Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman benim dediğime geliyoruz yine..

ikili ilişkilere bakıyor ise kutuyu açıp seri no ya baktırmaları da pekala mümkün..

ben burada vatan bilgisayarın reklamını yapıyor pozisyonuna düştüm ama yaşadığım olaylar olduğu için yazdım.

medimarketten 2 sefer acer aldım ve ikisinde de beğenmediğim için kullandığım halde (kutusunu açmanın da ötesinde) iade ettim.

aynı şekilde vatandan da defalarca kullanmış olmama rağmen rahatlıkla ürünleri iade ettim.

ha o ürünleri ne yaptıkları umurumda bile değil ama müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

o zaman benim dediğime geliyoruz yine..

ikili ilişkilere bakıyor ise kutuyu açıp seri no ya baktırmaları da pekala mümkün..

ben burada vatan bilgisayarın reklamını yapıyor pozisyonuna düştüm ama yaşadığım olaylar olduğu için yazdım.

medimarketten 2 sefer acer aldım ve ikisinde de beğenmediğim için kullandığım halde (kutusunu açmanın da ötesinde) iade ettim.

aynı şekilde vatandan da defalarca kullanmış olmama rağmen rahatlıkla ürünleri iade ettim.

ha o ürünleri ne yaptıkları umurumda bile değil ama müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.

Mediamarktta koşulsuz iade seçeneği var. Vatanda tv nin arkasındaki kağıtta 400 yazmıyor diye hiç kimse iade almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

arada 250 lira fark var ,albani 3dsini çok övüyordu bu panelin.
    benim derdim adamlara kutuyu açıp bakın 400 varsa alırım diyebiliyor muyum acaba?
    böyle bi durumu tecrübe eden oldu mu aranızda?

kimse sizin için birden fazla kutu açmaz.

vatan yapıyor.

Ben merak ettim, vatanın hangi şubesi arkadaki 400 yazısını bulmak için birden fazla kutu açıyormuş. Ölü piksel, clouding, bleeding olsa bir nebze anlarım da sırf bunun için 5 tane tv açacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum

Üçe yakın asus laptop açtırdım ölü piksel çıkınca.

Hiçbir tekno marketin böyle bir garantisi yokken.

Kesin konuştum ama izin vereceklerini düşünüyorum.

Vatan o konuda çok iyi.

ölü piksel bir kusurdur. belli bir sayının üstünde olursa ayıplı mal sınıfına bile girer.

televizyonun arkasında 400 değil de 395 yazması ise bir kusur değildir.

sapla samanı karıştırmayalım.

ayrıca bu 395-400 meselesini de yabancı forumlardaki delinin bi tanesinin kuyuya attığı taş olarak değerlendiriyorum. yukarıda satıcı bir arkadaş yazmış, gözümün önünde tv.yi açtılar, panelin markasını gösterdiler öyle değildi diye..

pixel dizilimini incelemeniz lazım diye kendimi yırttım, kendi tv'min pixel dizilimini fotoğrafladım ama sallayan olmadı. siz hala yabancı forumlardaki delilere inanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Harici hoparlör için şöyle birşey düşünüyorum ama olur mu ki?
     PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI

http://www.ebay.com/itm/FiiO-DIGITAL-TO-ANALOG-AUDIO-CONVERTER-192kHz-24bit-D3-/280956437380?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item416a4f0384
    http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-Audio-Converter-/110927750279?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item19d3cf2487

acaba tv'den ses açıp kapatabilecek miyiz bununla? tv bütün sesleri dijital çıkıştan verebiliyor mu? öyleyse belki ben de alabilirim.

• Ben anlatamıyormuyum.

Arkada 400 -300 yazıp yazmaması tabii ki kusur değil. Bunu diyen oldu mu ki.. Nasıl okuyup, anlıyorsunuz bilmiyorum ki.

Ben vatanın ya da başka bir firmanın ikili ilişki ile buna izin verebileceklerini anlatmaya çalışıyorum. Kalkıp sapla, saman diyorsunuz.
  • quote:

Ben anlatamıyormuyum.

Arkada 400 -300 yazıp yazmaması tabii ki kusur değil. Bunu diyen oldu mu ki.. Nasıl okuyup, anlıyorsunuz bilmiyorum ki.

Ben vatanın ya da başka bir firmanın ikili ilişki ile buna izin verebileceklerini anlatmaya çalışıyorum. Kalkıp sapla, saman diyorsunuz.

doğru okuyup, doğru anlıyorum rahat olun siz. mümkünse algımı sorgulamayın, anlatım şeklinizi sorgulayın.

biz açtırmazlar dediğimiz zaman "ben ölü pixel için açtırdım" derseniz verdiğiniz örnek geçersiz olur... biri kusurdur, biri değildir. ayrıca vatan yıllardır monitörlerde ve tv'lerde firma politikası olarak ölü pixel testi yapıyor zaten. belli ki adamlara bununla ilgili talimat verilmiş.

haa dediğiniz gibi düzgün bir dille anlatırsanız, belki 1-2 kutu açarlar ama mantıklı olalım böyle bir şey için de "bence" 4-5 kutu dahi açmazlar.

tabii burada sabaha kadar konuşalım denemeden bilemeyiz, satış sorumlusunun ya da mağaza müdürünün teki çıkar 3-4 kutu açtırır, bilemem. denemek lazım ve bu denemenin yapılacağı en uygun yer de sanırım dediğiniz gibi vatan olur.

