Şimdi Ara

Philips 55pus6581 android tv (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
6
Favori
13.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61500

PHİLİPS PİŞMANLIKTIR
    yorumlarımı beğenmeyen beri forumdan attırsın...

2 yıldır philips 49inch android tv kullanmaya çalısıyorum.
    Adamı kanser ederler.tv 4 kere servise gitti hakem heyetine verecektim eşim tvyi sevdiği için bırak kalsın dedi.

1- ambilight yani arka ışıklandırma siz farketmeden bir anda kesilebilir. ben ambilight kapalı kullansamda bi ara film izlerken acayım dedim acılmadı yandı heralde diye garantiye verdim.
    2- elektrik gitti geldi tv yandı yine garantiye verdim. not: priz topraklamalı değil eski düz fişi var işte
    3- ekranda bulutlanma var. ekranın sağ altı daha parlak herzaman. garantiye verdim garantiden geldi hala aynı yapmadan geri getirmişler.
    4- avrupa bölge bayisi coşkun elektronik tvyi alırlar 1 ay tutarlar sonra size geri getirirler.hiç çözüm üretmezler bişey sorarsın bilmezler
    5-android sistemden her istediğinizi indiremez ve kuramazsınız. cihazda google play var ama marketten herşeyi indiremiyorsun. cihaza dısardan veya içerden yazılım kuramazsın.
    6-philips tv üzerine genel bi servisi yok arayıp bilgi veya yönlendirme alacagın. bişey bozulursa git şu servise ver diyorlar.
    7-android sistem tvnin geç açılmasına neden oluyor. eve gelip tv acınca bikaç saniye bekleyeceksin.çünkü arka planda android sistemi kuruyor.tvyi acıp hemen kanalları gezme yok TV NE DERSE O - EVİN REİSİ OLDU A....
    8- Menuler arası geçişler cok yavas takılıyor, seri değil cihaz, ayrıca kanal geçişleri de çok yavaş
    9- cihazın ram'ı düşük sanırım, cihazın hafızası da cok düsük sürekli kendi uygulamarı güncellediği için doluyor ama 32gb usb 3.0 flashdisk taktım cokta bişey değişmedi yine aynı işte

Dahada isteyene yazarım aklınızı mı oynattınız 2700tl para verip kullanamadıktan sonra neresi sıcak bunun ,samsung'un curve modelleri de dip yaptı gidip ondan alın (samsung da önermem isteyene nedeni de yazarım)en azından onlar sorun oldugunda tvnize bağlanıp sorunu düzeltebiliyor, yazılımsal sorunları çözebiliyorlar. yıl olmus 2017 philips piyasada kacıncı sırada acaba allah aşkına

Not. BU arada SHARP dünya liderliğine oynuyor tv konusunda ama Türkiye pazarına cok düşmüyor malesef

Bu yazının altına imzamı atarım. 65PUS9809 kullanıyorum. Görüntü paneli çok güzel olmasına karşın ben hayatımda böyle rezalet bir yazılım görmedim.

1- Bazen TV'nin açılması 3-4 dakikayı bulabiliyor.
    2- 4K televizyonun sadece HDMI1 girişi 4K destekliyor ve ayrıca dahili uydu alıcısı da 4K değil.
    3- 4 taraflı ambilight var fakat ben alt tarafı yakmayı bir türlü beceremedim. Sadece TV açılırken beyaz yanıyor. Ekrana görüntü gelince de sönüyor.
    4- Android TV almak bence TV alırken yapılacak en büyük hata. Ben eve zaten Android sokmuyorum. TV yüzünden mecbur girdi, bir kez daha Android'in pişmanlık olduğunu görmüş oldum.
    5- Müşteri hizmetleri hayattan bıkmış. Mail atınca anlamsız cevaplar geliyor. Çözüm üretmek sıfır..!!
    6- Evin reisi oldu A.... kısmına sonuna kadar katılıyorum. Verdiğim parayı düşünmesem TV'yi çoktan parçalamıştım.

