Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matekeli

bu da piksel dizilimi, bilmiyorum anlaşılıyormu ama...

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI

Evet pc nizde daha büyütüp sonra yükleyin buraya ama uzaktan bakınca sanki Sharp?!Samsungta onbaşı pırpırı gibi desen var,Sharp'ta dikdörtgen gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Philipse toplu mail atıp biraz baskı yaparsak. Türkçe altyazı desteği gelmesini sağlayabiliriz aslında. Philipsin geçmiş yıllara ait daha alt modellerinde bile altyazı desteği mevcut. Media playeri almak sorun değil ama tv nin altında harici bir alet ve iki ayrı kumanda istemiyorum.

Philips global sitesinde bir forum var İngilizce,Philips'ten birileri orada dilek ve şikayetleri not alıyor,oraya da yazın isterseniz.
    http://www.supportforum.philips.com/en/forumdisplay.php?51-TV-Forum

• quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

Philipse toplu mail atıp biraz baskı yaparsak. Türkçe altyazı desteği gelmesini sağlayabiliriz aslında. Philipsin geçmiş yıllara ait daha alt modellerinde bile altyaezı desteği mevcut. Media playeri almak sorun değil ama tv nin altında harici bir alet ve iki ayrı kumanda istemiyorum.

Philips global sitesinde bir forum var İngilizce,Philips'ten birileri orada dilek ve şikayetleri not alıyor,oraya da yazın isterseniz.
    http://www.supportforum.philips.com/en/forumdisplay.php?51-TV-Forum

Bu da olabilir. ingilizcesi iyi olan biri Türkçe altyazılı filmlerde sorun yaşadığımızı, alt modellerde bile Türkçe desteği olduğunu ifade etsin. Ayrıca zaten farklı ülkelerde izlenen filmlerin çoğunun anadili ingilizce. Diğer ülkelere ait karakter takımları desteklenmedikten sonra Tv nin altyazı desteğinin sadece bizim değil çoğu ülke için de bir anlamı kalmıyor bu durumda.

İngilizcesi iyi olan biri bunları foruma yazsın veya metin olarak buraya yazsın toplu gönderelim. Ben şimdi tarzan ingilizcemi devreye sokmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 16 Ekim 2012; 10:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altyazı konusunda bende sıkıntılıyım.Boyutları,renkleri ayarlanmıyor..Birde saçma bir şekilde türkçe karakter seçiyor. Ç harfini gösteriyor ama Ş harfini göstermiyor

DTS olayı zaten malum.Ayrıca smart tv çok ağır

Bu yüzden Android tv box sipariş ettim.
  • Dts yi ac3 çevirmek zor değil o kadar. Zaten dts için lisans gerektiğinden güncelleme ile de gelmez. Ama türkçe karakter sorunu ciddi bir sorun.
  • uğraşmayın, canınızı sıkmayın...
    alın bi philips oynatıcı gecen sayfada verdiğim ; 70 tl hersorunu çözer,
    altyazı,ses,video her seyi destekliyor, iyi ayarlar da mevcut ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

uğraşmayın, canınızı sıkmayın...

Dostum istemiyorum media player falan ben. Bedava verseler sokmam eve. Koyacak yer bile yok. Kablo kalabalığı da ayrı dert. Tvnin yapması gereken şeyi niye harici cihaza yaptırayım ki. Altyazı göstersin yeter zaten bana DTS mühim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

@matekeli

1) fotoğraf makineni makro moduna al (eğer kamerası çok iyi değilse cep telefonuyla çok zor,hiç boşuna uğraşma)
    2) fotoğrafı bilgisayarına yükle, ya crop yap ya da bu yaptığın gibi zoom yapıp print screen al. tabii 10 kat falan daha zoom yapman lazım bu gönderdiğin ebatla anlayamayız.

sonuç olarak bu şekilde hiçbir şey anlaşılmıyor.

telefon kamerası iyiydi de gece gece bu kadar oldu, çok ta önemli bir konu değilse başkaları için (benim için sırf paylaşım amaçlı çünkü) haftasonu gündüz vaktim olursa denerim tekrar
  • quote:

quote:

Dostum istemiyorum media player falan ben. Bedava verseler sokmam eve. Koyacak yer bile yok. Kablo kalabalığı da ayrı dert. Tvnin yapması gereken şeyi niye harici cihaza yaptırayım ki. Altyazı göstersin yeter zaten bana DTS mühim değil.

wala dostum, sende haklısın, sonuçta bu alet baya küçük tv içine tüm donanımı ve yazımlımı eklenebilirdi, ama hiçbir tv tam olarak tüm medya formatlarrını desteklemiyor bilgin olsun.

Benim de en sevmediğim şey olmadık zamanda tam hazırlanmışsın açmışsın filmi; yok oynattı yok video göstermedi yok altyazı v.s. uğraşmaktır

• quote:

quote:

quote:

wala dostum, sende haklısın, sonuçta bu alet baya küçük tv içine tüm donanımı ve yazımlımı eklenebilirdi, ama hiçbir tv tam olarak tüm medya formatlarrını desteklemiyor bilgin olsun.

