Şimdi Ara

PHILIPS 55PFS8109 YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
13.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır zira bilgisi olan arkadaşlardan acil yardıma ihtiyacım var . Arkadaşlar ben normal şartlarda araştırmacı biriyimdir konu ile ilgili birçok aynı sıkıntıyı yaşayan kişiler olsada net bir cevaba bir türlü rastlayamadım oku oku başım ağrıdı ne yapıcağımı bilemedim en sonunda yazmaya karar verdim.. Şimdi 15 Ekim 14 tarihinde Forum İstanbul AVMsinde bulunan bir tekno marketten philipsin 55pfs8109 model android işletim sistemli led tvsini aldım bundan önce kullandığım tv de philipsindi. Benim için görüntü kalitesi ve ambilight olayı philipsde takılı kalmamı sağlayan özellikler idi.. Neyse konuya gelelim tv yi aldım 1 gün sonra eve kendi kargoları ile gönderdiler bir sonraki günde servis gelip duvara kurulumunu gerçekleştirdi buraya kadar herşey harika tvnin özelliklerini ve ayarlarını kurcalarken bir sıkıntı ile karışılaştım ambilight özeliğini statik konuma getirdiğimde görüntüde inanılmaz bir bozulma kayma ve titreme meydana geldi diğer ayarlarda normal statikte cihaz çıldırıyor hemen servisi aradım durumu dile getirdim kayıt oluşturup geldiler gelen elemanlar kurulumu yapanlar ile aynıydı telefonu ile durumu video çekti ve merkeze yollıcaz dediler bende ne olur sonuc dedim arkadas muhtemelen yazılımsal bır sorun oldugunu yazılım ıle duzelecegını soyleyınce ben zaten tvnın en son yazılımını yukledıgımı soyledım oda bana bunlar soruna gore ozel yazılımlar dedı ve 2 gune halledılır dedı. buraya kadar sıkıntı yok . 2 gun sonra arkadaslar gelıp yazılımı yukledırler ve sonuc tv duzeldı herhangı bır sorun yok tesekkur ettım ve gıttıler. aynı gun ıcerısınde sorun cozuldukden 5 saat sonra kendı kendıne tekrar aynı sorun olustu ve bu sefer tvde ınanılmaz bı yavaslık donma takılma gıbı mıde bulandırıcı sorunlar olusmaya basladı bu benım artık sabrımı tasıran son nokta oldu . tekrar servısı aradım durumu dıle getırdım hatta bıraz sinirli bır sekılde alın bu tv yı dedım onlarda bu konu artık bızım yapabılecegımız bır durum degıl sızı merkeze yonlendırelım dedıler ve telefon numarasını verdıler merkezı aradım hemen bı kayıt olusturdular ve yarın gelıcekler bakmaya Beta Elektronık diye bir fırma. şimdi arkdaşlar ben bu sırada hernekadar kendıme yemın etmıs olsamda tutamadım tv nin başka bır sıkıntısı varmı dıye genel testlerı yaptım ölü piksel ışık sızması ve bulutlanma gibi bunları neden yemin ettim çunkü pıyasada zaten sorunsuz bir tv bulmak mumkun degıl ıcıne bır gırınce cıkamıyorsunuz ve psıkolojıyı altust edıyoruz bende bırdaha bukadar detaylara gırmıcem dedım fakat bu sorunu yasayınca malesef gırmıs oldum butun testlerı yaptım ve malesef ekranın her kosesınde cok aşırı olmasada orta sevıye bı bulutlanma tespıt ettım. Şimdi arkadaşlar takdir edersinizki Philipsin yeni seri bir tv si ve fiyat olarak ciddi bir rakam ödenmiş bir cihaz benim midem çok bulandı tvyi görmek dahi istemiyorum bu fiyata alınmış bir tvnin daha ilk günden bu arızaları vermesi kabul edilebilir değil vakit alehime işliyor ve ben zaman kaybetmek istemiyorum bu cihazı servislemi çözmeliyim yoksa 30 gün dolmadan aldığım yere iademi etmeliyim yada değişimmi yaptırmalıyım lütfen bilgisi olan arkadaşlar bana bir akıl versin. şimdiden çok teşekkür ediyor ve herkesin CUMHURİYET BAYRAMINI gönülden kutluyorum...

