Şimdi Ara

Philips 55pus6581 android tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
6
Favori
13.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem_61500

PHİLİPS PİŞMANLIKTIR
    yorumlarımı beğenmeyen beri forumdan attırsın...

2 yıldır philips 49inch android tv kullanmaya çalısıyorum.
    Adamı kanser ederler.tv 4 kere servise gitti hakem heyetine verecektim eşim tvyi sevdiği için bırak kalsın dedi.

1- ambilight yani arka ışıklandırma siz farketmeden bir anda kesilebilir. ben ambilight kapalı kullansamda bi ara film izlerken acayım dedim acılmadı yandı heralde diye garantiye verdim.
    2- elektrik gitti geldi tv yandı yine garantiye verdim. not: priz topraklamalı değil eski düz fişi var işte
    3- ekranda bulutlanma var. ekranın sağ altı daha parlak herzaman. garantiye verdim garantiden geldi hala aynı yapmadan geri getirmişler.
    4- avrupa bölge bayisi coşkun elektronik tvyi alırlar 1 ay tutarlar sonra size geri getirirler.hiç çözüm üretmezler bişey sorarsın bilmezler
    5-android sistemden her istediğinizi indiremez ve kuramazsınız. cihazda google play var ama marketten herşeyi indiremiyorsun. cihaza dısardan veya içerden yazılım kuramazsın.
    6-philips tv üzerine genel bi servisi yok arayıp bilgi veya yönlendirme alacagın. bişey bozulursa git şu servise ver diyorlar.
    7-android sistem tvnin geç açılmasına neden oluyor. eve gelip tv acınca bikaç saniye bekleyeceksin.çünkü arka planda android sistemi kuruyor.tvyi acıp hemen kanalları gezme yok TV NE DERSE O - EVİN REİSİ OLDU A....
    8- Menuler arası geçişler cok yavas takılıyor, seri değil cihaz, ayrıca kanal geçişleri de çok yavaş
    9- cihazın ram'ı düşük sanırım, cihazın hafızası da cok düsük sürekli kendi uygulamarı güncellediği için doluyor ama 32gb usb 3.0 flashdisk taktım cokta bişey değişmedi yine aynı işte

Dahada isteyene yazarım aklınızı mı oynattınız 2700tl para verip kullanamadıktan sonra neresi sıcak bunun ,samsung'un curve modelleri de dip yaptı gidip ondan alın (samsung da önermem isteyene nedeni de yazarım)en azından onlar sorun oldugunda tvnize bağlanıp sorunu düzeltebiliyor, yazılımsal sorunları çözebiliyorlar. yıl olmus 2017 philips piyasada kacıncı sırada acaba allah aşkına

Not. BU arada SHARP dünya liderliğine oynuyor tv konusunda ama Türkiye pazarına cok düşmüyor malesef

5 aydır philips 49pus6501 kullanıyorum şükür daha pişmanlık yaşamadım. ( Not: Bahsettiğiniz samsung curved i iade edip aldım )

• t-genc kullanıcısına yanıt
    Evet sadece pazartesi gününe özel teknosada %10 indirim vardı 275 çekim vardı 2700 tlye geldi 6 taksitle
  • Arkadaşlar ürünü takipteyim ins düşerde alırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

Gittigidiyordan 4700e lg 55eg910v aldim. İptal edip bunu mu alsam. Cok kararsizim. Ne dersiniz

Senin TV OLED bunu 3 katlar 5 ile çarpar. Tek eksisi 4K yok!

@erdem_61500 - @erjunt
    USB ile tüm uygulamalar kuruluyor sadece izin vermeniz gerekmektedir. Bende PUS6501 var şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Arada yavaşlık oluyor fakat sinir edecek düzeyde değil. Dahili uydu alıcı 4K destekliyor. İyi araştırıp deneseydiniz görebilirdiniz. Ben TV'de resim kalitesine bakarım herkes farklı bakıyor olabilir. Smart olması benim için önemli değildi ama kullanıyorum smart özelliklerini, stabillik konusunda çok çok sıkıntı yaşamadım. 2 kere ağa bağlı olmasına rağmen internet yok hatası verdi Netflix'te, birkaç kez de smart kısmını kullanmak için kumandadan komut verdim ama algılamadı. TV 120 Hz. ve Direct-Led olmasına karşın IPS panel, keşke VA olsaydı. VA Panel ve Direct-Led aydınlatma PUS6521'de vardı o da aşırı pahalı olduğu için alamadım.

