Şimdi Ara

philips 9603 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yakında philips in bu modelini almayı düşünüyorum.ilk etepta SD yayın için en güzel modellerden olduğunu düşünüyorum.ve pc sinyalini de 1080 olarak veriyor oluşu.fakat türkiyede en ucuz yerde 32 inç olanın fiyatı 3500ytl iken,ist.bil.de 2500ytl.diğer ürünlerde hep 200-300ytl far varken bu üründe 1000ytl fark olması bende şüphe uyandırdı.fikrinizi söylerseniz sevinirim.ayrıca philipsler nerde üretiliyor belirtirseniz karşılaştırma fırsatı da buluruz.teşekkürler şimdiden

• bunu kullanan bir arkadaş ciddi manada sorunlu olduğunu, başka cihaz denediğinde yine aynı sorunlarla karşılaştığını yazmıştı... Sorunu ne olduğunu hatırlamıyorum tam olarak bir arama yapın konunun arasında yazmıştı arkadaş mesajları tararsanız iyi olur konu başlıklarından ziyade...

bence lcd alacaksanız sony 40x3500, plazma alacaksanız pioneer 5080 alın en iyisini istiyorsanız...

İstanbul Bilişim'in olayı sitede gösterip ellerinde olmaması ve siz sorduğunuz zaman "o yok gelmeyecek şu modeli verelim" demesi, tel açıp sorun isterseniz modeli olup olmadığını, kısacası o fiyatlara fazla bakmayın....

(birde ürün kendi ithalatları, distribitör garantisi yok yani)
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker

bunu kullanan bir arkadaş ciddi manada sorunlu olduğunu, başka cihaz denediğinde yine aynı sorunlarla karşılaştığını yazmıştı... Sorunu ne olduğunu hatırlamıyorum tam olarak bir arama yapın konunun arasında yazmıştı arkadaş mesajları tararsanız iyi olur konu başlıklarından ziyade...

bence lcd alacaksanız sony 40x3500, plazma alacaksanız pioneer 5080 alın en iyisini istiyorsanız...

İstanbul Bilişim'in olayı sitede gösterip ellerinde olmaması ve siz sorduğunuz zaman "o yok gelmeyecek şu modeli verelim" demesi, tel açıp sorun isterseniz modeli olup olmadığını, kısacası o fiyatlara fazla bakmayın....

(birde ürün kendi ithalatları, distribitör garantisi yok yani)
    Philipsin bunda 3 sene önce 9830 modelini satıp, şu an 9603 modelini çıkarması ilginç.Philps TV'nin CRT'sini severim ama LCD'de gereksiz yere pahalı ve Sony yada Samsung kadar kaliteli değil diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Philipsin bunda 3 sene önce 9830 modelini satıp, şu an 9603 modelini çıkarması ilginç.Philps TV'nin CRT'sini severim ama LCD'de gereksiz yere pahalı ve Sony yada Samsung kadar kaliteli değil diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    philips in bu seneki serileri IPS panelli ve yakındada sharp panelli olacak.yani cıtayı yükseltti tabi fiyatlarada yansıyor bu...philips in işlemcileri her zaman üst sınıftır...

http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037594,62041597-2,00.htm

• SD yayın için en güzel görüntü veren lcdlerin basında gelir bu model.
    Arkadaslar baska modellerle karistiriyor olabilir o kadar model ismi var ki.
    Ama bu 9603 için kötü lcd diyebilecek adam yoktur.

Lcd de philips zaten lider teknolojiye sahip o yüzden için rahat olsun...
    Üretim yerleri hakkında bilgim yok.
    Ama hollanda firmasi..

quote:

Orjinalden alıntı: hamsiogli

arkadaşlar yakında philips in bu modelini almayı düşünüyorum.ilk etepta SD yayın için en güzel modellerden olduğunu düşünüyorum.ve pc sinyalini de 1080 olarak veriyor oluşu.fakat türkiyede en ucuz yerde 32 inç olanın fiyatı 3500ytl iken,ist.bil.de 2500ytl.diğer ürünlerde hep 200-300ytl far varken bu üründe 1000ytl fark olması bende şüphe uyandırdı.fikrinizi söylerseniz sevinirim.ayrıca philipsler nerde üretiliyor belirtirseniz karşılaştırma fırsatı da buluruz.teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

SD yayın için en güzel görüntü veren lcdlerin basında gelir bu model.

