Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pcde kmplayer ile acip media info dan codecleri gorebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Philips 5507H için yeni güncelleme geldi.Bende yükledim.Fakat ne gibi bir yenilik var onu hiç bilmiyorum :-). Çünkü tv izlemek oyle keyifliki bu televizyonda hiç bakmamıyorum hangi özelliğı var veya yok diye :-)

nereden geldi bu güncelleme??? nasıl alabiliriz indirebiliriz?
  • 5507 benimde güncelleme geldi otomatik olarak bende güncelledim ama ne değişti bilmiyorum
  • arkadaşlar
    kliksa dan 40pfl5507h 1650+%10 world puan ile aldım 1485 tl ye geldi.3-4 hafta oldu.
    panel şansıma 400 yani sharp çıktı:)
    smartv tv yavaş güncellemeyi zar zor yaptım. browser ında bir şeyler açmak çok zor. haberturk uygulamasındaki hiç bir videoyu açamadım.
    kablosuz klavye mouse set ini USB den bağladım sorunsuz çalışıyor.
    500 gb segate ti çatır çatır açıyor divx,mkv vs. hepsini çok hızlı açıyor. yalnız kendi gösterim programı çok sade info haricinde müdahale edemiyorsunuz. dual mkv lerin altyazısını çıkaramadım bir türlü.
    Ses biraz az gibi normal olarak duvardan yansıyıp geldiği için galiba.
    Bu TV almak için çok uğraştım sbahlara kadar int. gezmediğim yerli yabancı site kalmadı, en sonunda izmit darty de LG, Samsung ve panasonic plazma yı kıyasladım bunun görüntüsü çok canlı idi bu TV de karar kıldım. İyide yapmışım.
    3D deneyemedim henüz PTA 517 yi viaport electroworld de 120 TL ye alıyordum vazgeçtim, dışardan bir arkadaş çantasında getirecek yapabilirse.
    Laptop u HDMI dan bağladım Digitürkplay den maçları sorunsuz izliyorum...
    Panelde çıtır çıtır sesler var 1 saat açık kaldıktan sonra yapıyor. ama farklı zamanlarda çıtırdıyor belli bir standardı yok. Araştırdım normal dediler???
    Sizce de normal mi???

• Ben de 46pfl5007k yi geri verip 46pfl5507k siparişi verdim. Bu sefer bozuk piksel çıkmasa bari.

Bu arada teknosada 40pfl(sharp mıydı emin değilim) 46 pfl yi karşılaştırdım. Gözle görülür fark göremedim arada.

Yorumlara göre konuşursak. sharp panelin kontrastı, Samsungun da görüş açısı daha iyi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

5507 benimde güncelleme geldi otomatik olarak bende güncelledim ama ne değişti bilmiyorum

Philips Support Forum'daki bilgiye göre 0.92.0 versiyonda düzeltilen hatalar:

• HDMI 3D içerikten analog kanallara geçişte resim bozulması
    • Garip renkli alt yazılar
    • Kanal listesinde analog servislerin görünmemesi

imiş!

r7153, tv güncellemeyi kendi otomatik bulup uyarıyor tabii internete bağlı olması gerek.

Güncellemeden sonra sanki HD görüntüsü harika olan bir dizinin(Two and a Half Men) kalitesi düştü gibi geldi ama emin değilim!Böyle bir şey hisseden oldu mu?
  • bugün vatanda 40pfl5507k ya baktım. seri numara 400 dü. yani sharp panel

bir de 40pfl5007 ye baktım. 300 lü birşeydi.
  • Ben de 2000 tlye kliksadan almistim 1_2 gun geciktiler onun yetine 50gw30 aldim 1900 e dogru mu yaptim bilmiyorum sd mukemmel degil

• quote:

Orijinalden alıntı: fidelio76

Ben de 2000 tlye kliksadan almistim 1_2 gun geciktiler onun yetine 50gw30 aldim 1900 e dogru mu yaptim bilmiyorum sd mukemmel degil

bayağı methediyorlar gw serisini.

hayırlı olsun. başlığı var zaten. oradan bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bende 32 5507 ile aranıza katıldım, goruntu çok güzel ama usb den film arşivimi taktığımda bir çoğunda alt yazı sorunu ve desteklenmiyen ses dosyası diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: clra