• quote:

quote:

Harici hoparlör için şöyle birşey düşünüyorum ama olur mu ki?
     PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI

http://www.ebay.com/itm/FiiO-DIGITAL-TO-ANALOG-AUDIO-CONVERTER-192kHz-24bit-D3-/280956437380?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item416a4f0384
    http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-Audio-Converter-/110927750279?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item19d3cf2487

acaba tv'den ses açıp kapatabilecek miyiz bununla? tv bütün sesleri dijital çıkıştan verebiliyor mu? öyleyse belki ben de alabilirim.

Emin değilim ama büyük ihtimalle oluyordur. Philips servisine sormak veya yurtdışı forumlara bakmak lazım. Bu forumda da optik çıkıştan ses alan başkaları da vardır.

• neyse bu anlama - anlatma işini tartışmanın sonu yok..

kırdı isem özür dilerim.
  • quote:

neyse bu anlama - anlatma işini tartışmanın sonu yok..

kırdı isem özür dilerim.

est. kırma ya da özür dilenecek bir durum falan yok. benim sap-saman karıştırma benzetmem de sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın.
  • Ya arkadaşlar bir akıl verin şimdi bana Evde üçüz çocuklar var; onların odasına aldım 32pfl5507 ama bu kaçıncı tv kardeşim be... Hepsini kırdılar, çizdiler, patlattılar

Şimdi şöyle bir şey buldum ama bunun da çerçevesi var; bu yüzden tv nin köşelerinden birkaç santim görüntüyü kesecektir. Nasıl bir şey yapabilirim acaba?

http://www.tvkoruma.com/asp/show_stock.asp?product=1
  • quote:

Ya arkadaşlar bir akıl verin şimdi bana Evde üçüz çocuklar var; onların odasına aldım 32pfl5507 ama bu kaçıncı tv kardeşim be... Hepsini kırdılar, çizdiler, patlattılar

Şimdi şöyle bir şey buldum ama bunun da çerçevesi var; bu yüzden tv nin köşelerinden birkaç santim görüntüyü kesecektir. Nasıl bir şey yapabilirim acaba?

Görüntüyü keseceğini sanmam. Çerçevenin kalın olduğuna bakma camı 32" dir bunun. İstersen temperli camdan kafes yapabilirsin özel olarak.

• quote:

quote:

Ya arkadaşlar bir akıl verin şimdi bana Evde üçüz çocuklar var; onların odasına aldım 32pfl5507 ama bu kaçıncı tv kardeşim be... Hepsini kırdılar, çizdiler, patlattılar

Görüntüyü keseceğini sanmam. Çerçevenin kalın olduğuna bakma camı 32" dir bunun. İstersen temperli camdan kafes yapabilirsin özel olarak.

Siyah çerçeve var orada arkadasım; o yüzden keser görüntüyü; philipsin köşeleri o kadar kalın değil ki.,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

arada 250 lira fark var ,albani 3dsini çok övüyordu bu panelin.
    benim derdim adamlara kutuyu açıp bakın 400 varsa alırım diyebiliyor muyum acaba?
    böyle bi durumu tecrübe eden oldu mu aranızda?

kimse sizin için birden fazla kutu açmaz.

vatan yapıyor.

Ben merak ettim, vatanın hangi şubesi arkadaki 400 yazısını bulmak için birden fazla kutu açıyormuş. Ölü piksel, clouding, bleeding olsa bir nebze anlarım da sırf bunun için 5 tane tv açacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum

Üçe yakın asus laptop açtırdım ölü piksel çıkınca.

Hiçbir tekno marketin böyle bir garantisi yokken.

Kesin konuştum ama izin vereceklerini düşünüyorum.

Vatan o konuda çok iyi.

ölü piksel bir kusurdur. belli bir sayının üstünde olursa ayıplı mal sınıfına bile girer.

televizyonun arkasında 400 değil de 395 yazması ise bir kusur değildir.

sapla samanı karıştırmayalım.

ayrıca bu 395-400 meselesini de yabancı forumlardaki delinin bi tanesinin kuyuya attığı taş olarak değerlendiriyorum. yukarıda satıcı bir arkadaş yazmış, gözümün önünde tv.yi açtılar, panelin markasını gösterdiler öyle değildi diye..

pixel dizilimini incelemeniz lazım diye kendimi yırttım, kendi tv'min pixel dizilimini fotoğrafladım ama sallayan olmadı. siz hala yabancı forumlardaki delilere inanın.

