Şimdi Ara

Philips 55pus6581 android tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
6
Favori
13.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 Hz 55 inch 4K bir panel icin cok iyi fiyat. Vergilere tepki amacli tum harcamalari kismasaydim kesinlikle alirdim :) Tesekkurler
  • Güzel tv güzel fiyat.
  • Gittigidiyordan 4700e lg 55eg910v aldim. İptal edip bunu mu alsam. Cok kararsizim. Ne dersiniz
  • Yüzde 10 indirim yapılmış fiyat mi bu???
  • "2000 lira ve üzeri televizyonlarda % 10 indirim" diyor ama sepette düşmüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

"2000 lira ve üzeri televizyonlarda % 10 indirim" diyor ama sepette düşmüyor...

Evet sepette düşmüyor başka bir işlem mi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 48ju6570 4K UHD TV
    9 yıl önce açıldı
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    LG 65EG960V OLED TV
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat 3299 TL olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Fiyat 3299 TL olmuş

3699
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Philips 55pus6581 android tv

Bekliyoruz hocam..
  • ben 49 inc olanını 3199 a almıştım. bence 3299 bile güzel fiyat. televizyon muhteşem çünkü
  • PHİLİPS PİŞMANLIKTIR
    yorumlarımı beğenmeyen beri forumdan attırsın...

2 yıldır philips 49inch android tv kullanmaya çalısıyorum.
    Adamı kanser ederler.tv 4 kere servise gitti hakem heyetine verecektim eşim tvyi sevdiği için bırak kalsın dedi.

1- ambilight yani arka ışıklandırma siz farketmeden bir anda kesilebilir. ben ambilight kapalı kullansamda bi ara film izlerken acayım dedim acılmadı yandı heralde diye garantiye verdim.
    2- elektrik gitti geldi tv yandı yine garantiye verdim. not: priz topraklamalı değil eski düz fişi var işte
    3- ekranda bulutlanma var. ekranın sağ altı daha parlak herzaman. garantiye verdim garantiden geldi hala aynı yapmadan geri getirmişler.
    4- avrupa bölge bayisi coşkun elektronik tvyi alırlar 1 ay tutarlar sonra size geri getirirler.hiç çözüm üretmezler bişey sorarsın bilmezler
    5-android sistemden her istediğinizi indiremez ve kuramazsınız. cihazda google play var ama marketten herşeyi indiremiyorsun. cihaza dısardan veya içerden yazılım kuramazsın.
    6-philips tv üzerine genel bi servisi yok arayıp bilgi veya yönlendirme alacagın. bişey bozulursa git şu servise ver diyorlar.
    7-android sistem tvnin geç açılmasına neden oluyor. eve gelip tv acınca bikaç saniye bekleyeceksin.çünkü arka planda android sistemi kuruyor.tvyi acıp hemen kanalları gezme yok TV NE DERSE O - EVİN REİSİ OLDU A....
    8- Menuler arası geçişler cok yavas takılıyor, seri değil cihaz, ayrıca kanal geçişleri de çok yavaş
    9- cihazın ram'ı düşük sanırım, cihazın hafızası da cok düsük sürekli kendi uygulamarı güncellediği için doluyor ama 32gb usb 3.0 flashdisk taktım cokta bişey değişmedi yine aynı işte

Dahada isteyene yazarım aklınızı mı oynattınız 2700tl para verip kullanamadıktan sonra neresi sıcak bunun ,samsung'un curve modelleri de dip yaptı gidip ondan alın (samsung da önermem isteyene nedeni de yazarım)en azından onlar sorun oldugunda tvnize bağlanıp sorunu düzeltebiliyor, yazılımsal sorunları çözebiliyorlar. yıl olmus 2017 philips piyasada kacıncı sırada acaba allah aşkına

Not. BU arada SHARP dünya liderliğine oynuyor tv konusunda ama Türkiye pazarına cok düşmüyor malesef

