Şimdi Ara

PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Fakat kaldırdım sonra yinede düzelmedi. Herşeyi denedim olmayınca Google Play hizmetleri ve Google Play Store un güncellemeleri kaldır dedim telefondaki gibi kendisi günceller geri düzeleri diye düşündüm oda işe yaramadı şimdi hiç girmiyor google playe . Girince bağlantı yok diyor.
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    maalesef arada fabrika ayarlarına dön yapmadığınız için düzelmez. tv'yi yeniden kurmak durumundasınız.
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Sitesinden indirdiğim son sürümü usbye atıp kursam olur dimi ? Tvyi tekrar kurunca kanal listeside gider sanırım. Favorilere filan ayarladığım kanal listesini yedekleme şansım var mı ?
  • arkadaşlar 55pfs8109\12 ile 55pfs8109\60 arasındaki fark nedir??
  • @hypnox: tv yazılımını daha önce güncellediyseniz yeniden usb'ye atarak kurmanıza gerek yok. ayarlar menüsündeki tv'yi yeniden kur seçeneği ile yaparsanız gerisini tv halleder. evet tv'yi yeniden kurunca kanal listesi gidecek. kanalları yedeklemek için boş bir usb takın, otomatik olarak biçimlendireyim mi diye sormazsa menüden de biçimlendirebilirsiniz. biçimlendirme mühim çünkü pc'de biçimlendirilmiş usb'lere kanal listesini kopyalasa bile sonradan görmüyor. dolayısıyla tv'de biçimlendirip daha sonra mevcut kanal listenizi bu usb'ye kopyalayın. ancak tv'yi yeniden kurduğumda ısrarla kanal listesini görmemişti. belki sizin şansınıza görür.

@uydurellezi: teknik olarak birebir aynı cihaz. sadece üzerinde yüklü gelen uygulamalarda farklılık olabilir. 60 ile biten model tr'de satılmıyor.
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Usta yeniden kurdum da nasıl geri yükleyeceğim kanalları geri. Uydu kurulumu çıkıyor tarama yapıyor sıfırdan sonra kanallar göstermiyor

Hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnox -- 5 Nisan 2015; 13:31:52 >
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. güle güle kullanın.
  • çileye bak, boğulan boğulana tv'mi aldınız pc'mi ?
  • bir teknoloji mağazasına girildiğinde panel kalitesi ile herkesin dikkatini çekebilecek bir cihaz. direk görüntüsü ben burdayım diyor yanına gidiyorsun tasarımda şık daha ne olsun... bende gözüme kestirdim FHD olduğundan dolayı fiyatı çabuk düşer diye tahmin ediyorum beklemedeyim. :)
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Şu an tüm cihazlar bu şekilde hepsinin altında bir yazılım çalışıyor, artık her tv bir pc ;)
    Bu cihaz görüntü olarak mükemmel son güncellemeyle yazılımsal hiçbir sorunu da kalmıyor ben gayet memnunum alan arkadaşlar da güle güle kullansınlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: uydurellezi

bir teknoloji mağazasına girildiğinde panel kalitesi ile herkesin dikkatini çekebilecek bir cihaz. direk görüntüsü ben burdayım diyor yanına gidiyorsun tasarımda şık daha ne olsun... bende gözüme kestirdim FHD olduğundan dolayı fiyatı çabuk düşer diye tahmin ediyorum beklemedeyim. :)

hmm cok ilginc nie FULL Hi Definition oldugu icin fiyat dusuyor, burda ihtimal mantigi nereye dayaniyor?
  • Arkadaşlar bu tvnin çerçeve hız kaç hz?
  • Pcde Direct- aJ- 48pfs8109 diye bir wifi bağlantısı görünüyor. Sanırım tvye ait fakat ne işe yarıyor anlamadım. Şifreli olduğu içinde bağlanmadı. onun şifre ayarını nasıl yapıyoruz ve ne işe yarıyor bilen var mı acaba ?

Bide tvde plex üzerinden bilgisayardaki filmleri açıyorum bi iki dakka sonra kendi kendine kapatıyor filmi. sebebi ve çözümü nedir bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim.:)
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Vatandaki adama sordum bende 200hz dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum
  • TeCHNiCK kullanıcısına yanıt
    Merhaba daha önce sormuştum oyun performansı için bugün Vatan Topkapı şubesinde cihazı denedim Xbox One Fifa 15 oyununda ben istediğim netliği alamadım bendeki Plazmanın verdiği netliği vermiyor. Bu nedenle elimdeki tv yi satmaktan vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ledli telefonlardaki kaliteyi göremezsiniz. Bunlar oled dir
  • Herkese Merhaba
    Çok uzun araştırmalar sonrasında bu televizyonu almaya karar vererek 2 hafta önce aldım.

Olumlu pek çok özelliği sayılıyor ve gerçekten çekici bir televizyon.
    Ancak aldıktan sonra çok pişman oldum. Özetle şimdilik!! sakın almayın derim.
    İlgisini çekenlere nedenlerini aşağıda anlatmaya çalıştım@

Aldıktan hemen sonra köşelerde karanlık alanlar olduğunu fark ettim. Servisi çağırdım, üretim hatası olduğunu, philips türkiye merkezinin değiştirilmesine onay vereceğini söyleyerek kayıt açtılar. 5 gün sonra genel merkezin ekran köşelerindeki karanlık alanların normal standartlar içerisinde olduğunu belirttiğini ve yapılabilecek bir şey olmadığını söylediler. Maille duruma itiraz ettim, cevap bekliyorum.

