Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses ve altyazı sorununa çok süper, çok açıklayıcı, çok yapıcı bir cevap yazmışlar, hadi yine iyisiniz:

The specified product has a design like that for the sound control of the headphones and speakers. Moreover, unfortunately your product does not support Turkish characters for playback through USB.

We are pleased to support you.

Best Regards
    444 8 445
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

ses ve altyazı sorununa çok süper, çok açıklayıcı, çok yapıcı bir cevap yazmışlar, hadi yine iyisiniz:

The specified product has a design like that for the sound control of the headphones and speakers. Moreover, unfortunately your product does not support Turkish characters for playback through USB.

Best Regards
    444 8 445

Millet 6,7,8 serisinde kullanmaya başlamış TR alt yazı.http://forum.donanimhaber.com/m_67135612/tm.htm
    Başlığın tarihi çok yeni. Normalde 6000 serisinde falan da altyazılardan şikayetçiydi herkes. 6000 lerde başından beri vardı da bizimkiler yeni mi buldu, yoksa yazılım güncellemesi ile sonradan mı geldi bilmiyorum.

Ayrıca o ne biçim cevap anlamış değilim. Bildiğin dalga geçmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

ses ve altyazı sorununa çok süper, çok açıklayıcı, çok yapıcı bir cevap yazmışlar, hadi yine iyisiniz:

Best Regards
    444 8 445

Millet 6,7,8 serisinde kullanmaya başlamış TR alt yazı.http://forum.donanimhaber.com/m_67135612/tm.htm
    Başlığın tarihi çok yeni. Normalde 6000 serisinde falan da altyazılardan şikayetçiydi herkes. 6000 lerde başından beri vardı da bizimkiler yeni mi buldu, yoksa yazılım güncellemesi ile sonradan mı geldi bilmiyorum.

her cevapları öyle ki... *eygir resmen bunlar.

"evet öyle yapacak bi şey yok." cevabı veriyorlar hep.

geçen kadının biri yunanca alt yazılarda harflerin bazıları bozuk çıkıyo demiş, "this is a smart tv, not a media player" demiş moderatör.

• tv üzerindeki yazılımdada vardı alt yazıda karelenme daha sonra otamatik güncelleme geldi ama yine alt yazılarda karelenme oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Best Regards
    444 8 445

her cevapları öyle ki... *eygir resmen bunlar.

"evet öyle yapacak bi şey yok." cevabı veriyorlar hep.

geçen kadının biri yunanca alt yazılarda harflerin bazıları bozuk çıkıyo demiş, "this is a smart tv, not a media player" demiş moderatör.

Sanki smart tv sinden ne hayır gördüysek

• arkadaşlar hepimiz birden phlipsin sitesinde ya online yaza email ile bu şikayetimizi toplu olarak yazalım bu arada bu ürün alanlar baya oldu fikirlerinizi bekliyorum bir tek altyazı titremesinden şikayetim var
  • smart tvden 3 d filmler buldum ama bir türlü açmadı sebebi nedir
  • bende de bi sadece o altyazı problemi kuzenlermde beko lcd var onlardada titriyor.her tv de titrio herhalde.
  • Altyazılarda ciddi sıkıntı var. diğer üst serilerde düzelmiş utf-8 yaparak çözmüşler bizde olmuyor.
    paylaşıldımı bilmiyorum .ama altyazıları daha okunabilir yapmak için şunu yaptım.

1-Notepad++ kurdum.
    2- 1tb sırf video dolu olan HDD de *.srt araması yaptım.bu srt dosyalarını yedek olsun diye başka yere-başka sürücüye kaydettim. binlerce srt dosyasını ctrl + A ile secip notepad++ içine topluca çekerek attım.
    3-hepsini otomatik açıyor pc de kasılmıyor. CTRL+F bastım. değiştir kısmında
    ç--c
    ğ--g
    ö---o
    ü--u
    ş---s
    ı---i
    bunları değiştirirken tüm açık belgeler uygula kısmına basarak uyguladım.
    4-dosya kısmında tüm açık belgeleri kaydet seçeneğiyle hepsini kaydettim.
    5- tümünü kapat diyerek işlemi bitirdim. artık tr karakterler ingilizce versiyonuyla değiştirildi. üstelik toplu olarak 1-2 dk içinde yaptım. benim için daha okunaklı ol
    du.

saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

smart tvden 3 d filmler buldum ama bir türlü açmadı sebebi nedir

smart tv vasatın altı bence, kullanmıyorum

en sağlıklısı, oynatıcı + hdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

Altyazılarda ciddi sıkıntı var. diğer üst serilerde düzelmiş utf-8 yaparak çözmüşler bizde olmuyor.
    paylaşıldımı bilmiyorum .ama altyazıları daha okunabilir yapmak için şunu yaptım.