• Geçmiş olsun hocam bende senle aynı durumdayım teknosa dan lg 55lb670v aldım televizyonu kurduk bi inceleme yaptım görüntüde titreme vardı köşelerde kararma futbol izlemek aayrı bi dert birde net den film açayım dedim onuda aaçmadı çok sinirlendim doğru teknosa ya, orda tekrar inceledim televizyonları samsung lari özellikle inceledim çünkü herkes samsung fanatiği olmuş hatasız görmüş samsung uhd tv inceledim beyaz ekranda köşelerde kararma ve ekranda bulutlanma vardı başkasına baktım hep vardı yeni led lerde genel bi durum mus ben samsung la değişmek için gitmiştim mağaza müdürü degismeyiz dedi bende aynı ssorunları görünce vazgeçtim eve
    geldim tekrar ayar yaptım ben atlanta smart g4 mini kullanıyorum onun ayarlarını yaptım görüntü süper oldu şu an tek sorun ekran beyaz olunca koselerde
    kararma ve cok az bulutlanma var , verebiliyorsan geri ver ama bence bir dene ayar falan yap ben bi tek Sony leri ayrıntılı inceleme dim belki onlar sorunsuz dur ama bence sorunsuz tv yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee67 -- 29 Ekim 2014; 20:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim sanada çok geçmiş olsun eğer halledebildiysen sendeki sorunu çok sevindim adına çünkü bu durumlar insanın canını çok sıkıyor . ben dediğim gibi görüntü açısından memnunum sistemsel bir sıkıntı var tvde mesela tv az once dondu 10 dk acılmadı bıraz once 3D sinin çalışmadığınıda gördüm ılk gun denemiştim sorun yoktu şuan çalışmıyor resmen. ben ne yapıcağımı şaşırdım ambilight sorunu hala devam ve donmalar takılmalar mevcut yarın servis gelsin 10 günlük tv bu kesinlikle tamire sokmayı reddediyorum yenisi ile ya değişicekler yada paramı iade edecekler
  • merhaba hocam tv nin son durumu nedir değişim mi yaptınız yoksa iade mi ettiniz
    hepsiburada da fiyatı bayağı düşmüş bu konuyu gördüm sorunlu bir tv mi acaba

