Şimdi Ara

Philips 50PUS7303/62 3364 TL AMAZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
4
Favori
5.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.amazon.com.tr
    Philips Ambilight 50PUS7303/62 Televizyon, 127 cm (50 İnç) Akıllı TV (4K, LED TV, HDR Plus, Android TV, Micro Dimming Pro, DTS Premium Sound), Koyu Gümüş: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07JB4KXCT/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum ama philips servisi çok amatör denk geldi bana 2 defadır. panel testi desem kafaları karışacaktı muhtemelen o yüzden onlar gitmeden ayaküstü bakabildiğim kadarıyla baktım ben. üstte de yazdığım gibi ışık sızması haricinde pnalede bir sıkıntı görmeyince ses etmedim
  • efsane cuma indrimlerinde 3400 liraya almıştım. bence çok iyi fiyat. Modeli aktif olark kullanıyorum almak isteyenelr olursa soruları cevaplayabilirim. Va panel olmasına rağmen açılı izlemelerde çok ciddi renk kaybı yaşanmıyor özellikle onu belirtmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

efsane cuma indrimlerinde 3400 liraya almıştım. bence çok iyi fiyat. Modeli aktif olark kullanıyorum almak isteyenelr olursa soruları cevaplayabilirim. Va panel olmasına rağmen açılı izlemelerde çok ciddi renk kaybı yaşanmıyor özellikle onu belirtmek istiyorum
    hocam bende almayı düşünüyorum hdr mevcut va panel var anakrt nedir bilginiz varmı
  • Ulan ne çabuk bitirdiniz vicdansızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipslerin bu modellerde sıkıntı var ısınma ve kasma problemi var ve çok sık panel arızası çıkarıyor diyorlardı . Kararsız kaldim

• MustafaYvz kullanıcısına yanıt
    ürün bitmiş ama yine de sonra lazım olur belki. Blgiler aşağıda bakabilirsiniz

• fairstars kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdaki konulardan hatırladığım kadarıya yakın zaman içerisinden sizde almıştınız öncelikle hayırlı olsun herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panasonic 32e30e / Vatan / 849.-TL
    13 yıl önce açıldı
    Philips 65PUS8508/62 Sorun.
    4 ay önce açıldı
    BenQ PD2705Q 15,904 TL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu modeli düşünüyordum ama 55” olan modelinde tozlanma problemi şikayeti çok gördüm, kararsız kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 aydır 55pus7303 modelini kullanıyorum. Sadece sabit ekranlarda koyu tonlarda belli belirsiz banding sorunu var. O da benim gözümde sorun değil.

Onun dışında herşeyinden memnunum. Ambilight efsane, TV kapalıyken bile ambilight açılıp ortam ışığı olarak kullanılıyor. Ayrıca telefon uygulaması ile bu ambilight çok çeşitli şekillerde ayarlaniyor.

• Ne kadara almistiniz acaba saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven55

Ne kadara almistiniz acaba saygılar
    Temmuz sonlarında Gittigidiyor üzerinden almıştım. İndirimli 3700e gelmişti. O zamanlar 300TL de iade kampanyası vardı. Yani 3400e maloldu.

• 11 Kasım'a 3196 TL 'ye almıstım amazon' dan güzel televizyon panellerinde problem Vr diyenler problem olan seri 7803 serisi diye biliyorum,. 7303 İcin hiçbir şikayet yok internette ama unutmamak lazım 2018 model bir tbiv bu genelde problemler 2-3yıl sonra basılıyor philips'de

• quote:

Orijinalden alıntı: snbjk

11 Kasım'a 3196 TL 'ye almıstım amazon' dan güzel televizyon panellerinde problem Vr diyenler problem olan seri 7803 serisi diye biliyorum,. 7303 İcin hiçbir şikayet yok internette ama unutmamak lazım 2018 model bir tbiv bu genelde problemler 2-3yıl sonra basılıyor philips'de
    hovcam android de paly store nasıl acaba uygulmaa bolluğu hızı ve performans açısından deneyimşleriniz aktarmanız mükümn mü
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre çok iyi hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: snbjk

Fiyatına göre çok iyi hocam.
    teşekkürler. o zaman bu tv yi takibe alalım. ben çakam amblight yapmıştım şerit led le tv nin arkasına. ama kumandalar karışıyor sesi açıyoruım arkada ışık yanıp sönmeye başlıyor. bana hem ambilight hemde android cazip geliyor açıkçası.
    ip tv kullanma durumunuz oldu mu acaba
  • Iyi fiyatmış. Tv yi bilmiyordum. Takibe aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

ürün bitmiş ama yine de sonra lazım olur belki. Blgiler aşağıda bakabilirsiniz

çok teşekkürler bitmeden ben de alanlardanım inş pişman olmayız servis panel testi felan yapıyormu kendimizmi yapıyoruz

• Allforfun kullanıcısına yanıt
    TEşekkür ederim. Evet aldım ben de bu modeli. GEnel olarak çok memnunuz vestel rezaletinden sonra çok çok iyi geldi bu televizyon. Sadece biraz fazla ışık sızması var gibi geldi. daha doğrusu tv açılırken yada gri ekranda arkadaki ledlerin dizilimini farkedebiliyorsunuz ancak tv izlerken kesinlikle farkedilmiyor. Çok dikkatli bakmak gerekiyor. panel 50 hz ama programla arttırılmasına rağmen akıcılık gerçekten tatmin ediyor. Renkler canlı ve doğal. yan açılarda renk kaybı yok denecek kadar az dikkatli bakmak gerekiyor fark etmek için. Ses kalitesi de gerçekten güzel. Ama televizyon için en önemli olay sanırım 3 taraflı ambilight. gerçekten ayrı bir hava katıyor. Bir de kanal geçişleri gerçekten yavaş ortalama 4-5 saniye kadar sürüyor. ayrıca android olmasından kaynaklı sanırım menüler normal bir tvye nazaran çok karmaşık. TEknolojiyle aramın çok iyi olmasına rağmen baya bir zorlanıyorum ayar yaparken. Onun dışında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

• MustafaYvz kullanıcısına yanıt
    bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum ama philips servisi çok amatör denk geldi bana 2 defadır. panel testi desem kafaları karışacaktı muhtemelen o yüzden onlar gitmeden ayaküstü bakabildiğim kadarıyla baktım ben. üstte de yazdığım gibi ışık sızması haricinde pnalede bir sıkıntı görmeyince ses etmedim
  • hocam bende ayın 24ünden beri kullanıyorum ve sanırsam bahsettiğiniz sorun bende de var. Maç esnasında yada playstationda fifa oynarken kamera hareketlerinde ekranda böyle grimsi bir kirlenme oluyor ve youtube girişindeki youtube yazan gri ekranda hafif bantlanmalar belirli oluyor acaba sizde de durum böyle mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.