Şimdi Ara

PHİLİPS CİNEOS BÖYLE NETLİK PLAZMADA YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHİLİPS CİNEOS TV ve Pixel Plus HD 29" real flat (tüplü) 100Hz dijital tarama kristal netlik Ürün kodu: 29PT9521/12 Fiyatı: 1600 YTL Arkadaşlar nasıl sizce değermi yada buna eş önerebileceğiniz bir başka marka varmı. Teşekkürler

• bu tv yi bende gördüm carrefourda 1800 ytl gerçekten güzel, buna alternatif olark samsung hdready slimfit modelini düşünebilirsin...
  • PLAZMALARIN YA DA LCD TV 'LERİN TÜPLÜ TV'LERDEN İYİ OLDUĞUNU KİM SÖYLEMİŞ Kİ ZATEN

İSTER LCD, İSTER PLAZMA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK, PİXEL PLUS BİLMEM NE .... BİR FUTBOL MAÇI SEYREDERKEN HEM TÜPLÜ TV'Yİ HEM ONLARDAN BİRİNİ YANYANA KOYUN BAKIN HANGİSİ DAHA İYİ !
    MİLLET REKLAMLARA KANIP BOŞA PARA VERİYOR HENÜZ GELİŞME AŞAMASINDA OLAN PLAZMA-LCD SEKTÖRÜNE

EV SİNEMA MERAKLISI ARKADAŞLARA TAVSİYEM PLAZMA'YA HELE LCD'YE MİLYARLAR HARCAMAK YERİNE 1500 YTL CİVARINDA İYİ BİR PHILIPS, SONY VS. TÜPLÜ TV İLE SADECE ÖNEMLİ FİLM VE SPOR MÜSABAKALARINDA KULLANACAĞINIZ YÜKSEK IŞIK GÜCÜNE(EN AZ 2000 ANSI LUMEN) VE ÇÖZÜNÜRLÜĞE (1024X768 VE YUKARISI) SAHİP PROJEKTÖR ALMANIZ.(İSTER DUVARDA İSTERSENİZ ÖZEL PERDEDE SEYREDİN) İŞTE GERÇEK SİNEMA VE TV KEYFİ

TÜPLÜ TV ALMIŞKEN COMPONENT VİDEO GİRİŞİ OLAN(PROGRESSİVE SCAN ÖZELLİĞİNİ DESTEKLEYEN) BİR TANESİNİ STEREO SES SİSTEMİ İLE DAHİLİ SUBWOOFER'I OLAN BİRİNİ TERCİH ETSENİZ DAHA İYİ OLUR !

4000 YTL'YE PLAZMA -LCD YERİNE BU İKİSİNİ SATIN ALIN. İNSANLAR MAALESEF KOYUN GİBİ REKLAMLARA TAKILIP LCD-PLAZMA PEŞİNE DÜŞÜYOR. BUNLARIN ESTETİK GÖRÜNÜMLERİ (TABLO GİBİ DUVARDA DURMALARI) HARİÇ HİÇ BİR AVANTAJLARI MAALESEF YOK !

SAYGILARIMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 9 Haziran 2006; 19:32:46 >

• peki bu flat tvler hakkında bilginiz varmı en iyisini almak istiyoruz. Fiyat problem değil
    lcd'den vazgeçtik
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRICELESSNAV

peki bu flat tvler hakkında bilginiz varmı en iyisini almak istiyoruz. Fiyat problem değil
    lcd'den vazgeçtik

Philips 32PW9551 TV BUNU ALIN CARREFOURDA 1800YTL, 18 TAKSİT VAR,PLAZMANIN LCD NİN KRALINA GİDER BU ALET
  • bu tv yi almayı düşünüyorum 32pw9551 birkaç yabancı sitede incelemelrini okudum gerçekten kullananlar çok memnun birkaç tane de resim koyuyorum aşağıda incelemenin linki de var.
    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=345768&highlight=32pw9551

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 12 Haziran 2006; 17:28:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