Philips 55PFS8109 55" 800HZ

• Son durumla ilgili bende takipteyim.son zamanlarda ilgimi çeken bir model.o yüzden yanlış karar vermek istemiyorum.
  • Arkadaşlar Tv yi çok oldu iade edeli.Bende ki problem Ambilight ayarı static moddayken görüntüde titreme oluyordu.Ama diğer ambilight modlarda hiçbir sıkıntı yoktu.Servis gelip 1 2 yazılım yükledi tabi bu yazılımlar özel yazılımlar ve Tv iyice çöktü yavaşladı sonra problemde düzelmeyince cihazı aide aldılar.Sizelere bu cihazla ilgili şunu söyleyebilirim Tv tasarım ve görüntü kalitesi olarak muazzam bir tv inanılmaz ince ve şık bir tasarıma sahip.Gerçekten bulunduğu ortamda fark yaratıyor bu tv den sonra 2 tv daha aldım ve hiç biri ortama onun verdiği havayı vermedi.Philips tvlerde arayüz ve smart özelliği berbattır bilirsiniz belki fakat android işletim sistemi ile gelen bu modelleri inanın bir pcde takılıyormuşcasına size yeterli bi tat ve zevk veriyor.Tv nin Şuanki fiyatı nedir bilmiyorum fakat ben 5500 tl iken almıştım o paraya değermiydi bence sırf android ve hızlı bir smart tv özelliği için değmezdi . Alırsanız veya almayı düşünürseniz şunu söyleyebilirim tv sizi üzmez yanlız şunu kesinlikle iyi algılayın gelen tv ne olursa olsun şans işi ben ölü piksel ışık sızması ve bulutlanma testlerini yaptım sadece ekrarnın sol ust kosesınde cok hafif bir bulutlanma mevcuttu ama kesınlıkle rahatsız etmıyordu bellı bıle olmuyordu. ambılıght sorunu olmasaydı kesınlıkle degıstırmeyecegım bır tv idi. Bakın arkadaşlar sizlere ciddi anlamda çok buyuk sıkıntı ve problem yasamıs bırı olarak bır fıkır beyan edicem umarım bunu dıkkate alırsınız. Alırsanız ınanın sız kazanırsınız ben bu tvden sonra yıne phılıpsın 8809 4K modelını aldım ve onuda iade ettim bu son aide ettigim 8809 modelını magazadan almıstım hatta her ıkı tvyıde teknosa magazadan almıstım bu 8809 modelındede ınanılmaz bır bulutlanma ve ısık sızması mevcuttu daha 1 hafta olmadan teknosaya ıade alırmısınız dıye gıttım kesınlıkle cok sert bır tavırla alamıyoruz dedıler ve allah ıste o tvde daha sonra aynı statıc ambılıght sorunu cıktı ve servıs onuda degıstırdı. Daha sonra bır daha asla magazadan almıcam dedım suan kullandıgım tv panasonıc 65vt60 once magazaya gıttım kapalı kutu olarak gordum daha sonra eve gelıp ınternetten sıparıs verdım 3 gun ıcınde a dan z ye butun testlerı yaptım ve sonuc hıc bır sıkıntı olmadan kullanıyorum. Tv yi alın memnun kalırsınız ama bu gercekten çok gorecelı bır olay olakı begenmedınız goruntu sızı tatmın etmedı ve ıstemıyorsunuz yada 1 tane olü pikseliniz yada buluntlanma mevcut bunlar gercekten ınsanın ınanılmaz rahatsız etsede servıs hıc bır ıslem yapmıyor ıade edemıyorsunuz anca benımkı gıbı sıstemsel bır sorun olucak ki değiştirsinler. Bu acıdan ne olursa olsun sıparısınızı ınternetten verın ve hosunuza gıtmesse hıc bır gerekce gostermeden ıade edın paranızı alın... (14 gun ıcınde )

• Kesinlikle katılıyorum ben de zamanında bimeks te çalışmış birisi olarak tv konusunda mağazalar cok katı ve fatura kesildiği andan itibaren ürün değişimi vs konularda sizi tanımazlar.Malesef hepsi aynı yönetim tarzları bu galiba.Bende 8109 almayı düşünüyorum bi tek vatan da var gerekli testleri mağaza da yapıp netten sipariş geçmek en mantıklısı.14 gün içinde enine boyuna kurcalarım sorun varsa iade ederim yada tatmin etmezse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Kesinlikle katılıyorum ben de zamanında bimeks te çalışmış birisi olarak tv konusunda mağazalar cok katı ve fatura kesildiği andan itibaren ürün değişimi vs konularda sizi tanımazlar.Malesef hepsi aynı yönetim tarzları bu galiba.Bende 8109 almayı düşünüyorum bi tek vatan da var gerekli testleri mağaza da yapıp netten sipariş geçmek en mantıklısı.14 gün içinde enine boyuna kurcalarım sorun varsa iade ederim yada tatmin etmezse.

O kadar model var bunda takılı kaldım diyebilirim. Siz de inceleme fırsatı buldunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Britvolt.

quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Kesinlikle katılıyorum ben de zamanında bimeks te çalışmış birisi olarak tv konusunda mağazalar cok katı ve fatura kesildiği andan itibaren ürün değişimi vs konularda sizi tanımazlar.Malesef hepsi aynı yönetim tarzları bu galiba.Bende 8109 almayı düşünüyorum bi tek vatan da var gerekli testleri mağaza da yapıp netten sipariş geçmek en mantıklısı.14 gün içinde enine boyuna kurcalarım sorun varsa iade ederim yada tatmin etmezse.

O kadar model var bunda takılı kaldım diyebilirim. Siz de inceleme fırsatı buldunuz mu?

mağazada biraz inceleme imkanım oldu..Gorüntü kalitesi olarak daha farklı daha güzel bekliyordum bilmiyorum o an ki videodan mı nedir pek tatmin etmedi beni.Yani güzel ama yorumlar da lg ve samsung muadiilerine gore fark attığı dile getirilmiş görüntü kalitesi olarka ben o kadar bi fark göremedim.Bi kac da olumsuz yorum okudum smart olayının bazı sıkıntıları hakkında.Kararsız kaldık 2015 modelleri bekleme imkanım yok ama hiç bi tv de tatmin etmiyo.

