Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
74
Favori
283.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Safakozan

Monitörün Dolby Vision destekliyor mu?

Destekliyor hocam.

TV oynatıcısından Dolby Vision videosu oynatığımda Dolby Vision işareti geliyor.

Aynı Video pc oynatınca HDR işareti bile gelmiyor. Ama HDR videosu oynatırsam pc de HDR işareti geliyor.

Microsoft Store da Dolby Vision uygulaması indirdim. Windowsun görüntü ayarlarından HDR Etkinleştirdim. Dolby Vision video su acınca Dolby Vision uyarısı geliyor. Bu uyarı TV orjinal uyarsı değil TV HDR olarak tanıyor.

Siz Dolby Vision videosunu hiç pc den çalıştırabildiniz mi. Çalıştırdıysanız hangi uygulama ve codec örenebilirmiyim.

• arkadaşlar kanal liste düzenleme için onka programından liste yaptım flash a attım tv ye taktım herhangi bir sıkıntı olmadı ama sabahları tv yi açtığımızda tekrar eski listeye dönüyor otomatik kanal güncellemeyi de kapattım sorun ne olabilir?

• yaklaşık 8 ay once vatan bilgisayardan online magazasından aldığım tv de golgelenme/bulutlanma (hangisi dogru bilmiyorum) başladı. ilk başlarda sorun değildi ama şimdi ortada kalın bir şerit şeklinde beyaz goruntude net bir şekilde gozukuyor...

son zamanlarda bu durumla karsılasan bir forumdaşımız oldu mu? olduysa ne yaptı neler yasadı bilgilendirebilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sillverman

Dijital Çıkış Ayarları

Dijital çıkış ayarları, optik ve HDMI ARC ses sinyalleri

için kullanılabilir.

Dijital çıkış formatı

 Ayarlar > Ses > Gelişmiş > Dijital çıkış formatı.

TV'nin ses çıkış sinyalini bağlı Ev Sinema Sisteminin

ses özelliklerine uygun hale getirin.

• Stereo (sıkıştırılmamış): Ses çalma cihazlarında çok

kanallı ses işleme özelliği yoksa ses çalma

cihazlarından yalnızca stereo içerik çıkmasını seçin.

• Çok kanal: Ses çalma cihazlarınızdan çok kanallı ses

içeriği (sıkıştırılmış çok kanallı ses sinyali) veya stereo

ses içeriği çıkmasını seçin.

• Çok kanal (geçişli): Ses çalma cihazlarından ya da Ev

sinema sisteminizden Dolby Digital Plus veya DTS

içeriği çıkmasını seçin.

- Ses çalma cihazlarının Dolby Atmos özelliğini

desteklediğinden emin olun.

- Dolby Digital Plus içeriği akışı gerçekleştirirken

SPDIF çıkışı (DIGITAL AUDIO OUT) devre dışı bırakılır.

Üstat selam,

Detayli şekilde anlatmışsın. En verimli sesi çok kanallı (atlamalı) da alabileceğimizi anlıyorum yazılanlardan. 58pus7304 var bende hdmi ile sony 2.1 sound bar bağlı. Netflixte ses seçenekleri 5.1 olarak sectigimde filmden ses gelmiyor. Tv den stereo seçiyorum ses o zaman geliyor. Tv de dolby var, sound barda var, netflix yayınında var. Sorun sence nerede? Hdmi kabloyu mu değiştirmeliyim? Yada 5.1 seçeneğinde ses alamamak normal mi?

Haricî olarak hdmi çıkış ile mi optik çıkış ile mi detaylı dolby efektleri sinema keyfi tarzinda alabilirim.

Teşekkürler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uqrtml

Üstat selam,

Detayli şekilde anlatmışsın. En verimli sesi çok kanallı (atlamalı) da alabileceğimizi anlıyorum yazılanlardan. 58pus7304 var bende hdmi ile sony 2.1 sound bar bağlı. Netflixte ses seçenekleri 5.1 olarak sectigimde filmden ses gelmiyor. Tv den stereo seçiyorum ses o zaman geliyor. Tv de dolby var, sound barda var, netflix yayınında var. Sorun sence nerede? Hdmi kabloyu mu değiştirmeliyim? Yada 5.1 seçeneğinde ses alamamak normal mi?

