Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bfifget

58pus7304’te son günlerde sürekli güncelleme yapın uyarısı çıkıyor bunu engellemenin bir yolu yok mudur? sorunsuz çalıştığı için güncellemek istemiyorum açıkçası

Ben de bu uyarıdan rahatsızdım biraz araştırdım ve kendimce çözüm buldum.

Modem veya router'ınızda URL engelleme varsa aşağıdaki adresleri engelleme listesine ekleyin. Firmware kontrolü yapamayacağı için artık uyarı çıkmıyor. Eğer modem veya router'ınızda bu özellik yoksa tvdeki android sistemin hosts dosyasına bunları eklemeyi araştırın. Bir şeyler çıkacaktır.

authorize.nettvservices.com

firmware.nettvservices.com

• Merhaba ben tv alalı 1 yıl şu ana kadar memnunum son güncelleme de yükledim herhangi bir sorun olmadı sadece bazen dizi filmde beyaz saçlı adamları sarı saçlı gibi gösteriyor çok az ...renk ayarında ne yapmam gerek yardımcı olabilecek arkadaş var mı
  • Merhaba arkadaşlar, televizyon bazen prize takılı şekilde kapalıyken yanına çok yaklaşınca sssıııss tarzı bir ses çıkıyor sizce bunun sebebi ne olabilir?

• Merhabalar son 3 gündür 58pus7304 modelinde internet problemi ile uğraşıyorum. Modemi sıfırlamış olmama rağmen telefonu modem olarak kullanıp TV internete bağlamış olmama rağmen problem düzelmedi. Netflix harici hiçbir uygulamaya girip video izleyemiyorum. Sınırlı erişim hatası alıyorum. Wi-Fi bağlı fakat internet yok diyor. Böyle bi hata ile karşılaşan var mı? TV yi kapatıp açtım format atmak istemiyorum. (Görüntü ayarlarıyla tekrar uğraşmamak için)

Philips 58PUS7304 İNCELEME.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan0003

Merhabalar son 3 gündür 58pus7304 modelinde internet problemi ile uğraşıyorum. Modemi sıfırlamış olmama rağmen telefonu modem olarak kullanıp TV internete bağlamış olmama rağmen problem düzelmedi. Netflix harici hiçbir uygulamaya girip video izleyemiyorum. Sınırlı erişim hatası alıyorum. Wi-Fi bağlı fakat internet yok diyor. Böyle bi hata ile karşılaşan var mı? TV yi kapatıp açtım format atmak istemiyorum. (Görüntü ayarlarıyla tekrar uğraşmamak için)

Ekrandaki saat doğru mu? Saat tarih ayarlarını kontrol edip tekrar deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aslanuque A kullanıcısına yanıt

Evet düzeltince internette düzeldi. Ancak ben bu tv bin saat olayını anlayamadım. Sürekli kendi kendine değişiyor. Otomatikte olmasına rağmen. Çok teşekkür ediyorum bu arada sorunum çözüldü.

• Merhaba arkadaşlar
    Tv nin kumandası ile eşleştirme sorunu yaşıyorum,sağ üstteki pair tuşuna 3 sn basılı tutup eşleştirmeyi yapıyorum fakat 5 sn sonra eşleştirme siliniyor.
    Başına gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 6 Aralık 2020; 20:24:34 >
  • batuhan0003 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Saat ve tarih sürekli değişiyor. Ne yaptıysam çözüm olmadı. Youtube atıyor google ğlay çalışmıyor.
  • Son güncellemeden sonra filmlerdeki altyazılar yarım saniye önden geliyor. Sizlerde de aynı sorun var mı?

Altyazı ve filmi harici diske atıyorum. Bilgisayarda kusursuz senkron akıyor altyazılar; ancak aynı filmi tv'de açınca baştan sona tüm altyazı hep yarım saniye ile bir saniye önden geliyor. Ciddi rahatsız edici durum. Merak ettim benim haricimde aynı sorunu yaşayanlar var mıdır...

Film Formatı: 1920x1080 .mkv

Altyazı formatı: .srt

(illa geliştiricez diye birşeyi bok etmezlerse şaşardım...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 9 Aralık 2020; 21:23:40 >
  • Selam,
    58 pus 7304 ve sony ht sd35 model 2.1 soundbar (dolby digital destekli) var.

Kaliteli hdmi kablo ile hdmi arc çıkışına bağlı.

Sorun şu: TV ses ayarlarından çok kanallı (atlama) seçeneğini seçip, netflixten dolby atmos dolby vision destekli film açıp seslendirmesini 5.1 veya atmos yaptığımda ses çıkmıyor.