• arkadaşlar bu tv nin internete girme durumu nasıl, smartta ne gibi özellikler var, android kullanımı nasıl, güncelleme durumu nasıl, ufak bi inceleme yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 27 Şubat 2015; 1:40:00 >
  • Konuyu takipteyim.

• Aynen takipteyiz. Kullanan arkadaşlar Varsa Sorunlarını yoksa Pozitif düşüncelerini paylaşabilirlermi.

Teknosada denk geldim ve neredeyse Sharp hariç tüm tv lere fark atıyordu. Panel harika. Fakat Okuduğuma göre Titreme oluyormuş görüntüde bide kenarlarda çok rahatsız edici kararmalar???
  • sony w955 ile philips pfs8109 arasında kaldım.
    sd yayınlarda bir fark yoksa sony ye o kadar fark ödemeye değer mi?
    sd yayın görüntüsü önemli kriter benim için, hd yayını her tv güzel gösterir diye düşünüyorum.
    fikir verebilir misiniz arkadaşlar.
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    bende 48 inç var.kenarda kararma falan yok.tv güzel.lg lb 670 ile falan kesinlikle kıyaslanamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • agazul A kullanıcısına yanıt
    Lb670v bile sd ulusal kanalları güzel gösteriyodu. Philips in paneli ve kullandigi motor daha iyi olduğuna gore çok daha güzel gösterecegini umuyorum. İade yi tamamlar tamamlamaz 8109 alacağım ben

• İçimi rahatlattın 8109 taraftarıyım zaten böyle olumsuz tepkiler gelince acaba kronik bir sorunmu var diye duruyor insan. Ama yok 3200 e 8109 alacagım iade surecim biter bitmez

• _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Tv cok guzel arkadasim.al pisman olmazsin.goruntu cok iyi.ben simdiye kadar tv seyretmemisim.renkler falan cok iyi masallah.ozellikli bir tv.ambilight olayi da cok guzel.keske 55 inc alsaymisim.
    Ben 48 aldim.ana islevi tv sonuscta bir bilgisayar degil.bazi arkadaslar cok sey bekliyorlar tv den hayal kirikligi burdan oluyor.tasarim harika cerceve ve kalinlik cok ince.

• Benim tek beklentim var oda gorüntü kalitesi sorunsuz olsun. Yok banding yok karartı yok puslanma yok titreme vs sorun istemiyorum :( smart olarak beklentimde youtubeden video açsın yeteR benim için. Tasarimı harika ötesi. Teknosada gidip bakmiştım duvar panelinde yaklasik 50 tv asıliydı ve 8109 direkt kendini gösteriyordu. Eşekliğime doymayım gidip ucuzladı diye lg 670v aldım.

Yorumların için teşekkürler hiç dusunmeden phlips alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MenemenciogLu -- 18 Mart 2015; 14:10:41 >
  • Bu tvyi takip edenler arasındayım. Vatanda 2 hafta önce cardfinansa 2249a düşmüştü 48" olanı. Eski bir philips kullanıcı (pfl6198) olarak diğer tvlerde philps görüntü kalitesini arıyorum fakat bulamıyorum. Bu nedenle philipse tekrar geri dönüş yaptım. 48" olanı benim için uygun vatandan internet aracılığıyla alacağım benim için önemli olan
    **ışık sızması
    **ölü veya sub pixel
    **vertical banding
    bu kriterler. Yoksa smartta gezmişim bana hikaye tabi kullananların keyfine kalmış. Kanal geçişide önemli değil önemli olan görüntü kalitesi ve bu 3 kriter. Bu tvyi kullananların yorumlarını bekliyorum sizce bu tvyi almalımıyım yada aklımdaki 2. seçenek eğer 8109dan olumsuz yorum alırsam sonynin 50w805 yada 815 modelleri.
  • kardeş şunu söyleyeyim bundan önce bende 7008k vardı. ondaki görüntü kalitesini bunda bulamadım üstelik bunda bulutlanma çıktı. önceden hiç philips izlememiş için güzel gelebilir fakat bana güzel gelmedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.