Şimdi Ara

PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

quote:

quote:

quote:

benim kafama çok yattı ilk tercihim bu olacak kesinlikle ama fiyatı rahatsız edici. teknosanın indirimini kaçırdım malesef içime oturdu. şu an minimum 3200 lira civarı. denk geldiğiniz indirim olursa haber ederseniz sevinirim.

ben de takipteyim. Yorumları olumlu LG 55LB670 ile bu model arasındayım ancak kullanıcı yorumlarına baktığımızda bu model daha üstün gibi gözüküyor. Fiyatı 3000 altına inmesini bekleyeceğim

n11'de 3030 tl ye kadar alınabiliyor, ben siapriş ettim

Detaylarını yazabilir misin?

http://www.n11.com/philips-55pfs8109-kasada-75-tl-indirim-full-hd-led-tv-P32661620

75 tl indirim var şu an

ekstra olarak telefona n11 uygulamasını da indirirsen 5 tl daha indirim

3030 tl'ye geliyor

ben 1 saat önce verdim siparişi :)

Acaba satış sonrası destek için teknosa bimeks gibi yerlerden almak daha yararlı olabilir mi acaba? Gerçi ürünü aldıktan sonra tamamen içimiz philips ile diye düşünüyorum.

satış sonrası direk philips ile irtibatta olacağız dostum

quote:

Orijinalden alıntı: _MenemenciogLu

Bende dün innTutkey saticisindan aldim çok iyi oldu bu indirim cidden. 1 buçuk ay sonra alicaktim fakat boyle indirime bu model kapali kutu daha kalmaz diyerekten aldim. Isallah soeunsuz bir panel olur mutlu mesut geçinirim

aynen daha bu fiyata bulamam diye düşünüp hemen aldım

• Su an teknosa.com da 55pfs8109 2999tl...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trt hd 1 saniye gösteriyor sonra kayboluyor.sizdede böyle sorun varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalları güncelleyince başladı.
  • 3 gündür bende de öyle. Başka sevdiğim kanalda yoktu!
  • Harici uydu alicaz heralde.bende bazen kanal listeside ekrana gec geliyor sizdede oylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mrb şuana kadar okuduğuma göre PHILIPS 55PFS8109 iyi tv ye benziyor ama dediğiniz testleri (ölü piksel bulutlanma ve hertür test) nasıl yapıyoruz ayrıntılı anlatırmısınız bugün n11 3010 tl ye var alıcam şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim
  • Oyun videolarını çektim ancak atacak fırsat olmadı hala.. işler yoğun bu aralar bu haftasonu atacağım, gecikme için kusura bakmayın lütfen. Bu arada ben tv yi alır almaz aşağıdaki sürüme güncelledim çünkü ağustosta yayımlanan sürüm ile gelmişti ve incelediğim üzere birçok iyileştirme, geliştirme ve düzeltme yapılmış yeni sürümlerde. Aynı tv den bir tanıdığımıza da aldık 2 gün önce onlar güncelleme yapmamışlar ve bazı sorunlarla karşılaştıklarını belirttiler, ses kendiliğinden birkaç saniyeliğine kısılıp açılıyormuş, 3D izlerken arka plan görüntüsü net değilmiş. Tavsiye eden de ben olduğum için sorunlardan bahsedince önce mahcup oldum ancak sonra güncelleme konusu aklıma geldi. Dün akşam onlara da aynı sürümü yükledim ve sürekli yaşadıklarını söyledikleri ses sorunu çözüldü, 3D film de denedik onunla ilgili de bir sıkıntı kalmadı. Benzer ya da başka sıkıntılar yaşayan arkadaşlar varsa son sürümü indirip kurmanızı tavsiye ederim. Son sürümün nerden ve nasıl indirilip kurulacağı konusunda sorun yaşayan ya da destek isteyen olursa seve seve yardımcı olurum.

