Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru dürüst ingilizce bilmem ama aşağıdaki metni az önce philps forumuna yazdım. Hatta mail de attım.http://www.supportforum.philips.com/en/forumdisplay.php?152-TV-Other kısmında moderatör onayından sonra görünecek.

Hatta şurada da görünmeye başladı:

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?8675-Volume-Control-Problem-With-External-Speakers-%2840pfl5007h%29&p=43840#post43840

quote:

Hi…

I have a Philips 40pfl5007h-k12 led tv. I think the default speakers of this tv are very worse. They making high pitched sound. For this reason I want to use external speakers. I tryied to use optical out and headphone out in left side on tv for connect external speakers. So when I connect speakers, I can’t control easily the volume with tv’s remote control. I have to enter a few menu for access headphones volume control screen. (menu/setup/tv settings/sound/headphones volume) It isn't useful and user friendly. It must be easier. I cant do it every time when I want to control the volume of tv.

And there is a another problem. This tv dont support turkish letters when showing subtitles. It’s show different letters. That's why turkish users can’t use this tv for divx playing. We need a firmware update.

Thank you for your support.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Ekim 2012; 12:06:05 >

• bugün bende birtane 40 pfl 5507 aldım teknosadan bakalım hayırlısı
  • Arkadaşlar tv mi duvara asayım dedim, arka vida deliklerindeki plastik tıpaları söktün ten sonra vidaları takarken elimde kontrol kalemi vardı onunla sıkayım dedim, bir baktım kontrol kalemi cayır cayır yanıyor. vidalarda elektrik var ama çarpmıyor, fişi ters çevirdim aynen devam. Sizdede varmı. Birde arkada gizli woofer var ama tv çok tiz...
  • Cuma günü bende vatan bilgisayardan 1599 tl ye 2 adet gözlük hediyeli 40PFL5507H/12 aldım ve aranıza katıldım.
    Bu sabah servise kayıt bıraktım kurulum için umarım bir sorun cıkmadan halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clra

Arkadaşlar tv mi duvara asayım dedim, arka vida deliklerindeki plastik tıpaları söktün ten sonra vidaları takarken elimde kontrol kalemi vardı onunla sıkayım dedim, bir baktım kontrol kalemi cayır cayır yanıyor. vidalarda elektrik var ama çarpmıyor, fişi ters çevirdim aynen devam. Sizdede varmı. Birde arkada gizli woofer var ama tv çok tiz...

evet yalandan bi woofer koymuşlar ama sesi çok tiz. kulübe hoşgeldin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Ekim 2012; 11:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: clra

Arkadaşlar tv mi duvara asayım dedim, arka vida deliklerindeki plastik tıpaları söktün ten sonra vidaları takarken elimde kontrol kalemi vardı onunla sıkayım dedim, bir baktım kontrol kalemi cayır cayır yanıyor. vidalarda elektrik var ama çarpmıyor, fişi ters çevirdim aynen devam. Sizdede varmı. Birde arkada gizli woofer var ama tv çok tiz...

evet yalandan bi woofer koymuşlar ama sesi çok tiz. kulübe hoşgeldin:)

led tv lerde istenen sesi veren model yok gibi bişey ya. sesin kötü olmasından çok harici sistem bağlanmaması sorun. şu HDMI arc olsa veya yazılım ile kulaklık çıkışını yapsalar yetecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu hdmi arc girişi çıkışımı neyse hdmi to rca kablosu taksak çıkış alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

bu hdmi arc girişi çıkışımı neyse hdmi to rca kablosu taksak çıkış alabiliyor muyuz?

bir kere televizyonun hdmi çıkışı olmaz, girişi olur. dolayısıyla bence o kabloyla hiçbir şey alamazsın.

hdmi arc desteği olan bir ses sistemin olmalı. hdmi arc'ta dijital sinyali alan televizyon aynı kablodan geri sesi gönderiyor. rca kabloyla falan olacak şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

bu hdmi arc girişi çıkışımı neyse hdmi to rca kablosu taksak çıkış alabiliyor muyuz?

