Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alos2000

quote:

Orijinalden alıntı: talin

O ortada sözettiğiniz kırışıklık benzeri tam kontrast ve siyah ekranda değil de örneğin tekdüze renkli gri/mavi ağırlıklı kış sahnesi veya loş sarımsı mekan içi vb görüntülerde kamera pan yaparken görünüyor mu?Bir dikkat edin bakalım.DSE dedikleri kirli ekran efektine de benziyor.

evet dikkat ettimde
    normal görüntüde de çok hafif belli oluyor ortadaki.

ne önerirsiniz:?

servis çağırayımmı?

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI

valla benim 40pfl5007k da da böyle bi sıkıntı vardı lig tv den maç izliyordum çimler koyu yeşilse o kısım biraz daha açık yeşil oluyordu servisi aradım gösterdim tv yi alıp gittiler istanbulda tv min değişimi yapılmış 9 gün sonra yani bugün 40pfl5527k modeli ile değiştirilen tv min kurulumu yapılacak bu nedenle philips firmasını takdir ettim umarım yeni gelen tv de bi sıkıntı ile karşılaşmam

• Evet takdire şayan Philips'in tavrı acaba ben de mi çağırsam servisi şu DSE için diyorum.
  • 400 396 olayı doğru heralde piksel fotolarına bakılırsa
  • quote:

Evet takdire şayan Philips'in tavrı acaba ben de mi çağırsam servisi şu DSE için diyorum.

televizyon geldi kurulumu yapıldı şu an için hiç bir sıkıntı yok eğer sıkıntı olarak sayacaksak gözlük vermediler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

quote:

Evet takdire şayan Philips'in tavrı acaba ben de mi çağırsam servisi şu DSE için diyorum.

televizyon geldi kurulumu yapıldı şu an için hiç bir sıkıntı yok eğer sıkıntı olarak sayacaksak gözlük vermediler :)

sıkıntılar hava kararınca ortaya çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

400 396 olayı doğru heralde piksel fotolarına bakılırsa

Genelde doğru görünüyor ama biliyorsunuz başkabir arkadaş 32" lik panelde Sharp modül kullanıldığını gördüğünü söyledi,etikette yazan 3xx ve AVForumdaki 3xx/400 konusunu ortaya atan uzmanın söylediği 32 lerde sadece Samsung kullanıldığı! Aksini ortaya koymak ilginç olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 20 Ekim 2012; 14:27:01 >
  • ben baktım yeni gelen 396 ama hiç bir sıkıntısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

ben baktım yeni gelen 396 ama hiç bir sıkıntısı yok

nHayırlı olsun, güle güle kullanın. Ama sıkıntı için acele etmeyin
    Hele bir akşam olsun da karanlık bir odada tvye baktıktan sonra emin olun
  • 396 ne kodu arkadaşlar.. nerede yazıyor..
    benim ki 32 inç. yakın fotosu çektim.
    ama 32 inç olduğu içinmi ne pikseller çok küçük net çıkmadı.3 düz çizgi görüyorum..
  • Baydı şu samsung sharp panel muhabbeti
  • arkadaşlar ses sorununun çözümü 400 tl yi gözden çıkarırsanız şöyle:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/philips-hts-3538-hts-3538--ev-sinema-sistemi,-hdmi,-usb,-5+-1%282-tall-boy%29,-600-w/productdetails.aspx?I_ID=59538

buna optik kabloyla tv'yi bağlayacağız ya da hmdi arc sayesinde (ses dönüşü var) tv'deki her şeyin sesini bu hoparlörlerden alacağız.

diğer bir çözüm creative'in optik giriş ve çıkışlı harici ses kartları olabilir. dahili de olur ama pc'yi açık tutmak lazım.

http://forum.donanimhaber.com/m_30548466/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Ekim 2012; 16:11:46 >

• arkadaşlar bunda da hdmi-arc var, yani yine tv her türlü sesi sinema sistemine iletecektir gibi görünüyor. ama bunda optik giriş yok, dolayısıyla olmazsa fena olur:(

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/samsung-ht-e350-ht-e350-ev-sinema-sistemi,-330-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=59960
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

arkadaşlar ses sorununun çözümü 400 tl yi gözden çıkarırsanız şöyle:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/philips-hts-3538-hts-3538--ev-sinema-sistemi,-hdmi,-usb,-5+-1%282-tall-boy%29,-600-w/productdetails.aspx?I_ID=59538

buna optik kabloyla tv'yi bağlayacağız ya da hmdi arc sayesinde (ses dönüşü var) tv'deki her şeyin sesini bu hoparlörlerden alacağız.

diğer bir çözüm creative'in optik giriş ve çıkışlı harici ses kartları olabilir. dahili de olur ama pc'yi açık tutmak lazım.

quote:

Harici hoparlör için şöyle birşey düşünüyorum ama olur mu ki?

http://www.ebay.com/itm/FiiO-DIGITAL-TO-ANALOG-AUDIO-CONVERTER-192kHz-24bit-D3-/280956437380?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item416a4f0384
    http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-Audio-Converter-/110927750279?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item19d3cf2487

Bunların işe yaramayacağından emin misin?
    5+1 çıkışlı olanları da var ama 5+1 günlük kullanım için çok uygun değil bence. Günlük kullanımda kafa ütüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

arkadaşlar ses sorununun çözümü 400 tl yi gözden çıkarırsanız şöyle:

quote:

Harici hoparlör için şöyle birşey düşünüyorum ama olur mu ki?

