Şimdi Ara

Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 230 liraya nerden alıyorsunuz hb'da da 299 tl hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Hiç Tereddüt Etmeyin Tefal Actifry Mükemmel Bir Alet . Kitaptaki tariflere bire bir uymanız gerekiyor tek dikkat edeceginiz bu . sulu sulu patatesleri atarsanız berbat birşey çıkar ortaya dilimleyip suda bekletip sonra kurulamanız gerekli pateteste.. Ama kitaptaki tarife harfiyen uydugunda mükemmel yemekler yapıyor. Pişirme süreleri çok kısa. hazırlamasıda çok basit . 22 dk da kavurma yapıyor daha ne olsun hemde lokum gibi.

danamı kuzu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhaNoN

230 liraya nerden alıyorsunuz hb'da da 299 tl hala...

Bazı Hesaplarda kişiye özel indirim şeklinde düşüyor. Ihtiyaç varsa PM atın hesaplarımı kontrol edeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Hiç Tereddüt Etmeyin Tefal Actifry Mükemmel Bir Alet . Kitaptaki tariflere bire bir uymanız gerekiyor tek dikkat edeceginiz bu . sulu sulu patatesleri atarsanız berbat birşey çıkar ortaya dilimleyip suda bekletip sonra kurulamanız gerekli pateteste.. Ama kitaptaki tarife harfiyen uydugunda mükemmel yemekler yapıyor. Pişirme süreleri çok kısa. hazırlamasıda çok basit . 22 dk da kavurma yapıyor daha ne olsun hemde lokum gibi.

danamı kuzu mu?

dana yı 26 dk da yapar. kuzu 22 dk .
  • Merhaba arkadaşlar,
    Tefal Actifry'mı yoksa Philips Airfryer'mı ?
    Yardımcı olun hemen alayım...
  • bende 275 tl ye aldığım siparişimi daha elime ulaşmadan iptal ettim 232 ye aldım ürünü,arada yaklaşık 40 tl var gelince geri yollarım kargoyu
  • Benim de aklımdan geçmeye başladı ama bi süre sonra sıkılırmıyım diye düşünüyorum. Ses soran olmuş. Detaylı Türkçe inceleme:
  • Ben de aldım 232 liraya... Teknoseyir bu kadar beğendiyse iyidir diye düşünüyorum.
  • Ben de aldım gitti bakalım. Sürekli dürüm dürüm nereye kadar. Bimden donmuş patates alıp kızartırım artık ara sıra değişiklik olsun.

Bu arada başlık düzeltilmeli. Ben de kargo dahil 232,91 TL'ye aldım. (kişiye özel indirim 257,91 TL + VISA kargo ücretsiz + Avea 25 TL hediye çeki) ama avantajixi unuttum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 12 Mayıs 2014; 23:16:59 >
  • kafada deli sorular.. alsam mı acaba haznesi çok küçük 4 parça tavuk alıyor 8-9 tane balık alıyor. verimsiz bir ürün gibi.
  • Arkadaşlar dün sipariş vermiştim gelen kargoyu hiç teslim almayıp direk göndersem bir sorun çıkmaz değil mi ? yoksa iade formu falan mı doldurmak lazım öncesinde ?
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında XL modeli var bütün tavuk alabilen, dijital ekranlı falan daha güzel ama Türkiye'ye hiç getirmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 12 Mayıs 2014; 22:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Orijinalden alıntı: RhaNoN

230 liraya nerden alıyorsunuz hb'da da 299 tl hala...

Bazı Hesaplarda kişiye özel indirim şeklinde düşüyor. Ihtiyaç varsa PM atın hesaplarımı kontrol edeyim.

Teşekkür ederim. Siparişimi verdim. Visa ile kargoda bedavaya geldi. Haber veren arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim.
  • 230 tl ye nasıl alıyoruz arkadaşlar.eğer böyle bir imkan varsa siparişi iptal edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

230 tl ye nasıl alıyoruz arkadaşlar.eğer böyle bir imkan varsa siparişi iptal edeceğim.

kişiye özel fiyat 257.91 tl, 25 tl çek ve visa kart ile ödeme yaparsanız 232,91tl ye alabiliryorsunuz.
  • avantajix'i unutmayalım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymaneren

quote:

230 tl ye nasıl alıyoruz arkadaşlar.eğer böyle bir imkan varsa siparişi iptal edeceğim.

kişiye özel fiyat 257.91 tl, 25 tl çek ve visa kart ile ödeme yaparsanız 232,91tl ye alabiliryorsunuz.

Kişiye özel hesap bulma şansım var mı ?

• quote:

quote:

quote:

hesabınızda fırsatlarım bölümünde olması gerekiyor ürünün
  • Hayırsever bir arkadaş avea kodu verebilir mi? (Özelden)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hesabınızda fırsatlarım bölümünde olması gerekiyor ürünün

Arkadaşım Allah razı olsun. Kırk liramız cebimizde kaldı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.