Şimdi Ara

PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8109 u iade etmeme rağmen almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Muazzam bir tasarım ve son derece tatminkar bir görüntü kalitesi var. Smart özelliğide androidle birlikte bitirici bir vuruş olmuş gayet başarılı. Eksikleri varmı her tvde olduğu kadar. Daha önce kullandığınız tvnin ne olduğuna göre sizi ne derce mutlu eder tartışılır fakat genel olarak kesinlikle alınır ve kullanılır son derece mutlu eder...Sizlere tek tavsiyem eğer tercihinizi bu tarz led tvlerden yana kullanıcaksanız bunun sizlere çıkaracağı sorunlara hazırlıklı olun ve önlemlerinizi alın. Yukarıda bahsetmiş olduğum internetten satın alma durumunu göz ardı etmeyin. Benim kullanmış olduğum 8109 modelinde ışık sızması dışında hiç bir problem yoktu ve oda inanılmaz az ve kabul edilebilir bir derecedeydi bunun böyle olması sizede böyle olucağı anlamına gelmiyor biliyorsunuz ki teknoloji işi tamamen özellikle panel konusunda şans işi. Birde ilgilenen arkadaşlara şunu söylemeden geçemicem yıllarca philipsin tvlerini kullandım ve görüntü kalitesi olarak hep memnun kaldım fakat philips görüntü konusunda nekadar iyi olsada ürettiği panellerde sistemsel olarak birşeyleri yanlış yapıyorlar tv yi kapatmak istediğinizde bazen takılı kalıyor aynı şeyi açarkende yaşıyordum yepyeni tv androidle uçuyorsunuz fakat sonrasında bir anda inanılmaz bir yavaşlık ve donmalar meydana geliyor açıp kapatınca düzeliyor vs vs böyle ufak tefek teknik sıkıntıları bu tvlerde çok yaşarsınız bunu şimdiden söyleyeyim. Ama genel olarak tekrar söylüyorum mutsuz etmez sizi üzmez sizde şansa bırakmayın alıcaksınız alın okey fakat internetten alın ki çok ciddi bir problemle karşılaşırsanız servisti update di falandı filandı uğraşmayın.

• EVO64 E kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşadığım yer itibariyle tvyi canlı canlı inceleme imkanım yok ancak testlerden ve yotubedan kullanım videolarından anlayabiliyorum görüntüyü. İyice kararsız kaldım ya bunu alacam yada 50w805 yada w815 sony alacam ama ambilightdan bir türlü vazgeçemiyorum
  • kardeşim şimdi ambilight gerçekten çok güzel birşey bu güzellikten mahrum kalmanı istemem sonuç olarak tv 'nin görüntüsünü beğenmesek dee sonuçta insanları çöp adam göstermiyor.
    bence 8109 al. belki ben ayarları iyi yapamamışımdır. Ayrıca dediğin sony tvden bence bu tv daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 19 Mart 2015; 0:09:00 >
  • dredLe kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 6198i oğlum düşürüp paneli kırınca yerli malı yurdun malı vestel pf9090 aldım aşırı ışık sızması vardı bende iade ettim. Tvyi film seyretmek için alıyorum açıkçası ondada ortam karanlık veya karanlığa yakın olacak. Işık sızması aşırı biçimde olmuyorsa sorun olmazda aşırı olursa sıkıntı. Philipsin görüntü kalitesi bariz belli lg ve smasung eline su dökemez helede bir ambilight olayı varki bana göre film izlemenin olmazsa olmazı ileride hue ledlerle tv yi senkronize edip öyle film izlemeyi düşünüyorum. Bakalım artık kısmet nasip ne olur bilmiyorum ama gönlüm bu modelden yana vatan indirim yapsa alacağım anında şimdi alırım indirim olursa sonra 250 tl zarar olur ve üzülürüm o nedenle bekliyorum.
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah vatan indirim yaptığında alacam 2 hafta önce 2250di şimdi 2500 o nedenle bir indirim bekliyorum. Hayırlısı artık nasip ne ise o olur
  • İnşallah sorunsuz bir panele sahip olursunuz.
  • valens01 kullanıcısına yanıt
    Bendeki inanılmaz düşük bir seviyede idi fakat dediğim gibi bu tamamen şans işi size ne denk gelir bilemem bu yüzden siz tedbiri elden bırakmayın. Bu arada indirimi beklerkende stok durumlarını göz ardı etmeyin sonra benim gibi harıl harıl mağaza mağaza dolaşıp temiz teşhir ürün ararsınız. Bir ara başka model bir tv nin sizin gibi indirimini beklerken stoklar eridi ve ben çok pişman olup temiz bir teşhirini bulmaya çalışıyordum bunada dikkat edin. Umarım iyi ve keyifli seyirler olur sizin için...
  • valens01 kullanıcısına yanıt
    ben görüntü kalitesini begendim.siyah beyaz renkler güzel kanal geçişleri de hızlı.daha ne olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agazul