Netflixten seslendirmeyi orjinal yaptığımda ses geliyor. Fakat ses stereo geliyor diye algılıyorum.

Netflixte ses 5.1 veya atmos ta kalıp , tv ses ayarlarindan çok kanallı seçeneğini sectigimde ses yine geliyor.

Amacım dolby vision dolby atmos içerikleri izlerken sinema efektli ses almak. Filmde dışarıda yağan yağmurun sesinin sanki dışarıda yağmur yağıyormuş gibi gelmesini bekliyorum.

Tv ve soundbar kullanımında en güzel dolby efektleri alabileceğim ayarlar nelerdir, paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bu yöntemi deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

Son güncellemeden sonra filmlerdeki altyazılar yarım saniye önden geliyor. Sizlerde de aynı sorun var mı?

Altyazı ve filmi harici diske atıyorum. Bilgisayarda kusursuz senkron akıyor altyazılar; ancak aynı filmi tv'de açınca baştan sona tüm altyazı hep yarım saniye ile bir saniye önden geliyor. Ciddi rahatsız edici durum. Merak ettim benim haricimde aynı sorunu yaşayanlar var mıdır...

Film Formatı: 1920x1080 .mkv

Altyazı formatı: .srt

(illa geliştiricez diye birşeyi bok etmezlerse şaşardım...)

Harici diskten filmi oynatırken + tuşuna basarak senkronun 0'da olup olmadığını bir kontrol edin. Bugüne kadar hiç bu tür sorun yaşamadım. Tabi altyazıdaki senkron doğru ise.

• uqrtml U kullanıcısına yanıt
    üstad o dediğin efektleri alman için dolby atmos destekli bi soundbar alman gerekli. sendeki bar 2.1 destekliymiş. yani ses atmos olsabile bar sesi 2.1 kanala indirip öyle verir yada sanal olarak (yani üst ve arkadan gelen sesi orda hop. varmış gibi taklit ederek vermeye çalışır buda atmos desteği varsa yapar. bundada efektlerin gerçekliğini soundbarın kalitesi belirler eğer atmos desteği yoksa sesi desteklediği formata düşürüp öyle verir) yani kısaca atmos destekli bi soundbar gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: uret21

merhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı?
    en son sıfır taktığım pillerden sonra kumanda 3.gün yine çalışmamaya başladı. yine yeni pil taktım şimdi çalışıyor. yazılımsal bir sorun mu acaba?
    TV 55PUS7503

Alıntıları Göster

Hocam merhaba, ben de 49pus7503 kullanıcısıyım siz bir çözüm bulabildiniz mi kumandayla alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

Hocam merhaba, ben de 49pus7503 kullanıcısıyım siz bir çözüm bulabildiniz mi kumandayla alakalı.

Alıntıları Göster
    Kumanda pilleri 3 ayda 2 kere değişti bende de. Saçmalık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay H kullanıcısına yanıt

vala bir çözümü yok sanırım hangi markayı denediysem çabuk bitiyor..kumanda tam bir pil öğütücü..

• Yeni güncelleme :

Philips 58PUS7304 İNCELEME.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Kumanda pilleri 3 ayda 2 kere değişti bende de. Saçmalık

Alıntıları Göster

Hocam 3 ayda iki pil değişimi bizim durumumuza göre oldukça iyi gibi şu anda. Gün aşırı pil değiştirmem gerekiyor kumandayı çalıştırabilmek için. İşin ilginç yanı şikayet varda da epey kayıt var bu konuyla ilgili ama internette çözüm falan hak getire.

@uret21

Hocam benim tespitlerime göre kumandanın ön kısmında ısınma problemi var - en azından benim kumanda da bu şekilde-. Sürekli açık kalıyor herhalde diyerek mikrofonu söktüm sıcak hava pompasıyla ama kâr etmedi, bakalım tek tek sökeceğim gerekirse tüm parçaları, olmazsa da akılsız kumandaya geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sesem

Yeni güncelleme :

ne değişti anlayabildiniz mi ?

benim TV beyaz saçlı adamları Sarı gibi gösteriyor ayarı nasıl olmalı ?

• ses sistemini optic ile bağlayınca sesi görüyor ve veriyor, ancak hdmi arc ile bağlayınca tv ayarlarında ses çıkışı olarak HDMİ sönük, yani seçemiyorum. HDMİden ses alamıyorum, farklı kablolar ile de denedim, bir türlü olmuyor. nasıl yapacağız?

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.