Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercan_198666

Duvara montaj aparatı varmı kutunun içinde yoksa onu ayrımı alıyoruz?
    Kutuda yok. Servis randevusu için aradığınızda soruyor duvara mı montaj olacak diye. Muhtemelen ücrete tabidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtclkx35 M kullanıcısına yanıt
    Hocam düzelyebildiniz mi aynı şekilde futbol maçlarında görüntü kalitrsi çok düşüyor çimler falan sanki 640*480 çözünürlük gibi oluyor önceden böyle değildi ne yapacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o2o2o2

Hocam düzelyebildiniz mi aynı şekilde futbol maçlarında görüntü kalitrsi çok düşüyor çimler falan sanki 640*480 çözünürlük gibi oluyor önceden böyle değildi ne yapacağız

bende de aynı sorun var maçlarda görüntü kötü maç izleyesim gelmiyor...

• Son güncellemede dahili uydusunu kullanırken ekranda kayma oluyor. Çözümü var mı? Kanal listesi silip tekrar yükledim düzelmedi. 6

Philips 58PUS7304 İNCELEME.

Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• https://toengel.net/philipsblog//

Bu siteden son güncellemeleri kontrol edebilir eski güncellemelere dönebilirsiniz.

• o2o2o2 O kullanıcısına yanıt

Maalesef düzeltemedim hocam. Eski yazılıma dönsem bile fayda etmiyor. Eski yazılımda görüntü biraz daha stabil olsa da güncel yazılımı kullanmakta fayda var. Tek çare philips'in bunu farketmesi ve çok kısa bir sürede yeni bir güncelleme getirmesi.

Philips müşteri hizmetlerini arayıp güncelleme ile ilgili sorun yaşadığınızı belirtin belki hızlı bir çözüm üretirler.

• Arkadaşlar yetkili servisi aradım Ankara Eryaman sağolsun getirin USB eski sürümü yükleyelim dedi yüklediler evet görüntü düzeldi ama bu sefer de Google asistansa problem oldu ve Android'i kumandadan yeniden başlatamıyoruz fişi çıkarıp takmak gerekiyor 2 eski sürümü yüklemişler yine de böyle kullanacağım en azından yeniden maç izleyebiliyorum

• quote:

Arkadaşlar yetkili servisi aradım Ankara Eryaman sağolsun getirin USB eski sürümü yükleyelim dedi yüklediler evet görüntü düzeldi ama bu sefer de Google asistansa problem oldu ve Android'i kumandadan yeniden başlatamıyoruz fişi çıkarıp takmak gerekiyor 2 eski sürümü yüklemişler yine de böyle kullanacağım en azından yeniden maç izleyebiliyorum

hangi sürümü yüklediniz ? Şuan yazılım güncelleme ekranında mevcut sürüm kaç gösteriyor ?

• 001.002.173.010

• arkadaşlar eski yazılımı indirdim flash a attım tv ye taktım ama dosyayı görmüyor eski yazılımı nasıl yükleyeceğiz?

• İnsan eski sürüme neden geçerki?

Neden uğraşır bu zahmetle Philips 58PUS7304 İNCELEME. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casflow -- 16 Ekim 2020; 21:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lewo63 L kullanıcısına yanıt
    İndirdiğiniz pkg ama upg uzantılı olması lazım servis tek çözüm onlarda mevcut ama 001.004.100.000 sürümü lazım en stabil buydu ellerinde bu yoktu benimkinde

• Arkadaşlar bu televizyonda bir şey yazmak çok zor. IPTV için uzun linkler falan oluyor onları yazmak bir saat sürüyor. Klavyeyi kablosuz nasıl kullanabilirim. Örneğin telefon veya bilgisayardan yönetmek için bir uygulama biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Arkadaşlar bu televizyonda bir şey yazmak çok zor. IPTV için uzun linkler falan oluyor onları yazmak bir saat sürüyor. Klavyeyi kablosuz nasıl kullanabilirim. Örneğin telefon veya bilgisayardan yönetmek için bir uygulama biliyor musunuz?

Telefonda android tv remote uygulamasını kullanıyorum. Linkleri kopyala yapıştır yapmak kolay oluyor. Tavsiye ederim

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz android mi? Benimki iphone hiçbir uygulamada beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Telefonunuz android mi? Benimki iphone hiçbir uygulamada beceremedim
    Evet android ama ios versiyonu da vardı. Aynı işlevleri var mı bilmiyorum ama

• quote:

İndirdiğiniz pkg ama upg uzantılı olması lazım servis tek çözüm onlarda mevcut ama 001.004.100.000 sürümü lazım en stabil buydu ellerinde bu yoktu benimkinde

benim indirdiğim dosya upg uzantılı ben TPM191E_R.101.001.123.003 yazılımı indirdim hiçbir şey şekilde tv dosyayı görmüyor. Daha önce de aramıştım yine müşteri hizmetlerini aradım son güncellemeden sonraki sıkıntıları tekrar söyledim servisin gelmesi gerektiğini söyledi...

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Evet android ama ios versiyonu da vardı. Aynı işlevleri var mı bilmiyorum ama

Alıntıları Göster
    play.google.com
    Android TV Remote Control - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remote

Bu uygulama mı dediğiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remote

Bu uygulama mı dediğiniz ?

Alıntıları Göster
    Evet

• quote:

Arkadaşlar yetkili servisi aradım Ankara Eryaman sağolsun getirin USB eski sürümü yükleyelim dedi yüklediler evet görüntü düzeldi ama bu sefer de Google asistansa problem oldu ve Android'i kumandadan yeniden başlatamıyoruz fişi çıkarıp takmak gerekiyor 2 eski sürümü yüklemişler yine de böyle kullanacağım en azından yeniden maç izleyebiliyorum

servis nasıl eski yazılımı yükledi biraz detaylı anlatır mısınız? Ben servisi aradım usb nin içinde başka dosya olmayacak dedi ayrıca yazılım herhangi bir dosyanın içinde olmayacak dedi, dediklerini yaptım değişik flashlarda denedim flashların dosya sistemi fat32 ama olmadı, servis yazılımsal sorun olabilir cihazı görmem lazım dedi...

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.