Şimdi Ara

Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Philips Airfryer mi, Tefal Actifry mi? konusunda kararsızım...

bunu sormaya geldim tefal actfiry aldık ama yağda kızartma işi 15-20 dk sürerken actrify ön hazırlıktı şuydu buydu 2 saat sürüyor.

Ön hazırlık nedir?

Kitabında da yazıyor hocam (yemek tarifleri, kullanım önerileri vs.)

Patates yapacaksınız mesela , hazır değilse, belli ölçüde kesip suda bekleticekseniz miktara göre 30-60 dk arası,
    sonra diyelim 4 kişilik akşam yemeği yanında bu patates 500-1000 gr olması lazım, tek seferde yapamıyor, 2 seferde vs.

Pek memnun kalmadım şahsen, elde yıkayıp yağa atıp kızartınca 3te 1 sürede olan patatesler bunda uzun uğraş gerektiriyor (sadece pişerken bakmıyorsunuz bitmesini bekliyorsunuz.)

Aynı anda 3-4 çeşit yemek yaparsanız ve toplam süre 2 saat civarı olacaksa kullanmaya değer, yok ben hemen patates soyup kızartıp yemek istiyorsum derseniz (bkz: çizi reklamları)

N11den 250 TL' ye almıştım toplam 4 model var sanırım benim 2. model (baz modelin bir üstü)

Genelde 400 tlye satılan bu model nasıl bir performansı fikrim yokhttp://www.cookplus.com/urun/tefal-actifry-plus-12-lt-fritoz?gclid=CO6jg4HHob4CFaYfwwodYXYA0w?abtest=true

Benimki bu model yanılmıyorsamhttp://www.enhesapliyiz.com/tefal-actifry-fritoz-1lt?ref=akakce&v=1.93.2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

Philips Airfryer mi, Tefal Actifry mi? konusunda kararsızım...

bunu sormaya geldim tefal actfiry aldık ama yağda kızartma işi 15-20 dk sürerken actrify ön hazırlıktı şuydu buydu 2 saat sürüyor.

Ön hazırlık nedir?

Kitabında da yazıyor hocam (yemek tarifleri, kullanım önerileri vs.)

Patates yapacaksınız mesela , hazır değilse, belli ölçüde kesip suda bekleticekseniz miktara göre 30-60 dk arası,
    sonra diyelim 4 kişilik akşam yemeği yanında bu patates 500-1000 gr olması lazım, tek seferde yapamıyor, 2 seferde vs.

Pek memnun kalmadım şahsen, elde yıkayıp yağa atıp kızartınca 3te 1 sürede olan patatesler bunda uzun uğraş gerektiriyor (sadece pişerken bakmıyorsunuz bitmesini bekliyorsunuz.)

Aynı anda 3-4 çeşit yemek yaparsanız ve toplam süre 2 saat civarı olacaksa kullanmaya değer, yok ben hemen patates soyup kızartıp yemek istiyorsum derseniz (bkz: çizi reklamları)

N11den 250 TL' ye almıştım toplam 4 model var sanırım benim 2. model (baz modelin bir üstü)

Genelde 400 tlye satılan bu model nasıl bir performansı fikrim yokhttp://www.cookplus.com/urun/tefal-actifry-plus-12-lt-fritoz?gclid=CO6jg4HHob4CFaYfwwodYXYA0w?abtest=true

Benimki bu model yanılmıyorsamhttp://www.enhesapliyiz.com/tefal-actifry-fritoz-1lt?ref=akakce&v=1.93.2

Biz hiç öyle bir hazırlama aşaması yapmıyoruz.

Patetesleri bir kabın içine dilimliyorum(el çabukluğuna göre zaman değişir), çok az yağ ile karıştırıp önceden ısıtmaya aldığım airfryer'e atıveriyorum. 25' sonra hazır...

Özellikle patlıcan/biber/kabak vs. kızartmaları için çok elverişli. Hem az yağda pişiyor, hem ortalık kokmuyor, Hem de ortalık batmıyor.
    Dolapta her zaman kızartma bulmak bu sayede kolay oldu. Çıkart, yanına azcık yoğurt...