Haricî olarak hdmi çıkış ile mi optik çıkış ile mi detaylı dolby efektleri sinema keyfi tarzinda alabilirim.

Teşekkürler,

Alıntıları Göster

Hdmi kablonuz desteklemiyor olabilir hocam.

Bir de Tv de ses ayarlarında ses çıkışı seçeneği var. Tv-Hdmi-Tv sesi kapalı gibi seçenekler vardı sanırım. Onları bi kontrol edin olmazsa.

• merhaba Netflix'te çözünürlük sorunu yaşayan var mı?

bende 4k üyelik var ama 2 gündür 480p(max 1.66 mpbs) üstü görüntü alamıyorum. biraz araştırdım özellikle phillips tv'lerde yurt dışında da benzer sorunu yaşayanlar varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: uret21

merhaba Netflix'te çözünürlük sorunu yaşayan var mı?

bende 4k üyelik var ama 2 gündür 480p(max 1.66 mpbs) üstü görüntü alamıyorum. biraz araştırdım özellikle phillips tv'lerde yurt dışında da benzer sorunu yaşayanlar varmış.

Şu an için sorun yok bende. 6.19 mbps / 2160 görünüyor izlediğim film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 9 Kasım 2020; 14:53:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uret21 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba Çözünürlük ve mpbsye nereden nasıl bakıyorsunuz netflixte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Şu an için sorun yok bende. 6.19 mbps / 2160 görünüyor izlediğim film.

Alıntıları Göster

tv modeliniz nedir?

• o2o2o2 O kullanıcısına yanıt

izlerken kumandanın info tuşu ile bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uret21

tv modeliniz nedir?

Alıntıları Göster
    58pus7304 benim ki. Kumandada info tuşu yok bu modelde. Telefondaki kumanda uygulaması ile bakıyorum

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Benimki de aynı TV hangi uygulama o hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: o2o2o2

Benimki de aynı TV hangi uygulama o hocam
    filetransfer.io
    Download Data package from November 9th.
    https://filetransfer.io/data-package/3bctF4d3#link

Benim telefondaki uygulama bu. Playstoredaki farklıymış denemedim onu.

• Selam,
    58pus7304 tv ve samsung s8 telefon arasinda ekran yansıtma yapılmıyor. Xiaomi note 8 pro başarılı şekilde yapıyor ekran yansıtmayı. Baska bir forumda s8 ile ilgili sorun yasayan vardı? Burada da s8 ile ilgili aynı sorunu yaşayan var mı, çözüme ulaşabildi mi?

Ekstra olarak 3. Parti iptv uygulamaları kullanıyorum yani kullanıyodum. Byiptv pro, rabbit web vs gibi uygulamalar ile maç dizi vs izliyordum. Tv ye gelen güncelleme sonrasında videoları başlatmama oynatmama hatası vermeye başladı. Bu gibi sorunla karşılaşan ve çözüm bulan var mı?

Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• klavye değişti, nordic bir dil oldu sanırım. haliyle sesli komutta da bu dilin kelimeleri çıkıyor. nasıl geri türkçe'ye dönüştürebilirim?

• Arkadaşlar merabalar. 58pus7304 var bende birkaç gündür dikkatimi çeken bir durum var. Tv yi ilk açtığımda 1 dk sonra felan ekran anlık gidip geliyor. Bu normalmi, wifi ye felan bağlandığı için mi oluyor, arka uygulamalar felan yoksa bir arızanın başlangıcı mı. Daha sonra hiç olmuyor. Sadece başlangıçta, uyku modunda açıldığında olmuyor

• zbusra2016 Z kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Neden oluyor çözemedim.

• Tv uzun süreli kapalı kaldıktan sonra oluyor sanırım bende. Acaba wifi felan bağlanıyor, arka planda birşeyler oluyor da ondan mı diyorum. Bilemiyorum. Sizde de mi uzun süre kapalı durduktan sonra oluyor. Örneğin sabah açıldığında mı oluyor

• TV ye bluetooth kulaklık bağlıyorum. sonra normal tv nin sesine geçiyorum.

hem kulaklığı tanıdığı için hem de tv hoparlörleri kullanılabilir olduğu için, benim tv de "TV hoparlör etkin" yazısı ile bir gidip gelme oluyor.

yani ilk açıldıktan sonra anlık gidip geliyor bu mesajla birlikte. sonra bir daha yapmıyor....

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.