Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi paneli kullandığı cihazın neresinde yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

f oşekilde fotograf çekiyorum zaten.. fotograf çekmesini iyi beceriyorum diyebilirim. ama nedense o kadar küçük ki noktalar tam netleşmiyor. neyse bir daha denerim.

tv arkasında ki beyaz yağıştırma kağıdında philips 395 yazıyor 395 yazısı kutu içerisine alınmış..

Evet o,3xx lerin Samsung Panel olduğu iddia edildiğine göre Samsung ama bir de pikselleri görsek...
  • Arkadaşlar kimse bu tv nin 3d özelliğini kullanmıyor mu?
    Özellikle 40'' boyutunda 3d keyif verir mi?
    Boşuna gözlük almayalım.
  • laptop bağlıyıp 3d film izleyeceğim
    hangi player bizim gözlüklere uygun dönüştürüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

40pfl5507h vatanda 2 adet gözlükle birlikte 1399 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-40pfl5507h12-40pfl5507h12-3d-full-hd-smart-led-tv-102-cm,-1920x1080,500000:1-,4xhdmi,-3xusb/productdetails.aspx?I_ID=59211

ölü pikselsiz ve de sharp panelli çıkarsa tadından yenmez valla...

ne üç kağıtçılar..

şarjlı aktif gözlüğü paketten çıkarmışlar hemen..

ilk verdiğim de dahildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

15 gün önce aldığım 40pfl5507K model tvnin orta kısmında bazı lekeler olduğunu ve karanlıkta çektiğim fotoları daaha önce eklemiştim forumda.

1 hafta önce kafama takılan bu leke yüzünden servisi çağırdım ve tv yi aldılar.

şimdi değişim raporu verdiler...
    ben de bu akşam değiştirdim .

şu ana servis kurulumu bekliyorum.

şu anda ölü pixel çıkmasın diye dua ediyorum.

televizyon alıpp uğraşmaktan bıktım.
    alıp içim rahat seyretmek istiyorum.

çok mu şey istiyorum...

Saygılarımla,

Önceki TVnin kodu:396 idi ve samsung dizilimi idi., pixel dizilim fotosu eklemiştim.

şimdiki ne çıkacak bakalım?!?

Değişimi yapılan 5507K tv nin yenisinin kurulumu da yapıldı.
    Son durum 396 kodu
    pixel dizilimi samsung.
    Panelde lekelenme yok,
    ancak malesef
    tüm detaylı taramalarıma rağmen, 1 adet yarı ölü pixel buldum,
    yarı ölü ne demek mi? sadece mavi tonu vermiyor.
    diğer renkleri veriyor.
    mavi tonda ise siyah yanıyor..

buna razıyım.
    televizyonumu seviyorum çok memnunum.
    doya doya seyrediyorum:)

şimdi gözümü ses sistemlerine çevirdim.

Saygılarımla...

• Merhaba Arkadaşlar,
    Dün gece hepsiburada.com dan 46pfl5507 modelinden sipariş verdim, Sanırım salı günü elimde olacak.
    fakat hepsiburada da dahil olmak üzere satışı yapılan bir çok internet sitesinde tv beraberinde gözlük hediyesi olduğu yazmıyor.
    acaba bütün modellerin beraberinde gözlük varmı? yoksa birde aktif gözlük masrafımı çıkacak bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blumer

Merhaba Arkadaşlar,
    Dün gece hepsiburada.com dan 46pfl5507 modelinden sipariş verdim, Sanırım salı günü elimde olacak.
    fakat hepsiburada da dahil olmak üzere satışı yapılan bir çok internet sitesinde tv beraberinde gözlük hediyesi olduğu yazmıyor.
    acaba bütün modellerin beraberinde gözlük varmı? yoksa birde aktif gözlük masrafımı çıkacak bize.

malesef hepsindn çıkmıyor şuaralar kampanya ile yanında veriyor bazı firmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: puissance

