Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
75
Favori
283.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CNN de çok hafif altta kayan yazıda var gibi emin olamadım ama yukarıdan aşağıya kayan sağdaki dolar Euro altın gösteren kısımda pürüzsüz akıyor yazılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pürüz problemi yaşayan arkadaşlar android yeniden başlatınca çözünürlük artıyor bende yeni keşfettim ayarlardan android yeniden başlat yapacaksınız

• Kesinlikle hareketli ve parlak sahnelerde bir sorun oluştu güncellemeden sonra. Bunu ulusal yayınlarda dizi ve filmlerde anlayamıyorsunuz. Ancak TV'nin kendi uydusunu izliyorsanız beIN SPORT haber'den futbol maçı veya aspor'u açın dediğimi anlayacaksınız. Netflix'te veya youtube gibi uygulamalarda da bu sorun yok ancak TV'nin kendi uydusundan izliyorum çok büyük bir sorun var. Anında bir güncelleme ile düzeltilmesi gerekiyor.
  • Arkadaşlar dahili uydudan netflixte geçip bişiler izledikten sonra tekrar dahili uyduya geçince çözünürlük düşüp suratlar bulanık oluyor o cam gibi görüntü değişiyor sebebi nedir Android'i yeniden başlatınca düzeliyor her seferinde yeniden mi başlayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: o2o2o2

Arkadaşlar dahili uydudan netflixte geçip bişiler izledikten sonra tekrar dahili uyduya geçince çözünürlük düşüp suratlar bulanık oluyor o cam gibi görüntü değişiyor sebebi nedir Android'i yeniden başlatınca düzeliyor her seferinde yeniden mi başlayacağız

bende de aynı sorun oldu güncellemeden sonra Android'i yeniden başlatmak nasıl oluyor?

• Sık kullanılan ayarlar -androiid -hakkında - android yeniden başlat

• quote:

Orijinalden alıntı: o2o2o2

Sık kullanılan ayarlar -androiid -hakkında - android yeniden başlat

teşekkür ederim

• ben yeniden başlat desem de görüntü kalitesi düzelmiyor. Netflix, youtube izlerken sorun yok. Uydu yayını açınca rezalet bir görüntü var. Takıla takıla ilerliyor. Eski güncellemeye nasıl dönebilirim ?

• ben şanslılardanım sanırım. güncellemeden sonra hiçbir sorun yaşamadım, ama gözüme çarpan bir iyileşme de fark etmedim.

• Kanal D çok güzel hareketler bunlar izliyorum bu kadar mı sorunlu bir güncelleme olur. Akıcılık yok. Bulanık bulanık geçişler var. Acilen yeni güncelleme gelmeli yada eskiye dönüş için güncelleme paylaşılmalı. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor gerçekten tv şu an çöp.

• Güncellemeden sonra sorun yaşayan arkadaşlar philips müşteri hizmetlerini arayıp yaşadığımız sorunları söylememiz lazım bence belki yeni güncellemede yaşadığımız sorunları dikkate alıp düzeltirler ben aradım söyledim tv i yeniden kurmamı söylediler ama sorunlar düzelmedi...

• bende aradım belirttim ileteceğiz dediler gerçekten büyük sorunlu bir güncelleme oldu umarım hızlı çözüm getirirler.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

Selamlar, 58pus7304 var bende. 32gb usb 3.0 flash bellek alıp ana depolama alanı yaptım. Programları oraya kurdum. Bu şekilde yaptigimda tv kumandadan sadece açma kapatma tuşu çalışıyor. Aslinda kumandadan tuslara basınca led kıpırdıyor fakat komutu işlemiyor, ses açma kanal değişme netflix hic bi yere girmiyor sadece açılıyor ve kapanıyor. Telefon üzerinden kumanda ile de aynı durum. Tv yanındaki tuşlarda da aynı durum.

Bir kac kez sıfırladım, baska usb kurdum hep ayni sonuç. Ana depolamayı tv yapınca sorun düzeliyor. Durumu siz yaşadınız mi? Bir çözümü var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqrtml

Selamlar, 58pus7304 var bende. 32gb usb 3.0 flash bellek alıp ana depolama alanı yaptım. Programları oraya kurdum. Bu şekilde yaptigimda tv kumandadan sadece açma kapatma tuşu çalışıyor. Aslinda kumandadan tuslara basınca led kıpırdıyor fakat komutu işlemiyor, ses açma kanal değişme netflix hic bi yere girmiyor sadece açılıyor ve kapanıyor. Telefon üzerinden kumanda ile de aynı durum. Tv yanındaki tuşlarda da aynı durum.

Bir kac kez sıfırladım, baska usb kurdum hep ayni sonuç. Ana depolamayı tv yapınca sorun düzeliyor. Durumu siz yaşadınız mi? Bir çözümü var mıdır?

