Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: puissance

pixel testi yaptık servis elemanıyla hiçbir sıkıntı çıkmadı

ne kadar almıştınız acaba?
    gözlüklerle beraber mi?
  • 1499 tl gözlükler dahil
  • tv nin bana göre tek sıkıntısı menüsü çok yavaş
  • quote:

1499 tl gözlükler dahil

ben de aynı fiyata aldım sayılır
    400 çıkacağını bilsem ordan alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

1499 tl gözlükler dahil

ben de aynı fiyata aldım sayılır
    400 çıkacağını bilsem ordan alırdım

h serisi teknosada sadece muğla şubesinde 1 adet vardı şans oda 400 serisi çıktı
  • quote:

tv nin bana göre tek sıkıntısı menüsü çok yavaş

hele smart tv insanı kanser eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

tv nin bana göre tek sıkıntısı menüsü çok yavaş

hele smart tv insanı kanser eder.

zaten bende pek girmemeye özen gösteriyorum animalllah tv yi balkondan felan atarım
  • ps3 performansıda gayet başarılı mortal kombat 9 da hiçbir takılma vs hiçbir sıkıntı yok
  • http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900183398

Arkadaşlar 46PFL5507K Kliksa'da 2000 TL.

Bu fiyata bu tv alınır mı acaba ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

arkadaslar bluray filmleri hangi goruntu modunda izliyorsunuz?

-dogal
    -canli
    -sinema
    -kisisel vb

sinema modunda detay zenginlik azaliyor baya kalite dusuyor... dogal ve canlida guzel ama yapay gibi...

Digitürk Plus kutum var hd veya sd yayınları izlediğim ayarlar aşağıda,sadece netliği duruma göre değiştiriyorum.Daha çok dikkat etiğim kriter filmlerde siyah seviyesi ve karanlık/gölge alanlardaki görünebilen ayrıntı seviyesiydi.Yani bir filmde dizide hem koyu siyahlar var,hem de mekanın karanlık köşelerinde ne kadar ayrıntı görünüyor.Bazı ayarlarda kontrast siyah seviyesi çok iyi oluyor ama bakıyorsunuz karanlık bir köşede hiç bir şey seçilmiyor oysa bu ayarlarda hem iyi siyah alıyorum hem de iyi ayrıntı seçebiliyorum.Karanlık,loş ortamların olmadığı dizi ve stüdyo çekimi vs de başka ayar kullanılabilir keyfe bağlı.

Bu ayarları Konsol modunda yapmıştım ,muhtemelen başka modlarda da ayni sonuç alınır.

Arka ışık kontrastı 85
    Parlaklık 50
    Renk 60
    Netlik 3-5
    Renk sıcaklığı Serin
    Pixel Plus ayarları:
    HD Natural motion Minimum
    Clear led kapalı
    Süper çözünürlük kapalı
    Dinamik kontrast minimum
    Dinamik arka ışık standart
    Mpeg Parazit azaltma minimum
    Renk geliştirme minimum
    Gama 0
    Video kontrast 85

Işık sensörü kapalı

Sinema filmlerini aslına daha uygun izlemek için renk sıcaklığı normal veya sıcak yapılabilir,o zaman rengi daha aşağı çekmek gerekebilir.Aslında Sinema modu bir iki değişiklikle tavsiye ediliyor ama bu modda tv de bazı sahnelerde farkettiğim kirli ekran efekti kendi ayarlarımda daha az belli oluyor.Çok film izlerim bu ayarlar bana sinemaya yakın ,yeteri kadar canlı, natürel ve aslına uygun renkleri veriyor.

Bu ayarlarda hareketli görüntülerde,futbol tenis vs izlerken hiç bir sorun yok.Altyazılar gayet güzel kayıyor,titreme vs yok.

Ayarların resimdeki etkisini görmek için güzel bir görüntü seçin ,dondurun ve ayarları tek tek deneyin ilginç farklar olabiliyor.