PLAZMALARIN YA DA LCD TV 'LERİN TÜPLÜ TV'LERDEN İYİ OLDUĞUNU KİM SÖYLEMİŞ Kİ ZATEN

İSTER LCD, İSTER PLAZMA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK, PİXEL PLUS BİLMEM NE .... BİR FUTBOL MAÇI SEYREDERKEN HEM TÜPLÜ TV'Yİ HEM ONLARDAN BİRİNİ YANYANA KOYUN BAKIN HANGİSİ DAHA İYİ !
    MİLLET REKLAMLARA KANIP BOŞA PARA VERİYOR HENÜZ GELİŞME AŞAMASINDA OLAN PLAZMA-LCD SEKTÖRÜNE

EV SİNEMA MERAKLISI ARKADAŞLARA TAVSİYEM PLAZMA'YA HELE LCD'YE MİLYARLAR HARCAMAK YERİNE 1500 YTL CİVARINDA İYİ BİR PHILIPS, SONY VS. TÜPLÜ TV İLE SADECE ÖNEMLİ FİLM VE SPOR MÜSABAKALARINDA KULLANACAĞINIZ YÜKSEK IŞIK GÜCÜNE(EN AZ 2000 ANSI LUMEN) VE ÇÖZÜNÜRLÜĞE (1024X768 VE YUKARISI) SAHİP PROJEKTÖR ALMANIZ.(İSTER DUVARDA İSTERSENİZ ÖZEL PERDEDE SEYREDİN) İŞTE GERÇEK SİNEMA VE TV KEYFİ

TÜPLÜ TV ALMIŞKEN COMPONENT VİDEO GİRİŞİ OLAN(PROGRESSİVE SCAN ÖZELLİĞİNİ DESTEKLEYEN) BİR TANESİNİ STEREO SES SİSTEMİ İLE DAHİLİ SUBWOOFER'I OLAN BİRİNİ TERCİH ETSENİZ DAHA İYİ OLUR !

4000 YTL'YE PLAZMA -LCD YERİNE BU İKİSİNİ SATIN ALIN. İNSANLAR MAALESEF KOYUN GİBİ REKLAMLARA TAKILIP LCD-PLAZMA PEŞİNE DÜŞÜYOR. BUNLARIN ESTETİK GÖRÜNÜMLERİ (TABLO GİBİ DUVARDA DURMALARI) HARİÇ HİÇ BİR AVANTAJLARI MAALESEF YOK !

SAYGILARIMLA...

ya sastım kaldım nasıl bır yorum bu,ben mı korum yoksa benım lcd tv dunyanın en ıyı tv sımı...phılıps 72 100 hz,sony 72 100 hz ve vestel 30 lcd tv var...yanyana koydugumda bakasım bıle gelmıyo tupluye,uydu kaynakları da paylasım degıl 3 receıver...sımdı dunya kupası ızlıyorum ıtalya gana ınanılmaz bır kalıte var arkadaslar...lutfen boyle kesın yorumlar yapıp ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım....4000 ytl verıp paranızı cope atmayın demıs arkadas,,,bu lafa sadece gulunur....alın o fıyata bır pıoneer da ızleyın gorelım....sonrada tuplu dıcekmısınız bakalım...tamam belkı bu teknolojı hala pahalı,ama bu kadar kotulemeyelım...dunyanın onde gelen butun tv uretıcılerı tuplu tv uretımını durdurmusken,insanımızı eskı teknolojıye mahkum etmeyelım....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @mantar7;

Dünya kupası maçları HDTV yayınlanıyor. Kıyasladığın tüplülerde HDTV desteği yok, ve sendeki LCD'de HDTV desteği varsa elbette uçurum fark olacaktır. Kıyası DVD ile yapmalı.
  • merhaba arkadaşlar philips 29pt9521 modelinin hd özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilay02 -- 13 Haziran 2006; 10:06:30 >
  • 72 -82 ekran tuplu televizyonu 106 ve daha ustu plazmalarla kıyaslamak yanlıs olur bence yeni çıkan bir teknolojhiyide bu kadar kotulemek ikinci yanlış firmalar tuplu tv uretimini durdururken yeni nesil tv leri kotulemeyın bu kadar kesin bence 106 crt olsa goruntu nasıl olurdu acaba :) Ayrıca burada tek onemli etken goruntude degil estetik te cok onemli bence.
    SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

PLAZMALARIN YA DA LCD TV 'LERİN TÜPLÜ TV'LERDEN İYİ OLDUĞUNU KİM SÖYLEMİŞ Kİ ZATEN

SAYGILARIMLA...

