Şimdi Ara

Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ürün dün elime ulaştı... İlk izlenimler patates kızartmasını sıfır yağ ile(donuk ürün) yaptık mukemmele yakın 13 dk civarında kokusuz tertemiz bir şekilde yedik. Bugün hanım biber ve patlıcan kızarttı yıne sıfır yağ ile birazda ufak kesmis ama yınede güzel oldu lakin biraz yağ ilavesiyle mukemmele yakın sonuç alınabılır. kısaca kızartma sevenler sağlık ve mutfak temızlıgı acısından bıre bır urun ve cok hızlı yapıyor. Şiddetle tavsiye ederim. Yarında tavuk yapacağız onuda yorumlara eklerım... Saygılar..
  • Bende ilk patatesle başladım, dondurulmuş değil taze patatesle. Sonuç aşağıda, yaklaşık 1 çay kaşığı zeytin yağı ile buladım. Çok lezzetli geldi bana, kızartma patetes çok ağır geliyor fazla yiyemiyordum içine yağı çektiği için. Bu çok hafif oldu.

Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 14 Mayıs 2014; 21:04:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamadık indirimli sinir oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Bende ilk patatesle başladım, dondurulmuş değil taze patatesle. Sonuç aşağıda, yaklaşık 1 çay kaşığı zeytin yağı ile buladım. Çok lezzetli geldi bana, kızartma patetes çok ağır geliyor fazla yiyemiyordum içine yağı çektiği için. Bu çok hafif oldu.

Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb)

Benim de geldi anca henuz deneyemedim.. guzel gornuyor hocam afiyet olsun :)
    kac derecede kac dk pisirdiniz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumlar o kadar guzel ki bekar halimle alacagim tekrar guzel bir indirim olsun da...
  • bende ilk denememi papatesle yaptım 1 tatlı kaşığı yağla 17 dakika pişti sonuç beklediğimden çok daha iyi
  • rueta R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, patatesleri soyup yaklaşık 20 dk. suda bekletip peçete ile kuruladıktan sonra, yarım çay kaşığı yağla karıştırdım. Fırını 160 dereceye ayarlayıp yaklaşık 15 dk. civarı pişirdim sonra sepeti çıkarıp salalyarak karıştırdıktan sonra dereceyi 200'e getirip 6-7 dk daha pişirdim.

Kullanma klavuzunda yazıyor bunlar ama ben biraz orjinal tarifin süresini kısalttım.
  • ben de taze patetesle tarifte yazdığı gibi denedim ve sonuç beklediğimden daha da güzel oldu.çok az yağla çok lezzetli patetes yedik,tavuk pirzolada güzeldi gercekten,tavsiye ederim ...
  • Ayni sekilde bizde kullandık patates güzeldi baharatlı tavuk yaptık yumusak ve lezzetli olmustu. 1 kasik yag ile etraf batmiyor ve firinda pisirmekten daha dengeli pisiyor.
  • beyler sepetlerin üzerinde bulunan tuşta sorun yaşıyan var mı ürün şimdi elime geçti ama iki sepet birbine tutmuyor yardım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.