Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay H

Hocam 3 ayda iki pil değişimi bizim durumumuza göre oldukça iyi gibi şu anda. Gün aşırı pil değiştirmem gerekiyor kumandayı çalıştırabilmek için. İşin ilginç yanı şikayet varda da epey kayıt var bu konuyla ilgili ama internette çözüm falan hak getire.

@uret21

Hocam benim tespitlerime göre kumandanın ön kısmında ısınma problemi var - en azından benim kumanda da bu şekilde-. Sürekli açık kalıyor herhalde diyerek mikrofonu söktüm sıcak hava pompasıyla ama kâr etmedi, bakalım tek tek sökeceğim gerekirse tüm parçaları, olmazsa da akılsız kumandaya geçeceğim.

Alıntıları Göster

Çok ilginç gerçekten. Bilmiyorum süre tutmadım ancak yaklaşık 8 ay dayanıyor sanırım. Be daha bugüne kadar hiç bundan aşağı kumanda pili değiştirdiğimi hatırlamıyorum. Kolay kolay uzaktan kumandalarda problem olmaz diyeceğim ama sorun ondan kaynaklı gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gürce01

ne değişti anlayabildiniz mi ?

benim TV beyaz saçlı adamları Sarı gibi gösteriyor ayarı nasıl olmalı ?

Alıntıları Göster

Detaylı bir şekilde bakamadım. Farklar gördüğümde buradan paylaşırım. Bende de bazı yayınlarda yüzlerde bölgesel sarılaşma yapıyor. Her yayında değil. Zaten bu serilerde birazda olsa Color Banding mevcut.Bu aralar • Gündüz - ISF  Ayarlarını kullanıyorum. Yeni gelen güncelleme notları şu şekilde :

TPM191E _ 101.001.123.009 – Date: 2020/10/21

- Fix for PVR in /62 models (2k19 range)

- Fix for EPG in some IPTV services

- Fix for Ambisleep (2k19 range)

Bir de Dolby Atmos uyarısı açık- kapalı şekilde yapabiliyoruz. Sanırım bu daha önce yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: uret21

vala bir çözümü yok sanırım hangi markayı denediysem çabuk bitiyor..kumanda tam bir pil öğütücü..

50Pus7304 ü şubat ayında aldım ve Mayıs ayından beri gayet yoğun şekilde kullanıyorum. Pilleri hiç değiştirmedim. Acaba pil yuvanızda bi akıntı temas gibi bir sorun mu var hocam.

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    dostum genel ayarlarda hdmi ile ilgili bi seçenek var orda ses sistemi hangi hdmi çıkışında ise onu seçip "standart" ve "optimum" seçeneklerini bir dene
  • sesem S kullanıcısına yanıt

İlk iki seçenek ne işe yarıyor :)

ambisleep zaten ekran kapat dedikten sonra ambilight tuşu ile yapılabiliyordu. Gereksiz olmuş. Heralde yapamayanlar çoğunluktaydı yada bilmeyenler.

Dolby vision bilgirimi açık ve kapalı vardı en başından beri.

Benim televizyon 55PUS7304. Ben de dün güncelledim. Çok uzun sürdü. Ama bi fark göremedim 10 -15 dk kurcalamayla :)

• kumandadaki "rakuten tv" tuşunu "youtube" olarak nasıl atayabilirim ?

• grkm_evo kullanıcısına yanıt

button maper diye uygulama var onunla yapılabiliyor. Ama o uygulama ses seviyesi çubuğunun 15 sn kadar ekranda kalmasına sebep oluyordu. Güncelleme geldiyse düzelttilerse bilmiyorum.

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Baya bir geride yapabilen arkadaşlar yazmışlardı nasıl olduğunu ama o kasar aramama rağmen bulamadım o yorumu. Eğer başka bir yöntem yazılmazsa sizin yöntemi deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim 👍🏻
  • yeni nvm dosyası yayınlandı mı arkdaşlar? 0.62 de kaldık en son... 63 çıktı mı?