• Bende beklemedeyim bakalim

• Hd yayın kalitesinde çok iyi tavsiye ederim.

• 2015 serisi 55pus7600 kullanıyorum yazılım sorunları oluyor söylendiği gibi ama görüntü muhteşem. şükür servislik bir durum olmadı 1.5 yıldır.

Bir arkadaşım için bakıyorum 6561 den ne farkı var bu modelin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 27 Ağustos 2017; 19:22:32 >
  • Samsung LG ve Philips tv kullandim...goruntu kalitesi en guzel olan ve en cok sevdigim tv Philips 55pfs8109 model. Android ve dort tarafli ambilight olan bu modelde arkadaslarin bahsettigi hic bir sikintiyi yasamadim. Elektronik urunlerde bazen sans eseri dikis tutmayan cihazlar olabilir...Hic kimseyi yonlendirmek istemem ama kesinlikle fiziksel dis goruntusu cok şık ve goruntu kalitesi cok cok onde fiyat performans olarak...saygilar

• Curved tv kullaniyorum, samsung. Android tv de fark nedir? Android telefonlardaki oyunlari vs. kurabiliyomiuyuz? Usb bellekteki .apk uzantili herseyi acabiliyomuyuz?

• Tv nin indirime girmeyeceği tuttu hergun bakıyorum fiyat düşsün diye

• bir ay olmadi LG 65UH850V aldim isletim sistemi webos ve ses siztemi ney adini unuttum hayran kaldim tavsiye ederim. Asil diyeceğim arada n11 sitesine de bakin hem orada piyasaya göre daha ucuza bulup birinden de 3500/200 kupon alip aldim 9-10tl o kişiye verdim 190tl de oyle kar ettim chip parada 50tl veriyordu 240tl daha düştü.

• barbarossa18 kullanıcısına yanıt
    Evet. İsletim sistemli tv nin guzelligi bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

bir ay olmadi LG 65UH850V aldim isletim sistemi webos ve ses siztemi ney adini unuttum hayran kaldim tavsiye ederim. Asil diyeceğim arada n11 sitesine de bakin hem orada piyasaya göre daha ucuza bulup birinden de 3500/200 kupon alip aldim 9-10tl o kişiye verdim 190tl de oyle kar ettim chip parada 50tl veriyordu 240tl daha düştü.

Kaça mal oldu tv?

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Unuttum fiyatını baskasinin hesabıyla aldigimdan göremiyorum ama şöyle diyim media mark ve vatan gibi yerlerde o sira 6.999tl dir hepsiburada gibi yerlerde 6.500tl civarlarındaydi n11 de de diğer yerlere göre 1 kisi daha ucuza satıyordu üstelik 200+50 tl kupon olunca 6.100tl küsürlere denk gelmişti sanirim.

75" olanini alacaktik 65" ile arasinda tam 2 kati oynuyordu ya 65" olan 6 bin kusur 75" olan 12 bin küsür oldugundan bir kac cm daha buyuk olmasi icin 2 kati vermek acayip sacma geldi mesela biri 6bin kusur olupda digeri 9 bin hadi Maximum 10bin olur neyse dersinde iki kati olunca dedim 5-10cm için o kadar verilecegine 2 tane aliriz bir tanesinide benim odaya koyariz dedim :D ben almam yani onu dedim ve bunu aldik.

Tv nin yeri ayri tabide eger sinema keyfi olarak yasamak istiyorsaniz kaliteli projeksiyon da isinize yarar.

(kupon işide oyle denk geldi yani tv zaten alacaktik kuponda tv de geçerli oldugundan iyi oldu)

• Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu çoğu Tv'de olan bir durum. 55" ile 65" arasında olduğu gibi 75te de bı kaç santimden ziyade çok daha fazlası vardı. Bı grafikle açıklamışlardı cm hesabı yaparak fiyat çıkarmak doğru değil.

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    yalniz ayni modelin yani ayni ozellikte olanın 75" yani 2 katiydi. Bu sekilde hesap cikartmak belki tv acisindan doğru olmayabilir fakat ticari acidan da etkisi olabilir isin ölçüsü buyudukce fiyatı normal fiyatına göre daha düşer kar da azalir.

