Şimdi Ara

philips divx player ı olanlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende nec 3500a var..yeni aldım daha bağlamadım.. haftaya bağlıycam.. dvd ye çekmek için beklettiğim bi sürü şey var..
    nec 3500a sahipleri hangi medyaları kullanıyolar? markalarını yazar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_enemy -- 5 Ocak 2005, 23:01:12 >

• Dms almada ne alırsan al.Bir tane denemek için dms aldım,kopyaladıktan 2 hafta sonra değmeme rağmen altında katmanlar belirmeye başladı.
    Para veririm dersen önemli arşivlerin için "verbatim" al.
    Şuan monarch,rota,nortech kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 24 Aralık 2004, 2:23:53 >
  • versatile çok güzel yazıyor
    2. seçenek i-omeganın dvd leri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Dms almada ne alırsan al.Bir tane denemek için dms aldım,kopyaladıktan 2 hafta sonra değmeme rağmen altında katmanlar belirmeye başladı.
    Para veririm dersen önemli arşivlerin için "verbatim" al.
    Şuan monarch,rota,nortech kullanıyorum.

+1
    Verbatim'den şaşma kardeş biraz pahalı ama Azo teknolojisinin patentini elinde tutan ve 100 yıl garanti verebilen tek firmadır.
  • ben dms lerde hiç bi problem yaşamadım gayet sorunsuz çalışıyolar, bunun dışında tdk ve nortech denedim onlarda da bi sorun çıkmadı dms ve tdk dvd-r 4x lere 8x yazabiliyorum
  • inca nın dvd+r side guzel bir medya..
  • arkadaşlar bunların birde fiyatlarını belirtseniz
  • evet fiyatları hakkında bilgi verelim lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

ben dms lerde hiç bi problem yaşamadım gayet sorunsuz çalışıyolar, bunun dışında tdk ve nortech denedim onlarda da bi sorun çıkmadı dms ve tdk dvd-r 4x lere 8x yazabiliyorum

sorun yaşmazsın çünki en iyi dvd writerı kullanıyorsun
  • MAGIC MCC 003 = MITSUBISHI
    700.000-800.000 CIVARI (TOPTAN ALIRSAN 50 - 100 ARASI)
  • sayende
    quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

quote:

Orjinalden alıntı: alyy

ben dms lerde hiç bi problem yaşamadım gayet sorunsuz çalışıyolar, bunun dışında tdk ve nortech denedim onlarda da bi sorun çıkmadı dms ve tdk dvd-r 4x lere 8x yazabiliyorum

sorun yaşmazsın çünki en iyi dvd writerı kullanıyorsun

• burda sölenen medyalardan deniycem.. bi soru daha ben daha dvd yazma konusunda yeniyim (hiç yazmadım daha aleti bağladım flash ladım 2,18 se ye)
    şimdi ben divx dizi ve film indiriyorum bunları + - medya ya yazmak farkediyor mu ? ya da ne biliyim bi program arşivi dvd si yapıcam bunu hangi medyaya kaydetmek lazımdır ?
  • bende nec alacam
  • iomega dvd-r 4x medya ile ilk dvd mi yazdım hayatımda ve sinir oldum. sorunsuz yazıldı bilgisayarda çok iyi okudu ve içindeki avi dosyaları şahane çalıştı. yalnız phlips 720sa divx player ıma koydugumda çok ufakda olsa takılarak gösteriyor. sorum şu : divx player ların okuması için dvd-r ya da dvd+r medya kullanmak farkeder mi ? bir de verbatim gibi bi medyaya yazmak farkeder mi? (ben bula madım ama farkedicekse bulurum bi yerlerden (bilgisayarda oynatırken takılma yok , dvd yi 2x la yazdım nec3500a ile)
  • arkadaşlar şu üstteki soruya bi cevap vericek vardır eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.