Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EMOZEY

Mağazaya fiyat kontrolüne gittim 48 lik için yine aynı 2499 tl.Sabah bir hata oldu falan diyorlar. 2249 tl ye alırdım gercektende

Yanlışlık yok cardfinansa 2249 lira şu anda diğer kartlara 2499

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Şunu da belirtmeden geçmeyim.
    TV hareketli sahnelerde yavaş geldi. Acaba ayarlala ilgili bir sorun mu var ?
    Birde bu tv ile ilgili yabancı sitelede neden hiç inceleme yok ?

hareketli sahnelerde bazen takılıyor gibi ve hareket ederken arkasında iz bırakıyor mu bende de oluyor maalesef.dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum.
    normal hd yayınları hareketsiz sahnelerde iyi gösteriyor fakat hareketli sahnelerde çuvallıyor biraz özellikle sd yayınlarda bariz şekilde belli oluyor.

1-yazılımı güncelledim
    2-keskinliği arttırdım.
    3-perfect motion rate özelliğini maksimum yaptım (bu özellik neyse açıp kapadım arada hiç bi fark göremedim)

hiçbiri işe yaramadı. Herkeste mi böyle acaba yoksa bizimki arızalı mı diye düşünüyorum.

• 800 hz yazıyor nasıl 800 hz zaman bu tv.hareketli.görüntülerde cuvalliyorsa.vatanda.3 -4 philips tv arasında en hızlı buydu.ötekiler daha kötü idi.teknik servise tlf.açıp sorun bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D aktif olayı tamamen soğuttu beni şimdi,

İşletim sistemi benim için çok önemli değil, zaten Android box uydu alıcı ile kullanmayı düşünüyorum, ama 3D aktif gözlük çok pahalı ve aynı zamanda çok yorar
  • Tv nin kumandası maalesef arıza yaptı bugün.pil değiştirdim vs durum aynı.sadece birkaç fonksiyonu çalışıyor.yazılımı usb ye atıp güncelleme yap dedi servis.becerebilirsem yapıcam.

Şu anki ruh halimi tarif etmem mümkün değil, üründen acaip soğumuş durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bır suredır takıp edıyordum bu tv yı dun cardfınans ındırımını gorunce gıttım aldım
    forumda sıkayetler artmıs ınsallah pısman olmam
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    kutudan gozluk cıkmıyomu?
  • Bugün samsung 6470 almak için gittim mağazaya.Ancak 6470 6500 lb670 gibi modelleri 8109 ile kıyaslayınca cidden sadece tasarım ve malzeme kalitesiden bile 8109 ayrılıyor. Üst segment bi ürün oldugu anlasılıyor. Tesadüfen samsung elemanı arkadaşım da philips e servise geçmiş onunla biraz gezdik konustuk. 8109 a tekrar ikna oldum :) Kurulumuda ben yaparım testleri de yaparız detaylıca diyince tamam dedim. Ancak finansbank kartım yok yarın kredi kartı çıkarmayı denicem olmazsa axess karta 2500/9 alacagım. Samsung 6470 6500 tasarım ve malzeme olarak cok kötü. Plastik çerçevesi eski monitorlerinde olduug gibi parlak cerceve olması, ayaklarının metal gibi görünen ama tam manasıyla metal olmayan bi yapıda olması bilmiyorum bana çok basit göründü.Her ne kadar 8109 da bazı sorunlar çıksa da artık şansımıza diyip alacaığım.

kutudan 2 adet gözlük çıkmakta.
  • 2 senedir lg nin çerçevesiz modellerini takip ediyordum ama bugun bu tv yi görünce dayanamayıp aldım. Tasarımı cidden çok güzel card finans a % 10 indirimle 2250 tl ye 9 taksit aldım. Dilerim ki pişman olmam yarını sabırsızlıkla bekliyorum

• ben 8109'u 1 haftadır kullanıyorum. şu ana kadar bir sorun yaşamadım inşallah da yaşamam. tek uydudaki kanal silememe olayına kıl oldum. tabi ben tv ile çok vakit geçiren biri değilim. smart desen netten açar izlerim. 3d kullanmam. türkiye kupası maçınız izledim öyle takılma banding falan hissetmedim. ölü pixel falan da yok şükürler olsun. yalnız tvyi görenler tasarımını çok beğeniyorlar. tv şıklık bakımından muhteşem bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Harici Diskten Program Yüklemenin ve Smartı 1080p Olarak Kullanabilmenin Çözümü

Harici Diskten Program Yüklemek İçin

1. Install Developer Tools from Google Play (link:https://play.google.com/store/apps/d...developertools )
    2. In Developer Tools choose Show more apps in Google Play. App will "install" touch drivers to emulate other device and reboot TV.
    now you have access to new software in Google Play
    3. Install QuickShortcutMaker from Google Play (link:https://play.google.com/store/apps/d....quickshortcut )
    4. In QuickShortcutMaker choose Settings - Security and choose Unknown devices

Çözünürlük Yükseltmek İçin

Install Display Manager from Google Play (link:https://play.google.com/store/apps/d...displaymanager )
    Yes, its paid app but I know only this that can change resolution without rooting device.
    In DisplayManager change resolution to 1080p so should be for 1080p TV
    Screen Height: 1080
    Screen Wirth: 1920
    for 4k you must use 2160 and 3840

Paylaşım için telekkürler, ekran çözünürlüğü ile oynamadım ama flaştan apk kuruyorum çok iyi oldu bu ( file commander kurdum oradan görüyor apk ları ama normalde kurmuyordu)

İşine yaradıysa ne mutlu bana.