bir kere televizyonun hdmi çıkışı olmaz, girişi olur. dolayısıyla bence o kabloyla hiçbir şey alamazsın.

hdmi arc desteği olan bir ses sistemin olmalı. hdmi arc'ta dijital sinyali alan televizyon aynı kablodan geri sesi gönderiyor. rca kabloyla falan olacak şey değil.

teknoloji mağazalarında hdmi arclı ses sistemi ile 5000 serisi tv ile deneyerek almak lazım. hdmi arc da olmazsa zaten philips yazılımı güncellemediği sürece hiç bir şey yapamayız.
  • beyler pta 517 gözlük alacağım satacaklar satmayı düşünenler satanlar varsa pm atsın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Usb den 3d film oldu bu arada. İlk denediğim filmde (men in black 3) olmamıştı ama sonradan 7-8 film denedim hepsi oldu.

Sende hangi model var ? bende ki 40pfl5527k ben izleyemiyorum 5-6 tane film denedim neden olmadı sence bi fikrin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut06

quote:

Usb den 3d film oldu bu arada. İlk denediğim filmde (men in black 3) olmamıştı ama sonradan 7-8 film denedim hepsi oldu.

Sende hangi model var ? bende ki 40pfl5527k ben izleyemiyorum 5-6 tane film denedim neden olmadı sence bi fikrin var mı ?

Yazılımı güncelle istersen bi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut06

quote:

Yazılımı güncelle istersen bi

Güncelledim ama yine olmadı tv de mi prblem var usb de mi yksa indirdiğim filmlerde mi anlamadım bi çok yol denedim ama olmadı indirdiğin bir filmin linkini verir misin bi de onu indirip deneyim.

• Merhaba,
    Ben de 40pfl5507H/12 modelini aldım fakat ps3 için düzgün ayarları yapamadım gibi geliyor.
    Biraz karanlık geldi ekran ve hareketlerde biraz yavaşlık var gibi.
    Natural hd motionı ve clear lcd yi kapadım hız güzel oldu gibi ama karanlık görüntüden kurtulamadım.
    PSte özellik fifa için tavsiye edeceğiniz görüntü ayarı var mı?
  • vatandan 5507h aldım
    gelicek bugün
    teşhirdeki 400 dü
    kapalı kutular da 400 dür umarım
  • Herkese merhaba arkadaşlar

40PFL5507/H alarak aranıza katılmış bulunuyorum

Şimdi sıra geldi televizyonla uyumlu çalışacak güzel bi HD uydu alıcısı almaya (Bütçe azami 300 TL )

ayrıca birde harici disk almam lazım, bu konuda hiç bilgim yok hangi marka iyidir, 2,00 mı 2,50 mu almalıyım bilmiyorum. USB belleği Tv den kayıt yapmak için kullanacağım, ayrıca USB ye arkadaşlarımda film yükleyip TV de seyretmek istiyorum

hem uydu alıcısı için, hem USB bellek için kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum

Herkese şimdiden teşekkürler
  • 5507h de 4 ölü piksel
    panelde leke çıktı
    bıktım bozuk tvlerle uğraşmaktan
    bu 3.
  • Ben de bu bayram tatilinde vatandan aldım H modelini. Panel kodu 396 çıktı. Makro çekimle samsung olduğunu da teyit ettim ama memnun gibiyim. Çok fazla ışık sızması gözüme çarpmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

5507h de 4 ölü piksel
    panelde leke çıktı
    bıktım bozuk tvlerle uğraşmaktan
    bu 3.

Servis kabul etti herhalde geriye öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLL

Merhaba,
    Ben de 40pfl5507H/12 modelini aldım fakat ps3 için düzgün ayarları yapamadım gibi geliyor.
    Biraz karanlık geldi ekran ve hareketlerde biraz yavaşlık var gibi.
    Natural hd motionı ve clear lcd yi kapadım hız güzel oldu gibi ama karanlık görüntüden kurtulamadım.
    PSte özellik fifa için tavsiye edeceğiniz görüntü ayarı var mı?

Karanlık görüntü için parlaklık ve arka ışık kontrastı seçenekleriyle oynadınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.