Şimdi Ara

PHILIPS 5XX7 SERİSİ BAŞLIĞI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
25.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

Lan lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum ya. 46fpl5007k yı ölü piksel gerekçesi ile hepsiburadaya iade etmiştim. Dedim çek verirler ben de onunla yenisini alırım diyorum. Bugün iade kabul edilmiş çek vermişler ama stok yok görünüyor şu an. Daha dün gece 5 tane vardı.

Kliksa dan 2200tl + %10 para iadesi ile 5507k alayım bari diyip çeki para iadesine dönüştürsem taksitle aldığım için limit aylık olarak açılacak. Diğer tv yi almaya limit yetmiyor bu sefer de. Ayrıca gözlük yok birşey yok. Kim izleyecek salonda 3d yi. Boşu boşuna fazladan para vermiş oluyorum 3d ye. Bankayı arayıp limiti artırmayı deneyelim bari.

Var bende bu aralar bir uğursuzluk da dur bakalım. Aldığım hdmi kablo da bozuk çıktı zaten.

Hocam bir soluklan önce. Otur şöyle.

Abdest al. İki rekat namaz kıl. Kendine gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Lan lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum ya. 46fpl5007k yı ölü piksel gerekçesi ile hepsiburadaya iade etmiştim. Dedim çek verirler ben de onunla yenisini alırım diyorum. Bugün iade kabul edilmiş çek vermişler ama stok yok görünüyor şu an. Daha dün gece 5 tane vardı.

Kliksa dan 2200tl + %10 para iadesi ile 5507k alayım bari diyip çeki para iadesine dönüştürsem taksitle aldığım için limit aylık olarak açılacak. Diğer tv yi almaya limit yetmiyor bu sefer de. Ayrıca gözlük yok birşey yok. Kim izleyecek salonda 3d yi. Boşu boşuna fazladan para vermiş oluyorum 3d ye. Bankayı arayıp limiti artırmayı deneyelim bari.

Var bende bu aralar bir uğursuzluk da dur bakalım. Aldığım hdmi kablo da bozuk çıktı zaten.

Hocam bir soluklan önce. Otur şöyle.

Abdest al. İki rekat namaz kıl. Kendine gelirsin.

Bunlar kesin ben tekrar almayım diye stoğu kaldırdılar. Ürünü verirken aynısını tekrar istiyorum diye belirtmiştim. Normalde günde 1 tane bile zor satılıyordu. 5 tane vardı. Hediye çekim yüklenince hepsi birden yok oldu. Tekrar geleceğini de sanmıyorum. 3d için de boşu boşuna 300 lira vermek istemiyorum. Kaldık böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 3 Ekim 2012; 13:41:40 >

• Vatanbilgisayar' da;

PHILIPS 46PFL5507K modelinin yanında 2 adet 3D gözlük hediyesi başladı. ( PTA517 )

40pfl5507K ve 40pfl5507H nin yanında da bir haftadır veriliyor bu gözlükler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Vatanbilgisayar' da;

PHILIPS 46PFL5507K modelinin yanında 2 adet 3D gözlük hediyesi başladı. ( PTA517 )

kliksa da %10 world puan var. World olanlar için o daha cazip bence. o gözlükler 86 lira.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orpiii -- 3 Ekim 2012; 16:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: NJ

Başka bir konuda yazmıştım ama burada "üstad", "guru", "master" bellenen kişilerin sözleri amentü gibi kabul edildiği için deyim yerindeyse sallanmadı.

Bu televizyonun 40" olanını özel yapan düşük fiyatına rağmen kullanılan konrast ve siyah değeri çok iyi olan SHARP panel idi. 40" olan ile ilgili değişik ülkelerden 4 inceleme yayınlandı. Hepsinde de SHARP panel vardı ve tam puana yakın skor aldı. (Kendinize bir sorun Samsung S-PVA panel bu panel ile birse niye hiç bir incelemeye Samsung panelli olanını yollamadı Philips?). Bu TV'de kullanılam S-PVA, Samsung'un düşük serilerinde kullanılan kontrast değeri sadece 2200:1 olan "traş" bir paneldir. Sharp'ta ise bu değer bir ölçüme göre 5000:1, bir ölçüme göre ise 5600:1.