• Arkadaşlar merabalar. Kumanda ve pil kullanımı ile ilgili bende birşeyler söylemek istiyorum. 58pus7304 kullanıcısıyım. Tv den çok memnunum onu ilk önce ifade edeyim lakin kumandadan değilim sebebi şu ki:

Tv ile gelen kumanda ileriki zamanlarda eşleşmemeye başlamıştı. Kendisi çalışıyordu fakat mikrofonu bozulmuştu. Servise gittim kumandada bir sorun yok dediler. Bundan bir süre sonra kumanda tamamen bozuldu. Daha sonra orjinal olmayan bir kumanda aldım ama hiç iyi değildi. Philips in İnternet sitesinden orjinal kumanda aldım 3 haftada duracell de dahil 3 pil bitirdi. Aldığım yer ile iletişime geçtim ücretsiz bir kargo ile değişim yapıldı ama buda fazla pil tüketiyor gibi. Dün taktım normal kalitede pili şimdi %79 gösteriyor. Tv ile gelen kumanda da Philips marka piller vardı ve uzun süre kullandım bozulana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeyide yaptım herhangi bir sorun yok şimdilik. Bazı arkadaşlar sarı renkten felan bahsetmiştim bende yok

• Selam Arkadaşlar,

58PUS7304/12 için NVM 0.74 dosyasını linkten indirebilirsiniz.Bende yeni yüklediğim için belirgin bir iyileşme var mı daha bakamadım.Yorumlarınızı bekliyorum.

https://drive.google.com/file/d/11wPjn_fMC7ZwzyZM9tEevcVGRWqluWvB/view?usp=sharing

• zbusra2016 Z kullanıcısına yanıt
    Benimde bire bir aynı sorun var,garanti kapsamında kumandayı servise verdim,o zaman banada bunda sorun yok diyip itekleyecekler.
    Halbuki eve gelip yerinde tespit yapmaları gerekir ama sadece kumandayı getirin diyip kolaya kaçıyorlar.
  • En son 0.62 idi sanki 0.74 ne ara çıkmış?

• Selamlar bunun 50Pus7304/62 modeli için olanı var mı acaba?

• Selam,
    Trt 4k yi nasıl ekliyoruz TKGS listeye karasal yayinda 4k60p yayini test etmek istiyorum.

HDR , HDR+ ve Dolby Vision görüntüler için kesinlikle kendiniz kişisel ayar yapın. Hatta oyun konsolu için oyun modunu kullanmayın ona da kişisel ayar yapın.

Ps4 Pro oyun konsolu için ayarlarımı paylaşayım. 4k içerikleri bir de bu ayarlarla deneyin.

Ayarlarımı tüm görüntü destekleri 1080p, HDR ve Dolby Vision için ortak kullanıyorum.

Renk : 80
    Kontrast :90
    Keskinlik:7
    Parlaklık 40 yada 44 göz zevkinize göre
    Gelişmiş- renk sıcaklığı: özel
    Beyaz nokta hizalama 2 nokta: kırmızı 100 yeşil 91 mavi 124
    Beyaz nokta hizalama 20 nokta :seviye 1 , RGB ofset üçüde -3
    Video kontrastı 100
    Gamma 0
    Ultra resoution açık
    Görüntü temizleme seçenekleri orta
    Hareket tarzları kişisel
    Natural motion maksimum

• Merhabalar,

Philips The One serisi için Netflix' de video çözünürlüğü ve Mbps bilgilerini görmenin yolu, denedim çalışıyor.

How to Check Video Quality of Netflix on OnePlus TV/ Android TV - YouTube

• acelaloglu A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi telefonunuz varsa bunun dahada kolay yolu var. Mi kumanda ile Philips TV yi ayarlayın. Sonrasında kumanda geldikten sonra sol altta üç nokta var ona tıklayıp Info tuşunu bulabilirsiniz. Tabi dediğim gibi Xiaomi telefonunuz varsa yapabilirsiniz bunu kızılötesi vericisi olduğu için.
  • acelaloglu A kullanıcısına yanıt

Uygulama marketinden Philips TV Remote uygulamasını indirip, kurulumu yaptıktan sonra aynı wifi ağı üzerinden bağlanarak eşleştirin. telefonunuz Kumanda olsun ve info tuşu ile netflix değerlerini görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.