Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba hangi düzeltmeler yapıldı yükleyen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

Arkadaşlar yeni yazılım güncellemesi çıkmış?

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=40PFL5507K/12&slg=tr&scy=TR

sadece 40 ekran için, 46 ekranda güncelleme yok daha
  • • HbbTV application is not working. (Only applicable to country, Czech Republic)
    • HTTP Live Streaming is not working.
    • Wrong characters shown in EPG for Slovak language.
    • Improved BBC iPlayer’s functionality and performance.

Önemsiz değişiklikler.
  • Ulan Slovakça diline bile destek verip hataları gideriyorlar; senelerde türkceye bir el attıkları yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.altyaziduzenle.me/

altyazı sorunu için şimdilik bu adres çözüm olabilir 5 saniye içinde türkçe karakterleri değiştiriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

5507 benimde güncelleme geldi otomatik olarak bende güncelledim ama ne değişti bilmiyorum

Philips Support Forum'daki bilgiye göre 0.92.0 versiyonda düzeltilen hatalar:

• HDMI 3D içerikten analog kanallara geçişte resim bozulması
    • Garip renkli alt yazılar
    • Kanal listesinde analog servislerin görünmemesi

imiş!

r7153, tv güncellemeyi kendi otomatik bulup uyarıyor tabii internete bağlı olması gerek.

Güncellemeden sonra sanki HD görüntüsü harika olan bir dizinin(Two and a Half Men) kalitesi düştü gibi geldi ama emin değilim!Böyle bir şey hisseden oldu mu?

Yukarıda güncelleme ile ilgili bilgi vermiştim.
    Düzeltildiği iddia edilen hatalarla ilgili bir sıkıntı yoksa tv nizde yeni güncellemeyi yüklemenizi tavsiye etmem.İmkanım olsa geri dönerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

32 inç çok küçük geldi benim odaya
    Teknosadan bugün 40PFL5507+2 adet PTA517 3D gözlük 1499 TL 'ye aldım. Yanında 150 tl chip para verdi, 100 tl hediye çeki, 22,5 Tl avantajix geri ödemesi, axess 50 tl ayriyeten verdi ve çooooook süper fiyata tv yi almış oldum. Kargoya vermişler; yarın evde olur artık

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960408/philips_40pfl5507h_12_fhd_3d_led_lcd_tv__x2_adet_philips_pta517_aktif_3d_gozluk

çok iyi fiyata aldın.açıkçası akşama kadar sürdü o indirim sonra bitti bi an yanlışlıkla mı yazdılar diye de düşündüm.ben de almayı düşündüm kendimi zor tuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 17 Ekim 2012; 9:15:44 >

• quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün itibariyle bende 40PFL5507K modelini alarak aranıza katıldım.

Vatan bilgisayardan 2 adet aktif gözlük hediyesi ile 1799TL ye geldi.

Servis geldi kurulumu yaptı, henüz çok detaylı inceleyemedim ancak

Kanal listesininde düzenleme yapmak istiyorum.

bunun için bazı arkadaşlar Philips Channel Editor diye bir programdan bahsetmişler.

bunu buldum ancak nasıl kullanacağımı bulamadım.

indirdim kurdum ancak repair dosyasını açmadı!!!

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Saygılarımla...

Not: Meşhur kodu 395 :)

Arkadaşlar yok mu derdime çare?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

quote:

Teknosadan bugün 40PFL5507+2 adet PTA517 3D gözlük 1499 TL 'ye aldım. Yanında 150 tl chip para verdi, 100 tl hediye çeki, 22,5 Tl avantajix geri ödemesi, axess 50 tl ayriyeten verdi ve çooooook süper fiyata tv yi almış oldum. Kargoya vermişler; yarın evde olur artık

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960408/philips_40pfl5507h_12_fhd_3d_led_lcd_tv__x2_adet_philips_pta517_aktif_3d_gozluk

çok iyi fiyata aldın.açıkçası akşama kadar sürdü o indirim sonra bitti bi an yanlışlıkla mı yazdılar diye de düşündüm.ben de almayı düşündüm kendimi zor tuttum

158 tl axess chip para az önce yüklemişler

• quote:

quote:

quote:

Neden 158 TL vermişler ki,

1599TL ye almadın dimi

1499x%10= 149 değilmildi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden 158 TL vermişler ki,

1599TL ye almadın dimi

1499x%10= 149 değilmildi

Ben de onu anlamadım. Bende wings kart vardı; dünkü kampanyada wings karta sadece mil olarak yüklendiğini görünce Ankara Kızılay akbanka gittim. Orada anlık kart basımı varmış. Axess başvurusu yapıp, hemen bir axess kart teslim aldım. O kartımla da sadece 1499 tl lik alışverişi yaptım. Başka da bir şey almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 17 Ekim 2012; 11:46:37 >