Alın bu TV'nin ilk incelemesini yapan digitalversus, sırf S-PVA panel yüzünde verdiği 5 yıldızı geri çekip, 3'e indirmiş:

http://www.digitalversus.com/tv-television/philips-40pfl5507-p12906/philips-40pfl5507-tv-victim-of-its-own-success-n26310.html

Ben kendimde bunun 46" olanını düşünüyordum. Sırf o boyutta Sharp kullanılmıyor diye vazgeçtim. (40" ufak kalıyordu)

bilgilendirme için teşekkürler... ekim 3-4 hafta içinde tv almayı düşünüyorum kaliteli panel almak için ne yapmamız gerek

Alıntıları Göster
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orpiii -- 3 Ekim 2012; 16:28:51 >

• quote:

quote:

Vatanbilgisayar' da;

kliksa da %10 world puan var. World olanlar için o daha cazip bence. o gözlükler 86 lira.

hocam pta517 mi 86 lira?
    nerede satıldığınıda söyler misin ben bakındım ama göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orpiii

quote:

quote:

Vatanbilgisayar' da;

hocam pta517 mi 86 lira?
    izmir en pazar firmasında

al sana linki
    http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90145

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 3 Ekim 2012; 18:02:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

quote:

Orijinalden alıntı: orpiii

quote:

quote:

Vatanbilgisayar' da;

hocam pta517 mi 86 lira?
    izmir en pazar firmasında

al sana linki
    http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90145

burda bısıı dıkkatımı cektı pfl5507(eu) diyor uyumlu tvlerde.
    ne anlama geldıgını sormayayım dırek sunu sooleyın alıp da kullanan var mı problem yasatıyor mu?
    sevgiler

• ben aynı firmadan pta 507 aldım bu gayet menunum bu ürün yeni çıktı kullanan varmı bilmiyorum olmazsa firmaya telefon et bilgi verirler herhalde
  • bugün bende 40pfl5507h siparişi verdim.

bakalım sharp mı samsung mu panel çıkacak.

bir de 40pfl5507 i kliksadan alan arkadaşların panelleri hangi üreticinin.
  • bugün vatanda %25 kampanya var ve 2 şajlı gözlük yanında veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decsan

Son dönemde çok satılan bu seriyi bu başlıkta konuşsak iyi olur diye düşünüyorum..

Bende 46PFL5507 var..
    Sorusu olanları bilgim dahilinde cevaplayabilirim..

bazı 3D filmleri harddiskten açamıyorum. "dosya bulunamadı" diyor,ama aynı filmi samsungta açabiliyorum.
    bunun için güncelleme yada herhangi bir dosyamı indirmem gerekiyor?
  • quote:

bugün bende 40pfl5507h siparişi verdim.

ne çıktı panel???
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

quote:

ne çıktı panel???

daha teslim almadım işim dolayısı ile.

nasipse salı günü teslim edilecek. ama samsung da çıksa iade etmeyeceğim. onun paneli de fena sayılmaz. ama tabii ki gönlüm sharp dan yana.
  • quote:

quote:

Son dönemde çok satılan bu seriyi bu başlıkta konuşsak iyi olur diye düşünüyorum..

Bende 46PFL5507 var..

bazı 3D filmleri harddiskten açamıyorum. "dosya bulunamadı" diyor,ama aynı filmi samsungta açabiliyorum.

Filmlerin icerigi nedir
    divx ve xvid de sorun yok.
    mkv icersinde avc video ve ac3 sestede sorun yok.
    Acmaya calistiginiz dosyalari yazin bir bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ne çıktı panel???

daha teslim almadım işim dolayısı ile.

nasipse salı günü teslim edilecek. ama samsung da çıksa iade etmeyeceğim. onun paneli de fena sayılmaz. ama tabii ki gönlüm sharp dan yana.

cahilliğime verin ama neden sharp? veya samsungun dezavantajı ne? philips kendisi panel üretmiyormu da başkasından alıyor?

• quote:

quote:

quote:

Bende 46PFL5507 var..

Filmlerin icerigi nedir
    divx ve xvid de sorun yok.
    mkv icersinde avc video ve ac3 sestede sorun yok.
    Acmaya calistiginiz dosyalari yazin bir bakalim.

sadece
    yazıyor....

• R7153,bu linkte panel konusunda kapsamlı bilgiler var.

http://www.turke****.com/satforum/archive/index.php/t-508088.html
  • Philips 5507H için yeni güncelleme geldi.Bende yükledim.Fakat ne gibi bir yenilik var onu hiç bilmiyorum :-). Çünkü tv izlemek oyle keyifliki bu televizyonda hiç bakmamıyorum hangi özelliğı var veya yok diye :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.