Ama hollanda firmasi..

quote:

arkadaşlar yakında philips in bu modelini almayı düşünüyorum.ilk etepta SD yayın için en güzel modellerden olduğunu düşünüyorum.ve pc sinyalini de 1080 olarak veriyor oluşu.fakat türkiyede en ucuz yerde 32 inç olanın fiyatı 3500ytl iken,ist.bil.de 2500ytl.diğer ürünlerde hep 200-300ytl far varken bu üründe 1000ytl fark olması bende şüphe uyandırdı.fikrinizi söylerseniz sevinirim.ayrıca philipsler nerde üretiliyor belirtirseniz karşılaştırma fırsatı da buluruz.teşekkürler şimdiden

arkadaşlar yorumlar için sağolun.yokmu başka fikirleri olan?bu modelden alacak olan arkadaşlara büyük faydası olur çünkü.bilhassa ALBANİ ustadan değerli yorumlarını bekleriz

• quote:

SD yayın için en güzel görüntü veren lcdlerin basında gelir bu model.

Ama hollanda firmasi..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Bu modeli alıp beğenmeyen bir arkadaşın postlarını kopyalıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulmutlu1

yaklaşık 20 gün önce 9603 aldım. Dün mağazaya iade ettim. bence bu tv den uzak durun. statik görüntülerde mükemmel performans göstermesine rağmen İşin içine hareket girince gerçekten çok başarısız. Ekranda oluşan dalgalanmalar, nesnelerin etrafında oluşan hareler çok rahatsız edici. Düşünün bu hd yayınlarda bile oluyor. Hatta blu ray filmlerde bile. Spiderman 3 blueray filmi ps3 ile birlikte 9603 te izlediğimde örümcek adamın binadan binaya atlama sahnelerinde örümcekadam kayboluyordu , silikleşiyordu. 100 hzyi kapattım. bütün özeelikleri teker teker değiştirerek denedim ama sorunun önüne geçemedim. Aynı filmi aldım. Samsung 40f86bd de denedim bahsettiğim sorunla karşılaşmadım.Görüntü belki biraz daha cansızdı ama hareketli görüntülerde hiç bir kusur yoktu. Sd yayınlarda da diğer lcdlerden hiçbir üstünlüğü yok. Hatta sd de f86 daha iyi diyebilirim. Bilmiyorum belki bana gelen 9603'ün sorunları vardı ama(ki hiç zannetmiyorum) bu tv beni hayal kırıklığına uğrattı. Şu anda 9603 ün yerine panasonic py 700 koydular eve . bu televizyonda evlerden ırak olsun. tüplü tvden bi farkı yok. benim plazma ve lcd teknollojilerine inancım kalmadı:) şimdi f86 alıp olayı kapatmayı düşünüyorum.

quote:

Bugün playstation'ı ve blueray filmi alıp mağazaya gittim.filmi takıp samsung 40a656 da denedim sonuç oldukça iyiydi.iade ettiğim 9603 te hareketli sahnelerde yaşadığım sıkıntıları samsungda göremedim. bazı sahnelerde ufak tefek dalgalanmalar oluyor yine ama rahatsız edici derecede değil. Siparişini verdim bekliyorum. Bu arada mağazaya gittiğimde bana gelen 9603 te sorun olup olmadığını anlamak amacıyla filmi birde 9603 te test ettik. Evde yaşadığım sıkıntıların aynısı tekrar etti.Sonuç yine hüsran. Artık 9603lerde bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Ben aynı filmi philipsin eski bir modeli olan 7642 de denemiştim.Sonuç gerçekten çok iyiydi.Bu nasıl teknolojik gelişim anlayabilmiş değilim hala. Philipsin en son modelini alıyoruz ve eskiyi arıyoruz. Son olarak diyeceğim şudur ki 9603 ü alacak arkadaşlar dikkatli olsunlar.

