Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: lionscoach

Merhaba arkadaşlar
    Tv nin kumandası ile eşleştirme sorunu yaşıyorum,sağ üstteki pair tuşuna 3 sn basılı tutup eşleştirmeyi yapıyorum fakat 5 sn sonra eşleştirme siliniyor.
    Başına gelen var mı?
    Garantiden kumandam değişti,bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrtNrn

Selam Arkadaşlar,

58PUS7304/12 için NVM 0.74 dosyasını linkten indirebilirsiniz.Bende yeni yüklediğim için belirgin bir iyileşme var mı daha bakamadım.Yorumlarınızı bekliyorum.

https://drive.google.com/file/d/11wPjn_fMC7ZwzyZM9tEevcVGRWqluWvB/view?usp=sharing

55pus7304/62 var bende bu dosya aynımıdır. Yoksa farklı sürümler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinin farkli hocam bu dosya sadece 58pus7304 /12 icin uygundur.

• Hocam 0.74 ile herhangi bir gelişme gözlemlediniz mi?

• Özellikle çözünürlüğün berbat olmasıyla ilgili sorun giderilmiş mi futbol maçlarında trtsporda vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_evo

Baya bir geride yapabilen arkadaşlar yazmışlardı nasıl olduğunu ama o kasar aramama rağmen bulamadım o yorumu. Eğer başka bir yöntem yazılmazsa sizin yöntemi deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim 👍🏻

Ben de Button Mapper ile değiştirdim birkaç tuşu.

-Ses barı ekranda bi 10-15sn duruyor

-Ses tuşlarına basılı tutarak sesi kısıp açma olmuyor tek tek basmak gerekiyor

-Bazen button mapper kısayolları çalışmayabiliyor. Tekrar Button Mapper'a girmek gerekebiliyor.

• son nvi versiyonu mu bu? Tv nin nvi versiyonunu hangi tuş kombini ile öğreniyorduk?

• Son güncellemeden sonra tv saatinde sorun çıkmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı?
  • MKarlion kullanıcısına yanıt
    Bende yaşıyorum bayadır o sorunu. Çözemedim
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeden öncede varmıydı bu sorun.
  • Benim model 50pus7304. Tam hatırlamıyorum ama iki üç aydır var
  • Nvm 0.62 de kalmış benim. Baya eski sanırım. Guncellememi tavsiye eder misiniz?
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• Tv im 50pus7304/62. Yazılım güncelleme gelmiyor ve saat sorunu yaşıyorum. Destek hattıda çözüm bulamadı sürümünüz geri kalmış servis gelsin baksın dedi.
    50pus8505/62 Yazılımını inceledim ve benim tvye uyabildiğini anladım. İndirdim son yazılımı sorunsuz güncelledi tv

Bilginize arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 6 Ocak 2021; 18:9:54 >
  • Tüm Philips firmwarelerine buradan ulaşabilirisniz, 2020 model TPM191E firmware sürümü 2019 modellere de kuruluyor.

Philips: Download Latest TV Firmware / TV Software - Download der neuesten TV Firmware / Software Versionen - Toengels Philips Blog

• quote:

Orijinalden alıntı: acelaloglu

Tüm Philips firmwarelerine buradan ulaşabilirisniz, 2020 model TPM191E firmware sürümü 2019 modellere de kuruluyor.

Philips: Download Latest TV Firmware / TV Software - Download der neuesten TV Firmware / Software Versionen - Toengels Philips Blog

Hocam 1.1 GB dosya. Komple sistem mi yüklüyor ? Neden bu kadar büyük dosya boyutu?

• Arkadaşlar merhaba, Pus7304 modelini teşhir olarak almayı düşünüyorum, sizce teşhir ürün almalımıyım, alırsam nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz.

Tv nin kaç saat açık kaldığını nasıl kontrol edebilirim.
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt

"0-6-2-5-9-6-MENU" tuşlarıyla servis menüsü açıp oradan görebilirsiniz

• uqrtml U kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam çok makbule geçti, baktığımda kaç saatin üstünde olmaması iyidir bilginiz var mı.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.