sony w955 ile philips pfs8109 arasında kaldım.
    sd yayınlarda bir fark yoksa sony ye o kadar fark ödemeye değer mi?
    sd yayın görüntüsü önemli kriter benim için, hd yayını her tv güzel gösterir diye düşünüyorum.
    fikir verebilir misiniz arkadaşlar.

w955'a 4 bin veren 8109 düşünmemeli. w955 mi h8000 mi hu7500 mü gibi sorular sormalı.
  • servis kanallari ayarlamış ama. multiviev tuşuna basinca 2 kanali izleyemiyorum.servis.izleyemezsiniz türünden laflar etmiş.tv uydusuna çift kablo takılı kanal arama mi eksik yapıldı acaba.yardımci olabilecek arkadaş varmı

• dredLe kullanıcısına yanıt
    Stok Durumu benide korkutuyor açıkçası. Eski panelden çok memnundum smart beni çok ilgilendirmiyor. Görüntü güzel olsun yeter. İnşallah bu haftasonu vatan bir kampanya yaparda alırım. Güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menüdeki uydu kurulumu altından baştan kurulum yapın. kanal aramaya geçmeden lnb durumunu falan soruyor. durumunuza uygun olanları seçerek devam edin. muhtemelen düzelecektir.
  • Geçen pazartesi günü bende 55pfs8109 aldım. Hem satıcılar olsun hem çeşitli forum sitelerinde Philips, marka olarak yerden yere vuruluyor. Ancak eski tv min de Philips olmasının verdiği güvenle yine doğru tercih yapmışım diyorum. Vatan Bilgisayar'dan pazar günü alınıp pazartesi kurulumu yapıldı. Tv ile ilgili bulabildiğim tüm testleri yaptım pixel, ışık sızması vs. herhangi bir soruna rastlamadım. Herhangi bir kararma da görmedim. Televizyonun tasarımı da görüntü kalitesi de gerçekten mükemmel, ambilight olayı ise bambaşka bir hava katıyor, nerdeyse ambilight olmadan hiçbirşeyden keyif alamaz olduk. Görüntü akıcılığı ise ayrı bir olay hareketli sahnelerde panel kalitesini çok rahat fark edebiliyorsunuz. Görüntüler yağ gibi akıyor. Aynı şeyi kanallardaki kayan yazılarda da görebilirsiniz. HD kanallarda yazı çok rahat okunuyor, bazen ufak bir titreme yada atlama oluyor ama şu ana kadar gördüğüm en başarılı kayan yazı performansı diyebilirim. TV, kendi portlarına usb ve hdd takıp film oynatmada gerçekten başarılı 3-4 hddlik zengin bir film arşivim var ve açamadığı film ya da altyazı yok şu ana kadar. Her boyutta ve kalitede film de ileri ve geri almada donma takılma ya da filmi açarken herhangi bir donma takılma olmadı hiç. Bu sorunu yaşayanlar olduğunu gördüğüm için belirtmek istedim, sorun TV kaynaklı değil diye düşünüyorum, belki hdd veya usb formatındandır. D-Smart kullanıcısıyım HD yayınlarda bahsettiğim gibi TV görüntü kalitesi mükemmel, SD kanallarda ise 55inch lik ekranda mesafeniz de yakınsa kalite beklemeyin. Playstation oyunlarında da görüntü performansı mükemmel. Bugün de Fifa 2015 deneyeceğiz bakalım. Televizyonun menülerde gezme oldukça hızlı youtube dan videolar tam ekran olarak hd kalitede izleniyor ve oldukça hızlı geçiş yapabiliyorsunuz. Klavyeli kumanda olması çok büyük avantaj bir çok filmin olduğu hdd de filmin adını arama bölümüne yazmak yetiyor. İnternet de gezinme de aynı şekilde oldukça hızlı ve kolay. 3D performansı için de ancak yarın konuşabilirim elimde 3d film yoktu hiç bugün akşam bulup deneyeceğim.
    Umarım düşünenlere yardımcı olabilmişimdir kesinlikle tavsiye ederim. Aklınıza taklılan birşey varsa seve seve yardımcı olurum

• TeCHNiCK kullanıcısına yanıt
    Hocam Fifa 15 ps4 performansı nasıl cevap yazarsanız merak ediyorum bende 51d550 Samsung Plazma var ondan aldığım netliği bunda bulabilir miyim acaba cevap verirseniz sevinirim.

