Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Yuh 1499 lira ya 2 gözlüklemi satıldı. Arkadaş aldığım bir şeyinde fiyatı aldıktan 2 hafta sonra düşmesin ya
    Bu forumda birileri yazıyordu fiyatının (1650 Lira) çok üzerinde bir tv miş yakında uyanıp fiyatı yükseltmeselermiş.
    Yani neymiş usta bile olsalar her yazılana inanılmayacakmış

1499 değil, 158 tl axess chip + 20 tl de avantajix verdi. Bana ayriyeten 50 tl de Akbank; hedefi tutturdum diye verdi. Yani 1275'e geldi.
    AMA...
    Bu televizyon 400, diger 32pfl5507 397 koduyla gelmesine rağmen iki televizyonda da beyaz ekranda, çok ufak bir leke gözüküyor. Fotografını çekeyim dedim ama fotoğrafta gözükmüyor. Kesinlikle ölü piksel değil, camın altında kalan bir leke gibi. Acaba sizdeki durum nedir?

"Bu televizyon 400, diger 32pfl5507 397 koduyla gelmesine rağmen iki televizyonda da beyaz ekranda, çok ufak bir leke gözüküyor."

TV de gördüğünüz ışık düzensizlikleri her marka panelde olabilir onda olur bunda olmaz diye bir şey yok ama her ikisinde de olması ilginç.Siyah mı leke ,ne kadar ufak ?

PS:Bir pixel fotosu çekebilseniz iyi olurdu diğer panel konusu için..

• quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

quote:

Yuh 1499 lira ya 2 gözlüklemi satıldı. Arkadaş aldığım bir şeyinde fiyatı aldıktan 2 hafta sonra düşmesin ya
    Bu forumda birileri yazıyordu fiyatının (1650 Lira) çok üzerinde bir tv miş yakında uyanıp fiyatı yükseltmeselermiş.

1499 değil, 158 tl axess chip + 20 tl de avantajix verdi. Bana ayriyeten 50 tl de Akbank; hedefi tutturdum diye verdi. Yani 1275'e geldi.
    AMA...
    Bu televizyon 400, diger 32pfl5507 397 koduyla gelmesine rağmen iki televizyonda da beyaz ekranda, çok ufak bir leke gözüküyor. Fotografını çekeyim dedim ama fotoğrafta gözükmüyor. Kesinlikle ölü piksel değil, camın altında kalan bir leke gibi. Acaba sizdeki durum nedir?

"Bu televizyon 400, diger 32pfl5507 397 koduyla gelmesine rağmen iki televizyonda da beyaz ekranda, çok ufak bir leke gözüküyor."

TV de gördüğünüz ışık düzensizlikleri her marka panelde olabilir onda olur bunda olmaz diye bir şey yok ama her ikisinde de olması ilginç.Siyah mı leke ,ne kadar ufak ?

PS:Bir pixel fotosu çekebilseniz iyi olurdu diğer panel konusu için..

http://forum.donanimhaber.com/m_67016397/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67016397

• quote:

quote:

quote:

quote:

AMA...

1325+2 gözlük

Ben beyaz ekranda bir leke görmedim ama sağ ve sol alt köşede ışık sızması var parlaklığı 50 nin üzerine çıkartınca bariz gözüküyor ama servistekiler göremediler!

Arka ışığı sona dayayıp karanlık odada baktım; zerre kadar sızma yok. Acaba değiştirmelimiyim Tv'yi? Korkuyorum; şimdi daha kötüsünü gönderirler diye. Veya tv bitti deyip hiç gondermeyebilirler de

Ya bir de unuttum 100 TL de teknosa hediye çeki verdi

• Servisin görüşünü alın bence çağırın baksınlar.Ayrıca bayağı bir de bulutlanma görünüyor resimde.
  • quote:

Servisin görüşünü alın bence çağırın baksınlar.Ayrıca bayağı bir de bulutlanma görünüyor resimde.

Bulutlanma, ışık sızması falan hiçbir şey yok. Fotoğraf makinesinden öyle görünüyor.
    servis yarın gelecek, bakalım ne diyecek?
  • Dün arkadaşıma teknosadan aldık ancak tvnin boyutu küçük geldi .1 günlük tv yi 46 inç olanıyla değişimini istedik kabul etmedi teknosa. Diğer tüm marketlerde koşulsuz 1 hafta içinde değişim varken TEKONOSA kendini bitirdi .Kendilerine buradan çok çok sevgilerimi iletir birdaha etrafından bile geçmemek üzere tüm bilişim sektörü ile uğraşan arkadaşlarla karar almış bulunuyoruz.
  • En uygun yeri burası galiba.