• merhaba alos2000
    akşam ben tv nin kendi menüsünden ayarladım, ekstra bir program kullanmadım, gerçi sadece kablotv kullanıyorum ama...
    10 dk mı falan aldı
  • Yuh 1499 lira ya 2 gözlüklemi satıldı. Arkadaş aldığım bir şeyinde fiyatı aldıktan 2 hafta sonra düşmesin ya
    Bu forumda birileri yazıyordu fiyatının (1650 Lira) çok üzerinde bir tv miş yakında uyanıp fiyatı yükseltmeselermiş.
    Yani neymiş usta bile olsalar her yazılana inanılmayacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcakmak -- 17 Ekim 2012; 15:09:23 >
  • Şu ayarları bir deneyin bakalım.
    Arka ışık kontrast: 85
    Parlaklık: 50
    Renk: 58
    Netlik: 3 (Azalttıkça sd, artırdıkça hd yayınlar daha iyi oluyor 3 tam orta değer gibi birşey. Hd kanallarınız çoksa 5 yapın)
    Renk sıcaklığı: normal
    Hd natural motion: kapalı (yapay olarak fps yi yükseltiyor. Minimum yapabilirsiniz ama kamera pan yaparken titremeye de neden olabiliyor. Tv yayınlarında pek faydasını görmedim.)
    Clear lcd: açık (Bunun etkisini net olarak gözlemleyemedim)
    Super çözünürlük: açık (Aynı şekilde bunun da etkisini net olarak gözlemleyemedim)
    Dinamik Kontrast: orta
    Dinamik arka ışık: en iyi görüntü
    Mpeg parazit azaltma: orta
    Renk geliştirme: orta
    Video kontrastı: 100
    Ekran kenarları: 5

Görüntü formatı: hd için geniş, sd için otomatik doldur. Herhangi bir hd kanal açıkken geniş, sd kanal açıkken oto. doldur seçerseniz. Her seferinde ayar yapmanıza gerek kalmıyor.

(otomatik doldur sd yayınlarda alttan üstten biraz kesip görüntüyü geniş ekrana dolduruyor. En boy oranı yine tam olması gereken şekilde olmasa da genişteki kadar basık bir görüntü olmuyor ve daha kabul edilebilir düzeyde.)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Yuh 1499 lira ya 2 gözlüklemi satıldı. Arkadaş aldığım bir şeyinde fiyatı aldıktan 2 hafta sonra düşmesin ya
    Bu forumda birileri yazıyordu fiyatının (1650 Lira) çok üzerinde bir tv miş yakında uyanıp fiyatı yükseltmeselermiş.

1499 değil, 158 tl axess chip + 20 tl de avantajix verdi. Bana ayriyeten 50 tl de Akbank; hedefi tutturdum diye verdi. Yani 1275'e geldi.
    AMA...
    Bu televizyon 400, diger 32pfl5507 397 koduyla gelmesine rağmen iki televizyonda da beyaz ekranda, çok ufak bir leke gözüküyor. Fotografını çekeyim dedim ama fotoğrafta gözükmüyor. Kesinlikle ölü piksel değil, camın altında kalan bir leke gibi. Acaba sizdeki durum nedir?

• quote:

quote:

Yuh 1499 lira ya 2 gözlüklemi satıldı. Arkadaş aldığım bir şeyinde fiyatı aldıktan 2 hafta sonra düşmesin ya

1499 değil, 158 tl axess chip + 20 tl de avantajix verdi. Bana ayriyeten 50 tl de Akbank; hedefi tutturdum diye verdi. Yani 1275'e geldi.
    AMA...
    Bu televizyon 400, diger 32pfl5507 397 koduyla gelmesine rağmen iki televizyonda da beyaz ekranda, çok ufak bir leke gözüküyor. Fotografını çekeyim dedim ama fotoğrafta gözükmüyor. Kesinlikle ölü piksel değil, camın altında kalan bir leke gibi. Acaba sizdeki durum nedir?

1325+2 gözlük

Ben beyaz ekranda bir leke görmedim ama sağ ve sol alt köşede ışık sızması var parlaklığı 50 nin üzerine çıkartınca bariz gözüküyor ama servistekiler göremediler!

• quote:

quote:

quote:

AMA...

1325+2 gözlük

Ben beyaz ekranda bir leke görmedim ama sağ ve sol alt köşede ışık sızması var parlaklığı 50 nin üzerine çıkartınca bariz gözüküyor ama servistekiler göremediler!

Arka ışığı sona dayayıp karanlık odada baktım; zerre kadar sızma yok. Acaba değiştirmelimiyim Tv'yi? Korkuyorum; şimdi daha kötüsünü gönderirler diye. Veya tv bitti deyip hiç gondermeyebilirler de

• Alt Yazı Titreme Sorunu!!!

Televizyon yeni kuruldu ve yeni fark ettiğim bir problem hakkında fikrinizi almak istedim.
    Örneğin NTV de kayar yazı olan haber kanallarında, alt yazı kayarken titriyor,
    Bunun çözümü ile ilgili ne yapmalıyım.
    Ciddi bir şey ise servis çağırmalı mıyım?
    Öneriler için Şimdiden teşekkür ederim…
    Acil Yardım?
  • quote:

Alt Yazı Titreme Sorunu!!!

Televizyon yeni kuruldu ve yeni fark ettiğim bir problem hakkında fikrinizi almak istedim.
    Örneğin NTV de kayar yazı olan haber kanallarında, alt yazı kayarken titriyor,
    Bunun çözümü ile ilgili ne yapmalıyım.
    Ciddi bir şey ise servis çağırmalı mıyım?
    Öneriler için Şimdiden teşekkür ederim…
    Acil Yardım?

Yukarda yazdığım ayarları bir dene bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.