bekliyoruz valla amabekledikçe yenileri çıkıyor, bu sefer de onların fiyatlarının düşmesini bekliyoruz.. sonu yok yani

istanbul bilişim nerelerde var acaba? sadece net üzerinden mi alışveriş yapılan bi yer yoksa.. bilgim yok da pek..

• quote:

Orjinalden alıntı: raja_ss

evet sitede bir sorun var şu anda..

teknosa da görüştüğümüz görevliler de samsung a bir bakın demişlerdi.. şimdi başka sitelerden araştırmaya çalışıyorum bu samsung u..

mat panel ne demek oluyor bu arada? çok iyi bilmiyorum bu mevzuları da..

teşekkürler ilgin için..

Teknosa'da Samsung 50C91HX modelinin fiyatı 5.000 YTL'ye indi. Bildiğiniz gibi Card Finans'a 18 taksit. Bana göre Philips 50PF7321 değil, Philips 50PF7521D modeli Samsung ile kıyaslanabilir. Bu takdirde de Samsung 50Q91HX daha ön plana geçer. Tabi ki işlemcisi ve diğer görüntü iyileştirici özellikleri ile daha iyi SD yayın performansı sunmaları bakımından.
    Bildiğiniz gibi, Philips 7321 modelini artık Avrupa Sitelerinde(Almanya ve İngiltere) göstermiyor. Daha eski bir model olarak kaldığını düşünebilirsiniz.
    7521 Philips'in 7321'e göre belirgin artıları: darbe yokedici çip, renk sıcaklığı ayarı, keskinlik ayarı, karasal dijital yayın alıcı tuneri(DVB-T tuner).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 4 Mayıs 2007; 12:58:39 >

• Bu plazma ile başka bir philips plazmanın tepkime süresi ilginç.. Bunda 3ms diğer modelde ise 8ms.. Bence bu kadar para veriyorsanız daha iyilerinide bulabilirsiniz..Özellikle birçok plazmada 1ms.nin altına indiğini düşünürsek tepkime süresinin.. Tercih sizin..
  • Plazmada tepkime süresi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Plazmada tepkime süresi mi?

Plazmaların tepkime süresi olmadığınımı sanıyordunuz.. Bu plazmanınkini bir yerde 3ms.okuduğumda çok şaşırmıştım..

Bu da linki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.