• erdem_61500 E kullanıcısına yanıt
    Hocam model kodunu da yazarsanız, kıyaslama yapmak isteyenlere faydalı olur.
  • erdem_61500 E kullanıcısına yanıt
    Ben de bir arkadaşın evinde gördüm gerçekten sürünüyordu cihaz, o zamandan sonra TV'de Phlips'e asla bakmadım. Gerçi daha önce de Alarmlı radyolu saat vakıası yaşayıp Philips'e ve D&R'ye bulaştığıma pişman olmuştum...
  • azomania kullanıcısına yanıt
    Dostum tvyi 2015de almıstım ilk cıkan android serisinden, evde olmadıgım için modelini hatırlamıyorum ama allta resmi var ürünün.
    philipsle ilgili google'da veya donanımhaberde ararsanız birçok philips pişmanlık başlığı ve forumu görürsünüz.

İlla android isteyenler sony'ye yönelsin.
    Sony dünya genelinde Samsung'dan sonra gelen bir marka ama dünya pazarında samsung'un lider olmasının sebebi ise tamamen pazarlama stratejisi ve stabil işletme kullanması.
    Neden önceki yorumumda samsung'u önermediğimi de acıklayayım. Diğer kullandıım tv de 2014 model üst model samsung tvlerden 42 inch.
    kanal geçişleri idare eder fakat samsung smart tvde bazı programların kullanımı sadece yeni yazılım olan tvlerde kullanmaya izin veriyor sadece.
    örnegin tv'de youtube silindi. bunun neden sadece güncel tizen ve benzeri işletim sistemi olan tvlerinde kullanmaya izin vermesi bunun gibi birçok promramı kaldırdılar yeni güncellemelerde eski tvlerden.Ayrıca kanal sırası kendi kendine karısıyor. ayarları stabil tutmuyor.
    tvyi kapatıp başka odaya taşıdım kanal listesi silindi
    evi değiştirdim yine silindi
    her smart tvye girişimde modem kurulumunu tekrar yapmamı istiyor.vs .vs.

Philips 49 inch android tv

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61500

PHİLİPS PİŞMANLIKTIR
    yorumlarımı beğenmeyen beri forumdan attırsın...

2 yıldır philips 49inch android tv kullanmaya çalısıyorum.
    Adamı kanser ederler.tv 4 kere servise gitti hakem heyetine verecektim eşim tvyi sevdiği için bırak kalsın dedi.

1- ambilight yani arka ışıklandırma siz farketmeden bir anda kesilebilir. ben ambilight kapalı kullansamda bi ara film izlerken acayım dedim acılmadı yandı heralde diye garantiye verdim.
    2- elektrik gitti geldi tv yandı yine garantiye verdim. not: priz topraklamalı değil eski düz fişi var işte
    3- ekranda bulutlanma var. ekranın sağ altı daha parlak herzaman. garantiye verdim garantiden geldi hala aynı yapmadan geri getirmişler.
    4- avrupa bölge bayisi coşkun elektronik tvyi alırlar 1 ay tutarlar sonra size geri getirirler.hiç çözüm üretmezler bişey sorarsın bilmezler
    5-android sistemden her istediğinizi indiremez ve kuramazsınız. cihazda google play var ama marketten herşeyi indiremiyorsun. cihaza dısardan veya içerden yazılım kuramazsın.
    6-philips tv üzerine genel bi servisi yok arayıp bilgi veya yönlendirme alacagın. bişey bozulursa git şu servise ver diyorlar.
    7-android sistem tvnin geç açılmasına neden oluyor. eve gelip tv acınca bikaç saniye bekleyeceksin.çünkü arka planda android sistemi kuruyor.tvyi acıp hemen kanalları gezme yok TV NE DERSE O - EVİN REİSİ OLDU A....
    8- Menuler arası geçişler cok yavas takılıyor, seri değil cihaz, ayrıca kanal geçişleri de çok yavaş
    9- cihazın ram'ı düşük sanırım, cihazın hafızası da cok düsük sürekli kendi uygulamarı güncellediği için doluyor ama 32gb usb 3.0 flashdisk taktım cokta bişey değişmedi yine aynı işte

