Şimdi Ara

Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah, arayıp iade olacak getirmenize gerek yok dedik, ok dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 13 Mayıs 2014; 13:38:07 >
  • Bizde dalgaya katıldık aldık bir adet.
     Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

quote:

Orijinalden alıntı: TDB

Deneyip te kızartmaların tadını beğenen oldu mu? Genelde yağsız tadı olmuyor diyorlar.

Ayrıca haftada 1-2 patates yiyoruz onunda tadının almamak olmaz. Karatay hoca ne diyor? Bütün vitaminler yağda erir. Yağsız yerseniz vitaminsiz kalırsınız :)

Ben bu yüzden Arzum Spinfry taraftarıyım aslında. Yağla pişir az yağlı ye :)

öncelikle fiyat harika...

Normalde 0 yağ ile yapabiliyorsunuz fakat çok az bir yağ ile patatesleri karıştırıp koyduğunuzda tadı daha güzel oluyor. Vitamini de almış olursunuz

ısıtma süresi dahil yaklaşık 18 Dk'da hazır hale geliyor.

Elma dilimli patates en güzel tadı veriyor. Kesinlikle deneyin...

bunun dışında yağda yapabileceğiniz tüm kızartmaları yapabiliyorsunuz...

Tek bir olumsuz yanı var. O da tel süzgeci temizlemesi bazen sıkıntı oluyor..

ben direk bulaşık makinesine atıyorum hocam, hiç kalıntı kalmıyor, çok ufak kenarlarında artık sıkışıyor, onuda basınçlı mutfak musluğu hallediyor

hazır patateslere yağ koymanıza gerek yok, zaten ön kızartılmış geliyor

tavuk göğüs yavan oluyor, çok kurutuyor, yağlayıp koyunca fena olmayabilir

köfteler gayet iyi, donmuş köfte için 8 dk yetiyor. fazlasında kurumaya başlıyor

soğan halkası içinde 9-10 dk yeterli, fazlası kurutuyor

nugget vs. gibi tavuk ürünleri 7-8 dk

aldığım günden beri mutfakta kullandığım en kullanışlı alet haline geldi, herkese tavsiye ederim

• fiyat 300 çıkmış beyler normal fiyat 350 olmuş,fazla yüklendik heralde
  • Tam alacakken stok bitmiş; şansıma tüküreyim be
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Tam alacakken stok bitmiş; şansıma tüküreyim be

Benim açımdan iyi oldu. Almamalıyım, ama kendimi zor tutuyordum. Şimdi rahatım.
  • arkadaşlar bayağı iade olacak tekrar stoğa girer. Misal ben biraz önce pahalı aldığım ürünü geri yolladım
  • Aynı fiyata vermezler artık :)
  • Tekrar stokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

Tekrar stokta.

Fiyat 250 Değil Dİkkat
  • size özel %14 indirim bitmiş :) bana çıkıyordu şimdi çıkmıyor 299 TL den satışta ;)
  • biz almaya niyetlendik indirim bitti
    bekleyeceğim seni indirim
  • gec kaldık yokmu indirim yav :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karann1905 -- 14 Mayıs 2014; 8:28:00 >
  • Balik, kofte, patates, Pacanga boregi, sigara boregi, kestane su an aklima gelenler. Evlilik oncesi ilk aldigim aletti ev icin, esim su an firin kullanmiyor desem yeridir. Buyuk rahatlik, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tanıdıgımda tefal var. yaptıkları tek ön hazırlık ısıtma olayı. ben gayet begeniyorum tadlarını. (patetes köfte vs) bende aynı soruyu acaba philips de iyimidir diye soruyordum kendime. demekki 2cihazda gayet güzel ;)
  • Arkadaşlar ürün geldi henüz deneyemedim ama içinden hazneyi ikiye ayırmaya yarayan levha parçası çıkmadı. Teknoseyir incelemesinde bu parça vardı. Sizde durum nedir ?

Edit: şu parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 14 Mayıs 2014; 17:14:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    ürün bilgisinde teknik özellikler başlığının altında aksesuarlar kısmında ayırıcı sadece avusturalya ve korede yazmakta...
  • Ürün bugün geldi.

Az önce patates kızartması yaptık, ardından da ev yapımı pizzalardan (donmuş haldeydi) ısıttık.

Öncelikle tavada kızartmanın tadını tam olarak veremiyor, bu kesin. Her kim tavada kızarttığım patatesle aynı lezzeti aldım diyorsa abartıyordur... Zaten 1'e 1 aynı tadı vermesi imkansız, sonuçta yağ yok. Ancak patatesler gayet lezzetli oldu, yediğimiz şey "patates kızartması" idi. Yani ürün kesinlikle işini yapıyor. Pizzalar da gayet güzel ısındı, her noktası aynı sıcaklıktaydı.

Pek çok kullanıcının söylediği gibi bu cihaz sadece bir fritöz değil. Aynı zamanda ızgara/mini fırın.

Bu açıdan teknoseyir'de söylendiği gibi mutfakta en çok kullanılacak pişirme cihazı olmaya aday.
  • derkan14 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gayet güzel fiyattan almışsınız. 299 bile güzel fiyat aslında.
    ben tefalin ürünü ile bunun arasında kalmıştım tefal aldım.
    bu ürünü kullanmadığım için bilgim yok ancak tefal 30 dakka civarı pişiriyor. ( koyduğunuz patetes miktarına,patetesin özelliğine bağlı 5-10 dk oynama olabilir )
    tefal seçmemdeki önceliklerimden bir tanesi ev hanımlarının tefale yüzyılın icadı olarak bakmaları. Anneme hediye almıştım
    ve tefal yapacağı şeyi karıştırıyor. sürekli bir hareket olduğu için her noktasına aynı ısıyı yaymaya çalışıyor. philips ise kendiniz çıkarıp karıştırmanız gerekiyor. buda sürekli olmaz tabi ki.
    tefalin haznesi philipse göre daha büyük. kalabalık bir aileniz varsa ve fazla ürün bir arada pişirmek istiyorsanız tefal daha makul oluyor. ama philipsin de Türkiye de olmayan modelinin 1000gr kapasiteli olduğunu okudum.
    Philipsin en önemli artısı hızlı pişirmesi. pişirme süresinde yarı yarıya fark var. bunun sebebini de tefalin ürünleri sürekli karıştırması olarak görüyorum.
    son gördüğüm fark ise, tefal de sıcaklık ayarı yok. sıcaklık sabit oluyor ama philipsde sıcaklık ayarı var. düşük sıcaklıkta mikrodalga niyetine kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.