Şimdi Ara

PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açık ve net konuşayım: senin aradığın tv 8109 değil arkadaş.
  • Killknight kullanıcısına yanıt
    bugün akşam kameraya alıap bir deneyim farkedilirse yüklerim bakarsınız, uygun mudur?
  • TeCHNiCK kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
    Bende Panasonic 55STW60 var ama panel arızasından dolayı iade olacak.
    Artık plazmada kalmadığı için mecbur LED alacağım. Plazmadaki gerçek renklere ve görüntüye yakınlık Philips LED'lerde gibi geldi bana ve ben de 8109'u düşünüyorum. Hareketli sahnelerdeki bulanıklık ve takılma olmaması benim için çok önemli. Çekeceğiniz videoda belki göremeyebiliriz, yorumunuz da önemli.
    Sizden cevap bekliyoruz.
    Şimdiden teşekkürler.
  • TeCHNiCK kullanıcısına yanıt
    Sizin için zahmet olmazsa bekliyorum video çekiminizi. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürün benim de kafama yatıyor gibi arkadaşlar. ama neden muadillerinden daha pahalı onu anlamış değilim. android diye mi böyle? philipsin diğer 55 inçlerinden farkı nedir?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    @regionella: muadillerinden pahalı derken? muadilleri içinde en ucuzu bu. onun için tutuldu bu kadar.

bir noktayı tekrar belirtmek durumundayım: esas amacı oyun oynamak olanlar düşünmesin bu tv'yi. elbette çok kötü bir performansı var diye değil. ancak oyun için tv arayanları sony w6 serisi bile 8109'a nazaran inanın çok ama çok daha mutlu edecektir de ondan.
  • kardeş muadilleri dediğim lg ve samsung'un 55 inç modelleri.
    LG 55LB652V/670V
    SAMSUNG UE55H6270

yani bunlardan fazlası ne onu merak ediyorum. ekran olarak genel görüş philips'in daha iyi olduğu tabiki ama diğer etmenler nedir?

ayrıca dün teknosa'da turuncu indirim ile bu ürün 2999 tl imiş, kaçırdık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 25 Mart 2015; 9:44:18 >
    Goruntu kalitesi,sesle ve hsreketle kontrol,android.cift tuner.yayin kaydetme.ambligt.estetik tasarim.klavyeli kumanda.ayni anda 2 kanali izleme.vs,vs,

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Goruntu kalitesi,sesle ve hsreketle kontrol,android.cift tuner.yayin kaydetme.ambligt.estetik tasarim.klavyeli kumanda.ayni anda 2 kanali izleme.vs,vs,

ses ve hareketle kontrol diğerlerinde yok mu ki kdostum. yayın kaydetme de vardır heralde. tasarım zaten kişisel bi zevk. kumanda dersen lg!ninki o numara.

aynı anda 2 kanal olayı sadece 3d gözlükle olmuyor mu. aktif gözlük dendi. gözlüklere ayrıyeten kaç para verilecek bunları da düşünmek lazım. bu özellik diğer tv lerde de var gibiydi sanırım.

görüntü kalitesi kalıyor geriye. ama fiyat olarak 500 tl fazla, iki de gözlük al etti sana 700 lira fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 25 Mart 2015; 11:30:17 >
    Bu tv de cift tuner var arkadasim.bir kanali izlerken diger kanali kayit edersin.her tv de yok bu.ust modellerde olur genelde.hareketle kontrol de yoktur.her tv de dahili kamerada yoktur.ambligth diger tv lerde hic yoktur.tasarim gorecelidir evet ama bu model cok ince hem cerceve hemde kalinlik.bu incelikte bu fiyata kac model var saysana sen bana.ayni anda 2 kanali izleyebilrsin.reklam var mi yokmu kucuk ekrandan bakabilirsin.tabii uydudan 2 kablo inecek asagiya.vestelin cift goruntu olayi farkli.bunda icinde 2 tunervar.800 hertz.ben memnunum.tercih tabiki senin.icine hangisi sinerse onu al.ama iyi arastir.gule gule kullan sonra

• @regionella: kardeş 55 inç kategorisinde bu tv'ler maalesef 8109 muadili değiller. onun bir hatta bir kaç tık altındalar. hele h6270'i bu kategoriden doğrudan çıkartman lazım. özellik olarak salt micro dimming olması hasebiyle 670v kısmen 8109 ile yakın sayılabilir. yoksa 670v'de kamera yok, işlemci çift çekirdek, çift tuner yok, çift ci yok, hbb tv yok, pause tv yok ve tabi ambilight yok. ayrıca 670v'yi kapalı kutu olarak 8109 ile hemen hemen aynı paraya alırsın. yalnız dikkatini çekerim bu 670v'nin kötü cihaz olduğu anlamına gelmez. sadece 8109 ile karşılaştırdığında aynı paralara alacağın bir cihaz olmaz. ama kampanya yakalarsın, 2.5'a kapalı kutu düşürürsün al tabi. yoksa 2.5'a teşhir hemen her yerde var.

