Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alos2000

quote:

Orijinalden alıntı: hermias

merhaba,

bu televizyodan kumandadan girilen gizli servis menusu acmak için bir kod grubu varmı? kullanım saatini görebilecegimiz?

zor yerden sordun be arakadaşım

bi başlıkta sunu buldum ama su an deneyemiyorum :)

http://forum.donanimhaber.com/m_22072490/tm.htm

birde su video var

yo utube.com/watch?v=JZP_vYcCGHM

• bizim gözlüklere göre 3d çevirme yapan program yok mu?
    pc yi bağlayıp film izleyeceğim.
  • 40PFL5507 almayı düşünüyorum fakat yazılımının biraz sorunlu yansıtılması sebebiyle düşünceler içindeyim.

-Smart TV özellikleri çok da önemli değil fakat harici hoparlör takıldığında sesinin kontrol edilememesi kullanışsız olmuş biraz. Harici hoparlör kullanmayı düşünüyordum.
    -Sanırım harici medya cihazından bağlantı almak gerekecek ama Teledünya ve medya oynatıcı alınca hem bağlantı rahat sağlanmayacak hem de karmaşa başlayacak. Kablo TV'yi modülle kullanmak istiyorduk aslında. Kumandalar da cabası.

Bir yandan da panel kalitesi aklımı çeliyor. Hâlâ yazılımının geliştirilmesi iyi bir artı fakat soru işaretleri var. Bir de tvde seslerde ara ara çıtırdama sesleri geliyormuş. Bu sorunu yaşayanlar oldu mu acaba?

Altyazı sorunu da ayrı, Philips'in forumunda Yunanlar bayağı irdelemiş ama yazılımın ne yazık ki desteği olmadığını söylemişler. İlginç olarak bir konuda "Persian" ( Farsça ) dili altyazılarında sorun yaşadığını ve doğru harflerin yerine "ğ,ı,ş" şeklinde çıktığını söylemiş. TV elinde olan birisi öyle bir ayar varsa altyazı dilini "Persian" yapıp deneyebilir mi acaba?

İlgili konu linki:http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?9142-Persian-Subtitle-characters-has-Problem!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 1 Aralık 2012; 1:35:05 >

• Arkadaşlar merhaba,
    Eğer daha önce sorulduysa -başlıktaki bütün mesajları okudum- şimdiden özür dilerim. Yeni bir HD kanal (Semerkand HD) yayına başlamış. 46 pfl5507 televizyonumda saatlerdir uğraşmama rağmen yeni kanal ekleyemedim. Kanal eklemeyi bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım her frekans değişikliği ve yeni kanal ekleme işleminde bu kadar sıkıntı yaşayacaksak hd receiver satın almak gerekecek.
  • bu tv nin arkadaşlar sizce en olumsuz yönü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

bu tv nin arkadaşlar sizce en olumsuz yönü nedir?

çok kişide, azda olsa bulunan ısık sızması, bence
  • quote:

tvnin menülerinin yavaş olması ve eğer smart tv yi önemsiyorsan smartı samsungdan geride benim tvde ışıksızması gibi bir problemle karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bstsn

Arkadaşlar merhaba,
    Eğer daha önce sorulduysa -başlıktaki bütün mesajları okudum- şimdiden özür dilerim. Yeni bir HD kanal (Semerkand HD) yayına başlamış. 46 pfl5507 televizyonumda saatlerdir uğraşmama rağmen yeni kanal ekleyemedim. Kanal eklemeyi bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım her frekans değişikliği ve yeni kanal ekleme işleminde bu kadar sıkıntı yaşayacaksak hd receiver satın almak gerekecek.

Sorumu yineleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 241

Altyazı sorunu da ayrı, Philips'in forumunda Yunanlar bayağı irdelemiş ama yazılımın ne yazık ki desteği olmadığını söylemişler. İlginç olarak bir konuda "Persian" ( Farsça ) dili altyazılarında sorun yaşadığını ve doğru harflerin yerine "ğ,ı,ş" şeklinde çıktığını söylemiş. TV elinde olan birisi öyle bir ayar varsa altyazı dilini "Persian" yapıp deneyebilir mi acaba?

İlgili konu linki:http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?9142-Persian-Subtitle-characters-has-Problem!!