Aslında o parayı verip söylediğiniz tv.yi almak hata. Bence siz gidin siyah beyaz bir tv. alın . Engüzel kontrast o televizyonlarda. Siyah ve beyazı bundan daha iyi gösteren tv. yok. Hemde çok ucuza bulabilirsiniz.
    Birde "koyun gibi" tabiriniz için insanlardan özür dileyin. Kimse kimseye hakaret ve aşağlama içeren imalarda bulunamaz. Hiç kimseninde haddine değil.

• PHILIPS 29PT9521 CINEOS TV real flat Aramıza katılmasına 35-40 gun var PHILIPS Turkiye bu urunu ancak ozaman piyasaya surucek.

Görüntü deneyiminizi geliştirin
    Pixel Plus özellikli HD teknolojisine hazır
    Bu Philips Cineos TV, Pixel Plus ile görüntü kalitesini yeni zirvelere taşırken tüm HD kaynaklarından Yüksek Çözünürlüklü keskinlik, artırılmış derinlik etkisi, gerçek doğal ayrıntılar, parlak ve canlı renkler sunuyor.

Resim/Ekran
    En-boy oranı : 4:3
    Diagonal ekran boyutu (inç) : 29 inç
    Diagonal ekran boyutu (metrik) : 72 cm
    Diagonal görünür ekran boyutu : 68 cm
    Görüntü ekranı tipi : Real Flat resim tüpü
    Görüntü geliştirme : Dijital Kristal Netlik, Aktif Kontrol + Işık sensörü, Dinamik Parazit Azaltıcı, 3D Combfilter (tarama filtresi), Keskinlik Ayarı, Progressive Scan, Görüntü Dondurma, Pixel Plus, Köşe yumuşatma, LTI, Scavem
    Ekran geliştirme : Anti-Yansıma
    Görüntü işleme : 100 Hz Dijital Tarama

Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Video formatları : 1080i, 50, 60Hz, 480i, 60Hz, 720p, 50, 60Hz, 576p, 50Hz

Ses
    Çıkış gücü (RMS) : 2 x 10W
    Müzik Gücü : 20 W
    Ses Geliştirme : Dijital Ses İşleme, Grafik Ekolayzer
    Ses Sistemi : Nicam Stereo, Virtual Dolby Surround

Hoparlörler
    Dahili hoparlörler : 2

Kolaylıklar
    Kurulum Kolaylığı : Otomatik Kanal Kurulum (ACI), Otomatik Ayar Sistemi (ATS), Otomatik Hafızaya Alma, İnce ayar, PLL Dijital Ayar, Tak ve Çalıştır, Sıralama
    Kullanım kolaylığı : Grafik Kullanıcı Arayüzü, Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL), Smart Görüntü Kumandası, Smart Ses Kumandası, Görüntü Dondurma
    Uzaktan kumanda tipi : RCTE05SLS05
    Uzaktan Kumanda : TV, Çok Fonksiyonlu
    Teletekst : 1200 Sayfa Smart Text
    Teletekst geliştirmeleri : Program bilgi Hattı, Favori 4 sayfa
    Ekran Format Ayarları : 4:3, 4:3 genişletme, 16:9 sıkıştırma
    Saat : Uyku Zamanlayıcısı, Akıllı Saat

Tarama/Alma/Aktarma
    Tuner bantları : Hiper bant, S Kanalı, UHF, VHF
    TV sistemi : SECAM L/L', SECAM D/K, SECAM B/G, PAL D/K, PAL B/G, PAL I
    Video tekrar oynatma : NTSC
    Anten Girişi : 75 ohm koaksiyel (IEC75)
    Kanal Sayısı : 100

Bağlanabilirlik
    Skart sayısı : 2
    Ext 1 Skart : RGB, CVBS giriş/çıkış, Ses giriş/çıkış
    Ext 2 Skart : S-video girişi, CVBS giriş/çıkış, Ses giriş/çıkış
    Ext 4 : YPbPr, Ses Sağ/Sol giriş
    Ext 5 : HDMI, Ses Sağ/Sol giriş
    Diğer bağlantılar : Stereo sabit seviyede çıkış
    Yan : S-Video Y/C, CVBS giriş, Ses Sağ/Sol giriş, Kulaklık çıkışı

