< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Philips 58PUS7304 İNCELEME. (207. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_198666
https://www.youtube.com/watch?v=IwKt1n8QWOI&feature=youtu.be
Biraz araştır bence kendinde yapabilirsin her defasında servisle uğraşma,güncellemeler genelde cihazları bozmak için yapılır...teşekkür ederim videodaki adımları takip ettim verilen sitede bendeki tv nin modelini yazınca hata veriyor daha önce indirdiğim eski yazılımı videodaki gibi flash a attım ama olmadı hiçbir şekilde tv usb de ki yazılımı görmüyor...
-
Hocam servise git boş bir USB götür onlar yüklesin 2 dakikada gel TV'ye tak direk görüyor yüklesin bitti gitti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
65pus7304 e bende şu an indiriyorum. Ne değişiklik olmuş internette henüz yayınlanmamış. Farkeden var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı kayda değer bir değişiklik? Yapmalı mıyız?
-
Reis bi degisiklik varmi ekran kaymasi duzeldimi..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekran kayması düzeldi bende. Bir kaç kanal gezdim sorun görünmüyor. DTS Play ile ilgili geliştirme yapılmış son versiyonda.
-
gelen güncelleme versiyonu nedir arkadaşlar. Benim TV'de henüz gelen bir güncelleme yok. 50pus7304 kullanıyorum.
-
selam amazon prime dan d. atmos ses alınabiliyormu?
ben de güncellemeyi yaptım ama düzelme olmadı harici uydu kullanıyorum harici uydu alıcıdayken tv yi kapatıp geri açtığımda tv nin uydusunda açılıyor ayrıca görüntü kalitesinde de düzelme olmadı...
-
Arkadaşlar ve konu sahibine selamlar.
Pc den dolby vison iceriği nasıl test edebilirim.
BF1 giriyorum dolby vison da hdr10 da hdr olarak algılıyor
Pc de youtube ve bluraylerimi hdr10 diye algılıyor sanırım dolby vison değiller
Pc uygulamasından netflix acıyorum hdr tanımıyor bile
Edge netfilix acıyorum yine hdr tanımıyor
TV uygulamasından netfilix acıyorum dolby vison olarak tanıyor.
Benim pc den dolby vison çözdürmem lazım nasıl yapabilirim.
Kullandığım kablo HDMI 2.0b 4k 60 hz RGB 4:2:2 HDR aktif ve kapalı test ettim aynı
Media player classik kullanıyorum.
Bir allahın kulu sevabına sorunumu çözsün günlerdir kafayı yemiş durumdayım.
-
selam .dostum pc den tv ye görüntü aktarıp mı d. vision almak istiyorsun?. yanlış bilmiyorsam bu formatlar için hdr10+ vs hdmi 2.1 kablo olmalı ve kaynak cihazında vision hdr10+ desteklemisi gerkiyor ve kaynak cihaz da earc olmalı ( tam emin değilim) bende tivo box var (hdmi 2.0 )tv ye bağladığımda netflixde içerik hdr gösteriyor, lg sn11 sounbara bağladığımda aynı içerik d.vision gösteriyor. bu şekilde bi araştır istersen. linkde hem ürün hem açıklama var . bu tarz formatlar için bütün ekipmanlar destek vermesi gerekiyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: srknzrselam .dostum pc den tv ye görüntü aktarıp mı d. vision almak istiyorsun?. yanlış bilmiyorsam bu formatlar için hdr10+ vs hdmi 2.1 kablo olmalı ve kaynak cihazında vision hdr10+ desteklemisi gerkiyor ve kaynak cihaz da earc olmalı ( tam emin değilim) bende tivo box var (hdmi 2.0 )tv ye bağladığımda netflixde içerik hdr gösteriyor, lg sn11 sounbara bağladığımda aynı içerik d.vision gösteriyor. bu şekilde bi araştır istersen. linkde hem ürün hem açıklama var . bu tarz formatlar için bütün ekipmanlar destek vermesi gerekiyor diye biliyorum.
Kullandığım kablo bu hdmi 2.0b sistemim min hdmi2.0b destekliyor. Ama dolby vision alamıyorum. Pc de alabilen biri yazarsa çok yardımcı olabilir. Sorun pc den kaynaklı gibi görünüyor. Ekran kartım destekliyor. Tv destekliyor. Avr destekliyor kablom destekliyor görünüyor ama kalitesinden emin değilim.
-
amazon ile çok yazıştım bununla ilgili. İlginç şekilse philips için dolby atmos sunmuyorlar. Sony içinde yok mesela. Lg Samsung vs için var ama. Siz de amazon müşteri hizmetlerine yazın isterseniz.
ok. teşekkür ederim bende yazayım. tuhaf philipsde atmos vermemesi. ben tivo boxdan atmos alabiliyorum gerçi ama tvde de olsa daha için olcak tivoyu coreelec için kullanıyodum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba ikimizde sn11 kullanıyoruz :)
Bende şunu sorayım. Benim tv 65pus7304
tv içindeki yerleşik amazon prime uygulamasından hdr görüntü alabiliyor musun hocam?
prime video açıklamalarnda hdr gösteriyor ama filmi açınca tvde hdr çıkıyomu hiç hatırlamıyorum akşam gidince bakayım. (son bir ayda okadar çok şey denedim ki yok box tv tak vision varmı olmadı bara tak yatmos varmı yok coreelec yükle derken hangisinde ne alıyodum onuda unuttum )
quote:
Orijinalden alıntı: MC.CYBER_Arkadaşlar ve konu sahibine selamlar.
Pc den dolby vison iceriği nasıl test edebilirim.
BF1 giriyorum dolby vison da hdr10 da hdr olarak algılıyor
Pc de youtube ve bluraylerimi hdr10 diye algılıyor sanırım dolby vison değiller
Pc uygulamasından netflix acıyorum hdr tanımıyor bile
Edge netfilix acıyorum yine hdr tanımıyor
TV uygulamasından netfilix acıyorum dolby vison olarak tanıyor.
Benim pc den dolby vison çözdürmem lazım nasıl yapabilirim.
Kullandığım kablo HDMI 2.0b 4k 60 hz RGB 4:2:2 HDR aktif ve kapalı test ettim aynı
Media player classik kullanıyorum.
Bir allahın kulu sevabına sorunumu çözsün günlerdir kafayı yemiş durumdayım.
PC'de DV görüntüyü alamazsın. Ekranın da desteklemesi gerekiyor. Lisansa tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X