Android TV almayın dostlar. Gidin kaliteli panelli bi Samsung, LG alın. Sonra Aliexpress veya Gearbest'ten bir tane de android TV box söyleyin. Hem istediğiniz donanımlarda taş gibi android cihazınız olsun, hem de TV izleme keyfiniz kaçmasın.

46pdl8908s sadece çok şık görünümüne aldanarak aldım. Rezalet ötesi yazılımı illallah ettirdi artık. oLed Tv 'ye geçiş yapacağım.

• Sakın philips alma aldırma.Türkiyeye banding li ışık sızmalı tv leri bilerek satan ve bu hatalı tv leri değiştirmemek iade almamak için elinden geleni yapan Türk insanını aptal yerine koyan bu Hollanda firmasından uzak durun. Başlarım ambilightına. Bandingli ışık sızmalı tv de ambilight olsa ne yazar anca tv izlemek işkence olur.bende banding li ışık sızmalı 65pus6521 var. 6000 TL verdim üstelik haram zıkkım olsun bu adilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 3 Ekim 2017; 0:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung olsa alınır, ben 4 senedir düz led kullanıyorum bir kere bile servise gitmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47pfl7008 kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. 2013 kasımda 2800 TL ye almıştım. Smart menüsü vs çok yavaş. Nadiren skype özelliğini kullandım, dahili kamerası var üzerinde. Kanal geçişleri de hızlı değil ama çok hızlı geçen tv ya da uydu görmedim pek. Digiturk de dahil. Arada nadiren donuyor menü geçişinde , fiş çekmeden kendine gelmiyor. Ama bunlar çok nadir zamanlarda oluyor. Hiç servise yollamadım. Beni tv izlemekten mahrum edecek bir sıkıntı çıkarmadı inşallah çıkarmaz da.
    Siyah rengi çok iyi değil. Yayın , dosya kalitesine göre değişiyor ama bence iyi değil.
    Bunlar hoşuma gitmeyen özellikleri.
    Ama genel görüntü kalitesi ve ambilight bunların hepsinin üzerine çıkıyor benim için.
    Turkcell tv+ ve kendi dahili uydusunu birlikte kullanıyorum. Dahili uydusundaki görüntü tv+ dan bariz, kat kat daha güzel.
    Şu an değiştirmeyi düşünmüyorum ama tv alacak olsam yine ilk etapta 3 taraflı abmiligt olan philips araştıracağım.Hatta param olsa da ambilux bakabilsem. Ondan sonra diğer markalara bakacağım.

• Beinsport u acınca söyle bir uyarı veriyor

Philips 55pus6581 android tv

• kaça satılıyordu bu ürün 3599 olmuş fiyatı.
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    65 serisi phişips android tv adına en iyi seri sanırım.

Bende de 6510 var. 100 hzlik gerçek paneli var.

Alalı 2 yıl oldu. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı.

Şunu da eklemek isterim.

Android tvnin işlemcisi ekran kartı genelde çöptür. Basit işlemler yapılır.

Yapılacak en iyi şey sağlam 4K bir tv alıp ona android box eklemsktir bence.....

• xenofx X kullanıcısına yanıt
    2969

konunun ilk mesajında belirtilmiş

aslında fiyatı baya düşmesi lazımdı ürünün, hem dandik , hem muadilleri daha iyi , ama malum dolar işte. ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese yıllar sonra merhaba. Ben memurum ve 8 yıldır 46PDL8908S severek kullanıyorum. Şuan ki görev yerime geldiğimde maalesef ürünün kutusu kayboldu. Bu sene tayin olacağım ve malumunuz bu ürünü öyle birşeylere sarıp taşıma şansım yok bu nedenle ürünü bozulan ama kutusu olan birisi var mı acaba aramızda?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.