Benim de en sevmediğim şey olmadık zamanda tam hazırlanmışsın açmışsın filmi; yok oynattı yok video göstermedi yok altyazı v.s. uğraşmaktır

ona kalırsa media playerlara da o konuda fazla güveniyorum ben. Yarın yeni bir codec çıktığında destekleyeceğinin hiçbir garantisi yok.

Bugün 3d mkv attım usb ye tv 3d olarak açmadı. 3d seçenekleri kapaliydı. en temizi pc bağlamak. ama o zaman da pcnin açık kalması gerekiyor. idare edeceğiz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5507 de usb den veya hdd den 3d film izlenemiyor mu? bir de 80 liraya medya oynatıcı var, 200tl ye de 3d olanı var ne farkları var bunların.sonuçta ben 3d indirdiğim bi filmi flasha atıp 3d izleyemeyecek miyim?
  • Ben bilgisayara da bağladım 3D mkv yi yine açmadı 3D film oynatabilmek için sanırım tek seçenek bi tane media player almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut06

Ben bilgisayara da bağladım 3D mkv yi yine açmadı 3D film oynatabilmek için sanırım tek seçenek bi tane media player almak.

Ben bilgisayara bağlayarak açtım 3d.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

5507 de usb den veya hdd den 3d film izlenemiyor mu? bir de 80 liraya medya oynatıcı var, 200tl ye de 3d olanı var ne farkları var bunların.sonuçta ben 3d indirdiğim bi filmi flasha atıp 3d izleyemeyecek miyim?

usb den film izleniyor ama sıkıntı var, bu zaten tüm lcd lerde var...
    ben ilk tv aldığımda zaten alma amacım buydu !! baya film denedim, kimini oynatmadı kiminden ses çıkmadı kimi altyazı çıkardı türkçe karaktersiz, kiminde hiç çalışmadı kiminde senkron problemi vardı...

Debelenip durmaktansa 70-80 e bir mediya player almakta fayda var..

tv zaten 3d detsekliyor bunun için okadar pahalı modellere gerek yok ...

• Hocam senin bilgisayarın ekran kartı 3 boyutlu mu VGA ile mi bağladın HDMI ile mi ve filmi hangi media player ile açtın nasıl yaptığını anlatırsan çok sevinirim:)
  • quote:

quote:

Ben bilgisayara da bağladım 3D mkv yi yine açmadı 3D film oynatabilmek için sanırım tek seçenek bi tane media player almak.

Hocam senin bilgisayarın ekran kartı 3 boyutlu mu VGA ile mi bağladın HDMI ile mi ve filmi hangi media player ile açtın nasıl yaptığını anlatırsan çok sevinirim:)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam senin bilgisayarın ekran kartı 3 boyutlu mu VGA ile mi bağladın HDMI ile mi ve filmi hangi media player ile açtın nasıl yaptığını anlatırsan çok sevinirim:)

hdmi 1.4 kablo ile bağladım. Media player classic kullandım ama herhangi bir media player da açar sanırım. Ekran kartım 7850. Sonra tv den yanyana seçeneğini işaretledim

Bir de power dvd 12 deki 3d ayarını kullanarak yaptım. Ama onda kenarlarda boşluk kaldı.

• Arkadaşlar Merhaba,

Bugün itibariyle bende 40PFL5507K modelini alarak aranıza katıldım.

Vatan bilgisayardan 2 adet aktif gözlük hediyesi ile 1799TL ye geldi.

Servis geldi kurulumu yaptı, henüz çok detaylı inceleyemedim ancak

Kanal listesininde düzenleme yapmak istiyorum.

bunun için bazı arkadaşlar Philips Channel Editor diye bir programdan bahsetmişler.

bunu buldum ancak nasıl kullanacağımı bulamadım.

indirdim kurdum ancak repair dosyasını açmadı!!!

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Saygılarımla...

Not: Meşhur kodu 395 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alos2000 -- 16 Ekim 2012; 22:17:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hdmi 1.4 kablo ile bağladım. Media player classic kullandım ama herhangi bir media player da açar sanırım. Ekran kartım 7850. Sonra tv den yanyana seçeneğini işaretledim

Bir de power dvd 12 deki 3d ayarını kullanarak yaptım. Ama onda kenarlarda boşluk kaldı.

Ben VGA ile bağladım ondan olabilir bir de benim ekran kartı 3470 3-4 yıllık ondan da olabilir yine de yarın bir tane HDMI alıp deneyecem teşekkürler...

• 32 inç çok küçük geldi benim odaya
    Teknosadan bugün 40PFL5507+2 adet PTA517 3D gözlük 1499 TL 'ye aldım. Yanında 150 tl chip para verdi, 100 tl hediye çeki, 22,5 Tl avantajix geri ödemesi, axess 50 tl ayriyeten verdi ve çooooook süper fiyata tv yi almış oldum. Kargoya vermişler; yarın evde olur artık

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/119960408/philips_40pfl5507h_12_fhd_3d_led_lcd_tv__x2_adet_philips_pta517_aktif_3d_gozluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 16 Ekim 2012; 23:15:57 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.