quote:

9603'e iyi diyenler eminim ki özelliklerine bakarak bu yorumu yapıyorlar. Ben bu tvye bir hafta dayanabildim ve iade ettim.Çok sorunlu bi tv.Sd yayınlarda iyi diyenlere hareketli görüntülere dikkat etmelerini ve mümkünse bu tvden uzak durmalarını tavsiye ederim.Blue rayde filmde bile hareketli görüntülerde sıkıntı yaşadım.x3500 ü sd ve hd olarak mağazada test ettim. orada hoşuma gitmemişti .Tabi çoklayıcıların ve tv ayarlarının etkisi olabilir. A656 ise benim son tercihim ve açıkçası çok memnunum. F/P olarak 3 ü arasında en iyi seçim olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 29 Temmuz 2008; 19:22:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Fw855C Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Belki biraz haklılık payı olabilir

http://whathifi.com/Review/Philips-37PFL9603/

eksi hanesinde fazla harekette bocalaması gibi bir laf var....

• quote:

Belki biraz haklılık payı olabilir

http://whathifi.com/Review/Philips-37PFL9603/

eksi hanesinde fazla harekette bocalaması gibi bir laf var....

Alıntıları Göster
    Colours are vibrant and natural
    In practice, the '9603 gets an awful lot right. Watching fast-moving sport via the integrated digital tuner, we're impressed by the picture's stability, though during the most violent motion there's evidence of hard-working processing. Colours are vibrant and natural, and skin-tones convince

senin yazdıgın sayfadan alıntı:

HIZLI hareketli sport karsilasmaları digital aletten (uydu) resimin stabiliti yani resimdeki kaymama ve seçilebilirlik hakkında çok etkimendik , en siddetli hareketli görüntülerde bile sıkı çalışan bir sistemin varlıgına dair iyi kanıtlar var. vs vs.

Simdi bu cihaza hareketli görüntülerde zayıf diyebilmek zor...

• quote:

Colours are vibrant and natural
    In practice, the '9603 gets an awful lot right. Watching fast-moving sport via the integrated digital tuner, we're impressed by the picture's stability, though during the most violent motion there's evidence of hard-working processing. Colours are vibrant and natural, and skin-tones convince

senin yazdıgın sayfadan alıntı:

HIZLI hareketli sport karsilasmaları digital aletten (uydu) resimin stabiliti yani resimdeki kaymama ve seçilebilirlik hakkında çok etkimendik , en siddetli hareketli görüntülerde bile sıkı çalışan bir sistemin varlıgına dair iyi kanıtlar var. vs vs.

Simdi bu cihaza hareketli görüntülerde zayıf diyebilmek zor...

Alıntıları Göster
    valla eksi hanesinde şu cümle var "Occasionally flustered by fierce motion"

buda bazen yoğun hareketli sahnelerde bocalıyor gibi birşeye geliyor....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

OCCASIONALLY; Yani ara sıra, bazen

Bazen, ara sıra çok çok hızlı harektlerde takılma olabiliyor diyor ama çok çok hızlı aşırı hızlı görüntülerde.
    Onu da eksi olarak düsmek biraz insafsızlık olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 29 Temmuz 2008; 22:29:21 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

OCCASIONALLY; Yani ara sıra, bazen

Bazen, ara sıra çok çok hızlı harektlerde takılma olabiliyor diyor ama çok çok hızlı aşırı hızlı görüntülerde.
    Onu da eksi olarak düsmek biraz insafsızlık olur...