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

tv yarın elime geçecek, inşallah çıkarda, ekstra bi masrafa sokmaz bizi,
    çıkmazsa da yapacak bişey yok. pasif gözlük kullanıyor olsa sorun değilde, aktif gözlük biraz kasacak.
    @puissance teşekkürler hocam.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

çıkmazsa da yapacak bişey yok. pasif gözlük kullanıyor olsa sorun değilde, aktif gözlük biraz kasacak.

pasif gözlük de o kadar iyi bir teknoloji değil. Pasif gözlüklü monitörüm, aktif gözlüklü tv im var. pasifin dezavantajları da var. Ayrıca 3D özelliği o kadar dikkate alınacak bir şey değil. Boşver gitsin. Arada bir film çıkıyor hangisinde olsa izlenir. Belki de bir süre sonra hiç kullanmazsın bile.

pasif gözlük:
    +gözlükler ucuz, hafif, rahat ve pil gereksinimi yok.
    +parlaklık daha fazla ama yine de 2D ye göre azalma söz konusu
    -yakından bakınca ekranda yatay çizgiler var.
    -dikey görüş açısı çok az.

aktif gözlük
    +pasif gözlükte olduğu gibi yatay çizgiler yok
    +dikey görüş açısı sorunu yok
    -parlaklık pasif gözlüğe göre daha kötü
    -titreşim var
    -gözlükler pahalı, pilli ve konforlu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

pasif gözlük de o kadar iyi bir teknoloji değil. Pasif gözlüklü monitörüm, aktif gözlüklü tv im var. pasifin dezavantajları da var. Ayrıca 3D özelliği o kadar dikkate alınacak bir şey değil. Boşver gitsin. Arada bir film çıkıyor hangisinde olsa izlenir. Belki de bir süre sonra hiç kullanmazsın bile.

pasif gözlük:
    +gözlükler ucuz, hafif, rahat ve pil gereksinimi yok.
    +parlaklık daha fazla ama yine de 2D ye göre azalma söz konusu
    -yakından bakınca ekranda yatay çizgiler var.
    -dikey görüş açısı çok az.

aktif gözlük
    +pasif gözlükte olduğu gibi yatay çizgiler yok
    +dikey görüş açısı sorunu yok
    -parlaklık pasif gözlüğe göre daha kötü
    -titreşim var
    -gözlükler pahalı, pilli ve konforlu değil

Aslında haklısın hocam,

Alırken çok titizlikle hareket ettiğimiz bir çok şeyde kullanıma geçtiğimizde bütün fonksiyonlarını kullanmadığımız doğrudur.
    Ama insanın ilgisi hevesi, alacağı şeyde olabilecek bütün fonksiyonların olması için kendini zorlamasına itiyor işte.

Aktif/Pasif gözlük kıyaslaması için teşekkürler,

• Geçen sefer kliksa ike yaşadığım sorunu buraya yazmıştım. Herneyse gelen diğer tv 396 koda sahipti ve samsung paneldi.
    Bende ürünü geri gönderdim ve iade istedim.

Şimdi 5507 kodlu olan ve deneyip alabileceğim bir yer arıyorum fakat çoğu yerde stok tükenmiş.
    Teknosa'yı aradığımda ellerindeki ürünün teşhir olduğunu söylediler.
    Benim anlamadığım sitede stokta var gözüküyor ve stokta olan mağazaların numaraları yazıyor fakat tüm mağazalar bizdeki ürün teşhir diyorlar.

Şimdi teknosa web den sipariş geçsek bize sıfır mı gönderecekler yoksa çaktırmadan teşhir ürünü mü kilitleyecekler :)

Aynı şekilde vatanda topkapı ve gazi mağazalarındada stokta gözükmüyor ve netten sipariş vermekte artık yemez :)

Varmıdır arkadaşlar bildiğiniz, deneyip alabileceğimiz stok sorunu olmayan 40PFL5507/H satan bi yer...

• quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

Geçen sefer kliksa ike yaşadığım sorunu buraya yazmıştım. Herneyse gelen diğer tv 396 koda sahipti ve samsung paneldi.

Şimdi 5507 kodlu olan ve deneyip alabileceğim bir yer arıyorum fakat çoğu yerde stok tükenmiş.
    Benim anlamadığım sitede stokta var gözüküyor ve stokta olan mağazaların numaraları yazıyor fakat tüm mağazalar bizdeki ürün teşhir diyorlar.

Şimdi teknosa web den sipariş geçsek bize sıfır mı gönderecekler yoksa çaktırmadan teşhir ürünü mü kilitleyecekler :)

Aynı şekilde vatanda topkapı ve gazi mağazalarındada stokta gözükmüyor ve netten sipariş vermekte artık yemez :)

Varmıdır arkadaşlar bildiğiniz, deneyip alabileceğimiz stok sorunu olmayan 40PFL5507/H satan bi yer...

malesef şuan teknosalarda yok 5xx7h hepsi teşir bende teknosadan aldım 400 çıktı

• quote:

quote:

Geçen sefer kliksa ike yaşadığım sorunu buraya yazmıştım. Herneyse gelen diğer tv 396 koda sahipti ve samsung paneldi.

malesef şuan teknosalarda yok 5xx7h hepsi teşir bende teknosadan aldım 400 çıktı

Ne zaman aldınız acaba? Yeni değil sanırım. Çünkü son 1 haftadır teknosada stok gözükmüyordu.

• aşağı yukarı 1 ay oldu mediamarkt ın stoklarında var bir bakın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

quote:

quote:

Buyrun hocam link aşağıda
    http://b1211.hizliresim.com/13/6/fplnn.jpg
    Pixel dizilimi sharp olması lazım.

Bu arada 2 tane 400 kodlu ürün varmış.

LK400D3LC(Sharp)
    LTA400HV(Samsung)

Sözkonusu 400 arka etiketteki 400,panel modelindeki 400 ile ilgisi yok.

Peki 400 olupta samsung çıkan olmadı şu ana kadar

Henüz olmadı ama çok da örnek yok elimizde.Esas 3xx olup da Sharp çıkar mı diye merak ediyorum ben.

arkadaşlar;
    benim panelde 400 yazıyor
    fotoda ekte en güzeli böyle oldu sizce panel sharp mı samsung mu?

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI

• Büyütmeye gerek olmadan Sharp dizilimi...
  • quote:

aşağı yukarı 1 ay oldu mediamarkt ın stoklarında var bir bakın isterseniz

Haftasonu fiyat düşüşü olursa tekar tarıycam mağazaları. Olmadı 46'' olanını alıcam direk. Mediamarkt ve satürn de fiyatlar daha yüksek.
    O yüzden diğer alternatifleri değerlendiricem. Şu input lag takıntım ve samsunga gıcığım olmasa samsung da düşük input laglı tvler var ama haz etmiyorum o firmadan.

Bekelemedeyiz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunibo

quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun hocam link aşağıda
    http://b1211.hizliresim.com/13/6/fplnn.jpg
    Pixel dizilimi sharp olması lazım.

Bu arada 2 tane 400 kodlu ürün varmış.

LK400D3LC(Sharp)
    LTA400HV(Samsung)

Sözkonusu 400 arka etiketteki 400,panel modelindeki 400 ile ilgisi yok.

Peki 400 olupta samsung çıkan olmadı şu ana kadar

Henüz olmadı ama çok da örnek yok elimizde.Esas 3xx olup da Sharp çıkar mı diye merak ediyorum ben.

arkadaşlar;
    benim panelde 400 yazıyor
    fotoda ekte en güzeli böyle oldu sizce panel sharp mı samsung mu?

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI

Buda mı gol değil hakim beyyy!!!!

Vay arkadaş herkeste sharp çıktı panel ya :D Bide ben paneli aramaya başladıktan sonra yağmur gibi fotolar geliyo.
    Yokmu arttıran

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.