Şimdi Ara

PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta vatandan bir yakınımız için 2999 tl'ye aldık, servis kurulumu sonrasında gündüz tüm testleri yaptım bişey farketmemiştim..bir hafta sonra bugün akşam karanlıkta izlerken ışık sızması dikkatimi çekti..odada ışık açıkken çok belli olmuyor, ama karanlıkta çok belli.

Fotoğrafını karanlıkta telefonla çektim, dediğim gibi dört köşede de karanlıkta izlerken bariz bir şekilde sızma gözüküyor..Sizin panellerde durum nasıl? Bu bana normal gelmedi, ne yapalım sizce??

PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !! PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !!

• Bende bu şekilde değil ama abilight açıkken bir sızma var. Sizdeki anormal görünüyor.
  • Bugün 48" lik modelini aldım yarın kurulacak. Mağzada resmen sırıtıyordu görüntü kaitesiyle diğer tvlerin arasından. umarım sıkıntı çıkmaz. Bide gerçek panel hızını sordum 200hz dediler Doğrumu bu? Ben 100hz dir oda yeter derken 200hz dediler vatandakiler ne kadar gerçekçidir bilginiz var bu konuda

Benim merak ettiğim bişey var. 3d gözlük alayım dedim extra bi iki tane daha ama netteki 3d gözlüklerin uyumluluk listelerinde bu model yok. Nereden bulabilim bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar PHILIPS 55PFS8109 almak ve bakmak için teknosa vatan bil gittim her ikiside LG 55UB850V LED 4K UHD TV modeli önerdiler android takıntın yoksa eğer yada PHİLİPS 4K 55PUS7809 model önderdiler fakat bundada hz 600 onun için LG modeli daha mantıklı geldi. LG 55UB850V kullanan arkadaşlar yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Bugün 48" lik modelini aldım yarın kurulacak. Mağzada resmen sırıtıyordu görüntü kaitesiyle diğer tvlerin arasından. umarım sıkıntı çıkmaz. Bide gerçek panel hızını sordum 200hz dediler Doğrumu bu? Ben 100hz dir oda yeter derken 200hz dediler vatandakiler ne kadar gerçekçidir bilginiz var bu konuda

Benim merak ettiğim bişey var. 3d gözlük alayım dedim extra bi iki tane daha ama netteki 3d gözlüklerin uyumluluk listelerinde bu model yok. Nereden bulabilim bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum:)

şu başlığı önereyim sana.http://forum.donanimhaber.com/m_103513278/tm.htm

55pfs8109'un gözlük modeli philips pta519 gözlük. pta509 için de uyumlu yazmışlar o başlıkta.

pta509 linki;http://www.vatanbilgisayar.com/pta509-pilli-aktif-gozluk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 30 Mart 2015; 12:55:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgencturk

arkadaşlar PHILIPS 55PFS8109 almak ve bakmak için teknosa vatan bil gittim her ikiside LG 55UB850V LED 4K UHD TV modeli önerdiler android takıntın yoksa eğer yada PHİLİPS 4K 55PUS7809 model önderdiler fakat bundada hz 600 onun için LG modeli daha mantıklı geldi. LG 55UB850V kullanan arkadaşlar yorum bekliyorum.

fiyat olarak 500 lira daha pahalı lg.
  • 300 tl kadar fazla n11 de bide word karta 111 tl puanda veriyor 200 falan oluyor ama mühim olan cihazlardan alacağın verim
  • Arkadaşlar my remote uygulamasına nasıl tanıtıyoruz bilen var mı ? Direk olarak tanımadı.

• chrome'a site ismi yazıp giriyorum. sonra sayfa içindeki bir şeyi seçemiyorum arkadaşlar, yazı olsun video olsun üzerine tıklayamıyorum. site açıldığı haliyle kalıyor. nasıl yapıyorsunuz bunu kumandayla?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Kumandadaki OK tuşu üzerine parmağınızı koyup tuşa basmadan ekrana doğru salladığınızda mouse imleci belirir. Aynı mouse kullanır gibi parmağınızı tuşun üstüne koyup seçmek istediğiniz yere geldiğinizde tıklıyorsunuz yani OK tuşuna basıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Arkadaşlar my remote uygulamasına nasıl tanıtıyoruz bilen var mı ? Direk olarak tanımadı.

Onu bende kullanamadım ama https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpvision.philipstvapp&hl=tr var. bunubiraz kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 31 Mart 2015; 14:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeCHNiCK

Kumandadaki OK tuşu üzerine parmağınızı koyup tuşa basmadan ekrana doğru salladığınızda mouse imleci belirir. Aynı mouse kullanır gibi parmağınızı tuşun üstüne koyup seçmek istediğiniz yere geldiğinizde tıklıyorsunuz yani OK tuşuna basıyorsunuz.

sağolasın yaptım :)

philips remore uygulamasını indirebilen oldu mu

ben google play'e girip arattırdım ama öyle bir uygulama görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 31 Mart 2015; 14:48:00 >
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    philips remote uygulamasını tablete veya telefona yükleyin.philips tp olanı yükleyin.2 uygulama var çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

philips remote uygulamasını tablete veya telefona yükleyin.philips tp olanı yükleyin.2 uygulama var çünkü

sadece telefona kurmak yetiyor mu yani. teşekkürler.

peki bilgisayar ile tv yi kablosuz şekilde nasıl bağlarız
  • Arkadaşlar s4 de bulunan 10gb bir dosyayi, tv ye en hızlı nasil aktaririm.

Veya bu tv ye torrent kuran varmi?

Not:128gb ssd takili

• yeter ben tablete kurdum sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

Bu tvye android uygulamasından oyun indirip oynayabilen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Arkadaşlar merhaba;

Bu tvye android uygulamasından oyun indirip oynayabilen oldu mu?

desteklenmiyor uyarısı veriyor. olmuyor yani.

bu arada, açık olan uygulamaları nasıl kapatıyoruz arkadaşlar
  • arkadaşlar benim tv google playden bişey indirmeye çalışınca "rpc s-7 aec-7 hatası" hatası vermeye başladı. Telefonlarda kullanılan geleneksel çözümleri deniyorum fakat değişmiyor. Nasıl halledicez bunu ? Daha önce karşılaşan varmı bu sorunla ?
  • developer options mu kurmuştunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 4 Nisan 2015; 15:52:42 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.