Arkadaşlar bende 32pfl5507 ve logitech x-530 var. bir türlü randıman alamadım gitti.
    3.5 mm jack girişini kulaklık simgesine taktığım da sesi tv den kıstığım halde x-530 dan ses geliyor. tek çare spdif digital optical girişi 5.1 yada rca dönüştüren aygıttan almak gibi gözüküyor. bildiğiniz bir yol varsa yardım ederseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

En uygun yeri burası galiba.

Arkadaşlar bende 32pfl5507 ve logitech x-530 var. bir türlü randıman alamadım gitti.
    3.5 mm jack girişini kulaklık simgesine taktığım da sesi tv den kıstığım halde x-530 dan ses geliyor. tek çare spdif digital optical girişi 5.1 yada rca dönüştüren aygıttan almak gibi gözüküyor. bildiğiniz bir yol varsa yardım ederseniz memnun olurum.

dönüştürme işini yaparsan ve memnun kalırsan buraya yazar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telenor

Dün arkadaşıma teknosadan aldık ancak tvnin boyutu küçük geldi .1 günlük tv yi 46 inç olanıyla değişimini istedik kabul etmedi teknosa. Diğer tüm marketlerde koşulsuz 1 hafta içinde değişim varken TEKONOSA kendini bitirdi .Kendilerine buradan çok çok sevgilerimi iletir birdaha etrafından bile geçmemek üzere tüm bilişim sektörü ile uğraşan arkadaşlarla karar almış bulunuyoruz.

Sen boyutunu değiştiriyorsun; kabul etmiyor. Ben aynı ürünü değiştirmek istiyorum; onu bile kabul etmiyor.
  • quote:

iç menülerde kulaklık sesi açma-kapama var ancak onunla açıp-kapatabilirsin. süper zekalı adamlar ikisini ayrı yapma gereği duymuşlar.

tabii bu olacak bir şey değil, bi ses açıp kapamak için 2-3 menü gezeceksek yanmışız. dolayısıyla tek çaremiz optik ses çıkışı ya da ayrı uzaktan kumandalı bir hoparlör alıp sesi onla kısıp-açmak. bu defa da iki kumanda durumu söz konusu olacak.

dolayısıyla senden ricamız bu optik çıkışı kullanabilirsen ve sesi tv kumandasından açıp-kapamayı başarırsan bize de haber vermen, biz de aynısını yapalım olmadı. çünkü tv'nin sesi tiz, ben de hoşlanmadım ve başka hop. takmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

iç menülerde kulaklık sesi açma-kapama var ancak onunla açıp-kapatabilirsin. süper zekalı adamlar ikisini ayrı yapma gereği duymuşlar.

tabii bu olacak bir şey değil, bi ses açıp kapamak için 2-3 menü gezeceksek yanmışız. dolayısıyla tek çaremiz optik ses çıkışı ya da ayrı uzaktan kumandalı bir hoparlör alıp sesi onla kısıp-açmak. bu defa da iki kumanda durumu söz konusu olacak.

dolayısıyla senden ricamız bu optik çıkışı kullanabilirsen ve sesi tv kumandasından açıp-kapamayı başarırsan bize de haber vermen, biz de aynısını yapalım olmadı. çünkü tv'nin sesi tiz, ben de hoşlanmadım ve başka hop. takmak isterim.

Philipsin yazılım ekibi nasıl bir mantıkla çalışıyor anlamak zor hakkaten. Bunu geçtim 5000liralık tv si de aynı. Görüntüsü bunun kadar iyi değil ama arkadaşın 2011lg tv sinde her türlü altyazı büyütme, renk ayarı, filmi ileri atlatma, dts desteği, çoklu ses dosyası olanlarda seçim yapma var. 70 liralık alete koyduğu şeyi koskoca tvnin içine gömmek çok mu zor. Harici ses çıkışı ne durumda onu bilmiyorum. Ben filmleri çoğunlukla dublajlı izlerim ve tv nin bu eksiklerini bilerek aldım. Olmadı hdmi dan görüntü veriyorum alete. Ama bunları önemseyen birçok kişi var. Ve belki de bazı insanlar bunları bilmeyerek alıyor.

Başka bir saçmalık da usb den 3d oynatma. Herhangi bir media playerla hdmi dan sbs olarak filmi atıyorum menüde 3d aktif. Ama usb den atınca oynatmıyor.