• Bence motion blur her durumda iyi sonuç vermiyor. Yavaş hareketler tamam ama hızlı olunca titrek bir geçiş oluyor. Bir de rengi 52-53 e doğru çekip sıcaklığı normal yapmak günlük kullanım için daha iyi bence.
  • arkadaşlar tvde acaba neden 3d half sbs filmleri izleyemiyyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: gezgin1268

Herkese merhaba arkadaşlar

40PFL5507/H alarak aranıza katılmış bulunuyorum

Şimdi sıra geldi televizyonla uyumlu çalışacak güzel bi HD uydu alıcısı almaya (Bütçe azami 300 TL )

ayrıca birde harici disk almam lazım, bu konuda hiç bilgim yok hangi marka iyidir, 2,00 mı 2,50 mu almalıyım bilmiyorum. USB belleği Tv den kayıt yapmak için kullanacağım, ayrıca USB ye arkadaşlarımda film yükleyip TV de seyretmek istiyorum

hem uydu alıcısı için, hem USB bellek için kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum

Herkese şimdiden teşekkürler

Neta 6400HD.
    Bende bu forumdan tavsiye üzerine (serkan güzel) Neta 6400HD aldım.Çok memnunum çok.Fiyatıda 140-155 TL arası değişiyor.Uydu cihazının arkasına USB'den flash bellek takıp tv'de ki görüntüyü kayıt edebiliyorum.Şiddetle tavsiye ederim.

İlginize çok teşekkür ederim.

USB bellek için de fikrinizi alabilirmiyim

• arkadaşlar 1.4 hdmı kabloyla şuan ps3 bağladım ama tv video sinyali yok diyor neden olabilir acaba
  • quote:

arkadaşlar 1.4 hdmı kabloyla şuan ps3 bağladım ama tv video sinyali yok diyor neden olabilir acaba

Muhtemelen bundan önce scart ile oynuyordun; ondan dolayı böyle diyor. Yanlış hatırlamıyorsam; ps3 üzerindeki açma kapama tuşuna 5-10 saniye basılı tutarsan sorunun çözülecektir. Tabi kumandadan source tuşundan hangi hdmi portuna taktığını öncelikle seçmen lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Herkese merhaba arkadaşlar

40PFL5507/H alarak aranıza katılmış bulunuyorum

Şimdi sıra geldi televizyonla uyumlu çalışacak güzel bi HD uydu alıcısı almaya (Bütçe azami 300 TL )

ayrıca birde harici disk almam lazım, bu konuda hiç bilgim yok hangi marka iyidir, 2,00 mı 2,50 mu almalıyım bilmiyorum. USB belleği Tv den kayıt yapmak için kullanacağım, ayrıca USB ye arkadaşlarımda film yükleyip TV de seyretmek istiyorum

hem uydu alıcısı için, hem USB bellek için kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum

Herkese şimdiden teşekkürler

Neta 6400HD.
    Bende bu forumdan tavsiye üzerine (serkan güzel) Neta 6400HD aldım.Çok memnunum çok.Fiyatıda 140-155 TL arası değişiyor.Uydu cihazının arkasına USB'den flash bellek takıp tv'de ki görüntüyü kayıt edebiliyorum.Şiddetle tavsiye ederim.

İlginize çok teşekkür ederim.

USB bellek için de fikrinizi alabilirmiyim

USB belleklerde okuma ve yazma hızı yüksek olanlardan almanızı tavsiye ederim.Marka önerecek olursam eğer büyük harici bellek alacaksanız Western Digital ve Seagate,ufak flash belleklerden ise Toshiba ve Trenscend.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

arkadaşlar 1.4 hdmı kabloyla şuan ps3 bağladım ama tv video sinyali yok diyor neden olabilir acaba

Muhtemelen bundan önce scart ile oynuyordun; ondan dolayı böyle diyor. Yanlış hatırlamıyorsam; ps3 üzerindeki açma kapama tuşuna 5-10 saniye basılı tutarsan sorunun çözülecektir. Tabi kumandadan source tuşundan hangi hdmi portuna taktığını öncelikle seçmen lazım

ewt dediğiniz gibi peki harici harddiskimdeki half sbs 3d filmleri neden izleyemiyorum acaba bir bilginiz varmı acaba şimdiden tşkler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

ewt dediğiniz gibi peki harici harddiskimdeki half sbs 3d filmleri neden izleyemiyorum acaba bir bilginiz varmı acaba şimdiden tşkler

Ben hiçbir zaman tv nin usb portunu kullanmadığımdan bilmiyorum. Notebook bağlıyorum tv ye, powerdvd ile bütün formatları sorunsuz izliyorum

• hmm anladım ilgin için tşler
  • quote:

hmm anladım ilgin için tşler

Rica ederim; yardımcı olabildiysek ne mutlu...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.