Denilebilir ki elektronik eşya, şanssızlık olmuştur. haklılık payı olsa da aynı üründen beraber aldığım arkadaşın cihazında da aynı sorun ile karşılaştık.

Sonra aslında almadan önce iyi bir araştırma yapamamış olduğumu farkettim. Zira uluslararası forumlarda bu üründen şikayetin çok fazla olduğunu farkettim.

Kısaca bahsetmek gerekirse

Darker corner: karanlık köşeler : http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?16904-Philips-55pfs8109-darker-corners
    bu iletideki vatandaş da aynı sorundan şikayetçi.

2 Ses Problemleri : http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?17438-Philips-55PFS8109-Sound-problem-after-update/page2
    Buradaki onlarca mesajda da ses problemleri ile şikayetler mevcut. Ben de de aynı durum oldu. TV yazılım güncellemesinden sonra ses bozuldu. Hoparlorler patlak gibi cızırtılı bir ses çıkmaya başladı. Ses düzeyi ve kanaldan bağımsız şekilde... HDMI ile bağlantıda oluyor. Optik kablo ile digiturk vs kutudan ses alırsanız bu sorun olmuyor deniliyor. Ancak Yazılımsal bir sorun ve ilk şikayetler 2014 başlarında başlamasına rağmen hala yazılım düzeltilememiş. Linkteki philips te yetkili olduğunu (?) söyleyen account sahibi de hala üzerinde çalışıldığını söylüyor. Yazışmalardan Aynı ses sorununun 4K modeli olan 8809 da da olduğu anlaşılıyor. Ben de en son versiyonu yüklemiş olmama rapmen ses sorununu çözebilmiş değilim.
    Bu video da ses sorununu kaydetmiişler. https://www.youtube.com/watch?v=KMpDKXR3raw NAsıl rahatsız edici bir durum olduğu daha iyi anlaşılıyordur eminim

Bu videoda da bir başka kullanıcı dertleri sıralamış ve sakın almayın demiş.
    8809 için ( ki aynı yazılımı kullanıyorlar)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzFSXB4nbQc 77

Flm oynatma konusunda takılmalar yaşıyor. Servisten gelenler codec eksikliğinden olduğunu, yeni yazılım sürümleri ile peyder pey düzeleceğini söylediler.
    Henüz android applicationları deneme imkanım olmadı, açıkçası hevesim de kalmadı. Ancak yine uluslararası forumlarda pek çok app ın çalışmadığı, güncellemelere rapmen düzelmediğine ilişkin yine pek çok ileti var.
    Kumanda sının tepki süresinin geciktiği, zaman zaman algılamadığı, takılmalar yaptığına ilişkin yine iletiler okudum. Nitekim ben de kumandasıyle ilgili ciddi sorunlar yaşamaktayım. çoğu zaman tuşa 4-5 kez basmak zorunda kalıyorsunuz. 2

Bir başka dikkatimi çekenkonu ise amerika ve ingiltere philips web sitelerinde bu ürünün henüz olmayışı, anlamlı mıdır bilmiyorum ama ilginç geldi.

Televizyonun iyi özellikleri ise 2D görüntü performansının çok iyi olması. ( tabi şanslı iseniz ve size gelen üründe panel sorunu olmayacaksa)
    Önceki yazılımda ses sorunu yoktu gayet yeterli ve kaliteli bir ses sistemi var diğer tvlerle kıyaslandığında..
    Ambilight gerçekten iyi geliştirilmiş. Ancak ambilightla ilgii de pek çok aksalık şikayeti okumuştum...
    Tasarımı gayet hoş..

Uzun lafın kısası, canı sıkılan ve kendisine meşgale arayanlar için gayet uygun bir ürün. Halen geliştirilmekte olan bir ürün için gönüllü kullanıcı oluyorsunuz.

Kanaatimce panel de sıkıntı çıkmazsa, yazılımsal olan surnların halledilebilecek şeyler. Şu an itibariyle ilgili dğeil ama Eğer yazılımı düzelirse muadilleri arasında tercih edilebilecek bir ürün...

• Arkadaşlar bu tv trt 4k yayınını izlettiriyormu yani 4K desteği varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAMURAT -- 7 Temmuz 2015; 23:42:22 >
  • KRAMURAT Ürünün 4k Desteği yok öncelikle onu cevaplayım.
    Fakat bahsettiğiniz hatalardan bende de mevcut ürünü alanlar chrome u açtıklarında boş beyaz ekran da bile bakınca fark edebilirler 1 ay sürmüyor ki televizyonun sağ alt ve üstünde kararma kıcası vignet effecti var gibi. sol atta daha fazla ışık mevcut bulutlanma resimde tam çıkmamış bende çok beğenerek almama rağmen pişman oldum teknik servis hiç birşey yapamayacağını söylediler ve geri getirdiler tv yi bugün philips ile iletişime geçtim pek umutlu değilim ama bakalım hayırlısı alacak arkadaşlar iyi düşünsün.
     PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !!

• Bende bugün 55PFS8109 almaya karar verdim fakat yorumları okuduktan sonra vazgeçeceğim sanırım
    Vatan da son kalan teşhir ürününü 2 gözlük akıllı kumanda camera dahil 3100 e vereceklerini söylediler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.