Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

tv kuruldu. ölü piksel çıkmadı bu sefer. clouding de çok iyi durumda. hele o digitalversus un gösterdiği SVPA ile alakası yok. bu fiyattaki hiçbir lcd panel gibi kusursuz değil tabi ama ekranı simsiyah yapmadıktan sonra belli bile olmuyor.

Bu arada panelin markasını nasıl anlıyorsunuz yav. Büyüteçle baktım piksellerin desenini göremedim.

arkada beyaz etiketin üzerinde philips yazısının yanında 3xx ya da 4xx yazar.

dostum benimki 46" söylenenlere göre 46 ların hepsi samsung zaten . 3xx-4xx birşey göremedim. 5 le başlayan birşey var. Ama o sayı mı bilmiyorum.

edit: şimdi gördüm dikdörtgen içinde yazan sayıyı diyorsun sanırım. 397 yazıyor. yani samsung.

evet onu diyoruz.

ben 40 sanmıştım.

doğru diyorsununuz 46 ların hepsi samsung.

bugün bana gelende ölü piksel çıkmasa idi samsung - sharp demeden kullanacaktım ama nasip değilmiş.

belki gider vatandan görerek ve ölü piksel kontrolü yaparak alırım..

• Arkadaşlar USB veya disk üzerinden 3D filmi nasıl izliyorsunuz bende ekran ikiye bölünmüş olarak çıkıyor ve yanyana veya üst üste diye birleştiremiyorum çünkü hepsi pasif gözüküyor. 3D filmleri hangi formatta indiriyorsunuz ben mi yanlış bişi yapıyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: baehaa

2D yayını 3D'ye sorunsuz çeviriyor. USB üzerinden 3D izleme konusunda da sorun yaşamadım fakat internet üzerinden dizi izleyemiyorum :(

Kardeş sende hangisi var ve usb den 3D nasıl izliyorsun format falan önemli mi ne yapmam gerek ?
  • ben gayet usb'ye filmi atıyorum. (format önemsiz gibi) çalıştırıyorum. adjust tuşuna basıyor, geri gidiyor, 3d'yi aktifleştiriyorum. oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tv kuruldu. ölü piksel çıkmadı bu sefer. clouding de çok iyi durumda. hele o digitalversus un gösterdiği SVPA ile alakası yok. bu fiyattaki hiçbir lcd panel gibi kusursuz değil tabi ama ekranı simsiyah yapmadıktan sonra belli bile olmuyor.

Bu arada panelin markasını nasıl anlıyorsunuz yav. Büyüteçle baktım piksellerin desenini göremedim.

arkada beyaz etiketin üzerinde philips yazısının yanında 3xx ya da 4xx yazar.

dostum benimki 46" söylenenlere göre 46 ların hepsi samsung zaten . 3xx-4xx birşey göremedim. 5 le başlayan birşey var. Ama o sayı mı bilmiyorum.

edit: şimdi gördüm dikdörtgen içinde yazan sayıyı diyorsun sanırım. 397 yazıyor. yani samsung.

evet onu diyoruz.

ben 40 sanmıştım.

doğru diyorsununuz 46 ların hepsi samsung.

bugün bana gelende ölü piksel çıkmasa idi samsung - sharp demeden kullanacaktım ama nasip değilmiş.

belki gider vatandan görerek ve ölü piksel kontrolü yaparak alırım..

aslında tv yi birkaç saat kullanıp öyle iade etseydin yeni alacağın panelin sharp olursa ikisini karşılaştırırdın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ölü pikseli görünce moralim bayağı bozuldu. zaten işyerinden zar zor izin aldım. fazla vaktim yoktu. ups in kurye rezervasyonu olduğu için o gün gelmesi gerekiyordu. bu nedenle zaman kaybetmeden hemen ups i aradım. geldiler aldılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende vatandan 2200 e yanında 2 aktif gözlükle beraber 46pfl5507 aldım, dün kuruldu.
    yuksek çözünürlükte filmlerde tvnın kalitesini anlıyorsunuz veya hd kanallarda.
    Smart tv kullancağımı pek sanmıyorum zaten yetersiz menusu.

Tv oldukça iyi tam f/p ancak kafama takılan birşeyler var ağdan interneti ve laptopı gördü, ancak wirilessdan laptoptan film oynatamıyor mu? mutlaka hdmi dan mı bağlamılıyız?

USB'den, HD Constantin'i izledim görüntü çok iyi ancak altyazı yetersiz,
    sanırım iyi bir oynatıcı ve tv için taşınabilir bir 2.5" hdd almalıyım, laptoptan kontrol yetersiz...
    varmı bir oynatıcı tavsiyeniz?