http://www.ebay.com/itm/FiiO-DIGITAL-TO-ANALOG-AUDIO-CONVERTER-192kHz-24bit-D3-/280956437380?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item416a4f0384
    http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-Audio-Converter-/110927750279?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item19d3cf2487

Bunların işe yaramayacağından emin misin?
    5+1 çıkışlı olanları da var ama 5+1 günlük kullanım için çok uygun değil bence. Günlük kullanımda kafa ütüler.

bi alan bi deneyen olsa bileceğiz.

olmadı önce ondan alayım:(

• quote:

Yalnız linkini verdiğin samsung fiyat olarak çok iyi. Ses kalitesi nasıl bilmiyorum ama hem blu-ray var. Hem usb den oynatma sorunlarını çözer. Ses kalitesi de iyiyse güzel bir çözüm bence.
  • quote:

quote:

Yalnız linkini verdiğin samsung fiyat olarak çok iyi. Ses kalitesi nasıl bilmiyorum ama hem blu-ray var. Hem usb den oynatma sorunlarını çözer. Ses kalitesi de iyiyse güzel bir çözüm bence.

blu-ray yok onda ya, dvd'dir o.

aslında o işimizi hdmi-arc vasıtasıyla çözer gibi görünüyor. ama alacak bile olsam mağazada bizim tv ile dener öyle alırım. 250 tl falan fiyatı var gold'da... hafta sonu vatanda da ucuzlar zaten, %25 olur şu anda 8.

ses kalitesi her türlü bizim tv'den iyi olacağı için sorun yok bence. adi philips bunları alalım diye bunu yaptı belki de...

senin cihaz aliexpress'te de aynı fiyata, belki ordan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Ekim 2012; 17:34:06 >

• quote:

quote:

quote:

blu-ray yok onda ya, dvd'dir o.

aslında o işimizi hdmi-arc vasıtasıyla çözer gibi görünüyor. ama alacak bile olsam mağazada bizim tv ile dener öyle alırım. 250 tl falan fiyatı var gold'da... hafta sonu vatanda da ucuzlar zaten, %25 olur şu anda 8.

ses kalitesi her türlü bizim tv'den iyi olacağı için sorun yok bence. adi philips bunları alalım diye bunu yaptı belki de...

senin cihaz aliexpress'te de aynı fiyata, belki ordan alırım.

Zaten 50-100 para verip orjinal blu-ray alacak halimiz yok

Benim tavsiye ettiğim de garantisini vermiyorum ama büyük ihtimalle olur. Kulaklık için menüde ayrı ses ayarı var ama optik için yok. Tv nin ses ayarını kullanıyor büyük ihtimalle. Bence hali hazırda hoparlörün varsa benim dediğimi al. Eğer hoparlör de alman gerekecekse iyi sistemler zaten 100-150 liradan başlıyor. 30-40 lirada dönüştürücü linkini verdiğin sistemlerle aynı oluyor nerdeyse. Bu durumda senin dediklerini almak daha mantıklı.

• Optik girişte de kulaklık girişi ile aynı muhabbet, tv sesi açıp kısamıyor. bu kadar uyduruk ve dandik bir yazılım olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Ekim 2012; 11:41:43 >
  • quote:

Arkadaşlar optik girişli hoparlör alıp, tv'ye taktım.

Kulaklık girişi ile aynı muhabbet, tv sesi açıp kısamıyor. bu kadar uyduruk ve dandik bir yazılım olmaz.

Hakikaten rezillik ya. Ses ayarlarını biraz daha kurcala istersen. Tv hoparlörlerini devre dışı falan bırakmayı dene. Easylinki kurcala...

Eğer olmazsa geriye hdmi arc dan başka alternatif kalmıyor. Onun da olacağı kesin değil. Optikten de ümitliydim. Philipsin yazılım ekibini de haraslayalım bence. Sadece bu model için değil tüm modeller için Philips bölümüne konu açıp ingilizce olarak ne yazılacağına karar verelim.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar optik girişli hoparlör alıp, tv'ye taktım.

Kulaklık girişi ile aynı muhabbet, tv sesi açıp kısamıyor. bu kadar uyduruk ve dandik bir yazılım olmaz.

Hakikaten rezillik ya. Ses ayarlarını biraz daha kurcala istersen. Tv hoparlörlerini devre dışı falan bırakmayı dene. Easylinki kurcala...

Eğer olmazsa geriye hdmi arc dan başka alternatif kalmıyor. Onun da olacağı kesin değil. Optikten de ümitliydim. Philipsin yazılım ekibini de haraslayalım bence. Sadece bu model için değil tüm modeller için Philips bölümüne konu açıp ingilizce olarak ne yazılacağına karar verelim.

kurcalanacak bir şey yok. easylinkle de alakası yok.

hdmi arc'ın olacağı da garanti değil. hayır bir de o kadar hoparlör ve kullanmayacağım bir dvd player'a da ihtiyacım yok. bunu daha önce de söylemiştim, muhtemelen philpsle alakası yok, bu uyduruk ve adi yazılım hazır alınmış. çünkü birebir aynısı sharp tv'lerde de vardı. siyah-beyaz ve uyduruk arabiriminden de fason olduğu belli.

yine de türkiye ayağından cacık olmazda, philips'in kendi forumlarına yazalım.en azından ben bir şeyler yazacağım. yapacakları tek şey kulaklık ses girişini açılıp, kapanabilir yapmak o kadar. bu kadar mı geri zekalılık olur, ayıp valla ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Ekim 2012; 8:39:37 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.