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar

1-Phil 9x serileri>IPSalpha modüllüdür(Sharp modüller ilerde takılacaktır,yada anlaşma iptal edilecektir,
    maliyet meselesi!!!
    IPSa daha uygun ama,AVS modüller aynı değildir!
    Sanırım Phil maliyeti aşağıda tutabilmek içinde;IPSa yi tercih etti+ kendi bünyesinde olan NXP nin>>>PNX5100Chipset i kullanılıyor
    (VideoPostProcessor olarak)>>MAPP(MotionAccuratePictureProcessing) denilen>>hareketli sahnelerdeki hızlandırma işlemi....

5100Chipset>>2 bölümden oluşuyor(bir önceki işlemci ise PNX8500 idi)
    A) De-interlace/NR/PIP/AV Processing
    B)Film-judder/MotionBlur/VideoEnhancement

işlemleri yapılmaktadır.

1.kısımdaki işlemler PNX85xx ile yapılıyor(8541Chipset)>>burada resim 1080i ye kadar çıkabiliyor(eski Phil lerdeki
    sıkıntı burada idi!!!)

5100Chipset ile 1080p başarılı oluyor+

-17-bit görüntü işlenmesi ise "palavra" yada marketing-tool olayı her zamanki gibi(bu hastalık Phil ede geçmiş anlaşılan Korelilerle
    ortak olduktan sonra,gerçi şimdi LGD den boşandı ama hastalık sirayet etmiş vaziyette )
    -10-bit işleniyor belki+4-bit te Chipset vasıtasıyla olsa 14-bit işleniyor en fazla(buda şüpheli hala)>>USA dan prof.testi henüz gelmedi bunun!

Ancak işlemci;bazı işlemleri son derece başarılı yapıyor+

2-Sharp ile olan modül anlaşması sürpriz şekilde 9x/7x serisinde IPSa olarak değişti ama benim tahminim 2009 ve sonrası için Sharp olacaktır,çünkü
    en başta Sony olmak üzere,Tosh,Pio,Mitsu,JVC dahil bütün Japon üreticiler Sharp modül kullanacaklardır(2009 dan başlayarak>>2010/12 dönemine kadar)
    2012 den sonra ise bir tek Japonyada Sharp ve kapanmazsa IPSa kalacaktır TFT-LCD üreten!!!

3-Phil hak.uzman yorumlarından ziyade,ben daha çok kullanıcı yorumlarına bakıyorum!!
    USA da bu TV neredeyse hiç satılamıyor!!!Fiyatından dolayı!!!
    Avrupada ise yine yerlerde sürünüyor Phil firması!!tabi yine fiyatından dolayı!

Üretici olmadığı için TV konusunda,bütün üretim safhaları fason ve LGD dahil bir çek tesislerde yapılmaktadır,buda maliyetlerinin
    aşırı artması demektir;
    Dolayısıyla sizlerde dikkat etmişseniz,Phil TV ler dünyada,en pahalı TV lerdir,NEDEN!!(Sharp/USA version ların bazı serileri hariç)

4-İşlemci ve Motion-flow olayına gelirsek>>burada ciddi olarak 2 kesim vardır
    --bazı kullanıcılar,motion larda son derece sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar(hemde çok ciddi!!!!)>>bunların bir kısmı TV leri değiştiriyor(müşteri memnuniyetsizliği
    veya arıza durumlarından!!)
    --bir diğer kesim ise motionlarda sorun yok;judder/flicker free diyorlar!!

5-Bu arada Phil F/W ile bunları aşmak istiyor,ama Türkiye de F/W olayı hikaye,kim yapıyor bunu???

6-Benim izlediğim kadarıyla,motion bu işlemcide sorunlu(ya çok yada az,ama kesinlikle,bu kadar kullanıcı motion lardan
    şikayet etmez!
    --bu arada çok pahalı olan 9x serisi için zaten çok fazlada yorum gelemiyor,çünkü kullanan az!!!

