Şimdi Ara

Philips 7101/12 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, philips 49 pus 7101/12 model televizyonunu 18 eylülde satın aldım. Evlilik öncesi alındığı için ilk 2 hafta neredeyse kullanılmadı. Tv yoğun olarak kullanılmaya başlandıktan sonra şöyle bir sıkıntımız oldu;
    Tv yayın açıkken durduk yere komple tv sesi kısılıyor. Bu ses kısılması anlık olmayıp tv kumandadan kapatıp açılmadan sorun düzelmiyor. Problemi devamlı yapmayıp bazen günde bir kere bazen gün aşırı bazen de 2-3 günde bir.
    Tv 1 ay dolmadan servise yolladım 1 haftaya yakın serviste kaldı fakat orada arızayı hiç yapmamış. Bana arızayı tekrar yaparsa digiturku komple tvde sokup başka bir yayın ile denememi söylediler. Bazen digiturk kutusuyla alakalı problemler olabiliyormuş. Tv servisten geldikten 2 gün sonra aynı sorunu yaptı. Digiturku komple sokup teledünya yayınıyla tv izlemeye başladım fakat aynı sorun teledünya açıķkende yaptı. Hatta tvnin youtube uygulamasında bile yaptı.
    Tv gecen çarşamba tekrar servise gitti ve daha bugune kadar orada arızayı yapmamış. Sizce neden kaynaklanabilir voltaj gerilimi evde çok düşük normalde 190 v. Gerilim var haliyle evde elektrik ile ilgili cihazlar kullanildigında 180e kadar düsüyor bununla alakalı olabilir mi ? veya tavsiyeleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer HDMI girişlerinde denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnswer23

Diğer HDMI girişlerinde denediniz mi?

Tabi hocam hem de kaç kere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bizde de var philips 6501 model eylülde satın aldık kullanır kullanmaz ses gidiyor kumandadan kapatırsak komple ancak ozaman duzeliyor servıs cagırdık ses gıttıgınde kameraya kaydedin ıspatlayın dedı kaydettık tekrar servıs cagıracagız....sizin sorun duzeldı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceila

Aynı sorun bizde de var philips 6501 model eylülde satın aldık kullanır kullanmaz ses gidiyor kumandadan kapatırsak komple ancak ozaman duzeliyor servıs cagırdık ses gıttıgınde kameraya kaydedin ıspatlayın dedı kaydettık tekrar servıs cagıracagız....sizin sorun duzeldı mı acaba?

hayır hocam düzelmedi. hatta sizin evde problem olabilir dediler (nasıl oluyorsa) annemin evine bıraktık 2 kere de orada yaptı aynı sıkıntıyı. Servisle görüştük muhtemelen bir kez daha alacaklar tvyi kontrole. Ama bu sefer iade ederlerse aynı şekilde ben kabul etmeyeceğim. Zaten ilk 1 ay içerisinde yollamıştık servise o yüzden yeni tv veya para iadesi isteyeceğim. İnsanların resmen aklıyla alay ediyorlar.
  • Aynen bizde de duzelme yok şimdide kendi kendine açılıyor tv...iadesını isteyecegiz başka care yok yenı tv de bu oluyorsa ileride ne sorunlarla karsılasacagız kım bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phılıps SHS5200 Ses Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Philips 58PUS7304 Ekran Problemi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.