Arkadaşlar bende 32 5507 ile aranıza katıldım, goruntu çok güzel ama usb den film arşivimi taktığımda bir çoğunda alt yazı sorunu ve desteklenmiyen ses dosyası diyor.

dts desteklemiyor philips. altyazılarda da sıkıntılı

eğer çok fazla dts li ve altyazılı dizi, film izliyorsanız kesinlikle tavsiyem medya oynatıcı almanız.
  • Teşekkür ederim sanırım media pleyr alacağım, gözlük almalımıyım bilmiyorum, zaten çok kelepir aldık teknosadan

• quote:

Orijinalden alıntı: clra

Teşekkür ederim sanırım media pleyr alacağım, gözlük almalımıyım bilmiyorum, zaten çok kelepir aldık teknosadan

evet çok iyi fiyata aldınız.

hayırlı olsun.

32 inch tv de 3d nasıl olur bilmiyorum. tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunibo

arkadaşlar
    kliksa dan 40pfl5507h 1650+%10 world puan ile aldım 1485 tl ye geldi.3-4 hafta oldu.
    panel şansıma 400 yani sharp çıktı:)
    smartv tv yavaş güncellemeyi zar zor yaptım. browser ında bir şeyler açmak çok zor. haberturk uygulamasındaki hiç bir videoyu açamadım.
    kablosuz klavye mouse set ini USB den bağladım sorunsuz çalışıyor.
    500 gb segate ti çatır çatır açıyor divx,mkv vs. hepsini çok hızlı açıyor. yalnız kendi gösterim programı çok sade info haricinde müdahale edemiyorsunuz. dual mkv lerin altyazısını çıkaramadım bir türlü.
    Ses biraz az gibi normal olarak duvardan yansıyıp geldiği için galiba.
    Bu TV almak için çok uğraştım sbahlara kadar int. gezmediğim yerli yabancı site kalmadı, en sonunda izmit darty de LG, Samsung ve panasonic plazma yı kıyasladım bunun görüntüsü çok canlı idi bu TV de karar kıldım. İyide yapmışım.
    3D deneyemedim henüz PTA 517 yi viaport electroworld de 120 TL ye alıyordum vazgeçtim, dışardan bir arkadaş çantasında getirecek yapabilirse.
    Laptop u HDMI dan bağladım Digitürkplay den maçları sorunsuz izliyorum...
    Panelde çıtır çıtır sesler var 1 saat açık kaldıktan sonra yapıyor. ama farklı zamanlarda çıtırdıyor belli bir standardı yok. Araştırdım normal dediler???
    Sizce de normal mi???

Çıtırtılar bende (46pfl5507k) de var..
    Ayrıca gözlük enpazarda 90 TL..

• arkadaşlar kliksadan 40pfl5507h alıp da samsung panel çıkan var mı.
  • hepsiburada.com da 2000tl ye düşmüş 46" 5507k Ben de kliksa dan 2200 ve 200lira world puanla almıştım. Bileydim burdan alırdım la
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-46-full-hd-3d-smart-led-televizyon-46pfl5507k/productDetails.aspx?productId=evph46pfl5507k&categoryId=163192

• Arkadaşlar merhabalar... Ben de 40PFL5527K var Usb'den 3D film izlemek istiyorum fakat usb'yi taktığımda ekranı ikiye bölünmüş olarak açıyor. Adjust tuşuna basıp 3D yanyana seçeneğini seçmek istiyorum fakat seçemiyorum çünkü bunların hepsi pasif gözüküyor... Usb den 3 boyutlu film izleyebilen var mı bir aydır bu sorunla uğraşıyorum kafayı yiyecem yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
  • merhabalar. ben de teknosa'dan 799TL'ye 32inç 5507 aldım.

görüntü kalitesi olarak gerçekten tatmin edici.

tek sorunum, smart tv üzerinden dizi sitelerinden dizi izleyememek. bir sitede videoları açıyor fakat tam ekran yaptığımda siyah ekranda ses geliyor sadece.

aranızda dizi sitelerinden izleme yapabilen var mı?
  • Evet aynı sorun bende de var izleyemiyorum... ama benim için diskten 3D film izleyebilmek daha önemli var mı aranızda izleyebilen ???
  • 2D yayını 3D'ye sorunsuz çeviriyor. USB üzerinden 3D izleme konusunda da sorun yaşamadım fakat internet üzerinden dizi izleyemiyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.