Ben artık bilerek yaptıklarını düşünüyorum. ö, ü ,ç yi zaten gösteriyor şu an. Kalanları da pers yazılımına eklemişler Normalde 15-20 günde bir güncelleme çıkarken 1.5 aydır güncelleme çıkmadı. Adam gibi desteği olan bir firma olsa sorunlar üzerinde çalışıyorlar ondan gecikti diyeceğim ama söz konusu Philips olunca ümidim yok gibi birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: 241

Ben artık bilerek yaptıklarını düşünüyorum. ö, ü ,ç yi zaten gösteriyor şu an. Kalanları da pers yazılımına eklemişler Normalde 15-20 günde bir güncelleme çıkarken 1.5 aydır güncelleme çıkmadı. Adam gibi desteği olan bir firma olsa sorunlar üzerinde çalışıyorlar ondan gecikti diyeceğim ama söz konusu Philips olunca ümidim yok gibi birşey.

resmi forumda moderatör yunan bir kıza böyle bir güncelleme olmayacak, bu media player değil tv demiş.

aynı forumda konu açtım, destek verenler oldu ama mod.lardan sallayan olmadı.

philips'e mail attım, "ee işte aynen dediğiniz gibi yapacak bi şey yok". yazdılar.

neyi bekliyorsunuz ki hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Aralık 2012; 21:58:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sport-line

iphone için my remote uygulamasını telefona kurdum.
    uzaktan kumanda özelliği hemen çalıştı.
    ancak telefondaki resimleri tv'de görüntülemeyi başaramadım.
    tv yayınını da telefona aktaramadım.
    bunların nasıl yapılacağını bilen var mıdır acaba?

çok basit: yapamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Aralık 2012; 21:57:57 >
  • quote:

paneli haricindeki her şeyi sanırım. panel olmasa at çöpe. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Aralık 2012; 22:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermias

merhaba,

bu televizyodan kumandadan girilen gizli servis menusu acmak için bir kod grubu varmı? kullanım saatini görebilecegimiz?

ben girdim ama kullanım süresiyle ilgili bir şey yoktu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Arkadaşlar, 32PFL5507 modeline nasıl analog ses sistemi bağlayabilirim? İlla kulaklık çıkışını mı kullanmak zorundayım?

dijital dönüştürücü veya home theater sistem yoksa illa kulaklık çıkışını kullanmak zorundasın.

philips muhteşem(!) hoparlörlerine çok güvenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Aralık 2012; 22:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Ben androidle yaptım. Telefondaki video müzikleri vs de oynatıyor. Hatta ağa bağlı bir pc deki içeriği telefonla kumanda ederek oynatabiliyorum. Sadece yüksek boyutlu filmleri oynatamıyorum o da router takoz olduğundan aktarım hızı çok düşük ondan kaynaklanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ben androidle yaptım. Telefondaki video müzikleri vs de oynatıyor. Hatta ağa bağlı bir pc deki içeriği telefonla kumanda ederek oynatabiliyorum. Sadece yüksek boyutlu filmleri oynatamıyorum o da router takoz olduğundan aktarım hızı çok düşük ondan kaynaklanıyor.

tv yayınını telefona/tablete aktarma olayı için demiştim ama eksik anlatmışım pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Aralık 2012; 22:23:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tv yayınını telefona/tablete aktarma olayı için demiştim ama eksik anlatmışım pardon.

yok asıl ben yanlış anlamışım arkadaş zaten öyle sormuş. ama tv yaynını telefon ekranına aktarıp ne yapacaksınız yav.

• hocam hazır bu forumda 5507cileri yakalamışken tavsiye ediyor musunuz?2200e 2 gözlükle 46"olanını alacağız da çok model var kafamız karıştı.Yeni philips serileri mi,46hx720 mi,pana et50 mi,lm660s mi yoksa 5507 yi mi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iconhc

hocam hazır bu forumda 5507cileri yakalamışken tavsiye ediyor musunuz?2200e 2 gözlükle 46"olanını alacağız da çok model var kafamız karıştı.Yeni philips serileri mi,46hx720 mi,pana et50 mi,lm660s mi yoksa 5507 yi mi önerirsiniz?

ben 5507 aldım,
    yanına da philps hmp300 oynatıcı + ps3 ile kullanıyorum en az tv o da uydu hd tr kanallarda kalitesi ortaya çıkıyor..
    film oynatıcı şart dts dil ve format desteği çok iyi,
    oyun ve film kalitesi çok iyi f/p olarak daha iyisi olduğunu düşünmüyorum
  • buarada arkadaşlar 3d oyun nasıl oynuyoruz ???

3d seçeneği,
    yan yana
    alt üst
    yan yana ters
    alt üst ters ne yapmalıyız acaba_??

pta 517 --- bir de gözlükleri tam ayarlayamadım sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 3 Aralık 2012; 22:54:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.