Siz ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baehaa

ben gayet usb'ye filmi atıyorum. (format önemsiz gibi) çalıştırıyorum. adjust tuşuna basıyor, geri gidiyor, 3d'yi aktifleştiriyorum. oluyor.

Ben de yapıyorum aynısını ama olmuyor hangi siteden indiriyon filmleri bir de hangi model var sende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

bende vatandan 2200 e yanında 2 aktif gözlükle beraber 46pfl5507 aldım, dün kuruldu.

Tv oldukça iyi tam f/p ancak kafama takılan birşeyler var ağdan interneti ve laptopı gördü, ancak wirilessdan laptoptan film oynatamıyor mu? mutlaka hdmi dan mı bağlamılıyız?

sanırım iyi bir oynatıcı ve tv için taşınabilir bir 2.5" hdd almalıyım, laptoptan kontrol yetersiz...

Siz ne dersiniz

avi formatını windows sağ tık philipste oynat diyince direk oynatıyor. Ama 10gb lık mkv yi oynatamadım. Windows mkv yi zaten desteklemiyor. Power dvd 2012 video klasöründe sağ tık> play philips tv diyorum. tv filmin başlığı çıkıyor bekleme işareti çıkıyor ama film başlamadı. Benim router biraz takoz bant genişliği yetmemiş olabilir. Kablo da yok o kadar uzun. Sen dene istersen.

• 5007nin panelle 5507 nin samsung panel aynı mı acaba?
    hepsiburada dan alacağım mecburen, arkadaki kodu onaylatarak getirtme imkanım var mı acaba?
  • Arkadaslar bir tekno markette yonetici olarak calismaktayim. Müşterinin biri 32PFL5507h/12 modelini iade etti. Biz de arızalı ürünü philips yetkililerine teslim ederken bu bilgiyi onlarla paylaştım. Bana öyle şey olmaz dediler ve arkasında 395 yazan televizyonun arkasini açıp içerideki paneli gösterdiler. Panelde sharp yazıyordu. Bende orada bakakaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bende vatandan 2200 e yanında 2 aktif gözlükle beraber 46pfl5507 aldım, dün kuruldu.

Siz ne dersiniz

avi formatını windows sağ tık philipste oynat diyince direk oynatıyor. Ama 10gb lık mkv yi oynatamadım. Windows mkv yi zaten desteklemiyor. Power dvd 2012 video klasöründe sağ tık> play philips tv diyorum. tv filmin başlığı çıkıyor bekleme işareti çıkıyor ama film başlamadı. Benim router biraz takoz bant genişliği yetmemiş olabilir. Kablo da yok o kadar uzun. Sen dene istersen.

ustat laptoptan müzik oynatıyor... ama genel media kontrolu hikaye olucak sanırım, sadece laptop üzerinden youtubedan veya netten dizi film oynatıp wirelessdan tvde oynatmak iyi olabilirdi... neyse onları da hdmi, dan yapacağız sanırım...

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hmp3000-hmp3000-mkv-media-player/productdetails.aspx?I_ID=54738

şöyle bir ürün alıp yanına hdd ye atarım filmleri hep bağlı durur böylelikle
    olayı bitirmeyi düşünüyorum her film için uğraşamıcam yaw...

• quote:

quote:

Siz ne dersiniz

blueray lerde ve hddvd lerde "" philipste oynat" seçeneği yok" ...
    bluray ripler de ve .avi lerde altyazı problemli hatta hiç çıkmıyor...

bukadar çok video formatının ses ve altyazı formatının olduğu yerde
    en iyisi yukardaki gibi bir ürün alıp filmleri bu aletten oynatmak...

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaslar bir tekno markette yonetici olarak calismaktayim. Müşterinin biri 32PFL5507h/12 modelini iade etti. Biz de arızalı ürünü philips yetkililerine teslim ederken bu bilgiyi onlarla paylaştım. Bana öyle şey olmaz dediler ve arkasında 395 yazan televizyonun arkasini açıp içerideki paneli gösterdiler. Panelde sharp yazıyordu. Bende orada bakakaldım.

buyrun buradan yakın...

eeee ne yapacağız şimdi..

bende 400 yazandan almak için vatana uğramayı düşünüyordum..

sharp olduğunu nasıl anlayacağız..

Ekleme : en iyisi teknik servisi aramak. ama bilgi verirler mi ki..