• @Hobar

bu tv'de kullandıkları ana yazılım/arabirim/ işletim sistemi hazır alınmış olabilir. Çünkü birebir aynı arabirimi sharp aquos tv'lerde de gördüm. ayrıca son derece uyduruk bir arabirim zaten, bir fasonluk olduğu belli. bahsettiğimiz kulaklık girişinin sesini açıp-kapayamama olayı da yine bu dandik software yüzünden. zaten optimizasyon sıkıntısı da var, arabirim baya yavaş çalışıyor.

ayrıca her şeyi geçtim, altyazının tr karakter desteği olmaması kabul edilebilir bir şey değil. artık usb girişinden altyazıyla film oynatmayan tv'yi pencereden atıyorlar. ayıp denen bir şey var. tr pazarı philips'in umrunda değil herhalde?

hatasız-düzgün panel, düzgün görüntü diye aldık ama gerisi LG'ye ve Samsung'a göre bayağı tırtmış ben size söyleyeyim. 3 sene önce aldığım LG'yi arattığı noktalar oluyor, maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 18 Ekim 2012; 9:21:27 >
  • Philips forumları ne kadar aktif? Forumlardaki şikayetleri ne kadar dikkate alıyorlar? Sadece Türkiye için değil herhangi bir ülkedeki için de sorunları olan bir yazılım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksa ya göndermiş olduğum, açıp ve kontrol amaçlı çalıştırdığım, ölü piksel çıkması nedeni ile iade ettiğim ürünümün para iadesi yapılmış.

kanunen ne olursa olsun 7 günlük cayma hakkımız vardı ama bazı firmalar açıp, kullanılan ürünlerin iadesinde sorun çıkarıyorlardı.

bu konuda vatan ve mediamarket den sonra kliksa da benden tam not aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

Alt Yazı Titreme Sorunu!!!

Televizyon yeni kuruldu ve yeni fark ettiğim bir problem hakkında fikrinizi almak istedim.
    Örneğin NTV de kayar yazı olan haber kanallarında, alt yazı kayarken titriyor,
    Bunun çözümü ile ilgili ne yapmalıyım.
    Ciddi bir şey ise servis çağırmalı mıyım?
    Öneriler için Şimdiden teşekkür ederim…
    Acil Yardım?

Yukarda yazdığım ayarları bir dene bakalım.

Teşekkür ederim.
    Söyledğin ayarlar ile titreme yok oldu.

ancak yine kafama takacak bişey buluyorum.

hafif bulutlanma hissediyorum panelin sağ köşesinde ve ortanın sağ tarafında.

ama ölü pixel olmadığı için önemsemeyeceğim sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Alt Yazı Titreme Sorunu!!!

Televizyon yeni kuruldu ve yeni fark ettiğim bir problem hakkında fikrinizi almak istedim.
    Örneğin NTV de kayar yazı olan haber kanallarında, alt yazı kayarken titriyor,
    Bunun çözümü ile ilgili ne yapmalıyım.
    Ciddi bir şey ise servis çağırmalı mıyım?
    Öneriler için Şimdiden teşekkür ederim…
    Acil Yardım?

Yukarda yazdığım ayarları bir dene bakalım.

Teşekkür ederim.
    Söyledğin ayarlar ile titreme yok oldu.

ancak yine kafama takacak bişey buluyorum.

hafif bulutlanma hissediyorum panelin sağ köşesinde ve ortanın sağ tarafında.

ama ölü pixel olmadığı için önemsemeyeceğim sanırım.

Köşelerdekiler ışık sızması olmalı,ortalıktakiler bulutlanmadır, genelde hepsinde oluyor yeter ki izleme sırasında etkileyecek seviyede olmasın.Etiketteki numara neydi sizde?

Ya arkadaşlar şu yakından pixel fotosu çekme işini yapan yok mu hala?

• quote:

Philips forumları ne kadar aktif? Forumlardaki şikayetleri ne kadar dikkate alıyorlar? Sadece Türkiye için değil herhangi bir ülkedeki için de sorunları olan bir yazılım.

Forum çok aktif olmasa da Philips'ten birileri moderatörlük yapıyor ,dikkate alıyorlar eleştirileri.
  • quote:

quote:

Philips forumları ne kadar aktif? Forumlardaki şikayetleri ne kadar dikkate alıyorlar? Sadece Türkiye için değil herhangi bir ülkedeki için de sorunları olan bir yazılım.

Forum çok aktif olmasa da Philips'ten birileri moderatörlük yapıyor ,dikkate alıyorlar eleştirileri.

Toplu bir şekilde yüklensek birşeyler yapabilirler aslında.
  • 40 '' 5007K geldi bugün
    kasasının üst arka tarafında ufak biyer kavlamış gibi.
    ayrıca 1 tane beyaz ölü piksel var
    azıcık yaklaşsam gözümü oyuyor
    ve abartı seviyede clouding var
    buna çok şaşırdım
    forumda hep olumlu yorumlar vardı
    bu kusurları servise iletmeden hepsiburadaya iade etmek istiyorum, servisin yavaşlığından bıktım artık.
    iade ile aldığım bir tv zaten
    ve gelen tv de iade edilmiş bi tv gibi kusur kaynıyor maşallah
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra kanal geçişlerinde(özellikle HD kanallarda) yavaşlama cızırdama görüntünün gidip gelmesi gibi sorunlar yaşayan var mı sinir ettiler beni ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.