Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir Iptv oynatıcı olarak Cosmi Dvr uygulamasını kullanıyordum. Başarılı buldum. Kanal listesini tvnin kendi listesinde göstermesi ve uydu ile karma favori listesi yapılabilmesi güzel bir özellik. Uydu ve iptv kanalları tek liste ile elinizin altında. 5 günlük deneme süresi var. Deneme bitince premium özellikler devre dışı kalıyor ama bu hali ile bile kullanılabiliyor. Premium özelliklerde kayıt özelliği, başka server ekleme vs. var. Benim için çok da önemli özellikler değil. Premium ücreti aylık 12₺, ömür boyu 135₺. Uygulama play storedan yüklenebilir. Denemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Dün akşam farkettim ki televizyonumda ölü piksel var veya oluşmuş. Siyaj olması gereken sahnelerde 1 nokta yeşil kalıyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilecek biri var mıdır? servis mi çağırmam gerekiyor veya değişimi mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cakal14

Merhabalar,

Dün akşam farkettim ki televizyonumda ölü piksel var veya oluşmuş. Siyaj olması gereken sahnelerde 1 nokta yeşil kalıyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilecek biri var mıdır? servis mi çağırmam gerekiyor veya değişimi mi oluyor?

Nereden almıştınız.
    Servisten raporu tutturun. Değişimi kabul etmeyecekler. O raporla tüketici hakem heyetine başvurup anca öyle değiştirebilirsiniz.

• quote:

Merhabalar,

Tüm ekranlarda mı var?

Geçen gün ben de bir dizi izlerken baktım ölü nokta var, "hadi bee" dedim. Sonda dikkat ettim nokta hareket ediyor gibi ama hep aynı açıdan çekimlerde vardı, farklı kamera açılarında yoktu. Meğer dizideki kamerada sorun varmış  

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

O dizi dark mı?

netflix üzerinden dark izlerken ekranın ortasında farkettim. Henüz bi program veya video ile kontrol etmedim. youtube videolarıyla mı kontrol etmiştin?

• tgezer kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. İzlediğim diziden kaynaklı bir ölü piksel değilse bu süreci takip edeceğim.

• Kullanlar memnun mu bu tv bende almayı düsünüyorum da..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_198666

Kullanlar memnun mu bu tv bende almayı düsünüyorum da..
    memnun olmayanlar iade etti . memnun olanlar konuya pek girmiyor .
    genelde ufak tefek sorun yaşayanlar yazıyor .

• quote:

O dizi dark mı?

netflix üzerinden dark izlerken ekranın ortasında farkettim. Henüz bi program veya video ile kontrol etmedim. youtube videolarıyla mı kontrol etmiştin?

Dark değildi hocam ama yine bir Netflix dizisiydi sanırım.

• Bir önceki sürümü nasıl yükleyebilirim yardımcı olacak bilen bir arkadaş var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtclkx35

Kanal D çok güzel hareketler bunlar izliyorum bu kadar mı sorunlu bir güncelleme olur. Akıcılık yok. Bulanık bulanık geçişler var. Acilen yeni güncelleme gelmeli yada eskiye dönüş için güncelleme paylaşılmalı. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor gerçekten tv şu an çöp.

Bulanık bulanık geçişler için görüntü-gelişmiş-hareket ayarları denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TV nizde PVR özelliği çalışıyor mu. Yani uydu veya kablo TV kanalını durdurup kayıt yapabiliyor musunuz . Bir disk takıp deneme şansınız var mı

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Evet ben PVR özelliğini aktif olarak kullanıyorum. Kendi uydu alıcısı ile. Ancak her kanal değişiminde o kanal ı baştan kayıt a başlıyor. önceki televizyonum LG idi kanal değişimlerini dahi kaydediyordu. Bunda öyle bir özellik yok

• Hue ile Amblight ı entegre etmek kolay bir işlemmidir?

• incele kullanıcısına yanıt

Kolaydır. Menuden basitçe yapabilirsin. Bende pek çok hue ekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVR için en az kaç gb disk kullanılmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

Bulanık bulanık geçişler için görüntü-gelişmiş-hareket ayarları denediniz mi

Alıntıları Göster

Denedim hocam hiçbiri fayda etmiyor. Netflix, youtube, amazon prime bunlarda sorun yok ancak kendi uydusunu açtığımda hareketli görüntüleri izlemeyecek şekilde kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtclkx35

Denedim hocam hiçbiri fayda etmiyor. Netflix, youtube, amazon prime bunlarda sorun yok ancak kendi uydusunu açtığımda hareketli görüntüleri izlemeyecek şekilde kötü.

Alıntıları Göster

Uydunuzun çanağıyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi?

• Duvara montaj aparatı varmı kutunun içinde yoksa onu ayrımı alıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

Uydunuzun çanağıyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi?

Alıntıları Göster

öyle bir sorun değil hocam sinyaller de %100 sorun sadece hareketli anlarda 25 fps görüntü izliyormuş gibi. Sanki laptopu tv ye takmışımda internetten hd bir film açmışım gibi. HD ama net ve prüzsüz değil.

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.