Mcgyver:
    3xx/400 meselesini bu foruma getiren benim onun için şöyle soyleyeyim.Deli benzetmesi yaptığınız adam AVForums'un en çok danışılan ,uzman bilinen kişilerinden birisi.Çok ayrıntılı incelemeleri yorumları var,yanılmaz mı yanılabilir ama bu forumda uzman olarak bilinen bazı kişilerin de ona bilgi danıştıklarını görüyorum boş adam değil yani.

Gelin şunu yapalım:
    5xx7 serisi sahibi bütün arkadaşlar hem etiketten numarayı versin hem de pixel dizilim fotolarını yüklesin.Resim çekmek çok kolay en basit dijital makineyle mümkün olan yakınlıktan makineyi sabit bir yere dayayarak yapılabilir önemli olan ekranda büyütmek çok net olması şart değil.Markaların pixel yapısını biliyoruz böylelikle etiket -pixel dizilim fotoları ile karşılaştırıp en doğru bilgiye ulaşırız ve sonuçlar da AV Forums daki uzmanlara kapak olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 13 Ekim 2012; 18:56:29 >

• merhaba,
    dün aldım bende 5507k olanından
    albaninin yorumlarından etkilenmedim desem yalan olur, (onda selamlar bu arada) fakat servis gelmediği için pazartesiye kadar açmayacağım, zaten tv sehpasınıda almadım daha, önceki tüplüydü, ban kalsa daha çok götürcekti biziya, neyse...

şu 300-400 olayını açıkçası hiç umursamıyorum, açıcam tv yi, günde max2-3 saat tv keyfimi yaşayacağım
    fakat ciddi takıntı haline getirenler için pazartesi akşamı bir fotoğraf eklerim

ya arkadaşlar, ciddi anlamda çok güzel araştırmalar yapılıp çok güzel bilgiler veriliyor, ama bir seviyeden sonra insanda parayona haline geliyor.
    benim dediğim senin dediğini döver muhabbetleri geliyor geçiyor, hatta bunu yapanlar belkide 30-40-50 yaşında insanlar
    arka planında ne vardır bu işlerin bilmiyorum ama kırmayın birbirinizi, yazık günah, belki iki gün sonra yüzyüze bakacaksınız!!!

yok bulutlanma, yok sızma yok osu yok busu, tamam elbette önemli, ama dahada detayına girersek alamayız bu "aptal kutusunu",

bütçen ne kadar, 3-5, bu bütçeye göre ne alabiliyosun, şunu bunu, kullanıcıların dediğinine göre f/p iyimi, iyi, servis nasıl, iyi, usta ağızlardan hakkında kötü şeyler çıkıyormu,idare eder diyolar, ya al gitsin o zaman, stres yapmayalım, pc karşısında stres içinde gözlerimizi pörtleteceğimize zevk için alacağınız tv de pörtletin gözlerinizi

saygılar, sevgiler

• Conax modülle kullanan var mı tv'yi? Varsa hangi modulle kullandığını belirtebilir mi lütfen?
  • matekeli +1,

bende 1tb wb 2.5" hdd + philips hmp 3000 ile bugun 30gb boyuntunda tlor2 extended 1080p filmini izledim tek kelimeyle çok iyiydi,
    hdd okunması + oynatıcı ile tv tepki süresinden çok memnun kaldım, 5507 kendini buldu diyebilirim...
    bu tv için tavsiye ederim bu ürünü keza benim gibi pekçok kişi yuksek çöz. film izleyeceğini var sayıyorum boyle bir tv aldıysanız...

http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/philips-hmp3000-hmp3000-mkv-media-player/productdetails.aspx?I_ID=54738

ek olarak tunçmatik amper korumalı bir çoklu priz aldım 35tl, s-linklerin fake koruma olduğunu öğrendim orjinal philips ise 60 imiş gerek görmedim..

ses sistemi, 3d ve ps3 deneyimi yaşayanlarda yorumlarını söylerse iyi olur...

• PFL5507K ile PFL5507H arasında ki farklar nedir?
  • K Modeli dahili receiver içeriyor,
    H modelinde bu eklenti yok, daha uygun fiyata satılıyor..

Dahili receiver çok tv izleyenler için tavsiye etmem, keza kanal geçişleri çok hızlı değil; aradaki farka biraz ekleyerek daha profesyonel bir hd receiver alınabilir...
    Ama K modeli kablo ve alet kalabalığı olmaması açısan az kullananlar iyi.
  • Işık sızması yok değil. Var. Ancak canlı modda ve belli sahnelerde görülebiliyor ancak.
    Clouding neredeyse yok.
    Ghosting iyi ayarlarla hiç yok. Şiir gibi maç izlemek tenis izlemek mümkün. Ancak pixel plus kapalı olmalı.
    İnput lag farketmedim. Konsol modunda gayet hızlı.
  • quote:

Conax modülle kullanan var mı tv'yi? Varsa hangi modulle kullandığını belirtebilir mi lütfen?

Bende smith conax ile kullandım. Gayet hızlı açıyor. Ancak TVnin kendi kanal geçişi yavaş ve menüleri kullanışsız. Bu arada Conax modül evde duruyor satabilirim..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.