Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam çok sağolun cevapladığınız için bugün inceledim usbden video takıp iyi gösterdi renklerde başarılı ama sarı renkte çok parlama yapıyor bütün tvlerde öyle ya da böyle sorun var bu fiyata iyi bir f/p ürünü gibi duruyor ama beklemedeyiz şimdilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iconhc

hocam çok sağolun cevapladığınız için bugün inceledim usbden video takıp iyi gösterdi renklerde başarılı ama sarı renkte çok parlama yapıyor bütün tvlerde öyle ya da böyle sorun var bu fiyata iyi bir f/p ürünü gibi duruyor ama beklemedeyiz şimdilik...

hımm,

ben çok araştırdım, çok gitti izledım karşılaştırdım.. bu tvnın eksiler
    1 smart
    2 hızlı değil uydu alıcısı
    3 menusu daha albenili olabilrdi,
    4 ses çıkışları fena değil

+ ları
    beyaz renk kalibresi en iyi philps ve sonylerde sony hx8xx den aşağısını zaten tavsiye etmem...
    başka formatlarda sorun olabilir yanlız oynatıcı her tv için şart alınca görürsünüz..
    panel kalitesi baya iyi renkler doğalı yakalıyor... saturation ve bol kontrastlamış lg ve samsung göz tırmalıyor genel olarak..

• doğru söylüyorsunuz aklım hx720 de kalacak gibi ama 5507ye daha yakınız sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

quote:

hocam çok sağolun cevapladığınız için bugün inceledim usbden video takıp iyi gösterdi renklerde başarılı ama sarı renkte çok parlama yapıyor bütün tvlerde öyle ya da böyle sorun var bu fiyata iyi bir f/p ürünü gibi duruyor ama beklemedeyiz şimdilik...

hımm,

ben çok araştırdım, çok gitti izledım karşılaştırdım.. bu tvnın eksiler
    1 smart
    2 hızlı değil uydu alıcısı
    3 menusu daha albenili olabilrdi,
    4 ses çıkışları fena değil

+ ları
    beyaz renk kalibresi en iyi philps ve sonylerde sony hx8xx den aşağısını zaten tavsiye etmem...
    başka formatlarda sorun olabilir yanlız oynatıcı her tv için şart alınca görürsünüz..
    panel kalitesi baya iyi renkler doğalı yakalıyor... saturation ve bol kontrastlamış lg ve samsung göz tırmalıyor genel olarak..

kalmasın.. 5507 ..

• çok fazla iade alan bir model mi yoksa genelde iyi mi çıkıyor 5507ler elektronik işi şans işi diyorlar ama sanırım bu model de diğerlerine göre şikayet daha az...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iconhc -- 3 Aralık 2012; 23:18:28 >
  • quote:

buarada arkadaşlar 3d oyun nasıl oynuyoruz ???

3d seçeneği,
    yan yana
    alt üst
    yan yana ters
    alt üst ters ne yapmalıyız acaba_??

pta 517 --- bir de gözlükleri tam ayarlayamadım sanırım...

çözdüm sanırım basşlatılan filmin yapısna göre seçiyoruz sonrada gözlüğü çalıştırıyoruzz
    oldukça başarılı deniyordu 3d si derinlik + öne çıkarması oldukça ii geldi...
  • quote:

çok fazla iade alan bir model mi yoksa genelde iyi mi çıkıyor 5507ler elektronik işi şans işi diyorlar ama sanırım bu model de diğerlerine göre şikayet daha az...

servisi gelip kuuyor ölü piksel çıkarsa değiştiriyolarr,

samsung-lg kötü bu açıdan sızdırma, bulutlanma
    bende sorun yok vatandan almıştım birşey olsa değiştirirdim..
    hocam zaten bu fiyata çok seçenek yok..
    2000 tl birşey değil 46 " bu kalitede bir tv için insanların 1600 e tel. aldığı bir devirdeyiz...
  • aynen doğru söylüyorsunuz 2000 tl birşey değil o telefonlara göre neyse sağolun yardımcı olduğunuz için iyi geceler...
  • quote:

aynen doğru söylüyorsunuz 2000 tl birşey değil o telefonlara göre neyse sağolun yardımcı olduğunuz için iyi geceler...

rica ederim kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: decsan

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: decsan

Son dönemde çok satılan bu seriyi bu başlıkta konuşsak iyi olur diye düşünüyorum..

Bende 46PFL5507 var..
    Sorusu olanları bilgim dahilinde cevaplayabilirim..