7-F/W ile aşılabilecek işlemler var,aşılamayacak işlemler var,bir kere 5100Chipset yeni bir ürün!!
    Bu konuda ilerleyen zamanlarda durum daha net olur,ama Türkiye açısından bakınca bu kadar para
    verilecek bir ürün değildir 9x serisi!!! """yada en azından bugün için bu para verilmez"""

8-Phil ayrıca global pazarlarda çok ciddi gerileme içindedir,ortağı LGD den ayrıldı,yola tek devam ediyor ama skıntılar devam ediyor!
    USA pazarından resmen bir ara çıktılar,şimdi yeniden hem local-partner ve hemde kendi markaları ile yeniden yapılanarak giriyorlar!

IPSa modüllede ne kadar başarılı oalcaklar belli değil,çünkü IPS a lar iyi panel ama,müthiş işlemci seçiyor,Siyahlar başarılı değil hala!
    Phil bunu ilave katman+işlemci ile oldukça aşmış görünüyor ama aynı modülü kullanan Hitac ise W000UT1 ler ile harika yarattı!!
    Pany ler ise en son seri LCD leri olan LXD/LZD serilerinin sadece en üst seride iyi iş çıkarabildiler!

Phil in,IPSa modülle ne kadar başarılı olacağı şimdilik meçhul,kaldıki yarın Sharp a geçerse yine bir karışıklık olabilir v.s v.s

Phil 9x alacaklar bence ciddi olarak düşünsünler,nasılsa fiyatlar artmıyor sürekli geriliyor!bir süre bekleyip almak daha uygun olur++

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    9603 serisi bir tv alıp gözlemlerini paylaşan bir arkadış T.F. de ki topic'inden bir kopya veriyorum ilgili arkadaşlara faydalı olacaktır.

LCD yi doğubanktan aldım..Kafamda LCD tv vardı ama açıkçası orada PZ85 i çok beğendim..Ancak bu yansıma problemi hep canımı sıktığından vazgeçtim..Hepsini sd yayınlarda seyretmeye özen gösterdim..Sony nin d serisi idi yanılmıyorsam 9603 ile yanyana duruyordu..Kopya bir dvd bond filmi vardı ikisindede..aradaki fark çok ama çok belirgindi..İnanın 9603 de bond çıkıp gelecek zannettim..

9603 e gelince..bu sefer tasarım mükemmel olmuş..internet bağlantısı ile PC nizden resim gönderip lcd de izleyebiliyorsunuz..DVD yada HD yayınlarda kimsenin şüphesi olmasın mükemmel zaten.Gelelim sd yayınlara..Bir LCD de bundan daha iyi bir görüntü alınabileceğini pek sanmıyorum.. Laf üretmektense resim ürettim..Bir adet ekledim..fotoğrafları flaşlı çektim ...bir adet ekledim..diğerleri rapidden indirebilirsiniz..Bizden ve dünyadan çeşitli kanallardan görüntüler var..receiwerın menü yazılarını dahi ekledim..tabi görüntü gelen yayının kalitesine göre farklılıklar gösteriyor..

Amblight konusuna gelince..tabiki olmazsa olmaz değil.Acak sağa ve sola monte 2 floresandan da ibaret değil..gerçekten farklı bir ambiyans veriyor..resimde görüleceği gibi lcd demonte aziyette..ünitede daha iyi bir ambiyans sağlayacak kanısındayım..ayrıca bu modelde istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz..kumandada tek tuşu var..kapatabiliyorsunuz..kumandasıda çok şık ve çok kullanışlı..aynı şekilde açılışta dil ve diğer ses görüntü seçeneklerini size resimlerle ve sesle sunuyor tercihinizi kolaylaştırıyor..

