Şimdi Ara

Philips 50PUS7303 4K Android TV 3.325,40 (Amazon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
6.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün gelince kurulumu nasıl olacak. servisimi arayacağız. ücretsiz mi
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Hayır ama senin gibilere önerebilirim. Seviyene uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

ürün gelince kurulumu nasıl olacak. servisimi arayacağız. ücretsiz mi
    Servis yapıyor, ücretsiz.
  • 1 yıldır kullanıyorum. Geç açılması dışında hiçbir problem yok. Android akıcı ve kullanışlı. Samsung u bilmem ama LG den daha kullanışlı Smart ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen philipsler kendi açılıyor diye görmüştüm tırsarım o tv den ben

• Bir tane aldım teşekkürler. Ayrıca bu fırsatı görüp bölgemdeki en büyük vatan bilgisayar'a gittim. Karşılaştırdım fiyat/performans olarak en iyi televizyon şu an bu. Rakibi samsungta 4200 tl. Lg'de ise daha pahalı. Sony'e bakmadım fakat sony hakkında bilgisi olanlar varsa cevaplayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nj

Hayır ama senin gibilere önerebilirim. Seviyene uygun
    Bence sen kurtul tabudan. G6 mevcut bende, marka fanatiği

• 2 senedir 55pus6581 kullanıyorum pişmanım neden mi keşke daha önce alsaydım:) amblight özelliğini hergelen hayran kalıyor

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarimi okuyup marka fanatigi yorumu yazan kisinin aklindan cok buyuk suphe ederim. Sagligin icin ilk firsatta kontrole git lutfen, gecmis olsun simdiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Servis yapıyor, ücretsiz.

Alıntıları Göster
    tesekkurler hocam

• Philips in tv bolumu yine hollandali bi sirkete satilmis,philips eski philips degil anlayacaginiz.

• Fiyat ₺3.695,30 yazıo

• hemen 400 lira geçirmişler 3700 olmuş
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Hocam Philips Electronics Hollanda firması zaten. TV bölümünün %70 çoğunluk hissesi 2011 yılında Çin firması TPV'ye satıldı. Mevcut TV'lerin panel detaylarına bakarsanız TP Vision kodlu panel olduğunu görürsünüz.

Sorun derseniz Samsung ve Sony'de de sorunlu model, şikayet eden vardır. Mevcut ve yakın dönem Philips TV'lerin en çok göze çarpan sorunu panel içine toz girmesi ve buna bağlı bulutlanma.
    Benim 49PUS6561'de de var. Ama ekranda içerik varken pek belli olmuyor. Rahatsız edici seviyede değil. Aşırı olanlar varsa onları rahatsız edebilir. Avrupa montajlı olanlardan ziyade TR montajlı olanlarda bu sorunda daha çok gözüküyor sanırım.

Kendi adıma panelin görüntü performansı ve Android özelliklerinden memnunum. 2019 model Tv'ler de bir ara gelir. The One (PUS7304) olarak adlandırılan model orta segmentte iddialı olacak gibi duruyor. 58 inch seçeneği de eklenmesi güzel olmuş. Philips TV'leri takip edenler bu modeli de göz önünde bulundurabilir. Fiyat performans olarak Philips TV'leri beğeniyorum

Belki herkese hitap etmiyor ama Ambilight aydınlatma benim için direk tercih sebebi oldu mesela. Her ne kadar yeni TV için diğer marka/modellere baksam da sonunda 2019 model Philips serilerini beklemeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 19 Temmuz 2019; 14:10:37 >

• Fiyat değişmiş ama tekrar düşmesini bekleyicem,yalnız 2 sorum olucak kullananlara

1.cisi ambilight olayı çok hoş, çok güzel bir havası var ama elektrik tüketimi de bunla doğru orantılı mı? Yani çok fazla elektrik tüketiyor mu?

2.cisi playstation 4 pro yada xbox one x de nasıl bir performans veriyor, sanırım cihaz 50 hz, bu lag sorunları oluşturur mu?

Teşekkür ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

Televizyon android'inden beklentiniz ne, ne amaçla kullanıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum.

Kendi evimde, babamın evinde, şirkette adroid philips,samsung,lg televizyonlar var. Çok ciddi anlamda 5 para etmez kumandaları ile nasıl bir tatmin yaşıyorsunuz şaşıyorum.

TV'yi ben birşeyler izlemek için kullanıyorum, ötesi değil. Tv'nin yanında mini-itx sistemim var, mis gibi keyif alıyorum. Millet tv'den youtube açıp, kumandadan yarım saatte dinleyeceği şeyi açmaya çalışır buna lafı çıkmaz ama tv'nin herşeyi yavaş der. Adamın evinde digitürk var, kanal geçisi yavaş der...

Bulutlanmadır, ölü pikseldir, tozlu paneldir bunlara amenna. Bundan şikayeti olan adama saygım sonsuz ama androidi öyleydi böyleydi diyen vatandaşı çok takmıyorum.

Ayrıca Amblight candır. Üzerine de Hue'yu yapıştırırsın. Sonra gel bana samsungun androidi çok iyi yeaeaeaeae de.
    Merhaba.

Bu HUE ile kullanma mevzusu tam olarak nedir hocam? Bu ampülleri alıp odada kullanmakla yeterli verim alır mıyız acaba? Teşekkürler.

• Arkadaşlar cihaz teslim edildiğinde neye dikkat etmeliyiz? Servis, ölü piksel, ışık sızması v.s. durumları kendiliğinden inceler mi ? Biz ne yapabiliriz böyle durumlarda? Tecrübesi olanlar varsa tavsilerini dinleyebilirim. Teşekkürler...
  • tüh ya kaçırdık.
    3.325,40 liradan alıp vazgeçen iptal etmeden önce bana ulaşsın lütfen.

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Servisler genelde o incelemeleri pek yapmak istemeyebilir. Kurup sizden imzayı aldığı zaman onun işi tamam :)
    Kendinizi ölü piksel, ışık sızması vs. testler için bir USB hazırlayın. Bunlar için gerekli resim ve videoları bir USB'ye atın.
    Servis TV'yi kurduğu zaman öncelikle servis menüsünden panelin çalışma saatini kontrol ettirin.
    Sonra da kendi hazırladığınız USB'deki içerikler ile testleri yapın.
  • Ambient ışıkları kapatılabiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.