Güç
    Güç tüketimi : 110 W
    Bekleme durumunda güç tüketimi : <1w
    Şebeke elektriği : AC 220 - 240 V +/- %10

Boyutlar
    Set Genişliği : 740 mm
    Set Yüksekliği : 583 mm
    Set Derinliği : 484 mm
    Ürün ağırlığı : 44 kg
    Ambalajla birlikte Ağırlık : 50 kg
    Kutu genişliği : 831 mm
    Kutu yüksekliği : 708 mm
    Kutu derinliği : 585 mm
    Renkli kabin : Çift Renkli Siyah ve Gümüş

• quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

@mantar7;

Dünya kupası maçları HDTV yayınlanıyor. Kıyasladığın tüplülerde HDTV desteği yok, ve sendeki LCD'de HDTV desteği varsa elbette uçurum fark olacaktır. Kıyası DVD ile yapmalı.

hayır dostum lcd mın hd ozelliği mvcut degil...ayrıca dunya kupasının hd yayın yapması bızı nasıl etkılerkı...o yayını alacak altyapı olmadıktan sonra bızım tv lere herhangı bır etkısı yok...hd yayınını alabılmek icin once hd tv,hd receıver ve yayın yapan kanal gerekıyor...bu arada bu kıyaslamam sadece kanal 1 ıcın gecerlı degıl...tr de ıyı kayıt yapan show,atv,star,kanal d ve bır cogu için aynı seyı söylüyorum...ayrıca dvd perf..cok ıyı..arkadaslar fıyatı cok yuksek bılıyorum ama phılıps in 37 inç pixel plus ını bır ınceleyın...ben gozlerıme ınanamadım...hd ye gerek yok ...baglayın receıver a alın sıze hd goruntu...teknolojı ucmus gıtmıs,bız hala 50 yıl oncekı bulusu savunuyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: bortay34

PHILIPS 29PT9521 CINEOS TV real flat Aramıza katılmasına 35-40 gun var PHILIPS Turkiye bu urunu ancak ozaman piyasaya surucek.

Görüntü deneyiminizi geliştirin
    Pixel Plus özellikli HD teknolojisine hazır
    Bu Philips Cineos TV, Pixel Plus ile görüntü kalitesini yeni zirvelere taşırken tüm HD kaynaklarından Yüksek Çözünürlüklü keskinlik, artırılmış derinlik etkisi, gerçek doğal ayrıntılar, parlak ve canlı renkler sunuyor.

Resim/Ekran
    En-boy oranı : 4:3
    Diagonal ekran boyutu (inç) : 29 inç
    Diagonal ekran boyutu (metrik) : 72 cm
    Diagonal görünür ekran boyutu : 68 cm
    Görüntü ekranı tipi : Real Flat resim tüpü
    Görüntü geliştirme : Dijital Kristal Netlik, Aktif Kontrol + Işık sensörü, Dinamik Parazit Azaltıcı, 3D Combfilter (tarama filtresi), Keskinlik Ayarı, Progressive Scan, Görüntü Dondurma, Pixel Plus, Köşe yumuşatma, LTI, Scavem
    Ekran geliştirme : Anti-Yansıma
    Görüntü işleme : 100 Hz Dijital Tarama

Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Video formatları : 1080i, 50, 60Hz, 480i, 60Hz, 720p, 50, 60Hz, 576p, 50Hz

Ses
    Çıkış gücü (RMS) : 2 x 10W
    Müzik Gücü : 20 W
    Ses Geliştirme : Dijital Ses İşleme, Grafik Ekolayzer
    Ses Sistemi : Nicam Stereo, Virtual Dolby Surround

Hoparlörler
    Dahili hoparlörler : 2

Kolaylıklar
    Kurulum Kolaylığı : Otomatik Kanal Kurulum (ACI), Otomatik Ayar Sistemi (ATS), Otomatik Hafızaya Alma, İnce ayar, PLL Dijital Ayar, Tak ve Çalıştır, Sıralama
    Kullanım kolaylığı : Grafik Kullanıcı Arayüzü, Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL), Smart Görüntü Kumandası, Smart Ses Kumandası, Görüntü Dondurma
    Uzaktan kumanda tipi : RCTE05SLS05
    Uzaktan Kumanda : TV, Çok Fonksiyonlu
    Teletekst : 1200 Sayfa Smart Text
    Teletekst geliştirmeleri : Program bilgi Hattı, Favori 4 sayfa
    Ekran Format Ayarları : 4:3, 4:3 genişletme, 16:9 sıkıştırma
    Saat : Uyku Zamanlayıcısı, Akıllı Saat

