Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onu bilemem Hocam. 1 yıllık teşhir cihaz olsa 24 x 30 x 12 = 8640 saat yapar. Buradan kendi hesabına göre bişeyler çıkarabilirsiniz.

• uqrtml U kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam eyvallah
  • arkadaşlar benim tv nin klavye dili arapça olmuş ben değiştirmedim nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: lewo63

arkadaşlar benim tv nin klavye dili arapça olmuş ben değiştirmedim nasıl düzeltebilirim?

Klavye ayarlarından sistem dilini kullan seçeneğini devredışı bırakın. Aşağıda diller seçeneği aktif olacak. Önce ingilizceyi seçin sonra arapçayı devredışı bırakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceden dahili depolamayı 500gb HDD veya 64 GB USB 3.0 flash bellek yaptığımda TV sapıtıyordu, tv kendi kendine açılıyordu yada açıldığı zaman kumandadan yada yan tuşlardan hiç bir tuş çalışmıyor sadece açma kapama çalışıyordu.

Ben bunu denedikten sonra baya bi güncelleme geldi.

Dahili depolamayı harici bir bellek ile sorunsuz kullanan var mı? USB olur HDD olur farketmez, sorunsuz kullanılsın yeter.

Kurulu proğramlarım olduğu için TV sıfırlayıp baştan kurulum yapmayı denemek istemiyorum.

• ultraslowcat U kullanıcısına yanıt

Merhaba bulutlanma dediğiniz nasıl birşey düzensiz bir şekil mi yoksa yatayda çok düzgün bir dikdörtgen şeklinde mi?

Benim tv de yatayda çok düzgün bir şekilde dikdörtgen karar ma vardı hatta bazen 1-2mm aşağı yukarı oynuyordu. Servisi çağırdım arka ledleri arızalı değişecek dediler götürdüler. Ledler arızalı değilmiş ledlerin bağlandığı soketler arızalıymış tüm soketleri değiştirip getirdiler pazartesi aldılar cuma getirdiler geri şuanda bir sıkıntı yok.

• lewo63 L kullanıcısına yanıt

bende de aynı sorun var hocam. halledebildiniz mi?

• aslanuque A kullanıcısına yanıt

klavye ayarlarını bulamadım hocam. nasıl erişebilirim klavye ayarlarına?

• quote:

Orijinalden alıntı: saklubilig

klavye ayarlarını bulamadım hocam. nasıl erişebilirim klavye ayarlarına?

Ayarlar/Android ayarları / Cihaz Tercihleri/Klavye/Gboard Ayarları/Diller

Sistem dillerini kullanı devredışı bırakın Önce ingilizceyi seçin, sonra arapçayı kapatınPhilips 58PUS7304 İNCELEME. 

Edit: Sonradan farkettim philips olduğunu🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 19 Ocak 2021; 23:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarı bağlayıp hdrye alınca renkler saçma sapan bir hal alıyor aynı sorunu yaşayan var mı

• Arkadaşlar merhaba bende bu serinin 70 inç modelini aldım, sizlere bir şey danışmak istiyorum.

Tv de ses için hangi ayarları kullanıyorsunuz, standı çok alçak olduğundan soundbar koyarsam ekran yiyecek onun için koymak istemiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. İyi forumlar.
  • Üstat başlık altında bütün nvm bilgilerini sen yazmışsın ilk baştan beri. 58pus7304/12 var bende ve nvm versiyonu 0.62 dolby vision ve hdr video veya oyunlarda çok aşırı karanlık. Senin attigin linkten dosyayı indirdim tv yüklemek istiyorum. Usb yi nasıl oluşturuyoruz kisaca anlatır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqrtml -- 23 Ocak 2021; 20:55:27 >
  • TV'nin internetten aldığı son güncelleme ile birlikte altyazılarda PGS altyazı desteği kaldırılmış. Yurtdışı forumlarda 4K videolarda donmalara neden olduğu için yazıyor. Yalnız işin garibi misal Kodi player PGS altyazılarla canavar gibi oynatıyor. Sizlerde de destek kalkmış mı?

• Merhabalar, 50pus7304 cihazımda uydu yayınında hareketli görüntülerde titreme oluyor, mesela haber kanallarının alttan geçen yazıları takılıyor, maç yayınında top hareketlenince titriyor gibi. Bunun bir çözümü var mıdır? Bazıları naturel motion ayarını kapatınca düzeldi demiş ama bir düzelme yok. Sürümüm güncel.

• quote:

Orijinalden alıntı: uqrtml

Üstat başlık altında bütün nvm bilgilerini sen yazmışsın ilk baştan beri. 58pus7304/12 var bende ve nvm versiyonu 0.62 dolby vision ve hdr video veya oyunlarda çok aşırı karanlık. Senin attigin linkten dosyayı indirdim tv yüklemek istiyorum. Usb yi nasıl oluşturuyoruz kisaca anlatır mısın?

Dosya adı nvm.bın olucak zaten öyleyse problem yok USB ana dizine at ama dosya sistemi fat32 olsun diğer türlü okumuyor sonra televizyonu fişini çekerek kapatın sonra tekrar açın kendi yüklüyor otomatik olarak ben en son 0.74 kurdum iyileşme var gibi geldi

• Teşekkürler üstadım,

Bilmeyen ve ilgili arkadaslar için ozet geçeyim. Nvm versiyonu tv güncellemesi ile güncellenmiyor. Nvm versiyonu öğrenmek için 0 -6-2-5-9-6 tuşlarına ardışık basıp OK tuşuna basmanız ve aşağıda devolopment 2 menüsünden kontrol edebilirsiniz.

Tv modelinize göre nvm dosyasını fat32 formatlanmış bir flash belleği tv nin arka ethernet girişi tarafındaki usb yerine takıp tv fişini çekip takın, ekranda upgrade yazısı çıkacak. Güncelleme oldu mu diye kontrol etmek için tekrar servis menüsü açıp kontrol edebilirsiniz.

Fakat nvm update edildikten sonra kanal sıraları karıştı ve kanalları kafasına göre acmaya başladı. Gerekirse tkgs kurulumunu yeniden yaparım.

Su an 58pus7304 tv yazılım güncellemesi gelmiş bulunmakta ve yüklemekteyim. Nvm versiyon ve yeni yazılım update hakkinda 1 gün kullanımdan sonra tekrar yorumlarımı yazarım.

• Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• 50pus7304için nvm dosyasını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Ayarlar/Android ayarları / Cihaz Tercihleri/Klavye/Gboard Ayarları/Diller

Sistem dillerini kullanı devredışı bırakın Önce ingilizceyi seçin, sonra arapçayı kapatın 

Edit: Sonradan farkettim philips olduğunu🙂

Alıntıları Göster

Arkadaş çok sağol günlerdir uğraşıyordum bu arapça da nereden çıktı diye. Birkaç arkadaş daha aynı sorunu yaşamış. Şimdi düzeldi. Dediğiniz bölümde Türkçe yok maalesef

• Arkadaşlar televizyonum 58pus7304, dün baktım güncelleme gözüküyor. Güncelleme yapmadım çünkü bu televizyonun bence en güzel özelliklerinden biri olan ve play stor dan yüklediğim XCIPTV player ile ücretli İPtv izliyorum bir süredir.

Diğer marka yorumlarından geçen okudum (Samsung) yeni gelen güncellemeler ile markette bulunan bazı İPtv programları kaldırılmış. Aynı sorunu yaşayabilirim diye güncelleme yapmadım. Yapan varsa durum nedir acaba.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.