Teknik verilere gelince..100 hz görüntüyü bozmuyor bu modelde..gayet iyi çalışıyor..Her ne kadar yalan densede 2 ms ve hereketlere tepkisi panelin çok iyi..Renk 2250 trilyon..bunu sayamam ama renkler muhteşem..Naturel motion olayı endini belli ediyor..17 bit resim işlemcisi var..bununda etkisi büyük olsa gerek..

fiyatına gelince normal distribitör bazlı bayilerde 5000 YTL nin üzerinde..doğubanktan 4250 YTL 10 taksite aldım..Esprisi şudur..eğer aldığınız yeri biliyorsanız yada sağlamsa sonuçta o ilde bir servisi vardır..Arıza da o servise gidiyorsunuz..distribütörün ise 10 servisi vardır..Çok büyük arızada her ikisindede İstanbula gönderiliyor..

3 aydır takip ediyorum..Forumları vede teknolojik marketleri..Sonuçta bu marka ve model nasipmiş..

Ben en beğendiğim resmi ekledim.Merak edenler altta verdiğim rapid linkinden diğer kanallarla ilgili resimleri indirebilir..resimli anlatımlardan ben çok faydalandım..benimde karasızlara bir katkım olsun istedim..

Burada üyelere içtenlikle yardımcı olmaya çalışan bilgisinden birikiminden şüphe duymadığım..Mesaj olsun PM olsun üşenmeden cevaplayan ve bildiklerini paylaşan @albenez ustaya da çok teşekkürler ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myehram -- 30 Temmuz 2008; 12:08:26 >

• bende çok teşekkür ediyorum ALBANEZ ustaya.gerçekten bizlere çok faydalı ve gerçek bilgiler veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

İyi akşamlar

1-Phil 9x serileri>IPSalpha modüllüdür(Sharp modüller ilerde takılacaktır,yada anlaşma iptal edilecektir,
    maliyet meselesi!!!
    IPSa daha uygun ama,AVS modüller aynı değildir!
    Sanırım Phil maliyeti aşağıda tutabilmek içinde;IPSa yi tercih etti+ kendi bünyesinde olan NXP nin>>>PNX5100Chipset i kullanılıyor
    (VideoPostProcessor olarak)>>MAPP(MotionAccuratePictureProcessing) denilen>>hareketli sahnelerdeki hızlandırma işlemi....

5100Chipset>>2 bölümden oluşuyor(bir önceki işlemci ise PNX8500 idi)
    A) De-interlace/NR/PIP/AV Processing
    B)Film-judder/MotionBlur/VideoEnhancement

işlemleri yapılmaktadır.

1.kısımdaki işlemler PNX85xx ile yapılıyor(8541Chipset)>>burada resim 1080i ye kadar çıkabiliyor(eski Phil lerdeki
    sıkıntı burada idi!!!)

5100Chipset ile 1080p başarılı oluyor+

-17-bit görüntü işlenmesi ise "palavra" yada marketing-tool olayı her zamanki gibi(bu hastalık Phil ede geçmiş anlaşılan Korelilerle
    ortak olduktan sonra,gerçi şimdi LGD den boşandı ama hastalık sirayet etmiş vaziyette )
    -10-bit işleniyor belki+4-bit te Chipset vasıtasıyla olsa 14-bit işleniyor en fazla(buda şüpheli hala)>>USA dan prof.testi henüz gelmedi bunun!

Ancak işlemci;bazı işlemleri son derece başarılı yapıyor+

2-Sharp ile olan modül anlaşması sürpriz şekilde 9x/7x serisinde IPSa olarak değişti ama benim tahminim 2009 ve sonrası için Sharp olacaktır,çünkü
    en başta Sony olmak üzere,Tosh,Pio,Mitsu,JVC dahil bütün Japon üreticiler Sharp modül kullanacaklardır(2009 dan başlayarak>>2010/12 dönemine kadar)
    2012 den sonra ise bir tek Japonyada Sharp ve kapanmazsa IPSa kalacaktır TFT-LCD üreten!!!

3-Phil hak.uzman yorumlarından ziyade,ben daha çok kullanıcı yorumlarına bakıyorum!!
    USA da bu TV neredeyse hiç satılamıyor!!!Fiyatından dolayı!!!
    Avrupada ise yine yerlerde sürünüyor Phil firması!!tabi yine fiyatından dolayı!