Sürüm: 000.009.119.049, Zip dosyası, 413.31 MB, Yayımlanma günü: 2015-02-19

Teknoloji işi şans işi bir bakıma, sorun yaşayanlar var. Ama belirtmek isterim ki sorunlar her aldığınız üründe çıkabilir. Belki hatırlayanınız vardır koskoca otomobil firması tüm dünyadan araçlarını geri çağırdı. Dünya markası telefonlar yeni güncellemeler getirerek sorunlarını çözüyorlar. TV işi de aynı bu şekilde oldu, artık fazla karmaşık. Kullanılan ürünlerde teferruat arttıkça sorunların da artması gayet normal. Yeterki firma sağlam olsun. Ki bence Philips televizyon sektörüne bu kadar yenilik getiren, Avrupa da yıllardır üretim yapan bir firma olarak fazlasıyla sağlam. Ama tabiki sonuçta tercih sizin... Ürünün kullanıcısı olan bizler sadece buradan kendi tecrübelerimizle aklınızdaki soru işaretlerini gidermeye çalışabiliriz.. Onu da başarabiliyorsak ne mutlu...

• Bende hiç gelmediği oluyor. Kumandada sağa sola koşturursam geliyor.
  • tgencturk T kullanıcısına yanıt
    youtube da bahsettiğiniz testler için videolar mevcut ayrıcahttp://tft.vanity.dk/monitorTest_scale.html sitesinden de faydalanabilirsiniz(ben bu siteyi kullandım testler için oldukça farklı seçenek mevcut). Bu bağlantılar internet üzerinden olduğu için ya TV yi internete bağlayıp denemek gerek ya da TV ye bilgisayar bağlamak gerek.

• Google Chrome açılıp geri kapanıyor ... Sorun nedir bilen varmı ?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Menülerinde de güncelleme mevcut ama kendi sitesindeki yönergeye göre yaptım ben aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpcontent.pl?ctn=55PFS8109/12&dct=FUS&did=TUR&mid=Link_Software&reldct=FIN&scy=TR&slg=TUR
  • TeCHNiCK kullanıcısına yanıt
    mercankadir'in çektiği video:https://www.youtube.com/watch?v=y0j_7eUD89U
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Saol recruit1 arkadaşlar için fifa 2015 videosu çekmiştim onu ekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeCHNiCK

Menülerinde de güncelleme mevcut ama kendi sitesindeki yönergeye göre yaptım ben aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpcontent.pl?ctn=55PFS8109/12&dct=FUS&did=TUR&mid=Link_Software&reldct=FIN&scy=TR&slg=TUR

teşekkürler kardeşim

ürün az önce elime ulaştı, n11'den almıştım

cihaz kurulumunu ben kendim yapabilir miyim, ekip mi bekleyeceğiz. ne zaman geliyorlar kuruluma ve hanfi girma geliyor bi bilginiz var mı acaba

Kendiniz yapmayın ! Servis sıkıntı çıkarabilir.
    Servisi beklemekte fayda var kargo ile elinize ulaştığına göre kargoda aldığı herhangi bir darbe kurulum sırasında görünür, eğer siz açarsanız kullanıcı yapmıştır denebilir, boşuna riske girmeye gerek yok. Ayrıca philips in kendi sitesinden 0 850 222 44 66 nolu numarayı arayarak Pazartesi Cuma 08:30 - 17:30 Cumartesi ve Pazar 09:00 - 18:00 saatleri arasında arayıp servis talebinde bulunabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeCHNiCK -- 28 Mart 2015; 16:29:12 >
  • anladım arkadaşlar teşekkürler

kutuyu açtım ama tv yi ye henüz dokunmadım bile
  • Arkadaşlar bugün Teknosa mağazasından 2999 TL 9 taksit aldım ürünü. Satan çocuk indirimden haberi olmadığını ve b fiyata çok çok iyi olduğunu belirtti. Mayısta düğün var evi de nisan sonunda hazır edeceğim ve bu nedenle de 3 hafta sonra teslimat istedim. Ürün 3 hafta sonra gelecek. Ayrıca digitürkten 45TL aktivasyon ücreti verirsem full paket 1 ay da lig tv hediye verdiler Teknosadan TV aldığım için. Fena değil aylık 15 liraya güzel gibi :)

Alan tüm arkadaşlara da hayırlı olmasını dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.