Dahada isteyene yazarım aklınızı mı oynattınız 2700tl para verip kullanamadıktan sonra neresi sıcak bunun ,samsung'un curve modelleri de dip yaptı gidip ondan alın (samsung da önermem isteyene nedeni de yazarım)en azından onlar sorun oldugunda tvnize bağlanıp sorunu düzeltebiliyor, yazılımsal sorunları çözebiliyorlar. yıl olmus 2017 philips piyasada kacıncı sırada acaba allah aşkına

Not. BU arada SHARP dünya liderliğine oynuyor tv konusunda ama Türkiye pazarına cok düşmüyor malesef

Bu yazının altına imzamı atarım. 65PUS9809 kullanıyorum. Görüntü paneli çok güzel olmasına karşın ben hayatımda böyle rezalet bir yazılım görmedim.

1- Bazen TV'nin açılması 3-4 dakikayı bulabiliyor.
    2- 4K televizyonun sadece HDMI1 girişi 4K destekliyor ve ayrıca dahili uydu alıcısı da 4K değil.
    3- 4 taraflı ambilight var fakat ben alt tarafı yakmayı bir türlü beceremedim. Sadece TV açılırken beyaz yanıyor. Ekrana görüntü gelince de sönüyor.
    4- Android TV almak bence TV alırken yapılacak en büyük hata. Ben eve zaten Android sokmuyorum. TV yüzünden mecbur girdi, bir kez daha Android'in pişmanlık olduğunu görmüş oldum.
    5- Müşteri hizmetleri hayattan bıkmış. Mail atınca anlamsız cevaplar geliyor. Çözüm üretmek sıfır..!!
    6- Evin reisi oldu A.... kısmına sonuna kadar katılıyorum. Verdiğim parayı düşünmesem TV'yi çoktan parçalamıştım.

Android TV almayın dostlar. Gidin kaliteli panelli bi Samsung, LG alın. Sonra Aliexpress veya Gearbest'ten bir tane de android TV box söyleyin. Hem istediğiniz donanımlarda taş gibi android cihazınız olsun, hem de TV izleme keyfiniz kaçmasın.

• erjunt kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;

Sizin seri televizyonu kullanmadığımdan haklı olabileceğiniz tarafları gözardı etmeden birkaç noktaya değinmek istiyorum. Öncelikle Philips müşteri desteği konusunda zayıf bu bir gerçek ayrıca Türkiye'ye gerekli özeni gösterdiklerini düşünmüyorum, maalesef pek fazla sallamıyorlar. Ben 6 aydır 55PUS6561 kullanıyorum.

1-Televizyonlarda henüz SSD kullanmadıklarından ve diğer televizyonlardan farklı olarak Android TV'lere işletim sistemi açılışı gerektiğinden sadece bazı durumlarda açılış süresi uzayabiliyor (update, hard reset v.b) ki bu Android TV aldığınızda kabullenmeniz gereken birşey.
    2-4k televizyonda 1 hdmi'ın 4k desteklemesi ve uydu alıcının tam özellikli 4k olmaması sadece Philips ürünleri için geçerli bir durum değil diğer markalardada bu gibi modeller var maalesef.
    3-Android TV almak kesinlikle bir hata değil ve herkese keyfini çıkarmasını tavsiye ederim, sadece donanımının olabildiğince kuvvetli olmasına dikkat etmek gerekiyor. İlk çıkan serilere göre artık android tvler çok daha stabil. Eve android sokmamanız tabiki sizin kararınız ama kesinlikle bir şikayet konusu olamaz..
    Ayrıca eve android sokmuyorum diyorsunuz aşağıda insanlara android tv box almalarını öğütlüyorsunuz.