Biz çok memnunuz. Ailedeki herkes aldı kullanıyor.

ek...

Yeni fark ettim; Ben Airfryer den bahsederken, siz Actifry dan bahsediyormuşsunuz. O yüzden bana ön hazırlık durumu garip gelmişti.

Bu sayede ufak bir karşılaştırma yapmış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Mayıs 2014; 17:46:17 >

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Edit bu arada bendede size özel şu fiyat var %14 İndirimBu ürünün size özel fiyatı sadece 299,57 TL (KDV Dahil) Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın isteyene vereyim hesabı işi bitince geri alırım.
    25lik avea çekimde mevcut (hepsi beleş gerçek alıcıya alır satarım muhabbeti yapacak olanlara hesabımı veremem kusura bakmasınlar)

Sizinki philips mi tefalin ki mi?

Tefal'in verdiğim ürünün kullandım ben (en az 20 sefer yaptık bu işlemi) öyle dilimleyip direkt atınca haşlamadan bozma yarı kızarmış bir patates kızartması verdi. (çarliston vb. biberlerde bu sorun yok mesela direkt hazırla at içine gitsin)

philipsi bilmiyorum.

Zaten bu ürünleri önerirken vs. iyi oturup düşünmek lazım (forumda 3 kez incelemelere bakıp ürün aldım 3ünüde iade etmek zorunda kaldım)

Videosuz ve tam şekilde (videoda atlama olmadan tüm süreçler saniyesi saniyesine yoksa) incelemelerin bir mantığı yok. (sessiz diye aldığım bir ürün araba motoru gibi ses çıkartıyordu en basiti)

Alacaklara önerim, iyi bir inceleme videosu izlesinler , reklamlarını değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 10 Mayıs 2014; 17:48:36 >

• Hiç Tereddüt Etmeyin Tefal Actifry Mükemmel Bir Alet . Kitaptaki tariflere bire bir uymanız gerekiyor tek dikkat edeceginiz bu . sulu sulu patatesleri atarsanız berbat birşey çıkar ortaya dilimleyip suda bekletip sonra kurulamanız gerekli pateteste.. Ama kitaptaki tarife harfiyen uydugunda mükemmel yemekler yapıyor. Pişirme süreleri çok kısa. hazırlamasıda çok basit . 22 dk da kavurma yapıyor daha ne olsun hemde lokum gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 10 Mayıs 2014; 17:56:01 >
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim; Philips Airfryer

Patates kızartmasında durum anlattığım gibi, doğra-pişir-ye maksimum 30 dakika.
  • Bilgiler için teşekkür ederim, sesi nasıldı senin aletin? 2 sene önce dinlemiştim, ama şimdi hatırlamıyorum (yaşlılık). Bizimkinin telveden haberi yok zaten, bunu da alsam evden kovar, sana gelirim yatıya. Ama aklımda da bu alet hep var, bir de mutfaktaki yer sıkıntısı olmasa (bizim mutfağı biliyorsun). Her aleti alınca da haliyle yer kalmıyor, papaz oluyoruz.

@Panthér
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Bilgiler için teşekkür ederim, sesi nasıldı senin aletin? 2 sene önce dinlemiştim, ama şimdi hatırlamıyorum (yaşlılık). Bizimkinin telveden haberi yok zaten, bunu da alsam evden kovar, sana gelirim yatıya. Ama aklımda da bu alet hep var, bir de mutfaktaki yer sıkıntısı olmasa (bizim mutfağı biliyorsun). Her aleti alınca da haliyle yer kalmıyor, papaz oluyoruz.

@Panthér

Fanlı bir alet olduğu için sesi var ama frın gibi değil, Kabul edilebilir derecede.

Kullanmadığınız zamanlarda arkadaki küçük depoya koyarsınız.

Aslında hanımlar sadece kızartmanın kolaylığını görse "ben neden bunca yıldır çocuğuma yağlı patatesleri yedirdim, vıcık vıcık yağlı kızarmaları nasıl mideye indirdim"
    diye kızar/hayıflanır...