Üretici olmadığı için TV konusunda,bütün üretim safhaları fason ve LGD dahil bir çek tesislerde yapılmaktadır,buda maliyetlerinin
    aşırı artması demektir;
    Dolayısıyla sizlerde dikkat etmişseniz,Phil TV ler dünyada,en pahalı TV lerdir,NEDEN!!(Sharp/USA version ların bazı serileri hariç)

--bazı kullanıcılar,motion larda son derece sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar(hemde çok ciddi!!!!)>>bunların bir kısmı TV leri değiştiriyor(müşteri memnuniyetsizliği

5-Bu arada Phil F/W ile bunları aşmak istiyor,ama Türkiye de F/W olayı hikaye,kim yapıyor bunu???

6-Benim izlediğim kadarıyla,motion bu işlemcide sorunlu(ya çok yada az,ama kesinlikle,bu kadar kullanıcı motion lardan
    şikayet etmez!
    --bu arada çok pahalı olan 9x serisi için zaten çok fazlada yorum gelemiyor,çünkü kullanan az!!!

7-F/W ile aşılabilecek işlemler var,aşılamayacak işlemler var,bir kere 5100Chipset yeni bir ürün!!
    Bu konuda ilerleyen zamanlarda durum daha net olur,ama Türkiye açısından bakınca bu kadar para
    verilecek bir ürün değildir 9x serisi!!! """yada en azından bugün için bu para verilmez"""

8-Phil ayrıca global pazarlarda çok ciddi gerileme içindedir,ortağı LGD den ayrıldı,yola tek devam ediyor ama skıntılar devam ediyor!
    USA pazarından resmen bir ara çıktılar,şimdi yeniden hem local-partner ve hemde kendi markaları ile yeniden yapılanarak giriyorlar!

IPSa modüllede ne kadar başarılı oalcaklar belli değil,çünkü IPS a lar iyi panel ama,müthiş işlemci seçiyor,Siyahlar başarılı değil hala!
    Phil bunu ilave katman+işlemci ile oldukça aşmış görünüyor ama aynı modülü kullanan Hitac ise W000UT1 ler ile harika yarattı!!
    Pany ler ise en son seri LCD leri olan LXD/LZD serilerinin sadece en üst seride iyi iş çıkarabildiler!

Phil in,IPSa modülle ne kadar başarılı olacağı şimdilik meçhul,kaldıki yarın Sharp a geçerse yine bir karışıklık olabilir v.s v.s

Phil 9x alacaklar bence ciddi olarak düşünsünler,nasılsa fiyatlar artmıyor sürekli geriliyor!bir süre bekleyip almak daha uygun olur++

Selamlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: albani

Bu çok ciddi bir çelişki değil mi, eğer hareketli sahnelerde bu kadar sorun varsa ürün direk geri gider x3500 yada pioneer olarak gelir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Bu çok ciddi bir çelişki değil mi, eğer hareketli sahnelerde bu kadar sorun varsa ürün direk geri gider x3500 yada pioneer olarak gelir

Alıntıları Göster
    5603 modelinin kasasındaki etiketlerde sharp panelle ilgili yazılar mevcut ..gecen gun baktım uzaktan yakına gidip bakamadım kelimelere....en kısa zmanda bakacagım ne demek istedine

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

5603 modelinin kasasındaki etiketlerde sharp panelle ilgili yazılar mevcut ..gecen gun baktım uzaktan yakına gidip bakamadım kelimelere....en kısa zmanda bakacagım ne demek istedine

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı:

Bu modeli şirketimizden bir arkadaşa baktık geçen gün. 32PFL9603D
    Birlikte neredeyse tüm alışveriş merkezlerini doğubankı + İB gezdik