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende samsung 6470 dusunuyodum ikisi arasindaydim ama philips hem malzeme hem tasarim hem ozellik olarak cezbetti bugun gelcek bakalim insallah pisman olmayiz
    Cardfinansi ben gecenlerde cikartmistim subeden aninda veriyolar gecici kart gibi bisey hemen adiniza duzenliyolar 250 tl az para degil hemde karti kapatmak istediginizi soyletince kart aidati falanda almiyolar bilginiz olsun

• Bende dün 2249 tl ye 48 inç olanından aldım. Inşallah sorunsuz çıkar. Nasıl test edecegimide bilmiyorum.

• canmuratcan C kullanıcısına yanıt
    Sadece tasarımı mı hoşunuza gitti diye aldınız,yoksa görüntü ve diğer özelliklerini incelediniz mi?
  • Ben böyle bir tv görmedim, sokakta dilenciye sorsam Samsung, Lg al der, bildiklerinden degil duyduklarindan dolayı. kimse tv nin goruntusune bakmaz ismine ve reklamına gelir .eve gider husrana ugrar aldıgı tv den neden ya çok mat gösterir yada çok parlak , irtası yani tabiri caizse iyisi yok mu bunun var nedir PHILIPS 55pfs8109 derim. Artık tv alırken gıda mühendisi komşunuzu, tv tamircisi yanındaki tüpçünüzü aramayı bırakın onlarda piyasada ki reklamların ve bilinç altı msj kurbanı. Tv niçin alınır evde güzel bir görüntü kalitesiyle izlemek için. 3 4 mt tv uzaklaşın at gözlüklerini çıkarın tv öyle alın ;) 4 çekirdek abi smartı muhteşem akıllı kumandam var , ee görüntü kaliten var mı? O yok galiba :) O oyüzden 4 çekirdegin yanında birde android olsaydı birde muhteşem görüntü vermeyi sağlayan 16 bitlik bir oanelin olsaydı ozaman olurdu ! Peki bu hangi tv de var ? Sorumuzun cvb 55PFS7109 Android tv var uzun lafın kısası videoya bir göz atın derim.... saygılarımla

https://www.youtube.com/watch?v=XgINTD3Inmo

• Görüntü kalitesi elle ve sesle kontrol olmasi amblight olmasi çift uydu olması 48" olması ve card finans a ekstra % 10 indirim olması malzeme kalitesi alma sebebim oldu. Görüntü kalitesi gerçekten çok önde o kadar tv nin içinde ben burdayım diyor. Niyetim lg 670 ti ama nasip buymus. Inşallah pişman olmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: randa

kutudan gozluk cıkmıyomu?

kutu içeriğinde kaç tane var bilmiyorum sanırım 2 tane, ama ek olarak gözlük almak istersek maliyet yükselecektir. Ayrıca aktif gözlükler diğer gözlüklerden daha yorucu oluyor, ama bir de şu var, kaç tane 3D film izleriz ki arka arkaya
  • Herkese Selamlar Arkadaşlar ;

Ben bu tv yi bügun sipariş edeceğim ama düğünüm haziran başında inşallahh. Bu tv yi Özellikle internet üzerinden sipariş vermemin nedeni 14 günluk süre içersinde problem(ölü pixel vs) cıkarsa servis ile uğraşmadan direk iade edebilmemdi. Düğün haziranda olduğu için bu hakkı kaybetmiş mi olurum? böyle bir şeyin onune gecmek için tv geldiği gibi kurdurup bakıp daha sonra paketlemem daha mı iyi olur? 14 gunluk süre fatura kesildikten sonra başlıyor degil mi?

şimdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

Tv nin kumandası maalesef arıza yaptı bugün.pil değiştirdim vs durum aynı.sadece birkaç fonksiyonu çalışıyor.yazılımı usb ye atıp güncelleme yap dedi servis.becerebilirsem yapıcam.

Şu anki ruh halimi tarif etmem mümkün değil, üründen acaip soğumuş durumdayım.

Allahtan çorumdaki philips servisi kaliteli,bugün kumanda değişimi ve yazılım güncellemesi yaptılar sağolsunlar.

• hamucera kullanıcısına yanıt
    Hangi 3d göz yormuyor ki, fizikçiler 3d izlemenin beyinin çalışmasına ters etki ettiğini açıkladı ne aktif ne pasif hepsi aynı.söyle bir örnek vereyim araçla 80 km hızla ileri giderken aniden vitesi geriye tak beyinde aynı etkiyi yapıyor.şu bir gerçek en iyi 3d aktif gözlükle izlenir , pasif gözlükte çözünürlük %50 düşer bilgin olsun :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.