bu cihazın samsung muadili (h6640/h6650) de şu an piyasada kalmadı. curved olur dersen yine muadili sayılabilecek h6870 var ama.
  • benim kafama çok yattı ilk tercihim bu olacak kesinlikle ama fiyatı rahatsız edici. teknosanın indirimini kaçırdım malesef içime oturdu. şu an minimum 3200 lira civarı. denk geldiğiniz indirim olursa haber ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

benim kafama çok yattı ilk tercihim bu olacak kesinlikle ama fiyatı rahatsız edici. teknosanın indirimini kaçırdım malesef içime oturdu. şu an minimum 3200 lira civarı. denk geldiğiniz indirim olursa haber ederseniz sevinirim.

ben de takipteyim. Yorumları olumlu LG 55LB670 ile bu model arasındayım ancak kullanıcı yorumlarına baktığımızda bu model daha üstün gibi gözüküyor. Fiyatı 3000 altına inmesini bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

benim kafama çok yattı ilk tercihim bu olacak kesinlikle ama fiyatı rahatsız edici. teknosanın indirimini kaçırdım malesef içime oturdu. şu an minimum 3200 lira civarı. denk geldiğiniz indirim olursa haber ederseniz sevinirim.

ben de takipteyim. Yorumları olumlu LG 55LB670 ile bu model arasındayım ancak kullanıcı yorumlarına baktığımızda bu model daha üstün gibi gözüküyor. Fiyatı 3000 altına inmesini bekleyeceğim

n11'de 3030 tl ye kadar alınabiliyor, ben siapriş ettim
  • quote:

quote:

quote:

Detaylarını yazabilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.n11.com/philips-55pfs8109-kasada-75-tl-indirim-full-hd-led-tv-P32661620

75 tl indirim var şu an

ekstra olarak telefona n11 uygulamasını da indirirsen 5 tl daha indirim

3030 tl'ye geliyor

ben 1 saat önce verdim siparişi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.n11.com/philips-55pfs8109-kasada-75-tl-indirim-full-hd-led-tv-P32661620

75 tl indirim var şu an

ekstra olarak telefona n11 uygulamasını da indirirsen 5 tl daha indirim

3030 tl'ye geliyor

ben 1 saat önce verdim siparişi :)

Acaba satış sonrası destek için teknosa bimeks gibi yerlerden almak daha yararlı olabilir mi acaba? Gerçi ürünü aldıktan sonra tamamen içimiz philips ile diye düşünüyorum.

Bende dün innTutkey saticisindan aldim çok iyi oldu bu indirim cidden. 1 buçuk ay sonra alicaktim fakat boyle indirime bu model kapali kutu daha kalmaz diyerekten aldim. Isallah soeunsuz bir panel olur mutlu mesut geçinirim

• Arkadaşlar

2014 elim ayonda teknosadan bir gaza gelerek philips 55PUS8809 4k televizyon aldım.
    Daha aldığım gün televizyonda gariplikler başladı. Televizyon kendi kendine açılıp kapanıyor veya hiç açılmıyırdu.
    Servisi aradım ve gelen cevap henüz bu tv'den birkaç adet sattıklarını ve bu konuda bir bilgileri ve tecrübeleri olmadığı şeklindeydi.
    Daha sobraki günlerde, güncelleme, yazılım yükleme vs. Gibi birtakım şeylerle mart ayına dek ite kaka geldik.
    Tabi bu arada arıza çok yoğun olmamakla beraber devam ediyordu.
    Mart ayının başından itibaren aynı bilgisayarlarda olduğu gibi tv 3saniye kadar görüntü verip mavi bir ekrana düşüp kendini resetlemeye başladı. Mavi ekran gelince tv kapanıp gene açılıp, gene mavi ekrana düşüyor ve bu bu şekilde bıraksam yani fişini çekmesem sonsucüza dek gidecek gibi olmaya başladı.
    Hemen servisi aradım gelip aldılar 6 gün sonra yazılım yükledik diye geri getirdiler. Tv 40 dakika kadar normal çalıştı sonra aynı mavi ekran sorunu başladı.
    Tekrar servisi aradım "gelip gene alalım " deyince, istemedim tabi ki. 4 aylık tv nasıl olur da 2 kez arka arkaya servise gider? Üstelik her gidişte de cihaz ufak ta olsa zarar görüyor. Servis kullanıcı gibi özen göstermiyor ki cihazınıza.
    Bu aşamadan sonra Philips tüketici hattıyla yoğun bir şekilde görüşmeye başladım ve sağolsun bir görevli benimle çok ilgilendi ve hala da ilgileniyor. Televizyonun iade veya değişimini istedim. Benden arıza videoları istedi, yolladım. Dün mailimi ve videoları alıp almadıklarını teyit için tüketici hattını tekrar aradım fakat bu kez benimle görüşen görevli cihazın 4 ana tamir görmeden değişim veya iade yapılamayacağını söyleyince durum iyice karıştı.
    Şu an tüketşci mahkemesine gitmeyi düşünüyorum.
    Bu konuda bir önerisi olan var mı acaba?

• solti kullanıcısına yanıt
    sanırım tek çözüm tüketici mahkemesi gibi görünüyor yada 4 kez servise yollamanız. görünen o ki zaten yapamayacaklar. Tüketici mahkemasinde geçen süreyi serviste geçirebilirsinizde. Keşke internet sitesinden alsaydınız.Cayma hakkınız kullanıp aide ederdiniz. :( Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.