Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son güncellemeyi de yaptım ama renklerden bi türlü memnun değilim.yesillenme ve siyahlara morlasma mavilesme sorunlarım var.
    Nwm baktım 0.60mış.En son nwm yazılımı nedir yada kullandığınız memnun olduğunuz nwm yazılımını atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

Hangi model için soruyorsunuz?

• 58pus7304 için.

2 3 sayfa geriye gidin link paylaştı birisi. Ben de oradan aldim yükledim su an memnunum. Yükleme detayını da yazmıştım

• 3. Parti iptv uygulamalarında bu hatayı almaya başladım izleyemiyorum hiç bir yayını. Muhtemelen player ile ilgili. Sorunun çözümünü bilen varmı? Codec yükleme gibi bir durum yapılıyor mu android tv lere belki çözümü olur.
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• uqrtml U kullanıcısına yanıt
    Tivimate diye bir uygulama var denedinizmi?

stb emu player kullanın derim.

• andreoni kullanıcısına yanıt

Bu bi player mı yoksa IPTV uygulaması mı?

İptv uygulaması

İndirdiğim dosya hepsi büyük harf NWM.BIN şeklinde doğru mu bu şekilde mi atilacak flasha

Evet indirdiginde ismi nasilsa öyle kalsın. Fat32 formatlı usb ye atabilirsin

XCİP tv diye bir uygulama var play store da. ben ondan izliyorum şu an bir problem yok.

• Boranay B kullanıcısına yanıt

Ben aslında m3u listesi ile izlenen veya ücretli üyelik satın alınan IP Tv den bahsetmiyorum. 3. parti uygulamalar var seyirturk, byIPTv, RedboxTV vs . bu uygulamaları açtığında çeşitli yayıncılarda çeşitli içerikleri izliyorsunuz, muhtemelen çoğu kişi kullanıyodur. Tv ilk aldığım zamanlar sorunsuz izliyordum apk olarak kurmuştum uygulamaları fakat bir kaç ay önce gelen güncelleme sonrasında aşağıdaki hatayı alıyorum devamlı. İnternetten araştırdım fakat bir bilgi bulamadım.

Philips 58PUS7304 İNCELEME.
  • 6 aylık 150 tl ye her şeyi izlemek en güzeli bence.

• En nihayetinde Eylül-2019 tarihinden bu yana kullanmış olduğum 55PUS7504/62 tv arıza yaptı. Hemen Philips'i arayarak arıza kaydı oluşturdum. Bugün de servis aradı ve yarın geleceklerini söyledi. Bakalım nedir ne değildir göreceğiz. Bugüne kadar o kadar tv kullandım ilk kez böyle bir şey başıma geldi. Klasiktir ya ses var görüntü yok...

• Netflix izlerken hafif takılmalar oluyor bu sorunu yaşayan var mı? Son güncellemeden önce sıkıntı yoktu.

• arkadaşlar bugün nvm 0.74 güncellemeyi yükledim görüntüde sıkıntı oldu insanlar hızlı hareket ettiğinde flulaşma oluyor hatta insanların el-kol harekatlerinde bile oluyor. Aynı sorunu yaşayan oldu mu ve bu sorun için ne yapmam lazım?

• lewo63 L kullanıcısına yanıt

Ayarlardan hareket modunu pürüssüz yaparak deneyin. Kişisel modda bende de aynı oluyor, insanların nesnelerin çevreleri bulanık gibi oluyodu.

• 50 pus 7304 kullanıcısıyım. Yeni takip edenler için görüntü ayarlarımı yazayım.

Görüntü Tarzı. Canlı

Renk 80

Kontrast 100

Keskinlik 3

Parlaklık 45

Renk geliştirme kapalı

Renk sıcaklığı soğuk

Kontrast modu görüntü optimizasyonu

Hdr video ölçekleme açık

Dinamik kontrast kapalı

Video kontrast 100

Işık sensörü kapalı

Gama - 2

Ultra resolution açık

Parazit azaltma kapalı

Mpeg parazit azaltma kapalı

Hareket tarzları kapalı

Nvm version 58. 50 inç olan TV için en son version kaçtır. Bu version ne fark ettiriyor. Sizce servis çağırayım mı.

TV de konuşma sesleri az gibi geliyor. Düzeltme yolu var mı.

Bluetooth hoparlör bağlamak için bir yol var mı.

Ekran yansıtma home ile wife üzerinden yapılıyor bu da net hızı yüzünden takılmaya sebep oluyor. Bluetooth ile bağlanma şansımız yok mu. Cevap verenlere çok duacı olurum.

Hocam bu nvm son sürümü kaç ve nereden indirebilirim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende ki hala Tv ilk aldığımda yüklü olan 60

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.