Şimdi Ara

Philips 50PUS7303 4K Android TV 3.325,40 (Amazon) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
6.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    You tube'a philips hue diye aratırsanız çok sayıda örnek görürsünüz.

Hue'nun farklı çeşitleri var. Şerit, bloom, iris, go, normal ampul gibi.

Wireless vericisi var, televizyondaki amblight özelliğiyle paralel odanızı komple aydınlatıyorsuz.

Ama sadece amblight olarak düşünmeyin telefon üzerinden kullanabildiğiniz aplikasyon üzerinden sabah alarm saatinizde otomatik güneş ışığı olrak aydınlatma yapmasını sağlayabiliyosunuz. Bunun gibi bir sürü ıvır zıvır özelliği var.

Aplikasyon üzerinden kurduğum değişiklik profilleri, eve girmeden 15 saniye önce telefondan açarak hatunların aklını almışlığım çok var
    Efsane ambiyans yaratabiliyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: trace-

Ambient ışıkları kapatılabiliyor mu?
    Amblight'ı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
    Ses'e, görüntüye, harekete ayarlı ya da komple de kapatabilirsiniz.
  • Kaçırdık güzel fırsatı alan arkadaşlara hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Hocam çok istiyorum hue almak ama inanılmaz pahalandı v4 başlangıç setleri. 1000 liraya yaklaştı geçen sene 400 küsürdü eski versiyon setler. Düşsün de alayım diye pusudayım

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Benim elektrik tüketiminde bir farklılık yaratmadı 70-80 civarı elektrik geliyor aylık

Xbox one s’le kullanıyorum tvyi herhangi bir performans düşüklüğüne denk gelmedim. Gayet keyifli ambilght ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Benim elektrik tüketiminde bir farklılık yaratmadı 70-80 civarı elektrik geliyor aylık

Xbox one s’le kullanıyorum tvyi herhangi bir performans düşüklüğüne denk gelmedim. Gayet keyifli ambilght ile.
    teşekkür ederim hocam
  • Arkadaşlar bu tv için Amazon Fire 4k ya da chrome cast 4K almanın bir esprisi var mı ? Amerikadan arkadaş gelecek de gelirken getirmesini isteyebilirim işe yarar bir şeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

You tube'a philips hue diye aratırsanız çok sayıda örnek görürsünüz.

Hue'nun farklı çeşitleri var. Şerit, bloom, iris, go, normal ampul gibi.

Wireless vericisi var, televizyondaki amblight özelliğiyle paralel odanızı komple aydınlatıyorsuz.

Ama sadece amblight olarak düşünmeyin telefon üzerinden kullanabildiğiniz aplikasyon üzerinden sabah alarm saatinizde otomatik güneş ışığı olrak aydınlatma yapmasını sağlayabiliyosunuz. Bunun gibi bir sürü ıvır zıvır özelliği var.

Aplikasyon üzerinden kurduğum değişiklik profilleri, eve girmeden 15 saniye önce telefondan açarak hatunların aklını almışlığım çok var
    Efsane ambiyans yaratabiliyosunuz
    Çok teşekkür ederim. Ampüllere bakıyorum alabilirim çok güzelmiş. (:

• muxo kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bluetooth kulaklık bağlanabilir mu sorunsuz.
    Bir de istediğimiz AP leri yükleyebilir muyuz. En önemlisi kodi tv mesajla. Tüm film belgesel lig vb ondan izliyorum ben tv box ile. Aynı işi görüyorsa tvbox ı satıp bunu alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

Merhaba. Bluetooth kulaklık bağlanabilir mu sorunsuz.
    Bir de istediğimiz AP leri yükleyebilir muyuz. En önemlisi kodi tv mesajla. Tüm film belgesel lig vb ondan izliyorum ben tv box ile. Aynı işi görüyorsa tvbox ı satıp bunu alırım
    Kulaklık desteklemiyor.

* TV'niz Bluetooth
    subwoofer'ları/hoparlörleri/kulaklıkları desteklemez.