3d uydu alıcılı ve internet özellikli sanırım.. şikayetçi olduğun bi konu vr mı.. interneti normal pc gibi kullanabiliyr muyuz... hd uydu alıcısı nasıl.. kanal geçişleri kanal listesi yapma ve tabi biss menüsü vr mı ve tabi en önemlisi 3d si nasıl.. aktif mi pasif mi .. gözlük veriliyr mu... izlerken 3d görüntüsü oluyr mu gerçekten

Açıkçası smart kısmını hiç açmıyorum. Denemek için bile çünkü televizyonun altında android HTPC var.
    Televizyondan şikayet edebileceğim tek şey çok hafif bir clouding efekti. Çok karanlıkta ve gri ağırlıklı fonda görebiliyorum.

Uydu henüz bağlamadım ama kablo alıcısını kullandım. Çok kullanışlı değil. Yavaş ve menüler biraz basit hazırlanmış. Bis menüsü sanırım hiç bir televizyonda yok dolayısıyla bunda da..

3d aktif ve çok başarılı. Açıkçası pasif olanlara şnsanlar nasıl tahammül edebiliyor anlamıyorum. Resmen resim çizgi çizgi gerçeklikten çok uzak.

Açıkçası 3d belgesellerde balıklar burnumun ucuna kadar geliyor.

Biss menüsü olabilir ARÇELİK'te var menü bas 2011 tuşla... LG'de yok... o kesin... SAMSUNG ve VESTEL'de var mı bilmiyorum... dikkat biss menüsü sadece uyduda çıkıyor...

• quote:

3d seçeneği,
    yan yana
    alt üst
    yan yana ters

ben ps3 te mk9 da oyunun içinden 3d yi aktif ediyorum tvden sadece derinliği açıyorum okadar zaten oyun 3d yi destekliyorsa tvnin yanyana altalta gibi secenekleri pasif duruma geliyor
  • Tv nin en hoşuma giden özelliklerinden biri sd ve hd yayın için ayrı en boy ayarı olması. sd yayınlarda süper büyütmeyi kullanırsanız 4.3 görüntüyü yanlardan uzatıp ekrana yaymak yerine üstünden ve altından biraz kırpıp öyle dağıtıyor görüntüyü. hala biraz basık olsa da geniş ekran seçeneğine göre çok daha izlenebilir yapıyor sd görüntüyü. Lg de bu özelliği göremedim mesela. başka markalarda var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: puissance

quote:

3d seçeneği,
    yan yana
    alt üst
    yan yana ters

ben ps3 te mk9 da oyunun içinden 3d yi aktif ediyorum tvden sadece derinliği açıyorum okadar zaten oyun 3d yi destekliyorsa tvnin yanyana altalta gibi secenekleri pasif duruma geliyor

biara deniyim hocam
    peki oyun 3d perf. nasil tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3d filmlerde altyazi nasil ayarlaniyor.. kayik cikiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wii ile 2 kişilik oyun modunu kullanan varmı?
    2 adet 3d gözlüğüm var.
    2 kişilik oyunlarda aktik olmuyor oyun modu.

deneyen yapan bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Tv nin en hoşuma giden özelliklerinden biri sd ve hd yayın için ayrı en boy ayarı olması. sd yayınlarda süper büyütmeyi kullanırsanız 4.3 görüntüyü yanlardan uzatıp ekrana yaymak yerine üstünden ve altından biraz kırpıp öyle dağıtıyor görüntüyü. hala biraz basık olsa da geniş ekran seçeneğine göre çok daha izlenebilir yapıyor sd görüntüyü. Lg de bu özelliği göremedim mesela. başka markalarda var mı bilmiyorum

Evet bu özellik çok iyi.Hatta ben harici HD uydu alıcı kullanıyorum.Uydu alıcının video çıkış çözünürlüğü otomatik ayarlandığında SD yayınları süper büyütme modunda, HD yayınları otomatik zoom modunda ve ekrana tam oturmuş olarak gösteriyor.Diğer şekilde bu seferde HD yayınlarda insanların suratları çok uzun oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: puissance

quote:

3d seçeneği,
    yan yana
    alt üst
    yan yana ters

biara deniyim hocam
    peki oyun 3d perf. nasil tavsiye edermisiniz?

mk9 un 3d si fena değildi derinliği felan birde kilzone 3 denicem

• quote:

quote:

çok fazla iade alan bir model mi yoksa genelde iyi mi çıkıyor 5507ler elektronik işi şans işi diyorlar ama sanırım bu model de diğerlerine göre şikayet daha az...

2000 tl birşey değil 46 " bu kalitede bir tv için insanların 1600 e tel. aldığı bir devirdeyiz...

4 tane ölü pikselim var değişim yapmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

quote:

4 tane ölü pikselim var değişim yapmadılar

hangi bölge hangi servis..
    teşhir edelim lütfen

• avcılar şubesi
    gerçi servis elemanı garanti belgesini bile doldurmamıştı
    değişim olur ama genel merkez ne der bilemem diyordu.
    sonradan sorun çıkaran merkez oldu
    yan yana olması gerekiyormuş ölülerin falan filan
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.