Yeni versiyonda info tuşu yok |
Philips 58PUS7304 İNCELEME. (213. sayfa)
-
-
Garantiden kumandam değişti,bilginizequote:
Orijinalden alıntı: lionscoach
Merhaba arkadaşlar
Tv nin kumandası ile eşleştirme sorunu yaşıyorum,sağ üstteki pair tuşuna 3 sn basılı tutup eşleştirmeyi yapıyorum fakat 5 sn sonra eşleştirme siliniyor.
Başına gelen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: FrtNrnSelam Arkadaşlar,
58PUS7304/12 için NVM 0.74 dosyasını linkten indirebilirsiniz.Bende yeni yüklediğim için belirgin bir iyileşme var mı daha bakamadım.Yorumlarınızı bekliyorum.
https://drive.google.com/file/d/11wPjn_fMC7ZwzyZM9tEevcVGRWqluWvB/view?usp=sharing
55pus7304/62 var bende bu dosya aynımıdır. Yoksa farklı sürümler mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsinin farkli hocam bu dosya sadece 58pus7304 /12 icin uygundur.
Hocam 0.74 ile herhangi bir gelişme gözlemlediniz mi?
Özellikle çözünürlüğün berbat olmasıyla ilgili sorun giderilmiş mi futbol maçlarında trtsporda vs -
quote:
Orijinalden alıntı: grkm_evo
Baya bir geride yapabilen arkadaşlar yazmışlardı nasıl olduğunu ama o kasar aramama rağmen bulamadım o yorumu. Eğer başka bir yöntem yazılmazsa sizin yöntemi deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim 👍🏻Ben de Button Mapper ile değiştirdim birkaç tuşu.
-Ses barı ekranda bi 10-15sn duruyor
-Ses tuşlarına basılı tutarak sesi kısıp açma olmuyor tek tek basmak gerekiyor
-Bazen button mapper kısayolları çalışmayabiliyor. Tekrar Button Mapper'a girmek gerekebiliyor.
-
son nvi versiyonu mu bu? Tv nin nvi versiyonunu hangi tuş kombini ile öğreniyorduk?
-
Son güncellemeden sonra tv saatinde sorun çıkmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı? -
Bende yaşıyorum bayadır o sorunu. Çözemedim -
Son güncellemeden öncede varmıydı bu sorun. -
Benim model 50pus7304. Tam hatırlamıyorum ama iki üç aydır var -
-
Tv im 50pus7304/62. Yazılım güncelleme gelmiyor ve saat sorunu yaşıyorum. Destek hattıda çözüm bulamadı sürümünüz geri kalmış servis gelsin baksın dedi.
50pus8505/62 Yazılımını inceledim ve benim tvye uyabildiğini anladım. İndirdim son yazılımı sorunsuz güncelledi tv
Bilginize arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 6 Ocak 2021; 18:9:54 > -
Tüm Philips firmwarelerine buradan ulaşabilirisniz, 2020 model TPM191E firmware sürümü 2019 modellere de kuruluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acelalogluTüm Philips firmwarelerine buradan ulaşabilirisniz, 2020 model TPM191E firmware sürümü 2019 modellere de kuruluyor.
Hocam 1.1 GB dosya. Komple sistem mi yüklüyor ? Neden bu kadar büyük dosya boyutu?
-
Arkadaşlar merhaba, Pus7304 modelini teşhir olarak almayı düşünüyorum, sizce teşhir ürün almalımıyım, alırsam nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz.
Tv nin kaç saat açık kaldığını nasıl kontrol edebilirim. -
"0-6-2-5-9-6-MENU" tuşlarıyla servis menüsü açıp oradan görebilirsiniz
-
çok teşekkür ederim hocam çok makbule geçti, baktığımda kaç saatin üstünde olmaması iyidir bilginiz var mı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X