Tarama/Alma/Aktarma
    Tuner bantları : Hiper bant, S Kanalı, UHF, VHF
    TV sistemi : SECAM L/L', SECAM D/K, SECAM B/G, PAL D/K, PAL B/G, PAL I
    Video tekrar oynatma : NTSC
    Anten Girişi : 75 ohm koaksiyel (IEC75)
    Kanal Sayısı : 100

Bağlanabilirlik
    Skart sayısı : 2
    Ext 1 Skart : RGB, CVBS giriş/çıkış, Ses giriş/çıkış
    Ext 2 Skart : S-video girişi, CVBS giriş/çıkış, Ses giriş/çıkış
    Ext 4 : YPbPr, Ses Sağ/Sol giriş
    Ext 5 : HDMI, Ses Sağ/Sol giriş
    Diğer bağlantılar : Stereo sabit seviyede çıkış
    Yan : S-Video Y/C, CVBS giriş, Ses Sağ/Sol giriş, Kulaklık çıkışı

Güç
    Güç tüketimi : 110 W
    Bekleme durumunda güç tüketimi : <1w
    Şebeke elektriği : AC 220 - 240 V +/- %10

Boyutlar
    Set Genişliği : 740 mm
    Set Yüksekliği : 583 mm
    Set Derinliği : 484 mm
    Ürün ağırlığı : 44 kg
    Ambalajla birlikte Ağırlık : 50 kg
    Kutu genişliği : 831 mm
    Kutu yüksekliği : 708 mm
    Kutu derinliği : 585 mm
    Renkli kabin : Çift Renkli Siyah ve Gümüş

arkadaşım bence onu beklemeye gerek yok carrefour'da 32pw9551 modeli 1869 ytl orj sehpa dahil birde carrefour karta(trinkart'a özel günler) %5 extra indirimde yapıyorlar. kesinlikle tavsiye ederim. hepsi hd özellikli ve bu özellikteki philips crt tvlerin kıyaslamalı tablosunu aşağıya ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilay02 -- 13 Haziran 2006; 23:41:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mantar7

quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

@mantar7;

hayır dostum lcd mın hd ozelliği mvcut degil...ayrıca dunya kupasının hd yayın yapması bızı nasıl etkılerkı...o yayını alacak altyapı olmadıktan sonra bızım tv lere herhangı bır etkısı yok...hd yayınını alabılmek icin once hd tv,hd receıver ve yayın yapan kanal gerekıyor...bu arada bu kıyaslamam sadece kanal 1 ıcın gecerlı degıl...tr de ıyı kayıt yapan show,atv,star,kanal d ve bır cogu için aynı seyı söylüyorum...ayrıca dvd perf..cok ıyı..arkadaslar fıyatı cok yuksek bılıyorum ama phılıps in 37 inç pixel plus ını bır ınceleyın...ben gozlerıme ınanamadım...hd ye gerek yok ...baglayın receıver a alın sıze hd goruntu...teknolojı ucmus gıtmıs,bız hala 50 yıl oncekı bulusu savunuyoruz

keşke dediğiniz kadar güzel olsaydı plazma ve lcd ler :) ben uzun süredir panel tv (plazma/lcd) almayı düşündüğüm için çeşitli markaların plazma ve lcd lerini havadan, uydudan ve dvd den gelen görüntü sinyalleri ile test ettim, yüksek çözünürlükte filmleri 1024*768 veya üstü çözünürlüğe sahip kaliteli bir lcd veya plazma ile izlemediğiniz sürece orta kalite sony veya philips marka bir crt tv den farklı değil (dediğim tv ler 1000 ytl civarında) heleki birde kaliteli bir crt ile havadan kablodan veya uydudan bir yayın izleyecekseniz kesinlikle yeni nesil panel tv lerden daha iyi sonuç alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggi -- 14 Haziran 2006; 10:17:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.