1m2 is ile 2m2 lik is asla 2 kati farketmez yani 1,5 kati ancak hesap cikartilabilir. yani bayagi bildiğin ayni tv den 2 tane aliyorsun benim dedigim hesapla.

zaten dün benim odaya baska tv alacaktim orta yollu pahali olmayan sonradan youtube de gezerken cok onceden projeksiyon vardi video da da denk gelince onun yerine bunu aldim yazlik gibi ortamda da evin duvarına yansitip manyak birsey olur tasinabilir oldugundan. O yüzden tv olarak değilde sinemaya keyfi gibi almak isteyen asla tv ye o kadar para vermesin ve ebati yetmez tatminde etmez.

dun şunun siparisini verdim RD-806A 1080 P Full HD LED youtube de de baktim tv kadar asla net olmasada projeksiyon olarak net yani görüntü

• Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    Tabi dediğiniz doğru, iki katı fiyat vermek mantıksız ama 5.500 liralık 55" bir tvyi ele alırsak inç başı 100 lira gibi hesap yapmak yanlışmış demek istedim. Yorumu bulabilsem tam olarak nasıl olduğunu detaylı anlatabilirsin ama arkadaşın dediğine göre boyut arttıkça yüzey artıyormuş doğal olarak birim fiyatı da artıyormuş. O yüzden inç olarak sabit fiyat ile hesaplamak doğru değilmiş. Ama son noktada haklısınız 2 katı edecek kadar da fark olduğunu sanmıyorum.

• erjunt kullanıcısına yanıt
    Yazınızın gayet açık olduğunu düşünerek açık bi cevap yazmıştım. Android stabil olmayan bir yazılım gibi gelmiyor bana, kullandığım markaların başı çeken telefonlarının hiçbirinde stabilite problemi yaşamadım sonuçta artık android 2.0 değil. Aksini iddia ediyorum muhabbeti uzatmamanız sizin tercihiniz.
    Burada yüzlerce akıllı televizyon yorumu okudum herkes birşeylerden şikayetçi herkes her televizyonu test edemeyeceğinden sadece verilere bakarak çıkarımlar yapıyor. Ben tecrübemi yazdım şikayetlere de kendi görüşüm dahilinde açıklama yaptım. İsteyen değerlendirir isteyen benle bu muhabbeti daha fazla uzatmaz.
  • TV almak tam bir işkence. Bütçeyi aşmaya en meyilli ihtiyaç sanırım bu TV işi.

O yüzden 6 ay TV bakıp sonunda başlıktaki modeli alan biri olarak söylüyorum.

2 aydır kullanıyorum. Ambilight'a o kadar alıştım ki sanırım bundan sonra başka TV kullanamam.

Onun dışındaki özellikleri de tatmin ediyor. 100hz panel var, ips evet, siyahları gri evet, ama karanlık odada ambilightsız zaten izlemiyorum TV'yi. O kadar keyif veriyor ki, yemişim siyahların biraz gri görünmesini diyorum artık.

Bunlar benim kişisel düşüncelerimdir. Lütfen polemiğe girmek için yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61500

PHİLİPS PİŞMANLIKTIR
    yorumlarımı beğenmeyen beri forumdan attırsın...

2 yıldır philips 49inch android tv kullanmaya çalısıyorum.
    Adamı kanser ederler.tv 4 kere servise gitti hakem heyetine verecektim eşim tvyi sevdiği için bırak kalsın dedi.

1- ambilight yani arka ışıklandırma siz farketmeden bir anda kesilebilir. ben ambilight kapalı kullansamda bi ara film izlerken acayım dedim acılmadı yandı heralde diye garantiye verdim.
    2- elektrik gitti geldi tv yandı yine garantiye verdim. not: priz topraklamalı değil eski düz fişi var işte
    3- ekranda bulutlanma var. ekranın sağ altı daha parlak herzaman. garantiye verdim garantiden geldi hala aynı yapmadan geri getirmişler.
    4- avrupa bölge bayisi coşkun elektronik tvyi alırlar 1 ay tutarlar sonra size geri getirirler.hiç çözüm üretmezler bişey sorarsın bilmezler
    5-android sistemden her istediğinizi indiremez ve kuramazsınız. cihazda google play var ama marketten herşeyi indiremiyorsun. cihaza dısardan veya içerden yazılım kuramazsın.
    6-philips tv üzerine genel bi servisi yok arayıp bilgi veya yönlendirme alacagın. bişey bozulursa git şu servise ver diyorlar.
    7-android sistem tvnin geç açılmasına neden oluyor. eve gelip tv acınca bikaç saniye bekleyeceksin.çünkü arka planda android sistemi kuruyor.tvyi acıp hemen kanalları gezme yok TV NE DERSE O - EVİN REİSİ OLDU A....
    8- Menuler arası geçişler cok yavas takılıyor, seri değil cihaz, ayrıca kanal geçişleri de çok yavaş
    9- cihazın ram'ı düşük sanırım, cihazın hafızası da cok düsük sürekli kendi uygulamarı güncellediği için doluyor ama 32gb usb 3.0 flashdisk taktım cokta bişey değişmedi yine aynı işte