Philips Shop ları fiyat olarak saymıyorum. Çok yukarıdalar. Ha bu arada Mediamarktta da vardı bundan. Orasıda fiyatta pahalı kaldı.
    Doğubankta Atak Elektronik cihazı temin ediyordu. Ancak fiyat olarak aynısı veren (ki taksitli alacaktık DB de bu yoktu.) ve bize daha güvenilir gelen İB den cihazı aldık. (2500 YTL / 12 WorldCard)
    Almak isteyenlere duyurulur stok sayılarını bilmiyorum ama bu saydığım yerlerde cihaz var. Bu kadar yaygın olacağını sanmıyordum ama heryerde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dataminer

quote:

Orjinalden alıntı:

Bu modeli şirketimizden bir arkadaşa baktık geçen gün. 32PFL9603D
    Birlikte neredeyse tüm alışveriş merkezlerini doğubankı + İB gezdik

Philips Shop ları fiyat olarak saymıyorum. Çok yukarıdalar. Ha bu arada Mediamarktta da vardı bundan. Orasıda fiyatta pahalı kaldı.
    Doğubankta Atak Elektronik cihazı temin ediyordu. Ancak fiyat olarak aynısı veren (ki taksitli alacaktık DB de bu yoktu.) ve bize daha güvenilir gelen İB den cihazı aldık. (2500 YTL / 12 WorldCard)
    Almak isteyenlere duyurulur stok sayılarını bilmiyorum ama bu saydığım yerlerde cihaz var. Bu kadar yaygın olacağını sanmıyordum ama heryerde var.

Alıntıları Göster
    sn proffesor,

ben ps3 kafe işletmecisiyim. Dükkanımda sony d3500, tosh 46xf351, samsung f86 evimde de a656 var. Müsade edersen biraz tv ayarlarından anlayayım:) Bazıları gibi kağıt üstündeki verilere bakarak konusmuyoruz, her tvyi bizzat blueray-dvd-hd-sd performanslarına göre ayrı ayrı test ediyorum. amacımız burda forumdaşların mağdur olmasının, bir ürüne ederinden fazla para ödemesinin önüne geçmek. Buyuk ihtimalle sen 9603 alan ve aldıgı ürüne toz kondurmayan modellerdensin:) Eğer 9603 aldıysan ve hareketli görüntülerdeki sorunlarından rahatsız olmadıysan(ki bu senın pek dikkatli olmadığını gösterir) güle güle kullan. Ama rica edicem boş konuşup ürünü almaya niyeti olan arkadaşları yanıltma.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulmutlu1

sn proffesor,

ben ps3 kafe işletmecisiyim. Dükkanımda sony d3500, tosh 46xf351, samsung f86 evimde de a656 var. Müsade edersen biraz tv ayarlarından anlayayım:) Bazıları gibi kağıt üstündeki verilere bakarak konusmuyoruz, her tvyi bizzat blueray-dvd-hd-sd performanslarına göre ayrı ayrı test ediyorum. amacımız burda forumdaşların mağdur olmasının, bir ürüne ederinden fazla para ödemesinin önüne geçmek. Buyuk ihtimalle sen 9603 alan ve aldıgı ürüne toz kondurmayan modellerdensin:) Eğer 9603 aldıysan ve hareketli görüntülerdeki sorunlarından rahatsız olmadıysan(ki bu senın pek dikkatli olmadığını gösterir) güle güle kullan. Ama rica edicem boş konuşup ürünü almaya niyeti olan arkadaşları yanıltma.

Alıntıları Göster
    bu arada bu benım yorumumdur. Birçok insanın aynı ürüne farklı yorumlar yapabileceğini unutmayalım. Ben 9603'le ilgili yorumumu son kez tekrarlıyorum:

İşin içinde hareket yoksa belki de piyasanın en iyisi, amma hareket varsa (ki illaki olur:)) gerçekten çok kötü (maalesef ayarlarla düzelmiyor ,sadece kısmen azaltabiliyorsunuz). Sonuçta f/p olarak başarısızdır.

• peki sayın albanez usta,9603 e bir rakip seçecek olsak,bununla eşdeğer model hangi lcd tv olur?panel kalitesi olarak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.