Şimdi Ara

Philips airfryer fritöz 257tl 100/25 çekle 233 (Hb) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gün önce 274 TL den verdiğim siparişi kargoya verilmesine rağmen iptal talebinde bulunup 232 TL den tekrar aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • hesabından bu ürünü alabilecegim kimse var mı?
  • Bende fırsatlarımda gözükmüyor yardımcı olacak arkadaş var mı üstadlar?
  • bende ürünü iade başvurusu yapıp tekrar 233 tl ye aldım 37 tlyi kurtardım sanırım..gece gece bana her zaman çek konusunda yardımcı olan omaTR nickli arkadaşım yine yardımını esirgemedi kendisine tekrar teşekkür ediyorum..
  • Geçtim bakalım siparişi, haber veren arkadaşa çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 13 Mayıs 2014; 2:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

Bende fırsatlarımda gözükmüyor yardımcı olacak arkadaş var mı üstadlar?

Sabah hesapları kontrol edeceğim. PM atınız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de fırsatlarımda listede yoktu ama ürünün linkine tıklayınca üstte kişiye özel fiyat görünüyordu. Üyü girişi yapıp ürün sayfasına girmeyi deneyin.
  • Bu urunun indirimli oldugu hesap var. Pm den ulasabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 299 TL iken dan sipariş vermiştim iptal ettim, 25 TL lik çek ile 233 TL den tekrar sipariş verdim çok da güzel oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

Hayırsever bir arkadaş avea kodu verebilir mi? (Özelden)

• Deneyip te kızartmaların tadını beğenen oldu mu? Genelde yağsız tadı olmuyor diyorlar.

Ayrıca haftada 1-2 patates yiyoruz onunda tadının almamak olmaz. Karatay hoca ne diyor? Bütün vitaminler yağda erir. Yağsız yerseniz vitaminsiz kalırsınız :)

Ben bu yüzden Arzum Spinfry taraftarıyım aslında. Yağla pişir az yağlı ye :)
  • quote:

quote:

Hayırsever bir arkadaş avea kodu verebilir mi? (Özelden)

çek bölümünde 2 tlden satan arkadaşlar var bulamazsanız ordan alabilirsiniz
  • Haber verene teşekkürler bir tane aldım 233 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDB

Deneyip te kızartmaların tadını beğenen oldu mu? Genelde yağsız tadı olmuyor diyorlar.

Ayrıca haftada 1-2 patates yiyoruz onunda tadının almamak olmaz. Karatay hoca ne diyor? Bütün vitaminler yağda erir. Yağsız yerseniz vitaminsiz kalırsınız :)

Ben bu yüzden Arzum Spinfry taraftarıyım aslında. Yağla pişir az yağlı ye :)

öncelikle fiyat harika...

Normalde 0 yağ ile yapabiliyorsunuz fakat çok az bir yağ ile patatesleri karıştırıp koyduğunuzda tadı daha güzel oluyor. Vitamini de almış olursunuz

ısıtma süresi dahil yaklaşık 18 Dk'da hazır hale geliyor.

Elma dilimli patates en güzel tadı veriyor. Kesinlikle deneyin...

bunun dışında yağda yapabileceğiniz tüm kızartmaları yapabiliyorsunuz...

Tek bir olumsuz yanı var. O da tel süzgeci temizlemesi bazen sıkıntı oluyor..

• Arkadaşlar ilk aldığım ürün kargoya verildiği halde iade formu doldurup yeni sipariş verdim. Şu an ilk aldığım ürün bulunduğum şehre geldi. Kapıdan direk mi geri yollayayım yoksa teslim alıp oyle mi yollayayım ? daha önce bu durumla karşılaşan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşiye göre 2012 yılında 260 liraya alınabiliyormuş. fırsat mı tartışılır.

https://eksisozluk.com/entry/30037347
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

ekşiye göre 2012 yılında 260 liraya alınabiliyormuş. fırsat mı tartışılır.

2012 yılındaki döviz kurunu da dikkate almak lazım (sonuçta ithal ürün bunlar)...
  • quote:

O zaman dolar altın kaç paraymış ki? O fiyatlara alabilmek için zmaan makinesi icat edip zamanda geri mi gidelim? O zamanlar arabalr da ucuzdu. Buralar heeeeep tarlaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Arkadaşlar ilk aldığım ürün kargoya verildiği halde iade formu doldurup yeni sipariş verdim. Şu an ilk aldığım ürün bulunduğum şehre geldi. Kapıdan direk mi geri yollayayım yoksa teslim alıp oyle mi yollayayım ? daha önce bu durumla karşılaşan var mı?

ben direk kargo şubesini arayıp böyle böyle bir kargom var arkadaşlar zahmet edip getirmesinler o aynen iade olacak D-Market'e dedim, yardımcı oldular sağolsunlar..
    Eğer kapınıza gelirse teslim almayın, iade olacak bu diyin aynı kurye ile geri gitsin..
  • quote:

aynı mantık mycafe içinde oluştu sanırım zamanında 130 - 145 tl civarıydı şimdi 249 tl satılıyor ben sipariş geçtim haber veren arkadaşa teşekkürler avantajixle felan sanırım 230 tl bulmuşumdur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.