Ben Tv'den fiyat/performans ve güncelleme alma konusunda sonuna kadar memnunum. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama işletim sistemleri ile aranız iyi değilse salt TV seyretmek sizin için yeterli ise bu kadar özellikli cihazlar alıp kendinizide bizide yormayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vanNistelrooy

Merhaba ;

Sizin seri televizyonu kullanmadığımdan haklı olabileceğiniz tarafları gözardı etmeden birkaç noktaya değinmek istiyorum. Öncelikle Philips müşteri desteği konusunda zayıf bu bir gerçek ayrıca Türkiye'ye gerekli özeni gösterdiklerini düşünmüyorum, maalesef pek fazla sallamıyorlar. Ben 6 aydır 55PUS6561 kullanıyorum.

1-Televizyonlarda henüz SSD kullanmadıklarından ve diğer televizyonlardan farklı olarak Android TV'lere işletim sistemi açılışı gerektiğinden sadece bazı durumlarda açılış süresi uzayabiliyor (update, hard reset v.b) ki bu Android TV aldığınızda kabullenmeniz gereken birşey.
    2-4k televizyonda 1 hdmi'ın 4k desteklemesi ve uydu alıcının tam özellikli 4k olmaması sadece Philips ürünleri için geçerli bir durum değil diğer markalardada bu gibi modeller var maalesef.
    3-Android TV almak kesinlikle bir hata değil ve herkese keyfini çıkarmasını tavsiye ederim, sadece donanımının olabildiğince kuvvetli olmasına dikkat etmek gerekiyor. İlk çıkan serilere göre artık android tvler çok daha stabil. Eve android sokmamanız tabiki sizin kararınız ama kesinlikle bir şikayet konusu olamaz..
    Ayrıca eve android sokmuyorum diyorsunuz aşağıda insanlara android tv box almalarını öğütlüyorsunuz.

Ben Tv'den fiyat/performans ve güncelleme alma konusunda sonuna kadar memnunum. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama işletim sistemleri ile aranız iyi değilse salt TV seyretmek sizin için yeterli ise bu kadar özellikli cihazlar alıp kendinizide bizide yormayın derim.

Aynen katılıyorum size bende 3 gun evvel teknosa kampanyasindan 2700 tlye aldim dediginiz tvyi ben sadece tv ve film seyrediyorum bu fiyata bu zamanda 55pus6561i bu ozelliklerde bulsunlar onu gidip alalim

• vanNistelrooy V kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yazımı tam olarak anlayamadığınız aşikar, ki anlarken yorulmuşsunuz

1- Şu an hala piyasada satılan bir çok dizüstü bilgisayarda dahi SSD olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz(4.000 TL'leri geçmezseniz). Onun da zamanı gelir elbet lakin şu an için TV'de SSD'ye sadece gülüyorum (Yanlış anlarsınız falan; SSD diyorum, flash memory değil.)
    2- Elbette sadece Philips için geçerli bir durum değil fakat sınıfının en üst düzey televizyonunda insan bu özellikleri isteyebilir herhalde?
    3- Android stabil olmayan bir yazılım. Daha doğrusu her donanımda stabil olamayan bir yazılım(Nexus cihazları hariç). Bunun bir çok örneğini meşhur telefon markalarının flagship dedikleri modellerinde görebilirsiniz. Aksini iddia ediyorsanız, sizinle daha fazla bu muhabbeti uzatmanın gereği yok. Android sistemini tanıyacak farklı versiyonunu yeteri kadar kullandım. Eminim siz de kullanmışsınızdır. O yüzden uzatmanın alemi yok

İnsanlara android TV box almalarını söylememin nedeni, Android TV yerine alternatif olarak sunmamdır. Dediğim gibi, yazımı anlayamadığınız aşikar

Beni tanısanız şu yazdıklarınıza kendiniz de çok gülerdiniz ya neyse

Kalın sağlıcakla.

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

2700 liraya 55pus6581 mi aldiniz Teknosa kampanyasi ile?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.