Apk kurabiliyorsunuz. Kodi Tv de kuruluyor diye hatırlıyorum incelemelerde vardı. Şu anki Televizyonuzdan Tv-box ile memnunsanız maceraya gerek yok bence.
  • 2019 model samsung 7 serısının en ıyısı
    400 tl fazla ver bunu nakit 4040 Tl ye al

Samsung UE-50RU7400 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
    www.istanbulbilisim.com
    Samsung UE-50RU7400 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Al�c�l� Smart LED Televizyon
    https://www.istanbulbilisim.com/samsung-ue-50ru7400-4k-ultra-hd-50-127-ekran-uydu-alicili-smart-fiyati-288230.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21

benım onerım bu nakit 4040 tl hem 2019 model hem samsungun ru7400 modelıkı panelı bundan daha ıyıdır

400 tl fazla verıp bunu almak sankı daha mantıklı ama karar sızın

bir tarafta 2018 model Philips 50PUS7303 diğer tarafta 400 tl daha verip 2019 model Samsung UE-50RU7400

şu anda amazonda 3600 tl Philips 50PUS7303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 20 Temmuz 2019; 11:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

2019 model samsung 7 serısının en ıyısı

https://www.istanbulbilisim.com/samsung-ue-50ru7400-4k-ultra-hd-50-127-ekran-uydu-alicili-smart-fiyati-288230.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21

benım onerım bu nakit 4040 tl hem 2019 model hem samsungun ru7400 modelıkı panelı bundan daha ıyıdır

bir tarafta 2018 model Philips 50PUS7303 diğer tarafta 400 tl daha verip 2019 model Samsung UE-50RU7400

Yanlız verdiğiniz linkteki televizyon 29 gün sonra stoklarda yazıyor 1 ay beklenmez.

• quote:

7400 serilerinin daha iyi olduğu doğru. (7100 le karşılaştırırsak PUS7303 tercih edilir bence)

Yalnız kampanyalı PUS7303 3.325 ile (taksitli) RU7400 nakit fiyatı arasında 715 lira fark ediyor. PUS7303 gene tercih edilebilir. 400 lira fark olursa tabii ki 7400.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 20 Temmuz 2019; 11:31:8 >

• haklısınız ama sunuda dusunun eskı model tvler degısım vs sıkıntılardan aksam pazarı gıbıdır sansınız

ama bu yurt dısından yenı gelmektedır pazara sabah gıtmek gıbıdır

şu anda baktım amazondakı phılıpsın fıyatı 3600 olmus o fıyata ıstınaden 400 tl fazla verılıp bunun alınmasını mantıklı buldum

benım amacım sadece tv almakta olanlara kendı gorusumude sunmaktı yoksa herkez ıstedıgını tercıh edebılır tabıkıde

ve belırtmelıyımkı amazondakı son fıyatına baktıgımda bu tv konularınada meraklı bırısı olarak kesınlıkle benım onerımı dınlemelerı olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 20 Temmuz 2019; 11:35:19 >
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç gerek yok. Zaten bahsettiginiz cihazların hepsi bu tvde gömülü. (4K player ve chrome cast) Alıp hiç kullanmadan bir kenara atmak zorunda kalırsın. Bu televizyonda ekstra bir tv box'a kesinlikle gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Hayır hiç gerek yok. Zaten bahsettiginiz cihazların hepsi bu tvde gömülü. (4K player ve chrome cast) Alıp hiç kullanmadan bir kenara atmak zorunda kalırsın. Bu televizyonda ekstra bir tv box'a kesinlikle gerek yok.
    Çok teşekkürler

• Cihaz kuruldu az önce servis tarafından.

Herhangi bir sorun yok. İlk televizyonum diyebilirim 10 yıldan fazladır TV kullanmıyordum.

Hız konusunda sorun yok. Amblight çok güzel gece deneyince yorum yazarım yine.

Şu anlık tek sorun Tivibu Go cihazda olmasına rağmen çalışmıyor sebebini anlayamadım gereken hız ulaşmıyor gibi bir hata alıyorum.

Kesinlikle bu paraya değen bir cihaz. Zamanla yazarım yorumlarımı.

Haberdar eden arkadaşa teşekkür ederm tekrar. Selamlar.

• quote:

İşletim sistemi tizen hocam......................

• Modellerin sonunda /62 ve /12 var bunlar ne anlama geliyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.