• Arkadaşlar merhaba;

Teknoloji marketlerinin birinde tv reyonunda çalışmaktayım. Bu üründen 55 ve 48inç olanından ortalama 60 tane sattım. Genel müşteri değerlendirmesi mükemmel olduğu yönünde. Tabi 2 tane müşterim bu konuda sıkıntı yaşayıp ürünü getirdiler. Ürünü incelediğimizde tvde kendiliğinden kapanma ve donma oluyordu servis de bu durumu yazılımla halletti. Açıkcası elektronik bir mal alıyorsunuz ve bu iş biraz da kısmet işi. Evimde 2 adet televizyonum var, teki 32pfl6606 ve 47pfl7108k modelleri, ikisi de phılıps ve ikisinden de çok memnunum.

Bu arada bir de hatırlatmak yapmak istiyorum, almış olduğunuz ürün yetkili servis tarafından kurulduktan sonra artık işleminizi servisle çözmek durumundasınız. Servis değişim ya da iade kararı vermeden satıçı firma işlem yapamıyor. Ürünün garantisi başladığından dolayı. Bir de ürünü mağazada inceleyip internetten almak istiyorsanız bu işlemi haftaiçi yaparsanız satıçı arkadaşı da üzmemiş olursunuz. Haftasonu yoğunluğunda insanları oyalamamak daha doğru diye düşünüyorum.

• Killknight kullanıcısına yanıt
    Televizyonun görüntü kalitesi gerçekten çok güzel biz oldukça memnun kaldık hiçbir sorun da yaşamadık(bunu özellikle belirtiyorum her fırsatta çünkü bu konuda çok fazla eleştiri var, daha hiç biriyle karşılaşmadım, çok şükür) Sizdeki tv ile karşılaştırma çok sağlıklı olmaz çünkü sizde ki plazma. Plazmaların görüntü kalitesi sanki led lerden daha başarılı gibi. Bu tv den önce benim aklımda PANASONIC TX-P55STW60 vardı 42inchlik modelinin görüntü kalitesine hayran kalmıştım ama bulunduğum şehirde hiçbir mağazada bulamadım Türkiye genelinde de hep teşhir ürününe denk geldim birde maalesef Panasonic in Türkiye pazarından çekildiğini öğrendim. Panasonic plazmaların görüntüsü gerçekten muhteşemdi. Ama Philips i de yabana atmamak gerek. Panasonic ten sonra beni cezbeden tek marka Philips. Ne bağladıysak ne açtıysak evin havası değişiyor. Hareketlerde takılma donma yok dediğim gibi yağ gibi akıyor en çok o hoşuma gitti bu televizyonda. Ben gayet başarılı buldum ama sizdeki görüntüyü görmeden bu daha iyi yada daha kötü demek doğru olmaz. Ama şunu rahatlıkla diyebilirim ki memnun kalmamanıza neden olacak hiçbirşey bulamazsınız.

slm.hardisk olarak ne tavsiye edersin.harici adaptörlü mü almalıyız.neye dikkat etemeli.uzman kullanici görüşleri benim gibi acemi olanlar için çok faydalı.teşekkürler.

• Bu tv bende de var vebir sürü sorunla karşılaştım.
    Şu an müsait değilim ama ilk fırsatta detaylı anlatacağım.
    Almayı düşünenler biraz beklesin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka model farkı görmedim wd toshiba Seagate ve smartdisk markaları var bende kimi 2.5inch (adaptörsüz) kimi 3.5 (adaptörlü) usb 2.0 da 3.0 da var hepsini açıyor. Ama kullanım kolaylığı açısından adaptörsüz daha iyi

Benim merak ettiğim şey Fifa 15 oyununda hareketli saha görüntüsünde bulanıklık oluyor mu yani şöyle anlarsınız maç durduğu andaki aynı netlik hareketli sahnede de bozulmadan verebiliyor mu? En ufak bir bulanıklık oluşuyorsa benim için sorun demektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.