Dahada isteyene yazarım aklınızı mı oynattınız 2700tl para verip kullanamadıktan sonra neresi sıcak bunun ,samsung'un curve modelleri de dip yaptı gidip ondan alın (samsung da önermem isteyene nedeni de yazarım)en azından onlar sorun oldugunda tvnize bağlanıp sorunu düzeltebiliyor, yazılımsal sorunları çözebiliyorlar. yıl olmus 2017 philips piyasada kacıncı sırada acaba allah aşkına

Not. BU arada SHARP dünya liderliğine oynuyor tv konusunda ama Türkiye pazarına cok düşmüyor malesef

Açıkçası dediklerinize pek katılmıyorum. Neden diye soracak olursanız şöyle açıklayayım:

Kusurlu mal almışsınız ve eşiniz beğendi diye hiç bir şekilde hukuki yola başvurmamışsınız. Burada eşinizin beğenme olayına dikkat çekmek istiyorum zira bu teknolojik ürünlerde ne kadar bilgilenirsek memnuniyetsizliğimiz o kadar artıyor. Tahminen eşiniz sadece görüntü kalitesi için yorum yapıyor çünki android tarafı ile alakası yok. Ve şu bir gerçek Philips'in görüntü kalitesi gerçekten güzel.
    Amblight muhteşem bir eklentidir ve Philips hue ile birleşince kimse bana samsung'un şu modeli var Lg'nin şu modeli var demesin. Philips gibi ambiyans veren izlediği şeyden zevk aldıran tv yok.

Artık insanların bir televizyondan beklentilerini netleştirmesi lazım. Ne yapacaksın ? Tv mi izleyeceksin yoksa angry birds indirip kumanda üzerindeki touch pad'ten kuş mu fırlatacaksın.
    TV'yi ne için kullanacağınızı netleştirin. Çok mu şey bekliyorsunuz ? Baştan söyleyeyim,malesef bütün taleplerinize yetmeyecek tv.

Sizin yazdığınız serzenişlere bakıyorum, durum şu. Siz alırken ne tv araştırmışsınız ne de kurulum yaparken aletin yanında durmuşsunuz.

1. yazdığınızı ilk defa görüyorum bir kullanıcıdan. Genelleme yapmayın boşuna.
    2. Buna birşey yazmıyorum...
    3. Neden ilk kurulumda teslim aldınız ? Neden 3 kere göndermediniz servise? Neden rapor almadınız ?
    4. Yine gönderseydiniz ?
    5. Philips'e android çıktığından beri böyle, sürpriz bir durum yok. Almadan herkes bunu biliyordu.
    7. Bilemiyorum tv'yi nasıl kapıyorsunuz ancak 1 samsung, 1 lg, 2 philips tv'de böyle bir problem yaşamadım. ( Ben fişten çekmiyorum.)
    8. Patates alır gibi alışveriş yapıyorsunuz ?? Bir kere kumandayı elinize almadan, kredi kartını uzatıyorsunuz kasiyere. Yine sürpriz bir durum yok, tv alındığında da böyleydi, şuanda. Çok şikayetiniz var ise alın bir digiturk,tivibu,dsmart hızlansın. Zaten kim çanak kullanıyor anlamıyorum..
    9. Otomatik güncelleştirmeyin o zaman.

Bakın çok net söylüyorum, Philips androidi 5 para etmez. Ama parayı verince ütopik beklentilerin gerçekleşeceğini düşünmeyin.
    Servisi de 5 para etmez. Ama aldığınız cihazı bilin. Cihazın size neler sunabileceğini bilin.

Elektronik cihaz bunlar kusurlu olabilir ama hakkınızı arayın, arayın ki sonra söylenmeyin.

+ Biraz para harcayıp philips hue ile şenlendirirseniz odanızı aldığınız keyif katlanacaktır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.