1-Notepad++ kurdum.
    2- 1tb sırf video dolu olan HDD de *.srt araması yaptım.bu srt dosyalarını yedek olsun diye başka yere-başka sürücüye kaydettim. binlerce srt dosyasını ctrl + A ile secip notepad++ içine topluca çekerek attım.
    3-hepsini otomatik açıyor pc de kasılmıyor. CTRL+F bastım. değiştir kısmında
    ç--c
    ğ--g
    ö---o
    ü--u
    ş---s
    ı---i
    bunları değiştirirken tüm açık belgeler uygula kısmına basarak uyguladım.
    4-dosya kısmında tüm açık belgeleri kaydet seçeneğiyle hepsini kaydettim.
    5- tümünü kapat diyerek işlemi bitirdim. artık tr karakterler ingilizce versiyonuyla değiştirildi. üstelik toplu olarak 1-2 dk içinde yaptım. benim için daha okunaklı ol
    du.

saygılarımla..

teşekkürler güzel paylaşım.

• blueray filmi icin iyi bir goruntu ayari yapan varmi?? ayarin fotografinida cekip koyabilrseniz tam super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis 3 metreden gözükmediği için ölü pikselleri saymıyormuş.
    şaka gibi
    3 metreden 20 tane ölü pikseli göremem ben.
    arada pc bağlayıp monitör olarak kullanacağım belki
    yakından izlerim arada
    nasıl bi karar anlamadım
    üsteleyeceğiz ama bakalım
    bi de bundan önce 5007yi geri yollamıştım
    5507h de 5007de olmayan bi sorun var
    usb den bi film açınca kameranın yavaşça kayarak çekim yaptığı sahnelerde görüntü tıkanıyor gibi arada.
    titriyor bazen de.
    motion ayarı vardı.
    onunla oynadım düzelmedi.
    4606 varken çok akıcıydı.ilk izlediğimde şaşırmıştım hatta.
    özellikle one piece animesinin son bölümünü 5507 de izledim
    hızlı görüntüde sorun yok ama yavaşça kayarken tekliyor, sürekli hemde.
  • Arkadaşlar pixel dizilimi için bir türlü düzgün fotoğraf çekemedim.
    Ne yapmam gerekiyor
    Beyaz bi ekran açık makinayı makro moda alıp öylemi çekeyim nasıl yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

Arkadaşlar pixel dizilimi için bir türlü düzgün fotoğraf çekemedim.
    Ne yapmam gerekiyor
    Beyaz bi ekran açık makinayı makro moda alıp öylemi çekeyim nasıl yapayım

-beyaz sabit bir yer yakalayın (kanalların logosu gibi)
    -oraya 2-3 cm den makro moduyla çekin.
    -ortasını croplayıp gönderin. ya da hepsini gönderin biz büyütürüz.
  • Bendeki panel 400 pixel fotosunu çekip koyucam.

Kliksadan siparişi geçtim fakat daha sonra karttan tek çekim olduğunu farkettim.herneyse müşteri hizmetleri bu siparişi iptal edin yeni sipariş geçin dediler.
    Tamam dedik yaptık aynısını. Bugün ups kargo bana 2 tv getirdi ve 1 tanesini geri göndermek zorunda kaldım. Adamlara siparişi geçtikten 1 saat sonra mesaj attım ve sipariş zamanı gece yarısıydı. Defalarca mail atmama rağmen tekrar kargoyla uğraştırdılar beni.

Bununla birlikte hangi akıllı tek çekim ve 12 taksit seçeneğini alt alta koyar anlamıyorum
    Bu 2 seçenek genelde ayrı kutucuklarda olur

Sanırım ürünü gelince teslim almamam gerekiyomuş ama hem ürünü ben teslim almadım hem de açıkçası bende olsam alıp geri göndermeyi tercih ederdim. Bu firmaların ne yapacakları hakkaten belli olmaz.

Bu arada 40" olanın 3d si nasıldır acaba ona göre gözlük alıcam
    Bu boyutla 3d izlenirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 6 Kasım 2012; 18:52:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine 2-3 cm den izin vermezse ,10-15cm den de olur çoknet olması şart değil piksel yapısı görünüyor büyütünce zaten.Beyaz olması gerek mi emin değilim ben renkli bir yeri çektim net olmasa da açıkca anlaşılıyordu.
  • Buyrun hocam link aşağıda
    http://b1211.hizliresim.com/13/6/fplnn.jpg
    Pixel dizilimi sharp olması lazım.

Bu arada 2 tane 400 kodlu ürün varmış.

LK400D3LC(Sharp)
    LTA400HV(Samsung)
  • quote:

Buyrun hocam link aşağıda

LK400D3LC(Sharp)
    LTA400HV(Samsung)

hocam çamur gibi çekmişsin ama panelin sharp:)

yani 400 meselesi bir kere daha doğrulandı.
  • quote:

quote:

Buyrun hocam link aşağıda

LK400D3LC(Sharp)
    LTA400HV(Samsung)

hocam çamur gibi çekmişsin ama panelin sharp:)

yani 400 meselesi bir kere daha doğrulandı.

20 foto arasından en temizi bu :)
    fotoğraf makinası iyi değil.

3d kosundan yardım bekliyorum arkadaşlar...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.