< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips 58PUS7304 İNCELEME. (215. sayfa)
-
-
Android olması benim için avantaj tabi. Ama ben öncelikle LG almak istemiştim ekran farkından dolayı, LG ile beraber android box kullanma düşüncem vardı. Sonra Sony hoşuma gitti, gidip incelediğimde bu televizyonlardaki edge lighting ile direct lighting farkını görebildim. Samsung pek benim kullanacağım TV değildi. LG - Sony - Philips şeklinde sıralama vardı aklımda. Sonra LG ve Sony Tv fiyatları bi anda uçtu, Vatan'da 58pus7304 ile ilgili kampanya vardı bütçeden dolayı onu aldım. Memnun muyum, eh işte. Camdan yansıma yapıyor ve görüntüdeki o beklentiyi karşılamadı. Özellikle oyun konsolu kullanımında ve Dolby Vision görüntülerde vasat kalıyor. Bütçe uygunsa sony bakabilirsin direk android olarak yada LG TV + android box.
-
Teşekkür ederim bilgi paylaşımı için, şimdi gidiyorum Media markt'ta, görebildiklerimi burada dünya gözüyle göreyim bakalım neler olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android telefon olması yeterli mağazada kumanda uygulamaları ile de yapılabilir. Philips Tv remote, Phil Uzak vs.
-
Ben tv yi duvarda kullanıyorum. Soundbar ı tv nin arkasına koysanız sesi çok mu kesiyor.
-
Onu denemedim hocam ama hem ses i keser diye düşünüyorum hem de görüntü olarak hoş durmaz sanki, yine de denemekten zarar gelmez tabi.
-
Yeni ürünlerde ayak yüksek olacaktı. Öyle söyleniyordu. Servis ücretsiz değiştirmez mi acaba. -
Sanmam hocam, ayak değişikliği çok düşük en fazla iki parmak genişliğinde falandır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ERG81TV'nin internetten aldığı son güncelleme ile birlikte altyazılarda PGS altyazı desteği kaldırılmış. Yurtdışı forumlarda 4K videolarda donmalara neden olduğu için yazıyor. Yalnız işin garibi misal Kodi player PGS altyazılarla canavar gibi oynatıyor. Sizlerde de destek kalkmış mı?
Yeni gelen güncellemeyi yükledim. Maalesef PGS altyazı dosyalarını desteklemiyor. Daha önce destekliyordu. Hem mkv hem de m2ts dosyalarından PGS desteğini kaldırmış bu kötü oldu. Sadece dahili oynatıcıya Dolby Atmos ise şimdi oynatıyor daha önce desteklemiyordu. Aynı zamanda bar üstünde film atmos ise yazıyor ve oynatırken sağ alt köşede Dolby Atmos uyarısı çıkıyor. Bu daha önce yoktu. Ulen Philips bir şeyi yaparken diğer tarafı yıkmak ta ne demek. 4 K larda takılma falan da ben görmedim.
-
üstad selam bende 50pus7304 hiç güncelleme yapmadım nwm ve android.
su anda hem tvnin kendi oynatıcısı hemde kodiden dolby digital plus atmos (5.1.2 yani netflix ve prime video gibi (bu arada prime videoda tvden atmos alanmıyor philipse atmos desteği vermiyomuş prime sizdede bu şekildemi) platformları verdiği atmos gibi) indirilen filmleri usb yada hdd den oynatıyor tvde ve barın üstünde atmos olarak
benim sormak istediğim bu yeni gelen güncelleme ile
1) prime videodan atmos alabiliyormusunuz?
2) dolby truhe hd atmoslarıda (7.1 .2 veya 4 formatında sıkıştırılmamış atmoslar) tv nin kendi oynatıcısından alabiliyormusunuz?
3) birde sizdeki android ve nwm sürümü nedir?
teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
üstad selam bende 50pus7304 hiç güncelleme yapmadım nwm ve android.
su anda hem tvnin kendi oynatıcısı hemde kodiden dolby digital plus atmos (5.1.2 yani netflix ve prime video gibi (bu arada prime videoda tvden atmos alanmıyor philipse atmos desteği vermiyomuş prime sizdede bu şekildemi) platformları verdiği atmos gibi) indirilen filmleri usb yada hdd den oynatıyor tvde ve barın üstünde atmos olarak
benim sormak istediğim bu yeni gelen güncelleme ile
1) prime videodan atmos alabiliyormusunuz?
2) dolby truhe hd atmoslarıda (7.1 .2 veya 4 formatında sıkıştırılmamış atmoslar) tv nin kendi oynatıcısından alabiliyormusunuz?