Ekleme 2 : Hayırlı olsun bu arada @caver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 11 Ekim 2012; 21:36:15 >

• quote:

Arkadaslar bir tekno markette yonetici olarak calismaktayim. Müşterinin biri 32PFL5507h/12 modelini iade etti. Biz de arızalı ürünü philips yetkililerine teslim ederken bu bilgiyi onlarla paylaştım. Bana öyle şey olmaz dediler ve arkasında 395 yazan televizyonun arkasini açıp içerideki paneli gösterdiler. Panelde sharp yazıyordu. Bende orada bakakaldım.

ya boşverin sharp ı falan. Ben digitalversus un clouding resmini ve kendi tv mi gördükten sonra onların incelemesine güvenmiyorum. Arada o kadar abartılacak bir fark olduğunu da düşünmüyorum. Gidin teknomarketlerde bakın ikisine de.
    Şu anki tvmde clouding gayet iyi, ölü piksel yok, görüntü kalitesi de gayet tatmin edici. Fazla takmayıp tadını çıkarmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 11 Ekim 2012; 21:41:29 >

• quote:

quote:

ya boşverin sharp ı falan. Ben digitalversus un clouding resmini ve kendi tv mi gördükten sonra onların incelemesine güvenmiyorum. Arada o kadar abartılacak bir fark olduğunu da düşünmüyorum. Gidin teknomarketlerde bakın ikisine de.
    Şu anki tvmde clouding gayet iyi, ölü piksel yok, görüntü kalitesi de gayet tatmin edici. Fazla takmayıp tadını çıkarmak lazım.

Eve gelince dayanamayıp evdeki televizyonun arkasındaki etikete de baktım; 395 yazıyordu onda da. Tv'yi canlı moda aldıktan sonra arka ışığı sona dayayıp sizin için birkaç foto çektim. Bu digitalversus'un fotoğraflarına benziyor mu bir bakın bakalım

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI

• @edi1907
    telefonla çektin sanırım. Resimler iyi görünmüyor. Clouding olsa bile çok zor yakalarsın öyle. Her yer simsiyah
  • quote:

Gerçekten buyrun buradan yakın!

Bu 3xx,400 etiket kodu bilgisini foruma ben getirdim.AVS forumlarındaki uzmanın (adam gerçekten uzman görünüyor, çakmalardan değil!) şemasına bakarsanız 5xx7 serisinde 32 inçte sadece Samsung panel kullanılmış.Demek ki herşeyi sorgulamak gerekiyor bir soralım bakalım oraya ne diyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

valla benimki pixel dizilimi olarak sharp'a benziyor, buyrun tv'nin panelinden çektiğim fotoğraf:

arkadaki etikette de dikdörtgen içinde 400 yazıyor ki bu da doğruluyormuş galiba.

bu arada albani üstada üstad dememiz kimsenin zoruna gitmesin, kendisi buraya bir emek veriyor ve bunun da karşılığı budur.

ayrıca mesele daha çok bilmek değil, daha çok yardım etmektir.

panel kıyası konusunda ufak-tefek fikir ayrılıkları olabilir, oturup tartışılır ama "o'na da niye üstad diyorlar ki?" deyip, kestirip atmak haksızlık olur. üstad kötü bir öneride bulunmamış kimseyi yanlış yönlendirmemiş, sizin önerdiğiniz tv'ye kötü dememiş, almayın dememiş. o panel de iyi ama diğer panel daha iyi demiş.

sanırım bu sharp panel için 400-395 olayı kesin sonuç vermiyor. fotoğraf makinenizi makro moduna almanız, panelin minimum mesafeden fotosunu çekmeniz, fotoyu pc'de zoomlayarak pixel dizilimine bakmanız lazım.

eklediğim fotodaki gibi 8 li küme halindeyse sharp oluyor.

bunu almadan nasıl anlarım diyenler ise kutuyu açtırıp, tv'yi çalıştırtmadıkları sürece anlayamazlar gibi görünüyor. eh bu da pek mümkün değil, ancak teşhir ürünlerini almak isterseniz olabilir.

ama çok takmayın mesela albani ustada aksini iddia ediyor, samsung panelin daha iyi olduğunu söylüyor. illa ki söylediğinin bir dayanağı vardır. sharp için ise diğer arkadaşımızın verdiği yabancı site daha iyi diyor.

yani ikisi de iyidir, böyle ufak şeyleri kafanıza takmayın, keyfinize bakın.

yalnız tv'nin sesi çok tiz alacak olanlar bunu göz önünde bulundursunlar.

• quote:

quote:

quote:

Eve gelince dayanamayıp evdeki televizyonun arkasındaki etikete de baktım; 395 yazıyordu onda da. Tv'yi canlı moda aldıktan sonra arka ışığı sona dayayıp sizin için birkaç foto çektim. Bu digitalversus'un fotoğraflarına benziyor mu bir bakın bakalım

Benimki de güya Samsung panel ama bende de o incelemedekinden çok daha az var.Yalnız şunu unutmayalım.Test sonuçlarındaki bulutlanma vs sadece o belli cihaza aittir hepsinde ayni sonuç çıkacak diye bir şey yok!
    Not:Benim tecrübeme göre zaten arka ışık düzensizliklerinin en az göründüğü mod "Canlı",Sinema modunda vs daha çok görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.