Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hafızası 16gb olmasına rağmen depolamaya girdiğim zaman 5.2 GB gösteriyor sizde de öyle mi yani kullanılabilir alan 5.2 GB hiçbir şey yüklü değil nerdeyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Philips in kazığı o. 16 falan değil hafıza. En fazla 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yazılım güncellemesi geldi içeriği ne acaba?

• Selam yeni cikan yazilimin versiyonu nedir acaba? TV den kontrol ettigimde yeni bir guncelleme bulunamadi uyarisi aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de görünmüyor güncelleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKarlion kullanıcısına yanıt
    Hangi model

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

58PUS7304

• arkadaşlar tvyi 2 yaşındaki canavarımsı oğlumdan korumak için istemyerek de olsa duvara sabitlemek durumundayım. Önerdiğiniz askı aparatı var mıdır? yoksa standart hepsi olmakta mı? Teşekkürler.

• tv de iphone'u gamepad olarak kullanabileceğim bir uygulama var mıdır?

• Merhaba arkadaşlar.

Ekranda klavye çıktığında, kumanda yön tuşları ile harflerin üzerine gelemiyorum ve tıklayamıyorum. Daha önceden böyle bir sorun yoktu.

Bu sorunu yaşayan, çözümünü bilen var mıdır?

• YouTube oturum açma problemi oluyor bu ara. Sebebi veya çözümü var Mıdır. Sıfırladım uygulamayı falan düzelmedi
  • Yeni yazılımı yükleyen var mı? Sürekli uyarı çıkarıp duruyor. Bu uyarının çıkmasının engellenmesi de mümkün değil sanırım. Yeni yazılıma güncelleyip durduk yere problem çıkmasını istemiyorum. Şu anda tv gayet iyi çalışıyor.

• Selam,
    64gb usb 3.0 flash belleği dahili hafiza yapmak istiyorum. Daha önceden 500gb HDD ile bir cok kez denememde TV açıldığı zaman donma, sadece kapat aç ve ses kısma arttırma çalışıyordu. Tv geceleri kendi kendine açılıyordu filan. Başlıkta eski gönderileriler de bu sorunu çözüme kavuşturan ve usb belleği sorunsuz şekilde dahili hafiza olarak kullanan kişiler vardı.

Yardımcı olabilecek kimse var mı? Tv sıfırladım baştan kurdum ve 64 GB flash belleği sorunsuz çalışacak şekilde dahili hafiza olarak kurmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uqrtml

Selamlar, 58pus7304 var bende. 32gb usb 3.0 flash bellek alıp ana depolama alanı yaptım. Programları oraya kurdum. Bu şekilde yaptigimda tv kumandadan sadece açma kapatma tuşu çalışıyor. Aslinda kumandadan tuslara basınca led kıpırdıyor fakat komutu işlemiyor, ses açma kanal değişme netflix hic bi yere girmiyor sadece açılıyor ve kapanıyor. Telefon üzerinden kumanda ile de aynı durum. Tv yanındaki tuşlarda da aynı durum.

Bir kac kez sıfırladım, baska usb kurdum hep ayni sonuç. Ana depolamayı tv yapınca sorun düzeliyor. Durumu siz yaşadınız mi? Bir çözümü var mıdır?

Daha önceden de bildirmiştim sorunumu

• 50pus7304 modelinde eylül ayında bir hafta içinde peşi sıra gelen 2 güncelleme ile televizyonun dengesizliği arttı

1-tv kanalları hiç göstermiyor yada bir kaç defa aç kapa yaptıktan sonra gösteriyor

2-tasınabilir 2.5 inclik Harddisk içeriğini göstermiyor yada bir kaç dosya gösteriyor,tv yi defalarca aç kapa yaptıktan sonra anca gösteriyor

3-mx player yada vlc playerda film izlenmesi cok sorunlu hale geldi,güncelleme öncesi seri halde bu iki programla film dizi izlerken şimdi ya açmıyor dizi-filmi yada kapanabiliyor izleyiş esnasında vede film klasörünü hiç görmüyor

tvyi yeniden kurdum(fabrika ayarlarına döndürmeden) mevcut bu sıkıuntılı yazlımlar hala duruyordu vede daha öncesine göre görüntü kalitesinde barizbir azalma var özellikle ip tv üzerinden full hd maç izleme esnasında,

50pus7304 modelini kullanan arkadaşlar böyle sıkıntılar yaşıyormusunuz?yada çözüm önerileriniz nelerdir ?

• bfifget kullanıcısına yanıt

Özellikle netfilix için yaziyorum kaynak zaten kaliteli 4k diziler olsun filimler olsun en üst seviyede. Birde siz çeşitli ayarları açıp tv yi boşa zorlamayın çünkü işe yaramaz.

Renk, kontrast, keskinlik, görüntü temizleme, hareket menüsü altındaki tüm ayarları kapalı komuma getir. Akicilik düzelecek 👍🏻 ifs gündüz ayari için söylüyorum bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casflow -- 1 Aralık 2020; 22:5:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojen

50pus7304 modelinde eylül ayında bir hafta içinde peşi sıra gelen 2 güncelleme ile televizyonun dengesizliği arttı

1-tv kanalları hiç göstermiyor yada bir kaç defa aç kapa yaptıktan sonra gösteriyor

2-tasınabilir 2.5 inclik Harddisk içeriğini göstermiyor yada bir kaç dosya gösteriyor,tv yi defalarca aç kapa yaptıktan sonra anca gösteriyor

3-mx player yada vlc playerda film izlenmesi cok sorunlu hale geldi,güncelleme öncesi seri halde bu iki programla film dizi izlerken şimdi ya açmıyor dizi-filmi yada kapanabiliyor izleyiş esnasında vede film klasörünü hiç görmüyor

tvyi yeniden kurdum(fabrika ayarlarına döndürmeden) mevcut bu sıkıuntılı yazlımlar hala duruyordu vede daha öncesine göre görüntü kalitesinde barizbir azalma var özellikle ip tv üzerinden full hd maç izleme esnasında,

50pus7304 modelini kullanan arkadaşlar böyle sıkıntılar yaşıyormusunuz?yada çözüm önerileriniz nelerdir ?

Aynı modeli kullanıyorum ve tv güncel hocam.

Bende arada kanal geçişlerinde bi takılma olabiliyor. Button Mapper yüklemiştim o zamandan beri bu durum oluşmaya başladı gibi gelmişti bana.

Onun dışında dediğiniz sıkıntılar yok hocam. Siz komple sıfırlayıp deneyin yeniden kurma işlemi sadece ayarlarınızı baştan yaptırıyor.

Mx Player ve Vlc tam olarak kullanılabiliyor mu orjinal kumandayla? Apk olarak mı yüklemiştiniz yoksa Google Play Store dan mı yüklemiştiniz?

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Tv içinde yer alan google play store dan indirdim, kumanda olarakta akıllı kumanda kullanıyorum air akıllı kumanda olarak arattırırsanız bulursunuz, air kumandanın alıcısı tv nin usb girişine takın
  • 58pus7304’te son günlerde sürekli güncelleme yapın uyarısı çıkıyor bunu engellemenin bir yolu yok mudur? sorunsuz çalıştığı için güncellemek istemiyorum açıkçası
  • Son güncellemeden sonra chrome ve Puffin tarayıcılarından herhangi film vs izleyemiyorum. Sadece kendi internet tarayıcısı üzerinden açılıyor ama başka sekme açılamadığı için her tıklayışta reklam sayfası açan sitelerde herhangi birşey izlemek mümkün olmuyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Öneride bulunacak vs

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.