3) birde sizdeki android ve nwm sürümü nedir?
teşekkür ederimÖncelikle şunu belirtmek isterim. Yıllardır çeşitli cihazlara firmware güncellemeleri yaparım fakat bu Philips'te nedense çok zorlandım. Yanlış hatırlamıyorsam bendeki 61 olsa gerek. Elimde 62 olan var çok denedim olmadı. Ben de fazla uğraşmadım bıraktım. Daha önce sanırım 59 vardı bir orada yapabildim. Neyse. Asıl benim en önemsediğim kendi playerına. Aslında çok başaralı ancak hala eksiklikleri var.
1- Prime Dolby Atmos veya Dolby Vision desklemiyor. Sadece HDR var, ancak Philips'ten desteğini çekti. Diğer kullandığım LG de hala destek sürüyor.
2- Evet. Daha önce Dolby Atmos (harici diskten) deskteklemiyordu. Şöyle ki yaptığım testlerde hepimizin bildiği gibi E-AC3 olan ses kuşaklarını atmos olarak görüyor evet ancak diğer elimde olan truehd 7.1 olanları yine görmemeye devam ediyor.
Altyazılarda durum daha vahimlemiş gömülü altyazı varsa (srt) okuyor ancak PGS olarak varsa görmüyor. Bir de oynatıcı barında HDR ise HDR olarak yazıyor.
-
teşekkür ederim üstad atmosla ilgili bi değişiklik yok yani en azından düz geçişe izin versede sesi kayıpsız aktarsak soubara tv box yada mediaplayer ile ugraşmasak ozaman tam all in one tv olurdu neyse belki ilerde o da olur
bu arada şimdi baktım benim tvde prime videoda jack rayn hdr+ olarak açıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
teşekkür ederim üstad atmosla ilgili bi değişiklik yok yani en azından düz geçişe izin versede sesi kayıpsız aktarsak soubara tv box yada mediaplayer ile ugraşmasak ozaman tam all in one tv olurdu neyse belki ilerde o da olur
bu arada şimdi baktım benim tvde prime videoda jack rayn hdr+ olarak açıyorEvet bir süredir Prime izlemiyordum. Film seçeneklerinde gözükmüyor ancak play yapınca bu sefer HDR+ gelmiş. Bu Truehd olayını çözemediler gitti. Bir de kanal geçişleri biraz daha yavaşlamış geldi bana. Dedim ya kendi oynatıcısı güzel de biraz elden geçirseler çok daha iyi olacak.
-
Hocam güncelleme sonrası izlenimleriniz nasıl? -
Dolby vision'da karanlık sahnelerde ki görünmeyecek kadar karanlık kalma durumu düzelmiş, göz zevkime göre yeniden ayar yaptım şu an bir sorun yaşamıyorum. PS4 Pro, Dahili uydu alıcısı, netflix ve iptv proğramları(apk) ile izleme yapıyorum fakat iptv uygulamalarında hala oynatıcı hatası devam ediyor (hl : 03 player error) diye bir hata veriyor daha önce yazmıştım başlıkta.
NVM için güncelleme yapmanı tavsiye ederim android sürümü için gelen güncellemede ben fark görecek kadar bilgi sahibi değilim, göze çarpan bir değişiklik görmedim
-
Arkadaşlar 65pus7304 televizyonum var. Yukarıda arkadaşlar prime uygulaması için hdr10+ geldiğini yazmışlar.
Alçak gönüllülük yapmayayım. Prime müşteri hizmetlerini bezdirdim. Yurtiçi yurtdışı defalarca yazdım aradım. En son yazılımcılarını yönlendirdiler. Tvnin yazılım kodundan tutunda tpm ile başlayan model numarasını aldılar ve 2 hafta kadar sonra 20 ocak gibi sorunu çözdüler.
Şimdi sırada prime için atmos var. Bildiğiniz üzere prime videoda aslında atmos içerik var. Sony, lg gibi bazı modellerde atmos desteği sunuyor. Eğer siz de destek olur müşteri hizmetlerine kayıt açar talepte bulunursanız bence atmosu da philips android tvlere getirirler.
Selamlar.
Teşekkür ederim hocam. -
windows daki prime video uygulamsından baktım müş.hiz. uygun bi seçenek yok link verebilirseniz direk ordan yazabiliriz -
Ben bu linkten ulaştım onlara. Yazmak pek işe yaramıyor. Bazı temsilciler biz kadar bilgili değil, ancak yazılımcılara yönlendiriyorlar. O nedenle telefonla görüşme seçmek gerek.
ok. teşekkür ederim bende arada bi rahatsız edeyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X