Hocam ana depolama alanı olarak flash belleği seçerseniz android işletim sistemi çalışamaz ki. Sadece Uydu alıcı açılıyordur.

Siz uygulamaları yüklemek için flash belleği kullanmak istiyorsunuz anlaşılan ama Android o işleme artık izin vermiyor diye biliyorum. Anca uygulamayı ana depolama olan tvye kuracaksınız sonra büyük uygulamalarınızın veri dosyalarını Link2SD tarzı bir uygulamayla flash belleğinize aktaracaksınız.

Veya flash belleği sadece kurulum dosyaları, fotoğraf, video vs yi saklamak için kullanacaksınız.

• quote:

Benzer problemi 3-4 ay önce yaşamıştım. Canım epey sıkılmıştı. Düzeldi ama nasıl düzeldi bilmiyorum. 16gb sandisk usb 3.0 bellek takılı benim tvde. Sizin mesajı görünce baktım usb 3.0 portuna takılı benimki (Tvnin yan kısmında) Sizinki hangi portta acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

Üstat Selamlar,

Televizyon android - depolama bölümünde böyle bir özellik var. İlk başta 500gb taşınabilir HDD takıp ana depolamayı HDD yapmıştım, içerisene kullandığım ne kadar apk varsa kurmuştum, kumandaya tepki vermeme durumu olunca sanırım kaldırmıyor 500gb deyip USB 3.0 flash bellek aldım onda da aynı sorun var. Kurulu olan proğramları kendi otomatik taşıyor zaten USBye. TV kumandadan kapattığında(biliyosun android olduğu için standby konumuna geçiyor) USB enerjilerini de kapatıyor muhtemelen, sonra tekrar kumandadan açtığında tv açılıyor fakat hiç bir fonksiyonu çalışmıyor. son açıldığı kanalda duruyor öyle. ses açma kanal değiştirme netflix hiç birşey çalışmıyor. Fişten kapat aç yapıyordum öyle düzeliyordu. Uğraştım baya ama aşamadım sorunu, şimdi dahili hafızayı kullanıyorum.

• aslanuque A kullanıcısına yanıt

USB 3.0 olan bölüme takılı fakat ben aşamadım sorunu, dahili hafızayı kullanıyorum artık. Tv kumandadan kapatınca standby geçtiği için USB çıkışının enerjisini kesiyor muhtemelen (tv kapalıyken led ışık taktım yanmadı) daha sonra kumandada açtığında yazılım kendini toplayamıyor usbden veri okumada gecikiyor ve donma sorunu yaşıyor gibi geldi bana

• uqrtml U kullanıcısına yanıt
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.
  • Selamlar,

58pus7304 televizyona son gelen güncelleme ile kendi uydusu üzerinden yayın izlerken ekranın üst tarafından 4 parmak kadar genişlikte görüntü kayması oluyor. Netflix ve youtube gibi yerlerde olmuyor bu sorun sadece dahili uydusundan izlerken oluyor. Sorunu yaşayan çözümünü bilen var mı?

• quote:

Üstat Selamlar,

Televizyon android - depolama bölümünde böyle bir özellik var. İlk başta 500gb taşınabilir HDD takıp ana depolamayı HDD yapmıştım, içerisene kullandığım ne kadar apk varsa kurmuştum, kumandaya tepki vermeme durumu olunca sanırım kaldırmıyor 500gb deyip USB 3.0 flash bellek aldım onda da aynı sorun var. Kurulu olan proğramları kendi otomatik taşıyor zaten USBye. TV kumandadan kapattığında(biliyosun android olduğu için standby konumuna geçiyor) USB enerjilerini de kapatıyor muhtemelen, sonra tekrar kumandadan açtığında tv açılıyor fakat hiç bir fonksiyonu çalışmıyor. son açıldığı kanalda duruyor öyle. ses açma kanal değiştirme netflix hiç birşey çalışmıyor. Fişten kapat aç yapıyordum öyle düzeliyordu. Uğraştım baya ama aşamadım sorunu, şimdi dahili hafızayı kullanıyorum.

Hocam, bizim tvler kumandadan kapatınca elektriği kesmiyor. Zaten ekranın altında kırmızı ışık yanmaya devam ediyor. Ayrıca usb gücünü de kesmiyor, şurdan biliyorum 1tb lık hdd min üstünde sürekli mavi bir ışık yanmaya devam ediyor.

Bir nevi tabletlerin ekranını kapattığımız gibi sadece ekranı kapatıp uyku haline geçiyor tv. Tv yi fişten çekip taktığınızda sıfırdan android açılıyor mesela. Kumandadan kapatıp açınca ise direkt uyanıp uydu alıcıyı açıyor.

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.