• Ben de bu ürünü bana özel 297 ₺'ye almıştım Mart ayında çek verdiği günlerde. bizim ufaklık patatesi çok sevdiği için, yağsız sağlıklı yesin diye aldık.
    50 ₺ çek ve paraf günüm ve Paraf'a özel %20 puan ile birlikte harika bir fiyata gelmişti.

Gelelim ürüne..
    Tefal ile karşılaştırma yapamayacağım. Çünkü ne kullandım ne de çevremde kullanan var. Fakat Philips gerçekten harika bir ürün yapmış. Almayı düşünenler hiç tereddütsüz alabilir. Isıtma işi dahil 18 dk'da patates hazır oluyor. Sesi var ama kesinlikle rahatsız edici sevide değil.
  • Kardeşlerim malum tefal patlıcan kızartamıyor bu alet kızartabılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpony

Kardeşlerim malum tefal patlıcan kızartamıyor bu alet kızartabılıyor mu?

quote:

Özellikle patlıcan/biber/kabak vs. kızartmaları için çok elverişli. Hem az yağda pişiyor, hem ortalık kokmuyor, Hem de ortalık batmıyor.
    Dolapta her zaman kızartma bulmak bu sayede kolay oldu. Çıkart, yanına azcık yoğurt...

Panthér'in yalancısıyım...
  • ben de aldım üründen göreceğiz bakalım nasıl bişeymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan4226

ben de aldım üründen göreceğiz bakalım nasıl bişeymiş...

Yorumları bekliyoruz. Özellikle patates, tavuk, balık...
  • quote:

quote:

kargoya verilmiş bile ürün,geldikten sonra denemelerimi yazarım ama gercekten hb daki fiyat çok iyi 275 e denk geldi çekle birlikte,ürünün performansınada youtube dan baktım hoşuma gitti ..
  • quote:

quote:

quote:

kargoya verilmiş bile ürün,geldikten sonra denemelerimi yazarım ama gercekten hb daki fiyat çok iyi 275 e denk geldi çekle birlikte,ürünün performansınada youtube dan baktım hoşuma gitti ..

Güle güle kullanın inşallah ve yorumlarınızı paylaşın mutlaka.. merakla bekliyoruz.. özellikle ben alma aşamasındayım da..

• Hiç aklımda yokken aldım.İnşallah memnun kalırım.
  • Benimde aklımda yoktu, cumartesi 299-TL idi bana özel fiyatı.
    Bugün 257-TL inmişti, 25-TL indirim kuponu ile 232-TL ye aldık bakalım...
  • cezayirli kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşlar ürün elime bugün ulaştı ve direk iade etmeyi düşünüyorum sonuç itibarı ile 270 e aldığım ürün şuan 227+10tl kargo 237 tlye geliyor yani 33 tl indirim için uğraşmalımıyım bir de bu fiyata iade işlemleri bitinceye kadar bulamazsam birdaha zamlanırmı bilemediim (visa ile yararladığım bedava kargo iade olmuyormuş) ne dersiniz konuyu açan benim ama ürün şimdi sıcak fırsat oldu
  • 232 ye kargo bedava kaptım 1 adet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkan14

evet arkadaşlar ürün elime bugün ulaştı ve direk iade etmeyi düşünüyorum sonuç itibarı ile 270 e aldığım ürün şuan 227+10tl kargo 237 tlye geliyor yani 33 tl indirim için uğraşmalımıyım bir de bu fiyata iade işlemleri bitinceye kadar bulamazsam birdaha zamlanırmı bilemediim (visa ile yararladığım bedava kargo iade olmuyormuş) ne dersiniz konuyu açan benim ama ürün şimdi sıcak fırsat oldu

iade etmeden yeniden sipariş edin, diğerini iade edersiniz. onun süreci farklı işler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Orijinalden alıntı: derkan14

iade etmeden yeniden sipariş edin, diğerini iade edersiniz. onun süreci farklı işler zaten.

İndirim kodu nun da iade olmasını beklemem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.